Νέα Σελήνη Νοεμβρίου: Όταν ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη στον ερωτικό Σκορπιό

Avatar photo Mari Giova 15/11/2020

“Όταν ο Ήλιος ενώνεται με την Σελήνη στον Σκορπιό δυναμώνει όλα τα συναισθήματα, το πάθος, την ένταση, τη ζήλεια, τους κρυφούς πόθους, το ένστικτο για ζωή και αναγέννηση”

 

 

Η ανάγκη για ένωση είναι απόλυτη και αν δεν καλυφθεί, τότε τα συναισθήματα μετατρέπονται σε έκρηξη ηφαιστείου! Η ανάγκη για ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική ξεκινάει από ένα άγριο ένστικτο επιβίωσης και ζωής. Απαιτούμαι διεκδικούμαι ίσως και με λάθος τρόπο. Οι σχέσεις θα περάσουν από πολλά τεστ αντοχής από τις 15 ως τις 19 Νοεμβρίου και μόνο όσοι στηριχτούν στην ωριμότητα θα πετύχουν την αναγέννηση.

Διαβάστε τι είχα γράψει για τη μεγάλη ιατρική ανακάλυψη κοντά στις 15 Νοέμβρη!

Κληρονομικές και οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα βρεθούν λύσεις βασισμένες σε λογική αλλά και εμπειρία. Το τραπεζικό σύστημα και οι επιδοτήσεις θα υποστηριχτούν και νέοι νόμοι θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν.

Η πραγματικότητα αλλάζει και μεταμορφώνεται βαδίζοντας σε έναν νέο κύκλο ζωής.

Αλλάζουμε, με την ορμή της ανάγκης για ζωή και αναγέννηση σε πείσμα των δυσκολιών.

Τα απόλυτα συναισθήματα μπορούν να γίνουν βασανιστικά με σκέψεις που δεν είναι πραγματικές . Το νέο μυστηριώδες Φεγγάρι ζητάει μια νέα αρχή, μια διέξοδο και σαν το φως πάντα περνάει μέσα από την ρωγμή.

Το φως πάντα ακολουθεί τη νύχτα … Το πάθος για ένωση και ζωή, νικάει τον φόβο.

Οι θετικές όψεις του Ήλιου και της Σελήνης με Δία, Ποσειδώνα Πλούτωνα και Κρόνο συμβολίζουν πως το τελικό αποτέλεσμα αυτού του νέου κύκλου της Σελήνης θα είναι θετικό ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουμε από σκοτεινά σημεία. Ταυτόχρονα ο πλανήτης της δράσης αλλά και του πολέμου επανέρχεταις σε ορθή φορά δίνοντας νέα δυναμική σε σχέδια που μέχρι τώρα εμποδίζονταν. Προσοχή όμως θα χρειαστεί στην ένταση αλλά και σε αναζοπύρωση της βίας και πολεμικών ενεργειών ή τρομοκρατικών επιθέσεων που θα αυξηθούν από ΄τα μέσα Νοέμβρη και κυρίως τον Δεκέμβριο.

Οι μοίρες του Δία και Πλούτωνα η 23ο και 24ο που επηρεάζουν με όψη εξαγώνου τη Νέα Σελήνη είναι μοίρες θεραπείας, γι’ αυτό και σε προηγούμενα άρθρα μου τόνιζα πως τον Νοέμβριο θα έχουμε σημαντικές ιατρικές ανακαλύψεις και θα βρεθεί θεραπεία ή και το εμβόλιο για τον Covid-19. Οι ιατρικές ανακαλύψεις και αποκαλύψεις μέχρι το τέλος του μήνα θα μας εκπλήξουν.
Προσέξτε 15 ,16 και 17 ο Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό προκαλεί αμφισβήτηση , επαναστατικές δράσεις και σοβαρή ένταση ειδικά για νεαρά άτομα που εκφράζονται από τον Ερμή.

Η Νέα Σελήνη φέρνει έκρηξη αλλαγών και συναισθημάτων

 

Κριός

Ετοιμάζεστε να πολεμήσετε για ό, τι σας ανήκει..!

Αυτή η Νέα Σελήνη γίνεται ταυτόχρονα με την επιστροφή του πλανήτη σας Άρη σε ορθή πορεία. Αρχίζετε να ξυπνάτε, να ανακτάτε την ενέργειά σας . Διεκδικείτε πλέον αυτά που σας ανήκουν. Τα οικονομικά σας θα ξεκαθαρίσουν μέσα από βοήθεια νομική ή άλλη. Ελέγξτε την ένταση με άσκηση και σπορ.

Εκφράστε μυστικά συναισθήματα και κρυμμένα παράπονα. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας επηρεάσει.

Οι Κριοί του 3ου Δεκαημέρου προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες από 15 μέχρι και 19 Νοεμβρίου.

Ταύρος

 

Στο επίκεντρο μεγάλων αλλαγών μια σημαντική συμφωνία και σχέση.

Ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί ν’ αναθεωρήσετε ή να κάνετε μια νέα συμφωνία. Η λύση μπορεί να δοθεί από την εμπειρία σας και από συμβουλές ειδικών.

Οι Ταύροι του Απρίλη προσέξτε 16 και 17.

Καλύτερες μέρες μετά τις 20 Νοεμβρίου για σχέσεις και εργασία. Φροντίστε τον εαυτό σας και υιοθετήστε έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Δίδυμοι

 

Φροντίστε την ψυχολογία και την ασφάλειά σας.

Η καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον σας αλλάζουν.

Δείτε το σαν μια ευκαιρία αλλαγής και φροντίδας πρώτα προς τον εαυτό σας αλλά και για νέους τρόπους εργασίας και τακτοποίησης των οικονομικών σας. Βρίσκετε συμμάχους και νέους τρόπους επικοινωνίας αλλά και εσόδων.

Προσέξτε πολύ τις εργασιακές σχέσεις και την ψυχοσωματική σας υγεία στις 15,16 και 17.

 

Καρκίνος

Θυμηθείτε ό,τι σας δίνει χαρά. Ερωτευτείτε τη ζωή.

Επενδύστε χρόνο και ενέργεια σε ό,τι αγαπάτε και σας φέρνει χαμόγελα. Ο έρωτας, η τέχνη, μια δική σας δουλειά ή χόμπι, το παιχνίδι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι η ενέργεια του νέου κύκλου της Σελήνης από τις 15 Νοεμβρίου και τουλάχιστον για 15 ημέρες. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ζήσετε ένα τέλος, δείτε το σαν μια νέα αρχή.

Οι Καρκίνοι του 3ου Δεκαημέρου προσέξτε σχέσεις κυρίως οικογενειακές , τον γάμο αλλά και συνεργασίες από 15 μέχρι και 19 Νοεμβρίου.

 

Λέων

 

Αλλάζετε τον χώρο αλλά και τις οικογενειακές σχέσεις.

Θα αλλάξετε το σπίτι , τον επαγγελματικό χώρο αλλά και τις οικογενειακές συνήθειες. Μια ανανέωση της διακόσμησης ή και ανακαίνιση θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά αλλά και στις καθημερινές σας συνήθειες.

Ευνοείστε να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας σε πιο υγιεινό και φυσικό και να δείτε βελτίωση της ευεξίας αλλά και της ψυχολογίας σας.

Προσέξτε κυρίως οι γεννημένοι τον Ιούλιο 16 και 17 Νοεμβρίου ανατροπές που σας ξεβολεύουν.

Παρθένος

Εκφράζετε τα συναισθήματά σας και έρχεστε πιο κοντά στην καρδιά σας.

Ανήκετε στα ζώδια που ευνοείστε από την Νέα Σελήνη σε θέματα επικοινωνίας, συζητήσεων και συμφωνιών με νέους τρόπους και μορφές. Γίνεστε πιο δημιουργικοί και αν εκφράσετε το πώς νιώθετε, θα βγείτε κερδισμένοι σε βάθος χρόνου.

Στηριχτείτε στην εμπειρία σας και κάντε “επανεκίννηση” πετώντας καταστάσεις που σας πάνε πίσω.

Προσοχή στις 15, 16,17.

 

Ζυγός

Αλλάζετε, για να νιώσετε ασφάλεια.

Αναθεωρείτε το τι αξίζει πραγματικά, για να νιώσετε ασφαλείς και ήρεμοι.

Βρίσκετε νέους δρόμους για την συναισθηματική και οικονομική σταθεροποίηση σας. Επενδύετε και αλλάζετε την οικογενειακή ή επαγγελματική σας στέγη. Μη φοβάστε τις αλλαγές αρκεί να βασίζονται στην εμπειρία και στο απόσταγμα όσων ζήσατε και ζείτε.

Αλλαγή , αναθεώρηση και ανακαίνιση στο πλάνο των ημερών!
Οι Ζυγοί του 3ου Δεκαημέρου προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες από 15 μέχρι και 19 Νοεμβρίου.

Σκορπιός

Χρόνια πολλά με νέα αρχή και αναγέννηση.

Έχετε στόχους μακροπρόθεσμους που ακόμα κι αν τώρα σας φαίνονται πολύ μακρινοί, είναι η κατάλληλη περίοδος να τους οργανώσετε και να μεθοδεύσετε με σύνεση και ωριμότητα την επίτευξή τους.

Βασιστείτε στην γνώση και την πείρα σας, για να μεταμορφώσετε κάθε νέα μέρα της ζωής σας. Το νέο φεγγάρι γίνεται μια φορά τον χρόνο στο δικό σας ζώδιο και συμβολίζει έναν νέο κύκλο.

Μην φοβηθείτε να πετάξετε τα άχρηστα συναισθήματα, πρόσωπα ή τοξικές καταστάσεις, για να προχωρήσετε στη νέα ενέργεια της Σελήνης.
Οι Σκορπιοί του Οκτώβρη προσέξτε 16 και 17 τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Τοξότης

 

Προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις με επιτυχία.

Ετοιμάζετε κάτι σημαντικό που ακόμα δεν το έχετε κοινοποιήσει στο περιβάλλον σας και σωστά κάνετε.

Η γέννηση του θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι τότε κρατήστε το μυστικό από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και αν ανοιχτείτε σε νέες μεθόδους επαγγελματικές ή και νομικές, θα τα δείτε να καρποφορούν παρά τις δυσκολίες που αντικειμενικά υπάρχουν.

Δοκιμάζετε νέες μορφές επικοινωνίας, μυστικές για την ώρα.

 

Αιγόκερως

Ένα όνειρο και οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο.

Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κι άλλο το τοπίο στις σχέσεις και την εργασία σας.

Θυμηθείτε ό,τι φεύγει είναι για καλό και ανοίγει η ενέργειά σας για να συντονιστείτε με την συχνότητα της αλλαγής και της αναγέννησης!!!!

Οι Αιγόκεροι του 3ου Δεκαημέρου προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες από 15 μέχρι και 19 Νοεμβρίου.

 

Υδροχόος

Μια σημαντική συνεργασία και επαγγελματική βοήθεια είναι προ των πυλών.

Στα επαγγελματικά θα αλλάξουν πολλά κάτι ολοκληρώνεται και ετοιμάζεστε για νέους δρόμους με οργάνωση και σοφία.

Τολμήστε την επαγγελματική και κοινωνική ανανέωση με αργά και μεθοδικά βήματα. Νέο εργασιακό πλάνο έρχεται για σας. Φροντίστε θέματα ψυχολογίας και υγείας για σας και τους δικούς σας.

Οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου προσέξτε 15, 16 και 17 Νοεμβρίου.

Ιχθύες

 

Οργανώστε μελλοντικά σχέδια και βρείτε υποστηρικτές.

Ο νέος κύκλος της Σελήνης ευνοεί την επικοινωνία και τα μελλοντικά σχέδιά σας.

Τώρα ρίξτε τον σπόρο για να ανοίξετε νέους δρόμους κυριώς στην εργασία και την καθημερινότητά σας. Τολμήστε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και να έρθετε σε επικοινωνία με ανθρώπους, που βρίσκονται μακριά ίσως και στο εξωτερικό.

Δημιουργήστε την αυριανή ζωή που ονειρεύεστε και χαρείτε με τα απλά !!

Μικρή προσοχή σε οικονομικές εκκρεμότητες 15 ως 19 Νοεμβρίου.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *