Θερινό Ηλιοστάσιο 2023! Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 21/06/2023
Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept

Καλωσόρισε το καλοκαίρι & άνοιξε ένα παράθυρο της ζωής σου στο φως!

Στην πιο μεγάλη μέρα & στον πιο δυνατό Ήλιο έρχεται το καλοκαίρι!!

 

21 Ιουνίου, στις 17:58 , o Ήλιος ”Θεός” του Φωτός και της ζωής πραγματοποιεί θριαμβευτική είσοδο στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας την πραγματική αρχή του καλοκαιριού και την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου!

Όταν το φως του Ήλιου από την ανατολή μέχρι την δύση είναι στην μεγαλύτερη διάρκεια και δύναμή του… Νέα εποχή, καλοκαιρινή μέχρι και τις 22 Σεπτέμβρη του 2023.

 

Το μήνυμα του καλοκαιριού

‘ Όταν είναι νύχτα να ονειρεύεσαι.

 Και όταν ξημερώνει ν’ ανοίγεις τα παράθυρα διάπλατα…

Όλα τα πράγματα έχουν δικαίωμα στο φως. ’

Οδ. Ελύτης

 

Μια ημέρα ξεχωριστή, η μεγαλύτερη ημέρα της χρονιάς, όταν ο Ήλιος, ο Ηλιάτορας, δυνατός στο άρμα του ουρανού νικάει την διάρκεια της νύχτας και του φεγγαριού.

Το Θερινό Ηλιοστάσιο σημαίνει την αρχή της πιο όμορφης εποχής, του Καλοκαιριού, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου και μια νέα αρχή περιμένει όλα τα ζώδια.

Αυτή η λιόφωτη μέρα, έχει πάντα την δική της φωτεινή δύναμη ανοίγοντας μια πύλη δυναμικής ορμητικής ενέργειας και σηματοδοτώντας τον μήνα του Καρκίνου. Χαρείτε την φύση και τον Ήλιο και προσκαλέστε το Φως του καλοκαιριού, όπου η καρδιά σας ποθεί! Ανοίξτε τα παράθυρα να μπει το φως και το αεράκι να ανανεωθεί η ενέργεια στο σπίτι και την ζωή σας.

 

Το κλειδί της δημιουργίας και της χαράς του καλοκαιριού,  ακολουθήστε τα όνειρα και την καρδιά σας. Στις αλλαγές που ήδη ξεκίνησαν θα σας οδηγήσουν η πίστη, η διαίσθηση και αυτά που αγαπάτε.

 

Ο Ήλιος συμβολίζει την καρδιά, την ίδια τη ζωή και την δημιουργία, την αγάπη και τον έρωτα, την γενναιοδωρία και την χαρά της ζωής.

Την ημέρα του θερινού Ηλιοστασίου η Σελήνη- Ψυχή λάμπει και αναζητά από το ζώδιο του Λέοντα και του Ήλιου το δικό της Φως!

Ξεκινήστε στις 21 Ιουνίου και για 30 μέρες με την φροντίδα, την ασφάλεια της οικογένειας και την αγκαλιά του Ήλιου στον Καρκίνο.

Η θετική δήλωση της νέας ενέργειας

Συγχωρώ και αγαπώ τον εαυτό μου.

Προχωρώ, εξελίσσομαι και ακτινοβολώ με το δικό μου φως και σκοπό.

 

Παράλληλα στις 27 Ιουνίου ως τις 11 Ιουλίου και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, τονίζοντας την δύναμη του Ήλιου και στις 17 Ιουλίου μια Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο της Σελήνης- Ψυχής του κόσμου δίνει νέα πνοή σε καινούρια ξεκινήματα.

 

Τεχνική για εσωτερική δύναμη & θετική ενέργεια.

Είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε την ζωή, το σπίτι και την καρδιά μας και να αφήσουμε το φως του Ήλιου να μπει.

Ανανεώστε την ενέργεια του χώρου σας αλλά και τη δική σας δύναμη αφήνοντας το Λιόφως να σας ζεστάνει.

Κρατήστε την ενέργειά του με φωτεινά χρώματα στο ντύσιμο, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί ακόμα και στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Προτιμήστε τον πολύτιμο χρυσό του Ήλιου σαν κόσμημα φωτεινής ενέργειας και λευκούς, κίτρινους  και πορτοκαλί πολύτιμους λίθους.

Το κλειδί που ανοίγει ένα παράθυρο στο φως είναι ν’ αγκαλιάσουμε όλοι και να συγχωρήσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, ν’ αγαπήσουμε τον δικό μας φωτεινό και μοναδικό εαυτό.  Να αναγνωρίσουμε τους φόβους και τα εμπόδια που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στον δρόμο για την αγάπη και την χαρά και να προχωρήσουμε στην ζωή που ονειρευόμαστε και δημιουργούμε.

 

Οι καλύτερες μέρες της εποχής του Καρκίνου από 21 Ιουνίου ως 22 Ιουλίου  για δημιουργία, χαρά και έρωτα.

 

29 και 30 Ιουνίου ο Κρόνος σε αρμονία με Ερμή και Ήλιο σταθεροποιεί στόχους, σχέδια και επιδιώξεις.

 

1, 14 και 20 Ιουλίου εκπλήξεις και ευκαιρίες, μηνύματα, ταξίδια και ρομαντικές συναντήσεις.

 

Οι μέρες που θα χρειαστεί σύνεση

Στο επίκεντρο της έντασης  24-26 Ιουνίου Ερμής και Ποσειδώνας προκαλούν απατηλές καταστάσεις και λάθη σε μηχανήματα αλλά και προβλήματα στον θαλάσσιο χώρο. Ενώ Άρης και Ουρανός πυροδοτούν εκρηκτικές ανατροπές, βία και ατυχήματα παγκόσμια.

 

21 και 22 Ιουλίου Ο Ήλιος σε καρμικές όψεις με Πλούτωνα παίρνει μια επικίνδυνη μοιραία δράση και προκαλεί εκρήξεις παράλογης βίας και ανατροπές για σημαντικούς άντρες.  Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ισχυρούς ηγέτες. Η Ειρήνη πάντα είναι στο χέρι μας.

 

18-21 Ιουλίου χρειάζεται προσοχή για τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμους Μαίου, Παρθένους Αυγούστου, Τοξότες Νοεμβρίου και Ιχθύς Φεβρουαρίου.

 

 

Τι θα φωτίσει και τι προμηνύει ο Ήλιος  από 21 Ιουνίου μέχρι τις 22 Ιουλίου, για όλα τα ζώδια;

Κριός  Ο Ήλιος μαζί με τον Ερμή στον Καρκίνο φωτίζει τον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας, το παρελθόν και τις ρίζες σας. Αναπολείτε την πρώτη εστία, τον τόπο των παιδικών σας χρόνων, αναζητάτε την στοργή από τους δικούς σας ανθρώπους, ξαναγίνεστε παιδιά.

Μπορείτε να γυρίσετε στα παλιά και τα γνώριμα, να πάρετε ζεστασιά από τους γονείς και τις ρίζες σας, να φωτίσετε τον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης.

Κάποιες μέρες θα το πετύχετε και κάποιες άλλες- με επίκεντρο στις 22 Ιουλίου, οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες θα αντιμετωπίσετε σοβαρές προκλήσεις και θα χρειαστεί σύνεση.

Ταύρος   Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο θα φωτίσει για ένα μήνα, την επικοινωνία σας, συζητήσεις, επαφές, μηνύματα και τηλεφωνήματα , τα ταξίδια και τις διαδρομές, τις σχέσεις σας με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντός σας.

Θα σας δώσει έμπνευση σε νέες ιδέες, στην προβολή της δουλειάς σας και σε πολλά χαρούμενα πηγαινέλα που θα σας κρατούν σε μια διάθεση κίνησης και εφηβικής ανεμελιάς! Δώστε μια προσοχή μόνο στις μέρες κοντά στις  22 Ιουλίου. Όλες τις υπόλοιπες μέρες χαμογελάστε και ξαναβρείτε πολλές ανέμελες στιγμές…

Δίδυμοι    Σημαντική για σας από σήμερα και για έναν μήνα με τον Ήλιο στον Καρκίνο, η συναισθηματική και η οικονομική σας ασφάλεια αλλά και η αυτοεκτίμησή σας.

Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας, την δική σας αξία και όσους είναι στο πλευρό σας, για να σας στηρίζουν πάντα. Δώστε μια προσοχή με επίκεντρο στις 22 Ιουλίου.

Οι υπόλοιπες μέρες είναι για να ξαναβρείτε τον χαμένο θησαυρό σας…

Καρκίνος    Αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, αγαπημένα Καρκινάκια χρόνια πολλά!

Ο Ήλιος στο δικό σας ζώδιο, λοιπόν, σας δίνει όλη την λάμψη του αλλά τονίζει και τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Σημαντικοί άντρες της ζωής σας, η οικογένεια σας, το σπίτι σας, εσείς οι ίδιοι και τα όνειρά σας, ό, τι σημαίνει για σας ασφάλεια και ζεστασιά, είναι εδώ και σας δείχνουν τον δρόμο, προσέξτε μόνο τις μέρες κοντά στις 22 Ιουλίου μην χάσετε το δικό σας μονοπάτι.

Η καλύτερη πυξίδα είναι η φωνή της καρδιάς…

Λέων    Ο Ήλιος για ένα μήνα ρίχνει το φως του στο πιο σκοτεινό και μυστικό κομμάτι της ζωής σας…

Το χτες ξυπνάει μνήμες, καλά κρυμμένες, φόβους, ανασφάλειες, μυστικά συναισθήματα και σχέσεις που δεν έσβησαν ποτέ.

Η φόρτιση είναι μεγάλη, το ίδιο βαριά και η ψυχολογία σας μπορεί να επηρεάσουν ή να επηρεαστούν από θέματα υγείας και ένα παρασκήνιο ιδιαίτερα κοντά στις 22 Ιουλίου.

Κλείστε τους λογαριασμούς σας με το χτες και ετοιμάστε την ζωή σας, για να υποδεχτεί ένα νέο κύκλο και μια νέα φωτεινή αρχή από τις 23 Ιουλίου, έναν κύκλο καλύτερο και ομορφότερο απ’ όλα όσα ζήσατε μέχρι τώρα!

Παρθένος    Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής από τις 27 Ιουνίου εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου μαζί του και για ένα μήνα θα έχετε έναν καλό φίλο στο πλευρό σας τον Ήλιο!

Ο Ήλιος από τον Καρκίνο θα φωτίζει τα όνειρα, τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Μέσα από φίλους, ομάδες και συλλογική δουλειά θα ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και θα βρείτε την στήριξη και την συμπαράσταση που αναζητάτε. Κρατήστε τις ισορροπίες κοντά στις 20- 22 Ιουλίου. Άλλωστε έχετε όλες τις άλλες μέρες, για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας!

Ζυγός   Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο μοιάζει για σας, με έναν προβολέα που φωτίζει το πιο σημαντικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό μεσουράνημα.

Λάμπετε και ακτινοβολείτε όπου βρίσκεστε, στην δουλειά σας, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά αλλά μπορεί να σας ανοίξει και πόρτες για σημαντικές κινήσεις. Μεγαλύτερη προσοχή και λεπτές ισορροπίες τις ημέρες κοντά στις 22 Ιουλίου.

Όλες τις άλλες μέρες, τολμήστε να σκαρφαλώσετε στην κορυφή και λάμψτε πιο δυνατά από ποτέ, σας αξίζει μετά από όσα πετύχατε να ξεπεράσετε!

Σκορπιός   Ο Ήλιος για σας μοιάζει με τα αστέρια στον ουρανό, μακρινά αλλά τόσο όμορφα, μπορείτε να τα αγγίξετε και να πάρετε κάτι από την μαγική τους λάμψη…

Ναι, μπορείτε να σηκώσετε το βλέμμα σας ψηλά και να κατακτήσετε τα όνειρά σας, όσο μακρινά κι αν μοιάζουν, υπάρχουν για να φωτίσουν τον δικό σας ουρανό και να σας ταξιδέψουν εκεί που μόνο η αλήθεια και η αγάπη υπάρχουν!

Μην φοβηθείτε από τις δυσκολίες κοντά στις 22 Ιουλίου. Θυμηθείτε ό, τι αξίζει στη ζωή σας λάμπει μόνο για σας και σας περιμένει να το κατακτήσετε…

Τοξότης    Ταξιδιώτες της ζωής και εραστές της ελευθερίας, ο Ήλιος και ο Ερμής από σήμερα και για ένα μήνα φωτίζει τα πιο βαθιά συναισθήματά σας, τους πόθους και τις επιθυμίες σας, τις ανασφάλειες και τους φόβους σας.

Όλα τα βαθιά κρυμμένα μυστικά σας τονίζονται μαζί με οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους ανθρώπους της ζωής σας, επαγγελματικής ή προσωπικής. Προσέξτε, μη κάνετε τους εχθρούς σας πιο δυνατούς, με λάθος ενέργειες με επίκεντρο στις 20- 22 Ιουλίου.

Φερθείτε έξυπνα κρατώντας μυστικά τα σχέδιά σας και με στρατηγικές κινήσεις κάντε ρουά ματ! Η παρτίδα είναι δική σας αλλά με τους κατάλληλους συμμάχους, εσείς είστε σε θέση να τους αξιολογήσετε;

Αιγόκερως   Για σας, οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, προσωπικές και επαγγελματικές ζητάνε όλη την προσοχή σας, από σήμερα και για ένα μήνα.

Ο Ήλιος και ο Ερμής σας ζητούν να συνεργαστείτε και να εμπιστευτείτε ανθρώπους που είναι χρόνια στη ζωή σας, συντρόφους ή συνεργάτες και να προσπαθήσετε ειλικρινά να τους καταλάβετε.

Οι μέρες κοντά στις 22 Ιουλίου οι ισορροπίες κινδυνεύουν να χαθούν. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο και να κρατήσετε αυτούς που είναι χρόνια στη ζωή σας, ακούγοντας τα δικά τους θέλω.

Υδροχόος   Πλάσματα του ουρανού που ζείτε στη γη, προσπαθήστε για ένα μήνα από σήμερα, να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και σε πρόγραμμα.

Η δουλειά και οι υποχρεώσεις θα απαιτούν πολλή από την ενέργειά σας, ζητώντας από σας να προσέξετε την διατροφή και τις καθημερινές σας συνήθειες, στη θέση του άγχους βάλτε την άσκηση και την φροντίδα του εαυτού σας, μπορείτε να υιοθετήσετε μια διαφορετική οπτική στην εργασία και στην υγεία σας με μικρές απλές κινήσεις, το θέμα είναι θα το προσπαθήσετε ή θα κάνετε πάλι τα δικά σας;

Τις ημέρες κοντά στις 26 Ιουνίου και 22 Ιουλίου θα δυσκολευτείτε, κάντε ένα διάλειμμα και εκεχειρία, γιατί όλες οι άλλες μέρες είναι δικές σας. Αλλάξτε τρόπο ζωής, για να αλλάξει και η ίδια σας η ζωή!

Ιχθύες    Παιδιά του Ποσειδώνα και της θάλασσας, μια ζωή κολυμπάτε σ΄ έναν ωκεανό ευαισθησίας και συναισθημάτων, από σήμερα το καλοκαίρι αρχίζει και στη δική σας ζωή…

Δημιουργήστε, αφεθείτε στα φτερά του έρωτα, γεμίστε τις μέρες σας με ό, τι σας δίνει χαρά!! Οι φόβοι και οι ανασφάλειες δεν έχουν καμία θέση κάτω από το φως του Ήλιου, που σηματοδοτεί έναν μήνα χαράς και δημιουργίας για σας. Η τέχνη και νέοι τρόποι έκφρασης εγκαινιάζουν ευτυχισμένες στιγμές. Από τις 25 Ιουνίου και 19-22 Ιουλίου σύννεφα απειλούν τον ουρανό σας, ακολουθήστε την διαίσθησή σας και κρατηθείτε γερά. Η πορεία ενός καραβιού δεν αλλάζει με ένα ξαφνικό μπουρίνι, αρκεί να κρατάτε το τιμόνι γερά και να έχετε για πυξίδα τα ομορφότερα όνειρά σας…

Βίρα τις άγκυρες!!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Κωνσταντίνος
    21/06/2023

    οι μέρες μου..σύντομα

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *