Νοέμβριος: Μήνας σταθμός για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 03/11/2020

Νοέμβριος 2020: Το σταυροδρόμι των μεγάλων αλλαγών!

Ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξέφωτο δημιουργίας και προσωπικής ολοκλήρωσης. Οι άνθρωποι μέσα από δοκιμασίες γνωρίζουν την αλήθεια και όσοι επιμείνουν, θα έρθουν πιο κοντά σε ένα όνειρό τους.

Η σπάνια σύνοδος Δία και Πλούτωνα φέρνει μεγάλες αλλαγές. Η μεταμόρφωση οδηγεί στην αναγέννηση.

Οι μέρες του Νοεμβρίου

Ο Νοέμβριος του 2020 είναι μήνας κομβικής σημασίας, σε παγκόσμιο πολιτικό επίπεδο αλλά και για τον τρόπο ζωής όλων. Δεν είναι εύκολος μήνας για την πανδημία όμως θα γίνει μια σημαντική ιατρική ανακάλυψη που θα φέρει την ελπίδα της θεραπείας κοντά στα μέσα Νοεμβρίου.

  • Θετικές μέρες του μήνα 10, 12, 14, 24 και 29
  • Πιεστικές ημερομηνίες 1-6, 16, 17, 19, 27, 30
  • Νέα Σελήνη στις 15 και πανσέληνος έκλειψη σελήνης στις 30
  • Ερμής σε ορθή φορά από 4 Νοέμβρη και Ποσειδώνας από τις 29 !
  • Στις 14 Νοεμβρίου ο Άρης σε ορθή φορά!

Κάθε ζώδιο θα επηρεαστεί περισσότερο ή λιγότερο από την σπάνια σύνοδο των δύο μεγάλων πλανητών του Δία και του Πλούτωνα, που θα επηρεάσουν την δομή της κοινωνίας αλλά και την ραχοκοκαλιά και τη νοοτροπία όλων.

Όταν ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα υπόσχεται νέους δρόμους , πιο κοντά στην αναγέννηση.
Μια ουράνια γέφυρα ενώνει την ζωή που πρέπει να ζήσουμε, με την ζωή που ονειρευόμαστε..! Για να την διασχίσουμε θα χρειαστούμε οδηγό την τόλμη και το θάρρος για τα αληθινά της ζωής!

Οι νόμοι-Δίας, γραπτοί και άγραφοι, οι όψεις ανάμεσα σε μεγάλους πλανήτες ασκούν ισχυρή επιρροή σε βάθος χρόνου.
Ταυτόχρονα τον Νοέμβριο ο Δίας, σύμβολο Δικαιοσύνης , γνώσης και τύχης πραγματοποιεί ακριβή όψη συνόδου με τον πλανήτη που μεταμορφώνει ό,τι αγγίζει αλλά κρύβει και απίστευτη ενέργεια αναγέννησης, τον Πλούτωνα…

Οι σημαντικές και σπάνιες αυτές όψεις του Δία με τον τον Πλούτωνα και τον Ήλιο σύμβολο ζωής σφραγίζουν μια εποχή, αλλάζουν την ιστορία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημαντικό ενδεχόμενο μια σπουδαία ιατρική ανακάλυψη, το εμβόλιο, ή η θεραπεία ακόμα και αποκαλύψεις για ιατρικά θέματα αλλά και αρχηγούς κρατών.

Η σκέψη μου πάει στις εκλογές των ΗΠΑ – εδώ και μήνες έχω γράψει σε άρθρα μου στο www.marigiova.gr και στο mariastrologia.blogspot.com πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα θερίσει ό,τι έσπειρε-.

Ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος, όμως, μπορεί να οδηγήσει σε ένα ξέφωτο δημιουργίας και προσωπικής ολοκλήρωσης. Οι άνθρωποι μέσα από δοκιμασίες γνωρίζουν την αλήθεια και όσοι επιμείνουν, θα έρθουν πιο κοντά σε ένα όνειρό τους.

Πλανητικό υστερόγραφο με τον Δία στο πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου θα πραγματοποιηθούν μόνο τα όνειρα που θα κτιστούν πάνω σε γερές βάσεις.

Ο Νοέμβρης οδηγεί στο σταυροδρόμι μεγάλων αλλαγών.

Κριός

Μεγάλες αλλαγές στην καριέρα και στα οικονομικά

Η δική σας επιχείρηση, ένας έρωτας σας απασχολούν πολύ. Μπορείτε να βρείτε υποστηριχτές και συνοδοιπόρους. Εξαίρεση οι Κριοί του 3ου Δεκαημέρου καλύτερα να προσέχετε στην εργασία και την οικογένεια.

Οι μεγάλες πιέσεις υποχωρούν για τους περισσότερους και από τις 14 Νοεμβρίου ο Άρης ο δικός σας πλανήτης, επιτέλους σταματά την ανάδρομη τροχιά του, σηματοδοτώντας νέα δράση και ξεκάθαρους στόχους και όνειρα.

Στις 1-6, 9, 15-19 προσέξτε μην τεντώσετε το σκοινί, γιατί μπορεί να επέλθει οριστική ρήξη σε μια συνεργασία ή σχέση ζωής.

 

Ταύρος

 

Μια απόφαση αλλάζει μια συνεργασία ή σχέση.

Η επικοινωνία, μεγάλα σχέδια, συμφωνίες, νέες γνώσεις ακόμα και νομικές συμβουλές ευνοούνται.

Το 1ο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη η ενέργειά σας είναι στον εργασιακό χώρο και σε θέματα υγείας και ευεξίας.
Μετά τις 21 θα σας απασχολήσει μια μακροχρόνια σχέση, ο γάμος ή μια συνεργασία.

Πιεστικές ημέρες 9, 15, 16, 19 και 27.

Δίδυμοι

 

Επενδύστε στις σχέσεις σας. Ξεκαθαρίστε τα οικονομικά.

Ο Νοέμβριος ως τις 10 με την Αφροδίτη και τον Ερμή από Ανάδρομος να γυρνάει σε ορθή πορεία, δίνει γεγονότα και ξεκαθαρίζει το τοπίο στον τομέα του Έρωτα, των παιδιών, της χαράς και της δημιουργικότητας.

Μετά τις 15 Νοεμβρίου ξεκινάει η επιρροή της σεληνιακής έκλειψης στο δικό σας ζώδιο που πραγματοποιείται στις 30 και επηρεάζει κυρίως του Διδύμους του Μαΐου στον γάμο ή μια συνεργασία.

Καρκίνος

Η συντροφικότητα και μια συνεργασία αλλάζουν τα δεδομένα.

Ανήκετε στα ζώδια που έχουν ταλαιπωρηθεί, όμως, ο Νοέμβριος ωθεί σε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα σε βασικές σχέσεις ζωής και συνεργασίες.

Από τις 15 Νοεμβρίου και για 15 ημέρες η Νέα Σελήνη τονίζει τον ερωτισμό και την διάθεση να δημιουργήσετε ! Στην εργασία σας έχετε αποφασίσει να νικήσετε και ο Άρης που επανέρχεται σε ορθή φορά δείχνει πως είστε έτοιμοι για να διεκδικήσετε.

Η έκλειψη στο τέλος του μήνα μεγενθύνει παρασκήνιο και θέματα ψυχοσωματικής υγείας.

 

Λέων

 

Φροντίστε τον εαυτό σας και προσέξτε τις εργασιακές σχέσεις.

Η σπάνια σύνοδος Δία και Πλούτωνα επηρεάζει και αλλάζει την καθημερινότητά σας , γραφειοκρατικά θέματα και ανατρέπει ή αλλάζει τις σχέσεις με υφιστάμενους σας στην εργασία. Επιπλέον τονίζει θέματα υγείας αλλά και το άγχος σας. Γυμναστείτε για να εκτονώσετε την πίεση και ανοίξτε δίαυλους επικοινωνίας και γνώσεων.

Συμβουλές από ειδικούς ή δικηγόρους μπορούν να σας βοηθήσουν.

Με τον Άρη στον Κριό από τις 14 σε ορθή φορά σταδιακά ξαναβρίσκετε την χαμένη ενέργεια και ζωτικότητά σας. Μέρες ευκαιριών 10-15 , 19 και από τις 21 Νοεμβρίου που ο Ήλιος σας θα φωτίσει τους στόχους σας τίποτα δεν θα είναι εμπόδιο στους στόχους σας.

 

Παρθένος

 

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ο έρωτας το κλειδί των εξελίξεων.

Η σύνοδος Δία και Πλούτωνα στον τομέα του έρωτα, των επιχειρήσεων και των παιδιών σας κάνει να θέλετε να νιώσετε την επιβεβαίωση από τους δικούς σας ανθρώπους ή ένα έργο σας, οι πιο πολλοί από σας είστε έτοιμοι για ριζικές αλλαγές και την αναγέννηση των συναισθήμάτων σας. Αν σας πληγώσουν όμως είστε έτοιμοι για όλα ακόμα και την ρήξη.

Η ασφάλεια σας οικονομική και συναισθηματική θα σας απασχολήσει έντονα. Μην ρισκάρετε.
Προσέξτε την πρώτη βδομάδα και κοντά στις 17.

Ζυγός

 

Τολμήστε αλλαγές στο σπίτι ή στο εργασιακό περιβάλλον !

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό σας καθυστερεί και σας μελαγχολεί με δύσκολες σκέψεις. Από τις 7 όμως η επικοινωνία σας ξεμπλοκάρει όπως και οι εξελίξεις.

Ξεκαθαρίζει το τοπίο και πλέον ξέρετε τι να περιμένετε. Τις σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες πάρτε τις μετά τις 8. Τότε θα βλέπετε πιο καθαρά.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 20 σας δίνει απεριόριστη γοητεία και πειθώ. Προστατεύστε τις σχέσεις σας σε όλους τους τομείς.

Πιεστικές ημέρες: 1-6, 9, 15, 16, 19 και 27.

 

Σκορπιός

 

Είστε οι πρωταγωνιστές των αλλαγών!

Στο βιβλίο της ζωής σας ο Νοέμβρης του 2020 θα είναι ένας μήνας σταθμός! Περνάτε στάδια αλλαγών, μεταμορφώσεων και αναγέννησης.

Ένα τέλος, μια ριζική αλλαγή σας οδηγεί στην αναγέννηση.
Στις 15 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο μια αρχή. Ταυτόχρονα ο Άρης παραδοσιακός κυβερνήτης σας, σταματάει την ανάδρομη τροχιά και αρχίζει την ορθή πορεία.

Οι ημέρες από τις 10 ως τις 15 Νοέμβρη σας δίνουν την ενέργεια, να μετακινήσετε βουνά, για να πετύχετε τον στόχο σας. Η δράση σας ενεργοποιείται και τα εμπόδια παραμερίζονται με την δύναμη της θέλησης σας. Έχετε ανοιχτά τα μάτια της καρδιάς σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Ό,τι κερδίζετε, γίνεται με κόπο, όμως το τελικό αποτέλεσμα σας ανταμείβει.

 

Τοξότης

 

Οικονομικές ριζικές αλλαγές και σημαντικές γνωριμίες.

Πετυχαίνετε ένα όνειρό σας μέσα από σημαντικές γνωριμίες.
Επιτέλους ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πετύχετε.

Είστε οι ενεργοποιητές των εξελίξεων. Ο δικός σας πλανήτης ο Δίας κάνει τις σημαντικές όψεις με τον Πλούτωνα τον Νοέμβριο. Παίρνετε κάτι από την μυστηριακή γοητεία και το πάθος του Πλούτωνα έτσι έχετε νέα δύναμη να αλλάξετε και να μεταμορφώσετε την ζωή σας.

Το μόνο εμπόδιο θα είναι ο φόβος ή η ανασφάλεια σας και το παρασκήνιο. Δείξτε ιδαίτερη προσοχή τις ημέρες κοντά στις 30 που πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη όσοι έχετε γενέθλια από τις 26 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου.

 

Αιγόκερως

Επενδύστε σε ένα σημαντικό στόχο σας.

Ήρθε ο καιρός να ακούσετε την φωνή της διαίσθησής σας. Να αλλάξετε και να δεχτείτε αλλαγές που είναι αναγκαίες για την εξέλιξή σας.

Οι στόχοι σας είναι πιο κοντά σας, όταν ενώνετε τις προσπάθειες σας με φίλους ή ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Συνδυάστε την διαίσθηση, την ευγένεια με την εμπειρία και την οργάνωση και θα πετύχετε.

Υδροχόος

 

Ανοίξτε τους ορίζοντες σας μέσα από την επικοινωνία.

Βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και μπορούν να σας ανοίξουν νέες προοπτικές. Η μόνη εξαίρεση είναι 1-6, 9, 15,16-19 και 27.

Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας. Χαλαρώστε και αφήστε τις δύσκολες σκέψεις που δεν ισχύουν και σας αποδυναμώνουν.

Από τις 7 Νοεμβρίου ποιος σας πιάνει. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας και μην κοινοποιείται τα σχέδια σας.
Σημαντικοί άνθρωποι στο πλευρό σας από τις 21 και η έκλειψη Σελήνης στο τέλος Νοεμβρίου φέρνει αλλαγές και δυνατά συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή. Μην μπερδέψετε όμως φίλους και έρωτες.

 

Ιχθύες

 

Επαναξιολογήστε τις φιλίες σας. Η τύχη έρχεται από εκεί που δεν περιμένετε.

Μέσα από μια σημαντική γνωριμία, μια φιλία ή μια ομάδα ανθρώπων με κοινό στόχο μπορείτε να πετύχετε δύσκολους στόχους. Χρειάζεστε σύνεση και οργάνωση.

Στις 10 Νοεμβρίου μπορείτε να δημιουργήσετε και να στοχεύσετε το πιο μεγάλο όνειρό σας. Ακολουθήστε με πίστη και οδηγό την εμπειρία και την διαίσθησή σας, το πεπρωμένο σας. Τέλος η Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου δείχνει σημαντικά νέα ξεκινήματα. Τολμήστε και στις 24 συζητήστε και ακολουθήστε την διαίσθηση και τα όνειρά σας.

Προσοχή χρειάζεται στα τέλη Νοεμβρίου για τους Ιχθείς του Φεβρουαρίου ως τις αρχές Μαρτίου σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

 

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Με τον Δία στο πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου θα πραγματοποιηθούν μόνο τα όνειρα που θα κτιστούν πάνω σε γερές βάσεις.

Φωτογραφία Anne Nygård στο Unsplash

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *