Η Νέα Σελήνη φέρνει ένα ξεχωριστό Δώρο στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 15/08/2023

Η Νέα Σελήνη 16 Αυγούστου~15 Σεπτεμβρίου συναντά την σκοτεινή Λίλιθ την μυστική πλευρά της Ψυχής σε ένα ταξίδι μαγικής δύναμης για όλα τα  ζώδια

Ενώνεται μαζί με την Αφροδίτη ανάδρομη και αποκαλύπτει τα πιο βαθιά μυστικά και τους κρυφούς πόθους!

 

Τι θα συμβεί όταν η Νέα Σελήνη συναντά την σκοτεινή Λίλιθ, όταν αποκαλύπτεται η αθέατη μυστική πλευρά του Φεγγαριού στα ζώδια;

Ποια μαγική ευχή γεννιέται για το δικό σου ζώδιο;

 

Η λαμπερή Νέα Σελήνη του Αυγούστου είναι μια γιορτή ζωής!

Ένα δώρο για τον εαυτό σου, ένα δώρο ζωής και αγάπης θα αποκαλυφθεί στον κύκλο της Σελήνης.

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης

Καθώς το Φως γεννιέται & λάμπει στο σκοτάδι

η καρδιά σου ξυπνά και πάλι την ζωή που ονειρεύεσαι!

 

Η ζωή αξίζει, όταν είναι ένα παιχνίδι και τώρα το σύμπαν ρίχνει την μπάλα στα χέρια σου, για να παίξεις και πάλι από την αρχή!

Η ειλικρίνεια και η αλήθεια έρχεται στο φως για ν’ αντιμετωπίσεις κρυμμένα συναισθήματα, μυστικά, πόθους που νόμιζες πως ξέχασες, δικά σου όνειρα και επιθυμίες, μια σχέση που είχε χαθεί- έτσι νόμιζες- και τώρα είναι εδώ για να δείτε την αλήθεια σας στο φως.

 

 Μια ξεχωριστή Νέα Σελήνη γεννιέται από τις 16  Αυγούστου ώρα Ελλάδας, όταν ο Ήλιος θα ενωθεί με την Σελήνη στον λαμπερό βασιλικό Λέοντα στην 23 μοίρα σε αρμονία με την Αφροδίτη, το αστέρι των σχέσεων, την Μαύρη Σελήνη και τον Χείρωνα θεραπευτή των τραυμάτων! Μια νέα αρχή γεννιέται, που θα επηρεάζει για 29 ημέρες όλα τα ζώδια σε έναν ξεχωριστό τομέα ζωής.

Σε κάθε Νέα Σελήνη είναι σημαντικό ανάλογα με τις ιδιότητες του ζωδίου που πραγματοποιείται, να δημιουργούμε τις δικές μας ευχές με διάφορες τεχνικές, που φέρνουν κάτι από την μαγεία του Σύμπαντος στον κόσμο μας.

 

 Η Νέα Σελήνη είναι πάντα μια νέα αρχή ξεκινά τον κύκλο της σε σύνοδο με την Μαύρη Σελήνη- Λίλιθ αποκαλύπτοντας την αθέατη πλευρά μυστική και σκοτεινή πλευρά της Ψυχής όλων, φέρνει με μια δυνατή αλλαγή μυστικά όνειρα, στόχους και δυνατά έντονα συναισθήματα. Ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αληθινή μας φύση, την πιο βαθιά. Έρχεται και σε δυναμική όψη ο πλανήτης του απρόβλεπτου και της αλλαγής να ταράξει τα νερά και την φαινομενική σταθερότητα.

Η πραγματικότητα είναι αλλού και εκεί μας οδηγούν οι πλανήτες μαζί με την ανάδρομη αναγεννημένη Αφροδίτη αλλάζουν όλες τις σχέσεις μας ερωτικές για κάποια ζώδια , επαγγελματικές, φιλικές οικονομικές για άλλα.

Αγάπησε και ζήσε όπως πηγαία αναβλύζει από την καρδιά σου!

Βρες από την αρχή την δύναμή σου, ξέχνα τα μήπως και αν, τις αμφιβολίες και τις σκιές και γίνε ο ηγέτης της ζωής σου, όπως ο Ήλιος και ο Λέοντας είναι οι ηγέτες της ζωής ζήσε την αλήθεια σου ζήστε στο φως μαζί με ό,τι αγαπάς, πιστεύεις, ονειρεύεσαι. Μαζί με τον αγαπημένο μαζί με αυτούς που έχεις κοινά όνειρα. Μίλα και άκου.

Ο Ουρανός πλανήτης αλλαγών και επαναστάσεων, κεραυνοβόλων ευκαιριών και ξαφνικών ανατροπών σε ακριβή όψη σύγκρουσης με τη Νέα Σελήνη οδηγεί μαζί με τον Άρη, του πολέμου και της δράσης το άρμα για να εκφραστεί η πιο βαθιά αλήθεια, η πιο βαθιά αγάπη και ανάγκη ζωής. Πόλεμος και ειρήνη για να βγούμε στον προορισμό μας, στην ευτυχία, σε αυτό που βαθιά μέσα μας πάντα ποθούσαμε!

Άκουσε πρώτα την ψυχή σου, άκουσε τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου και άντλησε την δύναμή σου, την δύναμή σας. Έρχονται ξαφνιάσματα και αλλαγές που μπορεί να προκαλέσεις εσύ ή οι συνθήκες.

” Όταν ο άνεμος αλλάζει κάποιες φορές σε οδηγεί σε νέους δρόμους πιο όμορφους! ”

Αγάπησε το παιδί μέσα σου, δείξε με θάρρος την αλήθεια σου και η λάμψη της καρδιάς σου θα ακτινοβολεί σε ηλιόφωτες μέρες ευτυχίας!

 

Σε πείσμα άλλων πλανητικών συγκρούσεων αυτό το Νεογέννητο Φεγγάρι μοιάζει σαν να μας ψιθυρίζει…

ΖΗΣΕ, ΑΓΑΠΗΣΕ, ξέδωσε και δημιούργησε, δείξε στον κόσμο το πιο φωτεινό σου κομμάτι, γίνε ο Ήλιος της ζωής σου, λάμψε με τα ταλέντα σου, γέλα δυνατά σαν παιδί, κάνε όνειρα, τόλμα να ακολουθήσεις την καρδιά σου, γίνε ένα με την καρδιά του κόσμου σε μια γιορτή ζωής, ενώσου με τον ανώτερο εαυτό σου, χάρισε γενναιόδωρα, μοιράσου, ερωτεύσου. 

 

 Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων εξελίξεων

Οι δύσκολες πλανητικές όψεις 16 ως και 27 Αυγούστου προκαλούν σοβαρά παγκόσμια γεγονότα. Προσοχή σε αεροπλάνα και πλοία. Θαλάσσια σοβαρά γεγονότα και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα.

Ένας ηγέτης, ακόμα και αρχηγός στρατού ρισκάρει κάθε ασφάλεια, πλήττεται η ζωή και η θέση του. Ανατροπή, κίνδυνος και σημαντικό πλήγμα σημαντικού άντρα στην πολιτική και κοινωνική ζωή.

Σκάνδαλα και ανατροπές στην Τέχνη και στον θεσμό της Βασιλείας. Μια λαμπερή γυναίκα στο κέντρο των ειδήσεων.

 

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με την μαύρη Σελήνη δοκιμάζει σχέσεις και προκαλεί γεγονότα που αφορούν την φύση και τις γυναίκες.  Η Αφροδίτη μας ωθεί ν’ αγκαλιάσουμε την αληθινή γυναικεία, τρυφερή και προστατευτική μας φύση σε σύνοδο με την Λίλιθ κυρίως στέλνει μηνύματα σοφίας και καθοδήγησης. Η γυναικεία φύση, η Γυναίκα Σύμβολο θα νικήσει και πιθανόν να δούμε στην πολιτική και κοινωνική ζωή μια σημαντική γυναίκα να ηγείται σε μια νέα αρχή αφού προηγηθούν συγκρούσεις, επαναστάσεις και ανατροπές.

Από τις 16 Αυγούστου η Νέα Σελήνη μαζί με δυνατές αλλαγές ως τις 26 Αυγούστου αναζητά και αποκαλύπτει την ζεστασιά της αγάπης που άντεξε και που χρειάζεται την δροσιά της χαράς και της ελευθερίας, για ν’ ανθίσει μες στο ζεστό καλοκαίρι.

 

Μια σπάνια συνάντηση που αναταράσσει το πεπρωμένο όλων μέσα από μεγάλες αλλαγές, συνειδητοποίηση της αλήθειας, άνεμο ελευθερίας και διεκδίκησης αυτού που τα ανώτερα όνειρα μας οδηγούν, θα μας επηρεάζει και θα εξαπλωθεί ως την Άνοιξη του 2026, όταν ο επαναστάτης Ουρανός  θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή του στην ενέργεια της νέας εποχής.  Ένα δυνατό σοκ για κάποιους, αλήθεια που αποκαλύπτεται για άλλους αλλά για όλους η συνάντηση με το πεπρωμένο…!

 

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου για την παγκόσμια οικονομία, την αγροτική κρίση και το φυσικό περιβάλλον.

Το παρακάτω απόσπασμα αποτελεί αναδημοσίευση από το άρθρο του Αυγούστου και την αστρολογική ατζέντα του μήνα του 2022 και το έχω ενημερώσει με νέες ημερομηνίες καθώς οι ίδιοι πλανήτες προκαλούν αντίστοιχα παγκόσμια γεγονότα, όταν ενεργοποιούνται όπως αυτόν τον Αύγουστο του 23 επαναλαμβάνουν γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας!

‘‘ Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων και πολιτικών γεγονότων. 

Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του με ορμή και πολεμά ενώνοντας την δύναμή του με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα από 16 ως 27 Αυγούστου εκφράζοντας το πεπρωμένο και προκαλώντας παγιωμένα συμφέροντα και κυβερνήσεις. Παγκόσμια σοβαρά γεγονότα, συγκρούσεις, τρομοκρατικές επιθέσεις, βία και ατυχήματα.

‘‘Η γη , οι πηγές πλούτου της γης και του περιβάλλοντος, τα γεωφυσικά φαινόμενα, η αγροτική πολιτική προκαλούν ισχυρές αναταράξεις και απρόβλεπτα φαινόμενα που οδηγούν σε επαναστάσεις και ανατροπές και τελικά σταθεροποιούνται ως την Άνοιξη του 2026. Οι νέες τεχνολογίες και η έρευνα φέρνει μεγάλες ανακαλύψεις. Η σεισμική δραστηριότητα και τα ακραία γεωφυσικά φαινόμενα προκαλούν παγκόσμια σοβαρά γεγονότα. Αεροπορικά γεγονότα απασχολούν. Ενώ  το γυναικείο κίνημα θα δείξει την δύναμή του ως τις 8 Οκτωβρίου 2023 με γεγονότα και σημαντικές γυναίκες να πρωταγωνιστούν.’’

 

 Ποια ζώδια αντιμετωπίζουν προκλήσεις…

Ανησυχούν, ποθούν, διεκδικούν αλλά και επαναστατούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

 

Τα πιο τυχερά ζώδια

Η Νέα Σελήνη στις στην πιο ευνοϊκή ενέργεια ενεργοποιεί τα ζώδια της φωτιάς Κριούς και Τοξότες του 3ου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν πλανήτες μεταξύ 20 και 26 μοίρας αυτών των ζωδίων.

Ο  Άρης στον δρόμο της δράσης και των στόχων ενεργοποιεί όλα τα ζώδια αλλά ιδιαίτερα θετικά Ταύρους και Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύς.

 

 

Μεγάλες αλλαγές & μια νέα αρχή σε έναν ξεχωριστό τομέα ζωής για τα 12 ζώδια. 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης & η μαγική ευχή για το δικό σου ζώδιο.

Astro tip Μαζί με το ζώδιο-Ήλιο σου διάβασε και το ζώδιο του Ωροσκόπου και της Σελήνης σου.

 

Κριός  Ο έρωτας και η αγάπη πηγή δημιουργίας και δύναμης.

 

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τον Κριό

Δημιουργώ και Αγαπώ την ψυχή και τον κόσμο μου.

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα είναι η πιο δημιουργική Νέα Σελήνη της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο. Σας μεθάει με το γλυκό κρασί του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της ομορφιάς και της τέχνης. Σας προσκαλεί να γιορτάσετε, να φλερτάρετε, να ξαναγίνετε εκείνο το παιδί που έκανε όνειρα κάτω από τα αστέρια και έπαιζε με τους φίλους του. Σας θυμίζει πως η ζωή αξίζει όταν είναι ένα παιχνίδι και σας ρίχνει την μπάλα στα χέρια σας, για να παίξετε και πάλι από την αρχή!

Ναι οι όψεις που έρχονται με τη Νέα Σελήνη και η μεγάλη ενέργεια  Άρη, Ουρανού θα προκαλέσουν αλλαγές και ανατροπές στην ασφάλεια οικονομική και προσωπική  αλλά εσείς έχετε την ενέργεια της Σελήνης για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις που θέλετε με επίκεντρο την 25η Αυγούστου.

 

Ταύρος   Μια νέα αρχή αλλάζει όλα τα δεδομένα!

 

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τον Ταύρο

Απελευθερώνομαι και αλλάζω κρατώντας τα πιο βαθιά όνειρά μου!

Οι αλλαγές στην εστία σπίτι, οικογένεια ή επαγγελματική στέγη τροχοδρομούν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας.

Η πιο λαμπερή Νέα Σελήνη σας προσκαλεί να κάνετε μία νέα αρχή να έρθετε πιο κοντά στις ρίζες σας και την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων, να ανανεώσετε στο σπίτι ή την επαγγελματική στέγη. Σας δίνεται η ενέργεια της Σελήνης, για να εκφράσετε την αλήθεια των συναισθημάτων που τόσο καιρό κρύβεται και να βρείτε την συναισθηματική πάλι και τη δύναμη ψυχής από τους δικούς σας ανθρώπους

Ο Άρης με τον Ουρανό  ως τα τέλη Αυγούστου προκαλεί μεγάλες αλλαγές μέσα από το ερωτικό πάθος, διεκδίκηση και  ζήλεια, εκρήξεις που σας οδηγούν στο δικό σας προορισμό!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με την Λίλιθ την Μαύρη Σελήνη απελευθερώνει μυστικά και βαθιά συναισθήματα σας, σας θυμίζει τις σημαντικές αξίες και αναστατώνει τις σχέσεις σας πυροδοτώντας την ανασφάλεια και την ζήλεια.

 

 Δίδυμοι    Ξαναβρές ό,τι αγαπάς σε σένα και γύρω σου!

 

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τους Διδύμους

 Ξαναζώ τον ενθουσιασμό, τη χαρά και τα όνειρά μου

μαζί με τους συντρόφους μου.

Η Νέα Σελήνη σας λέει ότι μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή, να εκφράσετε να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, τους στόχους και τα όνειρά σας σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σας.  ο κύκλος των γνωριμιών σας οι φίλοι οι άνθρωποι που κοιτάτε μαζί σε μία κοινή πορεία μπορούν να σας βοηθήσουν σε ένα νέο ταξίδι προς  την ζωή που ονειρεύονται.

Το μήνυμα αυτού του νέου κύκλου για το δικό σας ζώδιο. Μίλησε, εκφράσου βγες προς τα έξω.

Να είστε πιο προσεκτικοί κοντά στις 22 Αυγούστου ειδικά για εσάς του 3ου Δεκαημέρου.

Η ψυχική σας γαλήνη εξαρτάται από το αν ακούσετε όλα όσα τόσο καιρό ποθείτε και κρύβετε. Τα μυστικά και το παρασκήνιο δεν θα βοηθήσουν και εσείς πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες και κυρίως  την ελευθερία να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και την πηγή της δύναμής σας.

 

Καρκίνος   Διεκδικείτε οικονομική ασφάλεια και αναγνώριση.

 

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης  για τον Καρκίνο

Πιστεύω σε μένα και τα ταλέντα μου, δημιουργώ ευκαιρίες με τόλμη και δυναμισμό.

Η Αφροδίτη σε Σύνοδο με την Μαύρη Σελήνη  σας προσκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας,  την θηλυκή σας πλευρά και το μυστικό σας κομμάτι.

Τώρα μπορείτε σε αυτόν τον κύκλο της νέας Σελήνης από τις 16 Αυγούστου και για 29 ημέρες να προβάλετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα σας στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο να διευρύνετε τις σημαντικές γνωριμίες και να διαφημίσετε εσείς οι ίδιοι τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Τολμήστε να γίνετε δημιουργοί και αφήστε τα ταλέντα σας να λάμψουν! Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας και  θα πετύχετε την αναγνώριση και την επαγγελματική επιτυχία.

 

Λέων  Κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με ρίζες από το παρελθόν.

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τον Λέοντα

Ζω κάθε αρχή ακούγοντας την καρδιά μου. Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή χαράς και δημιουργίας.

Μαζί με τη Νέα Σελήνη γεννιέται ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα και εσείς τώρα μπορείτε να χαμογελάσετε με την καρδιά σας, να γιορτάσετε  το δικό σας φεγγάρι να γιορτάσετε τη ζωή, τη δημιουργία και τον έρωτα, να ξαναγίνετε παιδί Και να τολμήσετε να απολαύσετε, να ξεκουραστείτε, να χαρείτε.

Ο Ερμής της επικοινωνίας και των ταξιδιών  σε όψεις έντασης ως τις αρχές Αυγούστου επηρεάζει κυρίως εσάς τους Λέοντες που έχετε γενέθλια μετά τις 8 Αυγούστου και πρέπει να είστε έτοιμοι για αλλαγές σημαντικές και μεγάλες στον τομέα της καριέρας, της  κοινωνικής σας θέσης και για κάποιους και της οικογένειας.

Κυνηγήστε τις ευκαιρίες μιας νέας αρχής αλλά προετοιμαστείτε για αλλαγές σε μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες.

 

Παρθένος   Ένας νέος δρόμος ανοίγεται.

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης  για την Παρθένο

Απελευθερώνω στο φως και ζω ό,τι αγαπώ!

Ένας δεύτερος δρόμος οδηγεί στην ολοκλήρωση και φωτίζεται από τη Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου και για 29 μέρες.  Τολμήστε να εκφράσετε σε έναν πολύ δικό σας άνθρωπό όλα όσα νιώθετε και κρατάτε μέσα σας.  θα νιώσετε απελευθερωμένοι.

Κρατώντας μόνο την αλήθεια σας και τα ουσιαστικά της ζωής σας για ένα καινούργιο ξεκίνημα που αναδύεται στην επιφάνεια. Σπουδές, επικοινωνία με πρόσωπα από μακριά, ένας κύκλος από ανθρώπους, ενδιαφέροντα και γνώσεις σε ένα μεγάλο ταξίδι.

Ο Ερμής ο Άρης και ο Ουρανός φωτίζουν τον δρόμο για να κατακτήσετε τη ζωή που θέλετε να δημιουργήσετε και να ζήσετε!  Θα βρείτε την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις αλλαγές πολλές φορές απρόβλεπτες κάποιες κεραυνοβόλες αλλά πάντα ευνοϊκές για την αποστολή σας.

Η Αφροδίτη δημιουργεί έντονες σχέσεις με φιλικά πρόσωπα και ανασύρει στην επιφάνεια έναν στόχο σας ή κρυμμένα συναισθήματα.

 

Ζυγός   Είναι η στιγμή να τολμήσετε την ζωή που ονειρεύεστε.

Η δική σου μαγική ευχή με την ενέργεια της Νέας Σελήνης

Τα όνειρα πηγάζουν από την καρδιά, έτσι δυνατά τα ζω με τους συντρόφους μου. 

Ήρθε η ώρα με αυτή τη Νέα Σελήνη να εκδηλώσετε τις προθέσεις και τα όνειρά σας στον επαγγελματικό κοινωνικό σας περίγυρο να συμμαχήσετε και να συνεργαστείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι φίλοι, οι σημαντικές γνωριμίες αλλά κυρίως οι σύντροφοι,  οι σύμμαχοι και οι συνεργάτες μπορούν να σταθούν στο πλευρό σας και να οικοδομήσετε μαζί μία νέα πραγματικότητα που σας οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία ή στην προσωπική ολοκλήρωση και την ένωση.

 

Σκορπιός   Μέσα από μια γενναία αλλαγή ανεβαίνετε στην κορυφή!

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τον Σκορπιό

Λάμπω με την αξία μου!

Δημιουργώ την ζωή και την επιτυχία με τα πιο φωτεινά χαρίσματά μου.

Η Νέα Σελήνη από τις 16 Αυγούστου και για 29 ημέρες ευνοεί την κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, την έκφραση του πιο λαμπερού και Φωτεινού εαυτού σας, την δημιουργία μέσα από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και την τελική καταξίωση.

Αλλάξτε τις συνήθειες σας ξαναδείτε τις σχέσεις στο περιβάλλον σας το εργασιακό αλλά και αυτό της καθημερινότητας σας, υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες και νιώστε πιο δυνατοί και ανανεωμένοι. Εκφράστε τι δυνατότητες σας,  ξαναβρείτε την υγεία και τη λάμψη σας και γευτείτε δύναμη της επιτυχίας μαζί με άλλους.

 

Τοξότης  Κοίτα μακριά και ψηλά, ακολούθησε τον στόχο σου!

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τον Τοξότη

Τολμώ και ζω την ολοκλήρωση.

Ταξιδεύω πέρα απ’ τα όρια, εκεί που η ευκαιρία με περιμένει και πάλι!

Η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κύκλο με ταξίδια και μία δεύτερη σημαντική ευκαιρία ζωής. Αρπάξτε την τύχη και τις ευκαιρίες για να κερδίσετε όσα ονειρεύεστε

Ο δικός σας κυβερνήτης Δίας με τον Ουρανό συμμετέχει δυναμικά στον κύκλο της Νέας Σελήνης από τις 16 Αυγούστου και ως τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα φέρει επιστροφές, δεύτερες σκέψεις για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τις σχέσεις σας και την επικοινωνία σας αλλά και βελτίωση και αναθεώρηση στόχων.

 

Αιγόκερως   Η επανάσταση ξεκινά από την λαχτάρα της Ψυχής σου.

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τον Αιγόκερο

Φροντίζω τις πιο βαθιές επιθυμίες μου.

Αλλάζω και είμαι προστατευμένος πιο κοντά στον αληθινό εαυτό μου και τις ρίζες μου.

 

Η Νέα Σελήνη γεννιέται σε έναν μυστικό χώρο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, όλα όσα υπάρχουν εδώ και καιρό μυστικά, απωθημένα, κομμάτια του παρελθόντος, συναισθήματα που κρύβετε και τώρα είναι η στιγμή να μοιραστείτε με τον σύντροφο ή έναν σημαντικό άνθρωπο για τη ζωή σας. Ακόμα και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, κληρονομιές ή παλιές οφειλές έρχονται τώρα, να αναδυθούν για να εκφραστούν και να βρεθούν λύσεις μέσα από τους δικούς σας ανθρώπους.

Να ξαναδείτε οικογενειακές σχέσεις ή ν’ ανανεώσετε, ν’ αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία για να εξυγιαίνεται στη ζωή σας και να μπορέσετε να προχωρήσετε απρόσκοπτα χωρίς βάρη, απωθημένα ή παλιές οφειλές ήρθε η ώρα να καθαρίσετε να εξαγνίσετε το κάρμα που σας βαραίνει.

Ο Άρης πλανήτης της δύναμης της δράσης και του ερωτισμού θα σας αφήσει να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής μέσα από τη δημιουργία τον έρωτα και την αγάπη που μοιράζεστε. πρέπει να υπολογίζετε την ομαδική δουλειά σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες και φίλους.

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης σας, περπατήστε και χαρείτε τη φύση και τη θάλασσα, ταξιδέψτε και σύντομα θα ξαναβρείτε τα όνειρα και την ενέργεια που αναζητάτε.

 

Υδροχόος   Η συντροφικότητα έχει αξία, όταν εσύ μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης

Κρατώ την αρμονία με τον εαυτό μου

και ζω την αλήθεια και την χαρά στις σχέσεις μου. 

Αυτή η μαγική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου, της συντροφικότητας, των επαγγελματικών συνεργασιών και δείχνει την ανάγκη να επικοινωνήσετε και να εκφράσετε τις ιδέες και τα οράματα σας στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Μπορείτε τώρα να πετύχετε μία ευνοϊκή συμφωνία με έναν συνεργάτη, να βρείτε έναν σύμμαχο ή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα μία σχέση ζωής.  ό,τι κι αν αποφασίσετε, να θυμάστε ότι το κλειδί της τύχης υπάρχει μέσα από τις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές και την επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους.  χτίστε γέφυρες και βγείτε προς τα έξω αναδεικνύοντας τα φωτεινά σημεία που έχετε με τους άλλους.

Η σπάνια Ενέργεια   Άρη Ουρανού δυναμώνει την ένταση στο χώρο του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης, της ακίνητης περιουσίας και πυροδοτεί εκρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις. Οι αλλαγές είναι αναγκαίες και αν τις ακολουθήσετε θα οδηγηθείτε σε μία νέα πραγματικότητα. Κρατήστε ό,τι είναι αληθινό και ουσιαστικό σε όλες τις σχέσεις.

 

 Ιχθύες    Η εξωστρέφεια σας προσφέρει χαρά και τύχη.

Η μαγική ευχή της Νέας Σελήνης για τους Ιχθύς

Προσφέρω και απολαμβάνω απλά και καθημερινά πράγματα,

φροντίζω τον εαυτό μου και τον κόσμο. 

Εκφραστείτε με ειλικρίνεια, επικοινωνήστε, ταξιδέψτε και θα κερδίσετε.

Μέσα από την εργασία και τα έργα που δημιουργείτε νιώθετε πιο όμορφα.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται τον οίκο της καθημερινότητας,   των συνηθειών,  της υγείας  και της ευεξίας  και φυσικά των εργασιακών  σχέσεων και υποχρεώσεων.

Θα είναι πιο εύκολο να βρείτε κοινά σημεία με πελάτες συνεργάτες και υπαλλήλους,  να βρείτε βοηθούς σε υπηρεσίες και να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας με απλές κινήσεις που θα σας προσφέρουν πιο δυνατή από αυτοεκτίμηση και μία αίσθηση προσωπική αλλά και οικονομικής ασφαλείας.

Υιοθετήστε νέες συνήθειες, προσεγγίστε ανθρώπους που μπορεί να φανούν χρήσιμοι,  κάντε με τον καλύτερο τρόπο την εργασία σας και αναδείξτε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας για να αυξήσετε τα έσοδα και να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας.

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *