Ένας μαγικός Αύγουστος & δύο σπάνια Φεγγάρια προκαλούν κορύφωση συναισθημάτων!

Avatar photo Mari Giova 01/08/2023

Τα φεγγάρια του Αυγούστου έχουν κάτι σπάνιο και ξεχωριστό… και είναι δύο!!

Η διπλή Υπερπανσέληνος ενώνει ολόγιομη και ανίκητη την δύναμή της για ολοκλήρωση στα 12 ζώδια.

Δύο σπάνιες Υπερ Πανσέληνοι -που θα μπορέσουμε να ξαναζήσουμε το 2037 και έξι συν ένας ανάδρομοι πλανήτες φέρνουν την περιπέτεια και την λάμψη αυτού που είναι βαθιά και αληθινά μέσα στην καρδιά μας!

Η μαγεία αυτού του μήνα θα προσκαλέσει και θα μαγνητίσει ό,τι λείπει από την ζωή μας.

 

Το μήνυμα του Αυγούστου

Σε μια καλοκαιρινή νύχτα

ακόμα και τ’ αστέρια ψιθυρίζουν μεταξύ τους…

 

Κάθε μήνα πραγματοποιείται μία Νέα Σελήνη και μια Πανσέληνος κάθε 29,5 μέρες. Αυτόν τον Αύγουστο του 2023 έχουμε δύο Πανσελήνους και μάλιστα Υπερπανσελήνους, καθώς και οι δύο θα βρίσκονται στην πιο κοντινή απόσταση της τροχιάς τους με την γη και θα μοιάζουν στα μάτια μας πιο μεγάλες και πιο φωτεινές.

 

Η πρώτη Πανσέληνος λάμπει τη νύχτα της 1ης Αυγούστου ασκώντας επιρροή για 15 ημέρες και στις 31 Αυγούστου η Γαλάζια Πανσέληνος ασκεί την μαγική της ενέργεια προκαλώντας παλίρροια στα συναισθήματα και την καθημερινότητά όλων των ζωδίων!

Ανάμεσα στα δυο ολόγιομα φεγγάρια γεννιέται ένας νέος κύκλος της Σελήνης η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου με ισχυρή επιρροή ως την Μπλε Πανσέληνο στις 31 που φτάνει πιο αδύναμη αλλά ακόμα υπαρκτή ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Ο Αύγουστος αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε την πραγματικότητα και τις σχέσεις μας. Πολλοί θα θελήσουν να ζήσουν πιο ανέμελα και να ερωτευτούν και άλλοι θα επιστρέψουν σε πρόσωπα σημαντικά από το παρελθόν.

 

Τη νύχτα της 1ης Αυγούστου  φωτίζει τον νυχτερινό ουρανό η Υπερ- Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου Λέοντα και ρίχνει φως στην μοναδικότητα της λαμπερής προσωπικότητας και φωτεινής ψυχής όλων μας.

Ενθαρρύνει συλλογική δουλειά και ομάδες με κοινούς στόχους είτε εκεί είναι η πολιτική είτε είναι μια παρέα και ένας κύκλος γνωριμιών. Σε όλα αυτά η δράση Άρης που βαδίζει σε γήινους και καλά οργανωμένους στόχους με έναν ανώτερο σκοπό-Δίας θα κερδίσει και θα εξελιχτεί.

 

 Οι 6 και ένας ανάδρομοι πλανήτες

Είναι ήδη σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά η Αφροδίτη* που κυβερνά τις σχέσεις και την Αρμονία διαβάστε το ειδικό άρθρο εδώ, ο Κρόνος των ορίων και της οργάνωσης, ο Ποσειδώνας των ονείρων και του ρομαντισμού, ο Πλούτωνας της μεταμόρφωσης και των ριζικών αλλαγών, ο Χείρωνας πλανήτης- Αστεροειδής της αλήθειας και της θεραπείας των τραυμάτων.

*Σας θυμίζω από τις 23 Ιουλίου ως τις 4 Σεπτεμβρίου  η Αφροδίτη σε ανάδρομη τροχιά μετά από 2,5 χρόνια φέρνει πρόσωπα και σχέσεις του χτες στο σήμερα! Επιστροφές, μπερδεμένα συναισθήματα και επανασυνδέσεις είναι παραπάνω από πιθανά.

 

 

Και σαν να μην φτάνουν οι 5 πλανήτες τον Αύγουστο θα επιστρέψουν σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά και ο Ερμής των ταξιδιών και των μηνυμάτων, στις 4 Αύγουστου μπαίνει σε φάση σκιάς και από τις 23 Αυγούστου ως τις 15 Σεπτεμβρίου σε ανάδρομη τροχιά σχεδόν μαζί με τον Ουρανό των αλλαγών και της αμφισβήτησης αλλά και της πολιτικής από τις 28.

 

 Όλοι θα πρέπει να ξεπεράσουν παλιά πρότυπα που φέρνουν τέλμα

και να ανανεώσουν την δυναμική τους

επιστρέφοντας μέσα τους, στον πιο γνήσιο εαυτό τους.

 

Ο Ήλιος, το ανδρικό πρότυπο έρχεται σε αντίθεση με τη θηλυκή φύση της Σελήνης και την ψυχή όλων μας σε κάθε Πανσέληνο.

Ο Ήλιος-το εγώ η φανερή προσωπικότητα συγκρούεται με τη Σελήνη συναίσθημα- ψυχή.

Η ψυχή ζητάει αποδείξεις αγάπης και πίστης μέσα από μεγάλες αποκαλύψεις κάτω από το ισχυρό φως της διπλής Πανσελήνου.

 

Ό Ήλιος και η Σελήνη θα ξανασυναντηθούν στη Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου από την 23° μοίρα του Λέοντα με ισχυρή και έντονη παρουσία του απρόβλεπτου και κεραυνοβόλου Ουρανού.

 

 

 

Ο Ερμής της επικοινωνίας και των ταξιδιών περνάει στην λογική και γήινη Παρθένο  σε σκιά και ανάδρομη τροχιά και ανάβει φωτιές στα μηνύματα αλλά και τα ταξίδια περισσότερο της τριάδας της Γης Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων αλλά και του νερού Καρκίνων, Σκορπιών και  Ιχθύων.

Ο Ερμής  σε σύγκρουση με Κρόνο με επίκεντρο τις 2 Αυγούστου και λίγες μέρες νωρίτερα και αργότερα φέρνει καρμικά γεγονότα και εκρηκτικές καταστάσεις  αλλά και δικαιοσύνη και τιμωρία σε υπευθύνους για μοιραία γεγονότα σε σιδηροδρόμους, οδικό δίκτυο που έπληξαν ή πλήττουν νεαρά άτομα.

 

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι πιο δύσκολες μέρες του Αυγούστου θα είναι με επίκεντρο στις 2 Αυγούστου, 9 και 25 Αυγούστου  που όπως έχω ξαναγράψει στο άρθρο μου για την Αφροδίτη στον Λέοντα οι καλλιτέχνες αλλά και σημαντικές γυναίκες πλήττονται. Δυστυχώς ήδη η πρόβλεψη επιβεβαιώθηκε σε μοιραία  γεγονότα με σπουδαίες γυναίκες.

Επίσης την 1η και στις 16 Αυγούστου σημαντικοί αρχηγοί και ηγέτες πλήττονται με ανατροπές.

 

Ειδικά η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου φέρνει μια μεγάλη αποκάλυψη και αυστηρή δικαιοσύνη σε ισχυρό άντρα ηγέτη – εκτός αν ήδη έχει εκφραστεί στην ‘παραίτηση’ υπουργού και την απομάκρυνση του Διοικητή της βάσης στην Αγχίαλο. Πιστεύω όμως πως θα υπάρξουν και άλλα γεγονότα αποκαλύψεις από 1 ως 16 Αυγούστου.

 

Η ατζέντα με τις πιο σημαντικές ημερομηνίες

 

Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Χείρωνας τον Αύγουστο μαζί με 2 σημαντικές και σπάνιες Σούπερ Πανσελήνους δείχνουν έναν μήνα που θα νικήσει η εσωτερική αλήθεια, η παύση και η αναθεώρηση και όχι οι γρήγορες αποφάσεις!

Έναν μήνα περιπέτειας και ουσιαστικών επιστροφών στις ρίζες και την πηγή μας!

 

1 Αυγούστου  Η πρώτη ΥπερΠανσέληνος τονίζει την δύναμη που δίνουν οι φίλοι και οι σύντροφοι και την προσωπική αλήθεια του καθένα ξεχωριστά. Προσοχή σε αποκαλύψεις μυστικών. Επηρεάζονται έντονα Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Την 1η Αυγούστου μαζί με το ολόγιομο  Φεγγάρι στον Υδροχόο ένας νέος κύκλος ανοίγει, καθώς δημιουργεί ευκαιρία να διορθώσουμε λάθη από το παρελθόν συναντώντας και πάλι καταστάσεις και ανθρώπους σε αρμονία με τους Δεσμούς της Σελήνης -το κάρμα και το ντάρμα ή πεπρωμένο- βρίσκονται ήδη από τον Ιούλιο  και για 2μιση χρόνια στον άξονα Ζυγού και Κριού.

Ο Άρης της δράσης και του ερωτικού πάθους σε αρμονία με την Αφροδίτη-Αγάπη και τις ευκαιρίες που φέρνει ο πλανήτης της Τύχης ανοίγει τον δρόμο για την επιτυχία!

Η αυριανή όψη αρχίζει να επηρεάζει και να φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία.

 

2 Αυγούστου θα χρειαστεί υπομονή και αρκετή διπλωματία αλλά και σχέδιο Β για να αντιμετωπίσετε εμπόδια στην επικοινωνία, απογοητεύσεις από μηνύματα και συζητήσεις και σύνεση σε διαδρομές, ταξίδια ή στον χειρισμό των μέσων και μηχανημάτων.

 

5 και 10 Αυγούστου  η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις γλυκαίνουν και δίνουν ευκαιρίες.

 

7~ 9 Αυγούστου κίνδυνοι χωρισμών και ανατροπών σε σχέσεις και συνεργασίες στην προσωπική και καλλιτεχνική ζωή. Επαναλαμβάνω από τα άρθρα μου του Μαΐου πως σημαντικές Γυναίκες της καλλιτεχνικής, πολιτικής και κοινωνικής δράσης πλήττονται- μια πρόβλεψη που ήδη επιβεβαιώθηκε.

 

12 και 13 Αυγούστου υπέροχες μέρες φωτίζουν την χαρά της ζωής, τον έρωτα και λαμπερά πρόσωπα και επιτεύγματα στην Τέχνη, την επιστήμη και την πολιτική.

 

15, 16 και 17 Αυγούστου η Νέα Σελήνη με επιρροή ως την επόμενη Πανσέληνο προκαλεί σοβαρά γεγονότα ανατροπής σε ηγέτες, ένας σημαντικός άντρας αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο. Τρομοκρατικά ή στρατιωτικά χτυπήματα συγκλονίζουν με συμμετοχή αεροπορικών μέσων.

 

20-22 Αυγούστου σκάνδαλα και σοβαρά γεγονότα στον θαλάσσιο χώρο προσοχή σε πλοία και θρησκευτικά ζητήματα.

 

23 Αυγούστου ο Ερμής γυρνά σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά ως τις 15 Σεπτεμβρίου αναστατώνοντας και αλλάζοντας τον προγραμματισμό ήδη υπαρχόντων σχεδίων. επιστροφές και αλλαγές και στην ερωτική ζωή λόγω της Ανάδρομης Αφροδίτης.

 

25 Αυγούστου η δύναμη είναι στο αποκορύφωμά της και αν την χρησιμοποιήσετε για καλό θα μεταμορφώσετε αναγεννήσετε την ζωή σας και θα πετύχετε και τον πιο απλησίαστο στόχο. Προσοχή όμως και στην εκδήλωση ακραίων μορφών εξουσίας και τρομοκρατίας. Οι σχέσεις δοκιμάζονται από πάθη και ζήλειες.

 

26 -31 Αυγούστου Η σπάνια μπλε Υπερ Πανσέληνος  προετοιμάζει σοβαρές αποκαλύψεις… η αλήθεια σοκάρει την κοινή γνώμη απογυμνώνοντας έναν ηγέτη. Προσοχή στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας και στο Αιγαίο.

27  Ο Άρης αφήνει το ζώδιο της Παρθένου και περνάει στο ζώδιο της συντροφικότητας τον ζυγό ανανεώνοντας ή πυροδοτώντας  σχέσεις και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα.

29 Αυγούστου  Ο Ουρανός των αλλαγών και των σοσιαλιστικών κομμάτων, της πολιτικής γυρνά σε ανάδρομη φαινομενικά τροχιά.

Οι δύο πιο τυχερές μέρες του Αυγούστου

12 και 13 η Αφροδίτη στην καρδιά του Ήλιου παίρνει όλη την ζεστασιά και ενωμένοι την εκπέμπουν στον κόσμο.

 

Κριός   Η σκέψη σας καλπάζει σε ένα ερωτικό πάθος!

Η αποκάλυψη της αλήθειας  πολλές φορές ειδικά στην αρχή του μήνα με την πρώτη Πανσέληνο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τους φίλους και τους στόχους σας. Η ερωτική ζωή μπερδεύεται και πρέπει να περιμένετε το Σεπτέμβριο για την οριστική απόφαση

Οι σκέψεις σας και για πολλούς και η δράση σας στοχεύει στις συνθήκες της εργασίας σας και στις σχέσεις που έχετε με υπαλλήλους και συναδέλφους. Το άγχος Δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος πάντα και πολλές φορές προκαλεί εντάσεις που μπορεί να κλονίσουν επαγγελματικές σχέσεις και να σας προκαλέσουν ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.  ο Αύγουστος σας ζητάει να ενωθείτε για έναν κοινό στόχο σκοπό με τους ιδανικούς συντρόφους συμμάχους μέσα από φίλους παρέες για κάποιους μέσα από την πολιτική και να πετύχετε μαζί τους στόχους σας.

 

Ταύρος  Ο έρωτας σαν τα κύματα επιστρέφει, αποκαλύπτει και αναστατώνει.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που σας απασχολεί η ερωτική σας ζωή καθώς μπερδεύεται το ερωτικό παρελθόν και ένα πρόσωπο που επιστρέφει από το παρελθόν, προκαλώντας αλλαγές και κεραυνοβόλα ξαφνιάσματα  γεμάτα πάθος  και εκρήξεις.

Η  πρώτη Υπερπανσέληνος  στις αρχές του Αυγούστου προκαλεί τα βλέμματα πάνω σας, αναστατώνει την επικοινωνία και την κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ενώ θα πρέπει να προσέξετε παράπονα ή να φροντίσετε περισσότερο την οικογένεια και θέματα σπιτιού.

Ο ανάδρομος Ερμής σας μπερδεύει αλλά θα λειτουργήσει ευνοϊκά  φέρνοντας στο προσκήνιο έναν παλιό έρωτα ή ένα σημαντικό σχέδιο που σας δίνει χαρά.  Αυτή τη φορά θα ολοκληρωθεί και θα πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Η δεύτερη σπάνια μπλε Υπερπανσέληνος ανθρώπους τροφοδοτεί κοινούς στο όνειρο και μία συλλογική ξεκαθαρίζοντας όμως φίλους και γνωριμίες που δεν χρειάζεστε.

Μεγαλύτερη προσοχή 2,  7-  9 Αυγούστου.

Η αγάπη και η τύχη σας χαμογελάω 12 και 13  όταν ο Ήλιος αγκαλιάζει την Αφροδίτη.

Βουτήξτε στην περιπέτεια του Αυγούστου χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!

 

Δίδυμοι    Οι σκέψεις σας είναι στους αγαπημένους σας!

Ο Αύγουστος δείχνει ότι κι αν γίνεται γύρω σας εσάς σας απασχολεί οικογένεια σας Οι δικοί σας άνθρωποι και για κάποιους θέματα στέγης η σπιτιού.  ταυτόχρονα οι προκλήσεις θα είναι έντονες στην αρχή του μήνα και στον επαγγελματικό σας χώρο και εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που θέλετε να περάσετε όμορφες στιγμές Με τους αγαπημένους σας και τις υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε.

Η πρώτη Υπερπανσέληνος τις πρώτες μέρες του Αυγούστου φωτίζει μακροπρόθεσμα σχέδια και μεγάλα ταξίδια ενώ ανοίγει ορίζοντες στην επικοινωνία σας!

Η δεύτερη σπάνια μπλε Υπερπανσέληνος τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου θα τονίσει θέματα επαγγελματικά και κοινωνικά που ήδη γνωρίζετε και σας απασχολούν θα πρέπει να είστε πιο οργανωμένοι και έτοιμοι για σκληρή δουλειά.

Ο δικός σας πλανήτης Ερμής σχεδόν ολόκληρο τον Αύγουστο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου σας επηρεάζει με τα παιχνίδια του και τη φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του, φέρνοντας άτομα από το παρελθόν ή καταστάσεις στο χώρο της στέγης, του σπιτιού και της οικογένειας.

Προσέξτε στις 2 Αυγούστου και αποφύγετε συζητήσεις ή σημαντικές κινήσεις.

 

Καρκίνος   Επενδύστε στη σταθερότητα!

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας θα σας απασχολήσει περισσότερο από όλα η οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα και ένα ταξίδι ή μία σημαντική συμφωνία.

Εκδρομές συζητήσεις συναντήσεις και ραντεβού κάποιες φορές και μικρές εντάσεις θα είναι στο αποκορύφωμα τους όλο το μήνα μαζί με μικρές αποδράσεις και πολλά μηνύματα.

θα έχετε πολλά έξοδα και μάλιστα για γιορτές η προσθέτει πολυτέλεια αλλά ταυτόχρονα θα έχετε και έσοδα από χρήματα που σας χρωστάνε και περιμένετε καιρό.

Φίλοι και κοινοί στόχοι μπορούν να σας αποζημιώσουν αρκεί να τους δώσετε λίγο από τον χρόνο και την ενέργειά σας!

 

 Λέων    Λάμπετε και ακτινοβολείτε  μαγνητίζοντας την επιτυχία και τον έρωτα.

Είναι ο δικός σας μήνας ο μήνας των γενεθλίων σας ο Αύγουστος και όλα τα φώτα Κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι πάνω σας.  σας απασχολεί η καριέρα η φήμη και η αναγνώριση σας αλλά και ένας έρωτας που αναβιώνει από το παρελθόν!

Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε μακροχρόνιες σχέσεις οι επαγγελματικές συνεργασίες που μπορεί να μην έχουν το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Εξετάστε προσεκτικά οικονομικά άλλων συνεργατών ή συντρόφων  και προσέξτε περισσότερο προσωπικές αλλά και οικονομικές υποθέσεις 7 και 9, 16 ως 22 Αυγούστου.

Η εύνοια της τύχης των ευκαιριών και του έρωτα λάμπει στις 12 και 13 Αυγούστου!

 

Παρθένος     Ανοίγεται μπροστά σας μία δεύτερη ευκαιρία!

Σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε και θα το πετύχετε Αρκεί να έχετε Λίγη υπομονή και να κάνετε προσεκτικές κινήσεις Θυμηθείτε ότι ο Ερμής δικός σας κυβερνήτης από τις 23 Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά και σίγουρα θα επηρεάσει πολύ νωρίτερα τη σκέψη και τις αποφάσεις σας.  Έρχονται πρόσωπα καταστάσεις και επαγγελματικά σχέδια από το παρελθόν, τώρα όμως προετοιμάζονται και αναθεωρούνται και σας δίνετε η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε και να διορθώσετε  παλιότερα λάθη.

Μην βιάζεστε και αφήστε τις συνθήκες να κυλήσουν και να ωριμάσουν μαζί με την επιτυχία που σας περιμένει.  Βάλτε μεγάλους στόχους αλλά τις σημαντικές αποφάσεις θα τις δείτε καλύτερα μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου.  Τότε θα ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας και θα ξέρετε πολύ καλύτερα ποιοι είναι οι σύμμαχοι και οι σύντροφοι σας στο ταξίδι της ζωής.

Η Μπλε Υπερ Πανσέληνος στα τέλη Αυγούστου μοναδική και σπάνια  φωτίζει και τονίζει ζητήματα που προϋπάρχουν σε μία σημαντική σχέση επαγγελματική η προσωπική.  Αφήστε τις πρώτες και τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου να προσπεράσουν και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έρχονται είτε από το εξωτερικό είτε από μεγάλες εταιρείες άτομα και project που σχετίζονται με το εξωτερικό!

Η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας 10 έως 13 Αυγούστου! 

 

Ζυγός   Έρωτες,  γνωριμίες και ένας σημαντικός κύκλος ανθρώπων!

Ένας κύκλος κοινωνικός και φιλικός θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες Χαράς αλλά και επιτυχίας σε κοινούς στόχους.  ποντάρετε στις σημαντικές γνωριμίες και ανοίξτε τον κύκλο σας Γιατί μέσα από κει Μπορείτε να πετύχετε Κάθε επιθυμία σας.

Η Αφροδίτη ανάδρομη και από τις 23 Αυγούστου και ο Ερμής μαζί με άλλους πέντε πλανήτες δείχνουν την ανάγκη να είστε πιο προσεκτικοί σε αυτά που λέτε και να κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας Τουλάχιστον μέχρι τις 27 Αυγούστου.

Από τις 27 ο Άρης επισκέπτεται το δικό σας ζώδιο και κάθε μυστική ή ακόμα και παρασκηνιακή ενέργεια θα βγεις το φόβο μαζί με πιθανά παλιά θέματα που σας απασχολούν στον εργασιακό χώρο η σε ένα μακροχρόνιο ζήτημα υγείας.

Κυνηγήστε κάθε ευκαιρία που σας χαρίζεται ιδιαίτερα στις 5, 12, 13 και 28 Αυγούστου!

 

Σκορπιός   Μαγνητίζετε  όλα τα βλέμματα στο κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο!

Η πρώτη Υπερπανσέληνος του Αυγούστου στις αρχές του μήνα προκαλεί και μαγνητίζει επαγγελματικές ευκαιρίες αλλά και μία αναστάτωση ευτυχώς παροδική που επηρεάζει τη ψυχολογία τους στόχους και τις οικογενειακές σας σχέσεις.

Η τύχη και οι ευκαιρίες για σας έρχονται μέσα από σημαντικές σχέσεις  με το σύντροφό τους συνεργάτες τους φίλους που έχετε κοινούς στόχους και όνειρα  και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς και τίποτα.  ένα συλλογικό όνειρο Ακόμα και οι πολιτικοί μπορούν τώρα να σας οδηγήσουν σε δρόμους επιτυχίας.

Η δεύτερη Υπερπανσέληνος του Αυγούστου  θα φορτίσει την ερωτική ζωή και τα επιχειρηματικά σας σχέδια.  θα φανούν οι αδυναμίες και τα εμπόδια τις ημέρες κοντά στις 22 και 31 Αυγούστου  ακόμα και οι αυταπάτες και τα ψέματα που μπορεί να έχετε πιστέψει.  χρησιμοποιώντας την εμπειρία σας και την ωριμότητα που κρύβετε  θα προχωρήσετε μπροστά.

Ευνοϊκές μέρες   10 12 13 και 25 Αυγούστου!

 

Τοξότης   Μεγάλες σχέδια και ταξίδια φωτίζουν τα όνειρά σας!

Η πρώτη υπερπανσέληνος του Αυγούστου δυναμώνει τη δύναμή της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας ούτως ή άλλως έχετε από τη στιγμή της γέννησης σας.  ένα μεγάλο ταξίδι ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο θα πάρει σάρκα και οστά από αυτόν το μήνα έως και τις αρχές Οκτωβρίου.  δεν σε σταματάει τίποτα παρά μόνο η ανάγκη να είστε κοντά στους αγαπημένους σας ή ένα  πρόσωπο της οικογένειας που  σας χρειάζεται.

Επαγγελματικά και κοινωνικά  θέματα σας απασχολούν και μερικές φορές σας προκαλούν μία παροδική πίεση και ένταση.  κάντε υπομονή και όλα θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα.

Τώρα όμως είναι ο σπόρος για να ξαναδείτε τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες σας.

 

Αιγόκερως     Νιώθετε δυνατοί να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο.

Οι πρώτες μέρες και οι τελευταίες του Αυγούστου είναι αυτές που σας προκαλούν μεγαλύτερη ανασφάλεια και αναμοχλεύουν παλιά εμπόδια και φόβους.

Αξιοποιήστε τη δύναμη και την ενέργεια που σας δίνει ο Άρης μέχρι τις 27 του Αυγούστου κυνηγήστε τους στόχους  και μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία μπορεί να αλλάξει το πλάνο της ζωής σας.

Παλιές υποθέσεις μπλοκάρουν την επικοινωνία και τις επιθυμίες σας και έρχεται η στιγμή περισσότερο από τις 23 Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου που με τον ανάδρομο Ερμή καλησπέρα να αντιμετωπίσετε ανολοκλήρωτες υποθέσεις από το παρελθόν και να χαρείτε τη δημιουργία και τη χαρά που δικαιούστε.

 

Υδροχόος  Εσείς και οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας!

Αν κάτι φέρνει αυτός ο Αύγουστος είναι σίγουρα η σημασία της δικής σας ανάγκη για συναίσθημα και ασφάλεια και η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου ή  συνεργάτη για να νιώσετε ολοκλήρωση και αρμονία.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο και εσείς το ξέρετε καλύτερα για αυτό Προσέξτε ξεσπάσματα δικά σας ή ενός σημαντικού προσώπου  7 με 9 Αυγούστου και 15 με 17.

Καλύτερες μέρες για να πετύχετε την αρμονία με τους άλλους είναι 12 13 και 28 Αυγούστου.

 

Ιχθύες   Πιο σημαντική η ανάγκη να κρατήσετε την αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η πρώτη Υπερπανσέληνος του Αυγούστου στις αρχές του μήνα ενεργοποιεί κρυμμένα συναισθήματα αλλά και εγωισμούς στο χώρο της δουλειάς και της καθημερινότητας.  Δώστε περισσότερη σημασία την επικοινωνία την εξωστρέφεια και την επαφή με τους γύρω σας γιατί από κει θα κερδίσετε.

Σβήστε τις φωτιές που πάνε να ανάψουν ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης τις ημέρες με επίκεντρο τις 2, 22 και 31 Αυγούστου.

Η τελευταία Υπερπανσέληνος του Αυγούστου στα τέλη του μήνα τονίζει και ξεκαθαρίζει σχέσεις με φίλους ή  μία ομάδα ανθρώπων που έχετε αναλάβει ένα κοινό έργο.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *