Γαλάζιο φεγγάρι Οκτώβριος 2020: Ποια ζώδια κερδίζουν το παιχνίδι;

Avatar photo Mari Giova 31/10/2020

” Το απρόβλεπτο καραδοκεί, όπως και η έκπληξη. “

Η γαλάζια Πανσέληνος στις 31 του Οκτώβρη ανατρέπει τα δεδομένα και κρύβει εκπλήξεις. Όλα ή τίποτα μοιάζει να λέει το μπλε φεγγάρι. Περίμενε να έρθει, αυτό που δεν περιμένεις..!

Το ρίσκο κρύβει κινδύνους ή για λίγους τυχερούς μια μεγάλη ευκαιρία. Εκπλήξεις και ανατροπές , απρόσμενες αλλαγές και απρόβλεπτα γεγονότα φέρνει το ολόγιομο φεγγάρι, κλείνοντας θεαματικά και εκρηκτικά για πολλούς τον Οκτώβριο.

Μια πανσέληνος εμπεριέχει την αντίθεση την εσωτερική σύγκρουση, την πάλη! Αυτή η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού δείχνει την πάλη ανάμεσα στην ανάγκη για ζωή και το τέλος μιας κατάστασης. Μοιραίο φεγγάρι για πολλά ζώδια που τα γεγονότα που προκαλεί έχουν μια οριστική διάσταση μέσα από μια μεγάλη αλλαγή ή ανατροπή.

Το αίτημα της Σελήνης στον Ταύρο είναι η σταθερότητα και η ανάγκη για ασφάλεια, όμως,  με την ακριβή σύνοδο με τον Ουρανό,  τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ή εξασφαλισμένο.

 

Κριός

 

Αλλαγές στα οικονομικά και σε σχέσεις.

Οι σταθερές σας αλλάζουν ή ανατρέπονται με τρόπο που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Μπορείτε όμως να μην επενδύσετε στα οικονομικά ούτε να ρισκάρετε μια σταθερή σχέση εκτός κι αν θέλετε την οριστική αλλαγή.

Ταύρος

Η Πανσέληνος ρίχνει φως στις επιθυμίες σας.

Η μπλε Σελήνη δυναμώνει τις επιθυμίες αλλά και τις συγκρούσεις σας τονίζοντας τι σας ενώνει και κυρίως τι σας χωρίζει με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας. Μην ρισκάρετε.

Δίδυμοι

 

Ακούστε το ένστικτό σας…

Έχετε ανάγκη ξεκούρασης και ανασυγκρότησης. Χρειάζεστε ηρεμία για να ξεκαθαρίσετε όλα όσα σας πιέζουν. Φροντίστε την ψυχολογία και την υγεία σας. Ένας πιο φυσικός τρόπος ζωής θα σας βοηθούσε.

 

Καρκίνος

Μια φιλία θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Πώς να μην σας επηρεάσει η Πανσέληνος και φυσικά θα καθορίσει την εξέλιξη των φιλικών και ερωτικών σας σχέσεων.

Τολμήστε το!

 

Λέων

 

Τα φώτα αποκαλύπτουν θέματα καριέρας.

Πιέζεστε στον άξονα της καριέρας και της οικογένειας . Μια αλλαγή δεν θα σας ωφελήσει.

Παρθένος

Η επιτυχία έρχεται απρόσμενα

Κι όμως ανήκετε στους λίγους ευνοημένους της Πανσελήνου.  Τολμήστε κάτι νέο κατευθυνθείτε προς την αλλαγή. Επικοινωνήστε!

Ζυγός

 

Οικονομικές υποθέσεις αλλάζουν τα δεδομένα στην εργασία.

Η πανσέληνος μπορεί να ξυπνήσει βαθιά συναισθήματα, ζήλεια ή και φόβους. Δεν είναι καιρός για ανασφάλειες σύντομα θα λάμψετε!

Σκορπιός

Κρίνονται σχέσεις ζωής.

Είστε έτοιμοι για όλα, κάποιοι έχετε πάρει οριστικές αποφάσεις για σημαντικές σχέσεις εάν όμως δεν θέλετε την οριστική ρήξη κάντε ένα βήμα πίσω.

Τοξότης

 

Η καθημερινότητά σας αλλάζει απρόσμενα!

Στο εργασιακό περιβάλλον έρχονται αλλαγές ή και ανατροπές σε εργασιακές σχέσεις. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και μην αγχώνεστε. Φροντίστε τον εαυτό σας.

 

Αιγόκερως

Δημιουργείτε  μέσα από αλλαγές.

Η γαλάζια Πανσέληνος κρύβει μια στροφή της τύχης έστω και την τελευταία στιγμή.

Βέβαια το 2ο και 3ο Δεκαήμερο ακόμα χρειάζεστε κάτι να σας ηρεμήσει. Διοχετεύστε την ένταση σε δημιουργία.

Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για ανακατατάξεις και στα εργασιακά!

Δίνετε τον ρυθμό σε αυτό το φεγγάρι . σας απασχολούν θέματα επαγγελματικά αλλά και το σπί και η οικογένεια. Σαν να βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί. Βρείτε την ισορροπία, την χρυσή τομή. Τα σημαντικά δεν είναι η ώρα τώρα να τα διεκδικήσετε.

Ιχθύες

 

Θα χρειαστεί να διαλέξετε και να αλλάξετε.

Μια αλλαγή στο άμεσο περιβάλλον σας φέρνει το μπλέ φεγγάρι. Κάποιοι μετακομίζετε ή αλλάζετε απόψεις και θέσεις. Η επικοινωνία και οι διαδρομές κρύβουν  εκπλήξεις κυρίως θετικές.

Πλανητικό Υστερόγραφο

Αν κάνετε προσεκτικούς ελιγμούς και σκεφτείτε με σύνεση και εμπειρία το 2ο μισό του Ιουνίου θα είναι πολύ πιο δημιουργικό και οι καρποί που θα θερίσετε θα σας χαρίσουν πολλά όμορφα χαμόγελα.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Φωτογραφία Macau Photo Agency στο Unsplash

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *