Νίκος Γκάλης Το Ωροσκόπιο ενός Ημίθεου!

Avatar photo Mari Giova 05/08/2023

Όταν γεννήθηκε ο Νίκος Γκάλης, ο ουρανός έδειχνε το ξεχωριστό πεπρωμένο του στον χάρτη των πλανητών της γέννησής του. 

Μια σπάνια πολυαστρία – μια μοναδική σύνοδος 6 πλανητών στον Λέοντα φώτιζαν το πεπρωμένο του…

Ο Νίκος Γκάλης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1957 στη Νέα Υόρκη της Αμερικής, ακριβώς την πρώτη μέρα του Λέοντα. Ένα αληθινά ξεχωριστό Ωροσκόπιο ένα σπάνιο ουράνιο φαινόμενο που αποτυπώθηκε στο μοναδικό πεπρωμένο  ενός σύγχρονου ήρωα.

Μαζί με την Εθνική Ελλάδας και τους χρυσούς πρωταθλητές σήκωσε στα χέρια του όχι μόνο ένα κύπελλο αλλά την Δόξα και το όνειρο μιας περήφανης χώρας.

Γεννήθηκε με μια ανίκητη φλόγα  και το πάθος  για νίκη! Ο Νίκος Γκάλης με μια μεγάλη Σύνοδο 6 πλανητών στο ζώδιο του Ήλιου έφερε το Φως πίσω στην χώρα που  γέννησε τον Ήλιο τον Ηλιάτορα  και έκανε πραγματικότητα το ακατόρθωτο!

Ο Ήλιος στην πιο ισχυρή του θέση στον Λέοντα

μοιράζει την λάμψη του σε 5 άστρα πλανήτες

τον Ουρανό που μοιάζει σαν να τον διαποτίζει

με την ενέργεια του κεραυνού και του χαρίζει τα κεραυνοβόλα χτυπήματά του.

Τον Ερμή που δείχνει την κίνηση, τα χέρια και τον συγχρονισμό του μυαλού του με τον Άρη την δύναμή του και το πάθος, το ισχυρό ένστικτο για την κατάκτηση της κορυφής στο ίδιο ζώδιο του Λέοντα μαζί με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που τον έντυναν με ένα μυστηριώδες ασίγαστο πάθος για την πρώτη θέση!

Στο Ωροσκόπιο της γέννησης του  ο Ερμής σε σύνοδο με τον πλανήτη Άρη και ίδιο όνομα με την ομάδα του -τυχαίο;- στο δυνατό Λέοντα έδειχνε πως τίποτα δεν μπορούσε να τον νικήσει, το πεπρωμένο του ήταν η δύναμη, το θάρρος, η περηφάνια και  η τελική Νίκη!!!

Ο ίδιος άλλωστε -χωρίς να γνωρίζει από ζώδια και πλανήτες- σε  συνέντευξή του είχε πει 

”Κανείς δεν μπορεί να με μαρκάρει!”

Ο Θεός της Ελλάδας και του μπάσκετ έκανε μια χώρα να δακρύσει, να φωνάξει από χαρά, να πιστέψει στο θαύμα! Ένας Κατακτητής της κορυφής με την σημαία μας ψηλά!

Ο Νίκος Γκάλης σαν ένας ξεχωριστός Λέων έπαιξε σαν ήρωας των αρχαίων θρύλων. Η νίκη ήταν το πάθος της Ψυχής του, ήταν η καρδιά του Λιονταριού που σήκωσε όλη την Ελλάδα στα χέρια του!

Ο απόλυτος πρωταθλητής με καρδιά λιονταριού ενέπνευσε μια ομάδα, ένα ολόκληρο έθνος και πέτυχε το γεμάτο Φως τρίποντο της Δόξας!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *