Γλυκός Σεπτέμβρης Τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα & οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 01/09/2023
Female,Face,,Space,And,Zodiac,Signs,And,Planets,Symbols.

Παλιές συνήθειες & έντονα συναισθήματα πρωταγωνιστούν σε όλα τα ζώδια!

 

Το μήνυμα του Σεπτέμβρη για τα 12 ζώδια

Μια απλή στιγμή, ένα μικρό βήμα

μπορεί να οδηγήσει σε μια συναρπαστική αλλαγή!

 

“Δεν είσαι μια σταγόνα στον Ωκεανό.

Είσαι ολόκληρος ο Ωκεανός σε μια σταγόνα!”

Rumi

 

Πάντα ο Σεπτέμβρης φέρνει μια γλυκιά νοσταλγία, μια επιστροφή στο οικείο και γνώριμο.

Είναι ο μήνας της επιστροφής στην καθημερινότητα και αυτός εδώ με 6 πλανήτες να συνεχίζουν την ανάδρομη πορεία τους μας γυρνάει σε παλιά δοκιμασμένα μονοπάτια και συνήθειες. Οι πρώτες δυο εβδομάδες του Σεπτεμβρίου θα είναι λίγο πιο μπερδεμένες καθώς ο Ερμής παραμένει ανάδρομος ως τις 15 και αναστατώνει το πρόγραμμα και τα σχέδια μας με μικροαναποδιές και καθυστερήσεις που όμως κάτι θέλουν να μας πουν.

 

Ο Ερμής ανάδρομος ως τις 15 Σεπτεμβρίου φέρνει μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και εδώ ταιριάζει

‘Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, οι θεοί γελάνε’.  Ενώ από τις 15 Σεπτεμβρίου θα βρει την ορθή πορεία που όλοι αγαπάμε και θα ευνοεί επικοινωνίες και διαδρομές.

 

Δείτε τον Σεπτέμβρη σαν μια ευκαιρία να δείτε το δοκιμασμένο ή παλιό σαν μια νέα ευκαιρία, για να κλείσετε οριστικά την πόρτα ή να ανοίξετε και πάλι την πόρτα για κάτι που ποτέ δεν έφυγε για ένα όνειρο που παραμένει ζωντανό !

 

Άλλωστε από τις 4 Σεπτεμβρίου επιτέλους η Αφροδίτη κυβερνήτης όλων των σχέσεων σταματάει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία της και θα τρέξει και πάλι ασταμάτητη σχέσεις προσωπικές, φιλικές και επαγγελματικές αυτή την φορά με περισσότερη σοφία και εμπειρία και πάθος!!

 

Η αστρολογική ατζέντα του μήνα με τα σημαντικότερα φαινόμενα & ημερομηνίες για επιτυχία και ασφάλεια. 

 

1 Σεπτεμβρίου  Καλό μήνα σε όλους . Ο Σεπτέμβρης μπαίνει δυναμικά Προσέχουμε ένταση και μηχανήματα.

 

4 Σεπτεμβρίου  Ευνοϊκή μέρα με τον Ερμή και το Δία  να ενώνουν την ενέργειά τους για να φέρουν ευκαιρίες συζητήσεις συναντήσεις ραντεβού και σχέδια. Μία σημαντική μέρα καθώς και ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών θα ακολουθήσει φαινομενικά αναδρομή τροχιά για να μας δείξει ευκαιρίες από το παρελθόν που δεν αξιοποιήσαμε ή που πρέπει να δούμε με μία πιο έμπειρη μάτια για να τις βελτιώσουμε.

Ενώ η Αφροδίτη από σήμερα σταματά να είναι ανάδρομη και ξεμπλοκάρουν καθυστερήσεις και μπερδέματα σε σχέσεις.

 

5-7 Σεπτεμβρίου Υπάρχουν ευκαιρίες σε διαδρομές, ταξίδια. Μια μικρή προσοχή σε νέους και στον χειρισμό  μέσων και μηχανημάτων.

Η επικοινωνία, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις γλυκαίνουν και δίνουν ευκαιρίες.

 

8-10 Σεπτεμβρίου   Ίσως οι πιο τυχερές μέρες του Σεπτέμβρη καθώς ο Ήλιος πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον πλανήτη της τύχης τον Δία.  σίγουρα θέματα εργασίας Οικονομικών επαγγελματικών πρακτικά ζητήματα για κάποιους και όνειρα σταθεροποίηση μπορούν τώρα να πάρουν σάρκα και οστά. Υπέροχες μέρες φωτίζουν την καθημερινότητα και λαμπερά πρόσωπα και επιτεύγματα στην Τέχνη, την επιστήμη και την πολιτική.

 

15 και 16 Σεπτεμβρίου  η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της εργασίας την Παρθένο με επιρροή ως την επόμενη Πανσέληνο στις 29 δημιουργεί μια ευκαιρία για νέα αρχή και νέους στόχους.

Κερδισμένοι όσοι ακολουθήσουν την καινοτομία, τις αλλαγές και το καινούριο.

Την ίδια μέρα  ο Ερμής σταματά την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά. Σταδιακά όλα όσα καθυστερούσαν ακολουθούν μια πιο γρήγορη ροή και όλα ξεκαθαρίζουν.

 

19 Σεπτεμβρίου ένταση και ομιχλώδεις απατηλές καταστάσεις. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και μεγάλα λόγια. Σκάνδαλα που αφορούν ηγέτες και αρχηγούς και σοβαρά γεγονότα στον θαλάσσιο χώρο προσοχή σε πλοία και θρησκευτικά ζητήματα.

 

20,21, 22 Σεπτεμβρίου η δύναμη, το πάθος για έναν σκοπό μετακινούν βουνά! Αναδεικνύονται σημαντικές προσπάθειες και ισχυροί άντρες είτε ως ηγέτες είτε ως εμπνευστές

 

25 Σεπτεμβρίου Ευνοϊκή μέρα με τον Ερμή και τον Δία, να ενώνουν την ενέργειά τους για να φέρουν ευκαιρίες, συζητήσεις, συναντήσεις, ραντεβού και σχέδια. Ένα σημαντικό πρόσωπο της δημόσιας ζωής ή πολιτικός κρίνεται έντονα και ελέγχεται.

 

27 -29 Σεπτεμβρίου Η Πανσέληνος στον Κριό και η Αφροδίτη σε κόντρα με τον Ουρανό   προκαλεί κίνδυνο χωρισμών και ανατροπών σε σχέσεις και συνεργασίες στην προσωπική και καλλιτεχνική ζωή. Επαναλαμβάνω από τα άρθρα μου του Μαΐου πως σημαντικές Γυναίκες της καλλιτεχνικής, πολιτικής και κοινωνικής δράσης πλήττονται- μια πρόβλεψη που ήδη επιβεβαιώθηκε.

30 Σεπτεμβρίου Ερμής και Ουρανός προκαλούν θαύματα μέσα από μεγάλες αλλαγές. Κεραυνοβόλες ευκαιρίες. Η επιστήμη και η έρευνα κάνει άλματα στην ιατρική και στην έρευνα του διαστήματος από τις 15 ως τις 30 Σεπτεμβρίου που φυσικά θα δούμε να ανακοινώνονται και τις επόμενες μέρες.

 

Ο Σεπτέμβριος και τα αστρολογικά φαινόμενα στα 12 ζώδια

Κριός   Έρωτας και πόλεμος!

Με την Αφροδίτη να φωτίζει και να λάμπει  σε ορθή πορεία επιτέλους μετά από μήνες  η γοητεία και η ακτινοβολία σας σαν μαγνήτης θα έλκουν τους γύρω σας και ευκαιρίες.

Η μόνη πρόκληση του Σεπτέμβρη θα φορά έναν σημαντικό συνεργάτη τον σύντροφο ή έναν ανταγωνιστή  που θα δοκιμάσει την υπομονή σας και θα χρειαστεί να βρείτε τη χρυσή τομή και την ισορροπία.

Ο έρωτας η δημιουργία η χαρά μέσα από τη διασκέδαση και τα αγαπημένα σας πρόσωπα η παιδικότητα και η ανεμελιά θα είναι το δυνατό σας χαρτί από τις 4 Σεπτεμβρίου και για όλο τον μήνα με μόνη εξαίρεση τις μέρες κοντά στις 29 Σεπτεμβρίου.

Η Πανσέληνος στις 29 στο δικό σας ζώδιο μεγεθύνει τα συναισθήματά και την διάθεση για καβγά ή ερωτικές στιγμές!

 

Ταύρος     όλα ξεκαθαρίζουν και μία νέα αρχή σας περιμένει.

Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης του ζωδίου σας σταματά την ανάδρομη πορεία της  στις 4 Σεπτεμβρίου και σταδιακά θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ποιον και τι χρειάζεστε από το παρελθόν και τι να αφήσετε, για να προχωρήσετε μπροστά! Η οικογένεια,  το σπίτι και η επαγγελματική στέγη μπορούν να ομορφύνουν στην καθημερινότητά σας.

Ανανεώνεστε με  γιορτές και θετική ενέργεια στο δικό σας προσωπικό χώρο και με δικούς σας ανθρώπους.

Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου η ερωτική σας ζωή σας μπερδεύει με νοσταλγικές επιστροφές ακόμα και επανασυνδέσεις προσώπων από το παρελθόν σας.

Η Νέα Σελήνη από τις 15 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Ερμή και τον ήλιο να φωτίζει δηλώνει μία νέα ανανεωτική αρχή στην προσωπική σας ζωή.  Τολμήστε την αλλαγή.

 

Δίδυμοι  Κατακτάτε, δημιουργείτε και αγαπάτε!

Το σπίτι και η οικογένειά σας απορροφά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου είστε αρκετά πιεσμένη και μπερδεμένη κάντε λίγο υπομονή γιατί αμέσως μετά η Νέα Σελήνη από τις 15 του μήνα δείχνει μία σημαντική νέα αρχή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μία ανανέωση στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας.

Ο Άρης πλανήτης της δράσης φέρνει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο κομμάτι του έρωτα ή των παιδιών δίνοντάς σας και χαρές, δύναμη και ενέργεια να κατακτήσετε  τους στόχους σας.

 

Καρκίνος   Η εξωστρέφεια δημιουργεί ευκαιρίες.

Ο Σεπτέμβρης για είναι ένας μήνας που πυροδοτεί την ανάγκη σας για ασφάλεια οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα.  νιώθετε την ανάγκη να αναγνωριστεί  η αξία σας και τα ταλέντα σας και ταυτόχρονα θέλετε να καλοπιάσετε τον εαυτό σας με πολυτελείς αγορές.

Τα οικονομικά σας μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τις ικανότητές σας και ένα ταλέντο σας ενώ ο τομέας της επικοινωνίας τις διαφημίσεις ένα μήνυμα, μία συνάντηση, ένα ταξίδι δημιουργούν προϋποθέσεις ευκαιριών και κέρδους.

 

Λέων    Σταθεροποιείτε πρώτα τα πρακτικά και τα οικονομικά.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που απαιτεί έξυπνους ελιγμούς και προσαρμοστικότητα στον τομέα των οικονομικών και των συμφωνιών σας.  ειδικά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου υπάρχει μία καθυστέρηση στην τελική υπογραφή η επίτευξη και  ο κίνδυνος ασάφειας η αλλαγής σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες.

Χρήματα που περιμένετε εδώ και καιρό τώρα μπορείτε να τα εισπράξετε θυμηθείτε όμως προς το καλύτερο διάστημα για μία νέα αρχή πιο σταθερή και χωρίς έκπληξη είναι μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο τομέας της επικοινωνίας, της ενημέρωσης, της διαφήμισης, των media  και των μέσων κοινωνικής ενημέρωσης, οι συναντήσεις και οι συμφωνίες, οι αγοραπωλησίες και τα μικρά ταξίδια, το εμπόριο ακόμα και σπουδές Θα πρωταγωνιστούν στη ζωή και τη δράση σας όλο τον μήνα.

 

Παρθένος     Ένας νέος κύκλος ξεκινά!

Αγαπημένοι Παρθένοι Χρόνια πολλά! Ο μήνας των γενεθλίων σας κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και καινούργια ξεκινήματα.  Καλύτερα βέβαια όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος ως τις 14 Σεπτεμβρίου να αναθεωρήσετε και να σκεφτείτε όλα όσα υπάρχουν ή επέστρεψαν από το παρελθόν σχέδια και πρόσωπα χωρίς να αποφασίσετε οριστικά.

Η καλύτερη περίοδος για νέο ξεκίνημα με τη νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου στο δικό σας ζώδιο και την ταυτόχρονη ορθή πορεία του δικού σας κυβερνήτη Ερμή που μέχρι τις 15 μπορεί να σας μπέρδευε ή να καθυστερούσε τις εξελίξεις, από τις 15 όμως, θα μπορείτε  να δείτε πιο καθαρά τι θέλετε και να πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Όλα θα εξελίσσονται πιο γρήγορα με συναντήσεις συζητήσεις συμφωνίες μηνύματα ταξίδια αγορές ή ακόμα και συμβόλαια.

Πιεστικότερες απαιτήσεις θα αφορούν σε έξοδα και οικονομικές ανάγκες των άλλων που θα πρέπει να ικανοποιείτε ή αλλιώς να ξεπερνάτε εντάσεις.

 

Ζυγός    Τόλμη και Γοητεία.

Φίλοι ζυγοί επιτέλους ο Σεπτέμβριος σας φέρνει καλά νέα η Αφροδίτη δικό σας κυβερνήτης πλανήτης από τις 4 του μήνα  σταμάτα να είναι ανάδρομη και  να σας μπερδεύει με επιστροφές από το παρελθόν ακόμα και καθυστέρηση και επανέρχεται σε ορθή πορεία  ξεκαθαρίζοντας το τοπίο.

Εκεί που όλα έμοιαζαν ομιχλώδη μπερδεμένα ακόμα και στα άσχημα τώρα μέσα από έναν κύκλο ανθρώπων γνωριμιών φίλο και σύμμαχο μπορείτε να κατακτήσετε Ακόμα και τα πιο λαμπερά όνειρα σας να γοητεύσετε ακόμα και να βρείτε τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παράλληλα ο Άρης στο δικό σας ζώδιο προκαλεί μία σειρά από γεγονότα και ένταση, ενώ σας προτρέπει σε δράση απέναντι σε ανταγωνιστές και στόχους.  Προσπαθήστε να κρατήσετε την ισορροπία σε σημαντικές συντροφικές σχέσεις και συνεργασίες και να ακούσετε τα παράπονα για τις ανάγκες του άλλου ανθρώπου.

Με τον Ήλιο να ξεκινά τον μήνα των γενεθλίων σας στις 23 τολμήστε να πρωταγωνιστήσετε  και να δείξετε τον αληθινό ακτινοβόλο εαυτό σας.

 

Σκορπιός   Μαγνητίζετε τα βλέμματα και τις ευκαιρίες.

Η επαγγελματική και κοινωνική σας άνοδος απελευθερώνεται ιδιαίτερα από τις 4 Σεπτεμβρίου και για όλο το μήνα. Ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη από τις 15 Σεπτεμβρίου θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να πετύχετε κοινούς στόχους και όνειρα μαζί με σημαντικά πρόσωπα και φίλους.

Κρατήστε τις επιθυμίες σας λίγο ακόμα μυστικές για να μην πυροδοτήσετε ή να μην προκαλέσετε ανταγωνισμό και ζήλια.

Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε Καθώς ο Άρης πυροδοτεί μία εσωτερική ένταση και σας κάνει πιο ευάλωτους ψυχοσωματικά.

Μέρα δύναμης η 21η Σεπτεμβρίου ως τις 23 ενώ Πιο προσεκτικοί και συνετοί πρέπει να φανείτε 27 έως 29 Σεπτεμβρίου.

 

Τοξότης     Η καριέρα σε Πρώτο Πλάνο.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που τα έχει όλα για το δικό σας ζώδιο.  ο πιο σημαντικός τομέας θα είναι ο τομέας της καριέρας της επαγγελματικής και Κοινωνικής λάμψης και αναγνώρισης.  αξιοποιήστε κάθε κοινωνικό και επαγγελματικό event,  εκδηλώσεις και σεμινάριο για να δείξετε την παρουσία σας και τα ταλέντα σας.  από τις 15 Σεπτεμβρίου είστε έτοιμοι να τολμήσετε  και να ξεκινήσετε νέα επαγγελματική αλλαγή.

Οι φίλοι και ο ερωτικός σύντροφος κάποιες στιγμές θα σας πιέσουν με τις απαιτήσεις τους, άν βρείτε τη διπλωματία και την ισορροπία θα πετύχετε πολλούς κοινούς στόχους μαζί τους.

Ο Δίας δικός σας κυβερνήτης από τις 4 Σεπτεμβρίου θα είναι φαινομενικά ανάδρομος έως το τέλος Δεκεμβρίου του 23 και θα επηρεάσει με αναθεωρήσεις εργασιακές σχέσεις και επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να είχαν μείνει ανολοκλήρωτα και τώρα αναθεωρούνται για να βρουν τη θέση που τους αξίζει.

Σχέσεις και γνωριμίες από μακριά ή το εξωτερικό ένα μεγάλο ταξίδι,  σημαντικές νέες γνώσεις έρωτες κρύβουν ευκαιρίες και απεριόριστη χαρά.

 

Αιγόκερως     Στόχος, η κατάκτηση της κορυφής!

Η Καριέρα, η αναγνώριση και η φήμη ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και κυνηγάτε την επιτυχία.  Το άγχος και η ένταση υπάρχουν και δεν μπορεί τίποτα να σας σταματήσει.

Ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο και όνειρό σας είναι σε εξέλιξη και ευνοεί  συμφωνίες υπογραφές μεγάλα ταξίδια σχέσεις από το εξωτερικό μία δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Ο έρωτας και η δημιουργία ακόμα και μία σχέση από το παρελθόν μπαίνουν σε τροχιά αλλαγών κυρίως από τη Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου και ως το τέλος του μήνα.

 

Υδροχόος      Η Αρμονία επιστρέφει σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας μήνας που θα ξεκαθαρίσει και θα τακτοποιήσει πολλές εκκρεμότητες.  Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη θα επανέλθει σε ορθή πορεία από τις 4 Σεπτεμβρίου και μετά και θα ευνοήσει δείχνοντας πιο καθαρά συμμαχίες συνεργασίες και συντροφικές σχέσεις.  Έτσι θα είναι πιο εύκολο να δείτε με ποιον θέλετε να είστε και τι αξίζει να παραμείνει.

Πιο πιεστικές μέρες κοντά στις 27,28, 29 κίνδυνος ρήξης σε μια σχέση.

Ο Άρης όλο το μήνα ενεργοποιεί θετικά μεγάλα σχέδια, σεμινάρια, σπουδές, σχέσεις από το εξωτερικό και ταξίδια δίνοντας ευκαιρίες πού όμως πρέπει να αξιοποιήσετε.

Οικονομικές, κληρονομικές υποθέσεις ή ένα δάνειο θα σας απασχολήσουν πιο έντονα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ενώ θα είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα ακόμα και θέματα σπιτιού μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Ιχθύες   Αξιοποιήστε σημαντικές γνωριμίες και σχέσεις.

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που πρωταγωνιστούν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας συνεργάτες ένα σύντροφος παλιές γνωριμίες.  επανεξετάστε τα σχέδια σας ως τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά τις 20 πάρτε τις οριστικές αποφάσεις κρατώντας συντρόφους και συμμάχους που αξίζουν πραγματικά.

Θέματα σπιτιού και οικογένειας ξεκαθαρίζουν μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου σταδιακά ενώ ο τομέας της καριέρας χρειάζεται επικοινωνία και διαφήμιση των ικανοτήτων σας αλλά και προσοχή σε καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις που πιθανόν να χρειαστούν.

Πιο απαιτητικές μέρες του μήνα είναι από τις 15 ως τις 20 Σεπτεμβρίου εκεί Θα πρέπει να δείξετε τη διπλωματία αλλά και σύνεση στο πώς θα χειριστείτε μία συνεργασία σας η μία σημαντική σχέση.  Προσέξτε μη δώσετε αφορμή για σχόλια και αποφύγετε ψέματα και παγίδες.

Πιο δημιουργικές μέρες 4, 8, 16, 25 και 30  Σεπτεμβρίου.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *