Νέα Σελήνη Πώς θα ζήσεις την δική σου ευχή με την μαγεία του φεγγαριού!

Avatar photo Mari Giova 15/08/2023

Τι ενεργοποιεί τις επιθυμίες & τις ευχές

της λαμπερής και ερωτικής Νέας Σελήνης!

 

Η Νέα Σελήνη σε πείσμα άλλων πλανητικών συγκρούσεων μοιάζει σαν να μας φωνάζει…

ΖΗΣΕ, ΑΓΑΠΗΣΕ, ξέδωσε και δημιούργησε, δείξε στον κόσμο το πιο φωτεινό σου κομμάτι,

γίνε ο Ήλιος της ζωής σου, λάμψε με τα ταλέντα σου, γέλα δυνατά σαν παιδί, κάνε όνειρα, τόλμα να ακολουθήσεις την καρδιά σου, γίνε ένα με την καρδιά του κόσμου σε μια γιορτή ζωής, ενώσου με τον ανώτερο εαυτό σου, χάρισε γενναιόδωρα, μοιράσου, ερωτεύσου.

Πώς να φέρουμε την φωτεινή ενέργεια της Σελήνης και του Ήλιου στην ζωή μας!

Το ζώδιο που γεννιέται αυτή η μοναδική Νέα Σελήνη

συμβολίζει την καρδιά & τον Ήλιο

και φέρνει όλη την θετική του ενέργεια με αυτά τα στοιχεία

Η απλή κανέλα σε οποιαδήποτε μορφή της… από το αρωματικό μπαχάρι μέσα σε ποτό ή ρόφημα, μέχρι το αιθέριο έλαιο που γεμίζει με το αφροδισιακό άρωμά του την βεράντα μια νύχτα καλοκαιριού, μαζί με ένα κερί στα χρώματα της φωτιάς ή λευκό. Ξυπνά την ενέργεια της Νέας Σελήνης και προσκαλεί την χαρά, τον ερωτισμό και το παιχνίδι της ζωής.

Τα χρώματα του Ήλιου από την Ανατολή ως την Δύση σε πινελιές στον χώρο μας ή σε κάποιο αξεσουάρ είναι ιδανικά για την ενδυνάμωση της ενέργειάς μας. Όλες οι αποχρώσεις που παίρνει ο Ήλιος κυβερνήτης ‘πλανήτης’ του ζωδίου της Νέας Σελήνης από κίτρινο ως φωτεινό κόκκινο και πορτοκαλί σε συνδυασμό με το ασημί λευκό του φεγγαριού.

Τα ιδανικά κοσμήματα από χρυσό του Ήλιου μαζί και ασήμι της Σελήνης μπορούν να ενεργοποιήσουν την ενέργεια, όποιου τα φοράει στην γέμιση του φεγγαριού από τις 16 Αυγούστου ως τις  31 Αυγούστου.

Ό Χρυσός είναι το πολύτιμο μέταλλο του Ήλιου και οι πολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν στην δόνηση αυτού του Φεγγαριού το Ρουμπίνι, ο κιτρίνης χαλαζίας- citrin Quartz, το μάτι της τίγρης, ο ηλιόλιθος και η καρνεόλη.

 

Η τεχνική των ευχών με την μαγική δύναμη της Νέας  Σελήνης

Σε κάθε Νέα Σελήνη ~ διάβασε εδώ το ζώδιό σου~ υπάρχει μια τεχνική για να προσκαλέσουμε κάτι από την μαγεία του φεγγαριού και να ζήσουμε τις ευχές και τα όνειρά μας. Ακολουθήστε την διαίσθηση και τα παρακάτω απλά βήματα.

Οι ιδανικές μέρες για να ενεργοποιήσεις τις ευχές, τους στόχους και τις επιθυμίες σου κάνοντας αυτήν την τεχνική- τελετουργικό είναι από τις 16  μέχρι τις 24 Αυγούστου.

 

Αν είσαι στο σπίτι βρες έναν χώρο δικό σου που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Μπορείς να θυμιάσεις  ή απλά να χρησιμοποιήσεις αιθέρια ‘έλαια, άναψε ένα κερί και στόλισε τον χώρο γύρω σου με κρυστάλλους που αναφέρω ή σε εμπνέουν. Άνοιξε τα παράθυρα, για να ανανεωθεί και να φύγει η παλιά ενέργεια και να μπει ο ανανεωμένος  αέρας.

Καθώς θυμιάζεις ή καθαρίζεις την ενέργειά σου και το περιβάλλον σου, μπορείς να πεις τα εξής:

«Το σώμα μου είναι ο ναός μου, η καρδιά μου είναι γεμάτη ειρήνη, το μυαλό μου είναι γαλήνιο και ανοιχτό και εγώ είμαι έτοιμη να απελευθερωθώ από ό,τι με βάραινε στον παρελθόν και τώρα. Συγχωρώ και απελευθερώνω ό,τι βάρυνε την ψυχή μου. Το άφησα να φύγει. Είμαι ασφαλής και ολοκληρωμένη. Η ενέργειά μου ρέει και είμαι δυνατή. Είμαι στο κέντρο της καρδιάς και της δύναμής μου και από αυτό το κέντρο κρατάω το φως για τον εαυτό μου και τον κόσμο. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

 

«Ο χώρος μου καθαρίζεται με τη δύναμη της αγάπης και του φωτός. Ο χώρος μου είναι θεϊκά προστατευμένος. Όλα είναι ασφαλή.  Η ενέργεια αυτού του χώρου φέρνει ειρήνη σε όλους όσους έρχονται. Οι δονήσεις της ειρήνης, της κατανόησης και της αγάπης ρέουν μέσα από αυτόν τον χώρο σήμερα, τώρα και για πάντα. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.”

Κλείσε τα μάτια και κάθισε ιδανικά κάπου κοντά στην ηρεμία της φύσης. Ξέχνα για λίγο υποχρεώσεις και κλείσε το τηλέφωνό σου.

Πάρε βαθιές ανάσες αν είσαι στην θάλασσα ή σε έναν κήπο νιώσε τα αρώματα της φύσης.

Άκου γύρω σου τους ήχους και συντονίσου με την αναπνοή σου.

Όταν νιώσεις ηρεμία βάλε τα χέρια σου πάνω στην καρδιά σου- το σημείο που αυτή η Νέα Σελήνη κυβερνά και εκφράζει. Απλά άκουσε την, αφέσου και νιώσε αν ακολουθείς τις επιθυμίες της καρδιάς σου χωρίς φόβο με θάρρος και δύναμη ζήσε την αλήθεια που υπάρχει μέσα σου.

 

Άκουσε τα μηνύματα που έρχονται και γράψε ή ζωγράφισε με διάφορα χρώματα τρία σύμβολα, όπως τα νιώθεις εσύ, για τρία όνειρά σου, στόχους ή επιθυμίες σου.

Άφησε τον εαυτό σου να δημιουργήσει ελεύθερα το δικό σου σύμβολο για κάθε στόχο που οραματίζεσαι, σε 3 διαφορετικά άσπρα φύλλα χαρτιού σαν να τα ζεις με διάφορα χρώματα.

Μπορεί να είναι δυο καρδιές για την αγάπη ή ένα αστέρι που λάμπει για την επιτυχία, ένα δέντρο γεμάτο καρπούς για την αφθονία δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.

Κάθε πρωί ακούμπησε πάνω στην καρδιά σου τα 3 σύμβολα εικόνες που σχεδίασες και ανέπνεε βαθιά. Κλείσε τα μάτια και ζήσε τις εικόνες και τα σύμβολα  των επιθυμιών που ζωγράφισες λέγοντας  τα εξής λόγια:

«Κάτω από τη Νέα Σελήνη του Αυγούστου, αντλώ πηγαία δύναμη και αυτούς τους στόχους στη ζωή μου. Λαμβάνω ανώτερη θεία και αγγελική καθοδήγηση για να εκδηλωθούν, ζητώ προστασία για τα επόμενα βήματά μου. Έχω εμπιστοσύνη πως όλα εξελίσσονται στον ιδανικό χρόνο και για το ανώτερο καλό μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη και περιβάλλομαι από αγάπη.  Ευχαριστώ.”

 

Μετά με ευγνωμοσύνη τοποθέτησε τα τρία Σύμβολα  σε ένα όμορφο και ασφαλές σημείο που θα μπορείς να τα βλέπεις.

Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει να θυμάσαι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , ακολούθησε αυτό που νιώθεις και αυτοσχεδίασε ελεύθερα…

Σκέψου τι θέλεις στη ζωή σου και κράτησε το κοντά στην καρδιά σου κάτω από αυτή τη Νέα Σελήνη. Επίτρεψε στις δονήσεις της επιθυμίας σου να συμπλέουν με την ενέργεια του Σύμπαντος και να είσαι έτοιμη να το δεχτείς στην αγκαλιά και τη ζωή σου. Όσο περισσότερο αφήνεσαι, τόσο περισσότερο ευθυγραμμίζεσαι και όσο περισσότερο εμπιστεύεσαι, τόσο πιο ψηλά θα φτάνουν οι δονήσεις των επιθυμιών σου.

Είναι η καθαρότητα της καρδιάς και η δύναμη του ονείρου σου ,

που ενώνεται μαζί με την ενέργεια της φύσης, για να σε οδηγήσει στο δικό σου μονοπάτι!

 

 

Ποιες ευχές ταιριάζουν σε αυτή την ξεχωριστή Νέα Σελήνη για όλα τα ζώδια!

Ευχές πηγαίου έρωτα, χαράς, δημιουργίας για επιχειρήσεις και για τέχνη, για τα παιδιά και την ανεμελιά του εσωτερικού μας παιδιού μαζί με την απελευθέρωση και τον αυθορμητισμό, την ανάγκη για ξεγνοιασιά και γνήσια αληθινά συναισθήματα.

Ευχές αλήθειας, γενναιοδωρίας και αυτοεκτίμησης!

  • Αγαπώ και εμπιστεύομαι ό,τι με κάνει να χαμογελώ.

  • Αφήνομαι στην ανεμελιά των στιγμών και την ροή της ζωής.

  • Απολαμβάνω απλές στιγμές χαράς κάθε μέρα.

  • Ζω σήμερα, τώρα και κάθε μέρα με τόλμη, έμπνευση και ενθουσιασμό για τη ζωή.

  • Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή και μια μοναδική γιορτή ζωής! 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *