Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει τη Μοίρα του έρωτα σε 5 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 05/11/2021
Love,And,Heart,Symbol,Handwritten,On,Tropical,Beach,With,Soft
Η νέα θέση της Αφροδίτης αλλάζει για 4 μήνες την οικονομική και ερωτική ζωή.

Το μήνυμά της:

‘Καθήκον σου είναι, όχι ν’ αναζητήσεις την αγάπη αλλά να ψάξεις

και να βρεις όλα εκείνα τα εμπόδια μέσα σου, που σε κρατάνε μακριά της.’ Rumi

Ο Πέρσης ποιητής, αιώνες πριν, ‘βλέπει’ αυτό που οι περισσότεροι αγνοούμε… Κάθε πλάσμα αναζητά την αγάπη, την ευτυχία και την ολοκλήρωση στον κόσμο γύρω του αλλά λίγοι κατανοούν βαθιά όλα τα τείχη και τα εμπόδια, που ορθώνουμε μέσα μας και γύρω μας, για να μην πληγωθούμε από την αγάπη, γιατί δεν έχουμε μάθει στην ευτυχία, γιατί δεν πιστέψαμε πως ΑΞΙΖΟΥΜΕ γι’ αυτό που είμαστε.

Η Παρασκευή από την αρχαιότητα θεωρούνταν ημέρα της Αφροδίτης του πλανήτη των σχέσεων, των απολαύσεων, της διασκέδασης και της τέχνης.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, ημέρα που η Αφροδίτη κυβερνά, στις 12:44 αλλάζει ζώδιο και περνάει στον σοβαρό Αιγόκερο, όπου θα παραμείνει ως τις 5 Μαρτίου του 2022! Από τη νέα της θέση θα δώσει έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες που στηρίζονται την λογική και την ωριμότητα του χρόνου.

Η μοίρα ή το κάρμα θα εκφράσει τον σκοπό της ζωής και την ουσία των σχέσεων. Θα δούμε πιο καθαρά ποιοι σύντροφοι και συνεργάτες είναι σημαντικοί και ευνοούν την εξέλιξη και την ευτυχία μας και ποιοι πρέπει να φύγουν. Όλα όσα γίνονταν από καιρό, τώρα ξεκαθαρίζουν και εκπληρώνονται!

 

Η Αφροδίτη στον λογικό και προσγειωμένο Αιγόκερο αναζητά την ασφάλεια, την αντοχή και διάρκεια στον χρόνο, τη λογική και όχι τα ανεμοδαρμένα ύψη του έρωτα και του πάθους, όπως όταν είναι στον Σκορπιό, ούτε τους ρομαντικούς και παραμυθένιους έρωτες όταν επισκέπτεται τους Ιχθείς. Στην διάρκεια των 4 μηνών θα γίνουν σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας και γάμοι σε μια πιο ώριμη φάση ζωής, που στηρίζονται σε προσγειωμένα συναισθήματα και μια ώριμη αντιμετώπιση του κόσμου.

Η Αφροδίτη από τον γήινο Αιγόκερο τηρεί τους κανόνες και τα κοινωνικά πρέπει και οικοδομεί σχέσεις με αργά βήματα και χωρίς βιασύνες ή ακραία πάθη. Ενώ επισημοποιεί τους δεσμούς εκείνους που έχουν στηριχτεί στην εμπειρία και την ωριμότητα που φέρνει ο χρόνος.

Στο ίδιο πνεύμα της αλήθειας, η Αφροδίτη θα επηρεάσει και την τέχνη και τους καλλιτέχνες φέρνοντας κανόνες και όρια πιθανόν και μέσα από την δικαιοσύνη και τους νόμους.  Όρια και πρέπει θα μπουν και στην διασκέδαση και την ψυχαγωγία πολύ αυστηρά.

Η οικονομική ζωή και οι συνεργασίες που επηρεάζονται επίσης από την Αφροδίτη θα περιοριστούν και πολλοί θα μπουν σε πρόγραμμα οικονομίας και τακτοποίησης των οικονομικών τους υποθέσεων.

Η λογική διαχείριση  θα κυριαρχήσει και στις σχέσεις και στις συμφωνίες-συνεργασίες.

Οι τράπεζες θα κάνουν εκκαθαρίσεις με βάση τα συμφέροντά τους και τα αποτελέσματα από τα προηγούμενα δάνεια και οφειλές.

Ποιοι θα ευνοηθούν; Όσοι έκαναν καλό σχεδιασμό χωρίς μεγάλο ρίσκο και στηρίχτηκαν σε γνώσεις ειδικών, την εμπειρία και τη σύνεση.

Το σπάνιο φαινόμενο περίπου κάθε 3 χρόνια η Αφροδίτη να παραμένει στο ίδιο ζώδιο για 4 μήνες, ενώ η συνηθισμένη διάρκειά της είναι 27 μέρες, συμβαίνει γιατί ο πλανήτης των σχέσεων θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 ως τις 29 Ιανουαρίου 2022.

Στην ανάδρομη πορεία της θα παρουσιαστούν μπερδέματα και επιστροφές από το παρελθόν συντρόφων και συνεργατών, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτών των σχέσεων και να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και η αξία τους.

 

 

                            Οι πιο τυχερές μέρες για να πείτε  Σ’αγαπώ

-σημειώστε πως γράφω την πιο δυνατή θετική ενέργεια μια αρμονικής όψης αλλά συνήθως η εύνοια υπάρχει και 2 μέρες πριν και μετά-.

 

 

6, 19, 29 και 30 Νοεμβρίου 2021.

5 και 9 Ιανουαρίου 2022.

3, 16 και 24 Φεβρουαρίου 2022.

 

 

Τα 5 ζώδια που η Αφροδίτη θα ευνοήσει στον έρωτα και τα οικονομικά.

 

 

Ταύρος    Τολμήστε να ζήσετε τον έρωτα από μακριά.

Η ένταση ακόμα δεν έχει υποχωρήσει αλλά τους επόμενους 4 μήνες η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική που βλέπετε τον κόσμο μέσα από σπουδές, ταξίδια, νέες γνώσεις και γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς και πολύ ενδιαφέροντες!

Ένας έρωτας από μακριά που μπορεί να γνωρίσετε στο Πανεπιστήμιο ή σεμινάριο, σε ένα μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα και ένας δεύτερος γάμος μπορεί τώρα να σας συμβεί σε πείσμα των εμποδίων του Κρόνου.

Ξεκαθαρίστε την ζωή σας, βάλτε όρια και στόχους  και κάντε χώρο σε μια σχέση που θα είναι πιο ώριμη και κατασταλαγμένη.

 

 

 

Καρκίνος  Μια σημαντική σχέση χρειάζεται την προσοχή σας για να ανθίσει..!

Η Αφροδίτη θα είναι για 4 μήνες στον τομέα των μακροχρόνιων και επίσημων σχέσεων και συνεργασιών. Θα έχετε την ευκαιρία να δεθείτε πιο πολύ με τον σύντροφό σας  και να αποφασίσετε τον γάμο ή την συγκατοίκηση.

Έχετε την ικανότητα να βλέπετε ομορφιά στον σύντροφο σας και να απολαμβάνετε αρμονικές σχέσεις.

Μια συνεργασία σας απαιτεί σοβαρότητα και αν κοπιάσετε, θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Δώστε ευκαιρία σε συνεργάτες σας να σας αποδείξουν τις ικανότητές τους και αναγνωρίστε την αξία τους. Η απόδοση άξιων συνεργατών σας θα αποδώσει στον χρόνο.

 

 

 

Παρθένος    Έρωτας είναι η αιτία και μάλιστα με διαφορά ηλικίας!

Με την Αφροδίτη για 4 μήνες στον Αιγόκερο η δημιουργία και η τέχνη, η διασκέδαση και ο έρωτας, ο χρόνος με τα παιδιά  θα σας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές.

Ιδιαίτερο νόημα αποκτούν για σας σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και περνούν στο επόμενο βήμα της σταθερότητας και της επισημοποίησης.

Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε σε μια έξοδο, σε επίσκεψη σε καλλιτεχνικά γεγονότα όπως το θέατρο, τον σύντροφο που ξέρει τι θέλει και έχει την ωριμότητα να το ζήσει μαζί σας.

Αν πάλι είστε ερωτευμένοι ή θαυμάζετε έναν μεγαλύτερο ηλικιακά άνθρωπο τότε σιγά σιγά μπορείτε να του δείξετε τα συναισθήματά σας.

 

 

 

Τοξότης    Προτεραιότητα  να νιώσετε ασφαλείς.

Η Αφροδίτη για 4 μήνες  στον τομέα της ασφάλειας οικονομικής και συναισθηματικής ευνοεί έσοδα από επιχειρήσεις και σκληρή δουλειά, σημαντικές γνωριμίες ατόμων κύρους και συλλογικούς στόχους που έρχονται για να μείνουν στον χρόνο και να αποδώσουν καρπούς.

θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε και να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Βάλτε πρόγραμμα και σχεδιάστε τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε με λογική.

Είστε γενναιόδωροι αλλά πρέπει να γίνετε και πιο ώριμοι για  να κερδίσετε την ασφάλεια και την σταθερότητα στις σχέσεις σας.

 

 

 

Αιγόκερως     Η Αφροδίτη σας κάνει ακαταμάχητους.

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 5 Νοεμβρίου ως τις αρχές Μαρτίου θα σας δίνει μια ισχυρή ικανότητα να εκφράζετε την ομορφιά και την αγάπη και να έλκετε τους άλλους ανθρώπους. Η αρμονία θα είναι στο χέρι σας και θα κυβερνά όλες τις σχέσεις της ζωής σας οικονομικές, ερωτικές, επαγγελματικές συνεργασίες και συμμαχίες που βασίζονται στην εμπειρία και την δύναμη του χρόνου!

Μαγνητίζετε τα βλέμματα θαυμασμού και η καταξίωση στην καριέρα σας κάνει πιο γοητευτικούς στους γύρω σας. Πείθετε με επιχειρήματα και μπορείτε να οικοδομήσετε με σταθερά βήματα την επιτυχία και την αναγνώριση των κόπων σας.

 

Μάρι Γιόβα

Instagram Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *