Μία φορά στα χίλια χρόνια μια έκλειψη σελήνης σαν και αυτή!

Avatar photo Mari Giova 19/11/2021
The,Course,Of,The,Supermoon,Lunar,Eclipse,,A,Collage,Of
Προάγγελος ενός τέλους και μιας νέας αρχής η έκλειψη Σελήνης
δίνει δύναμη και πίστη στο πολυτιμότερο 4 ζωδίων!

Το μήνυμα της Σελήνης:Γίνε δυνατός και σοφός σαν το νερό, αδύναμο στην αρχή ρέει ανάμεσα στις πέτρες και τα εμπόδια, ώσπου συναντάει και άλλες σταγόνες και γίνεται ορμητικό ποτάμι.”  Paulo Coelho

Πρωταγωνίστρια της ημέρας μια ξεχωριστή μερική έκλειψη Σελήνης, η μεγαλύτερη σε διάρκεια 6 ώρες και 2 λεπτά από τον 15ο αιώνα!

Η προηγούμενη μερική έκλειψη Σελήνης που είχε τόσο μεγάλη διάρκεια είχε συμβεί το 1440, όταν κτίστηκε από τους Ίνκας το μοναδικό Machu Picchu και η επόμενη παρόμοιας διάρκειας θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου 2669!

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα έκλειψη Σελήνης το πρωί της 19ης Νοεμβρίου στον άξονα των σταθερών Ταύρου και Σκορπιού συναντά  το πεπρωμένο Βόρειο δεσμό Σελήνης και δείχνει μέσα από αλλαγές και ανατροπές τον μοναδικό φωτεινό προορισμό του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά! Δίνει δύναμη και πίστη στο πολυτιμότερο όλων των ζωδίων.

Η έκλειψη εντείνει την συναισθηματική φόρτιση και απελευθερώνει, μεταμορφώνει και αναγεννά!

Η έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο απελευθερώνει πολύ δυνατή ενέργεια και λειτουργεί σαν ‘ένα γερό ταρακούνημα’  στα ζώδια που επηρεάζει πιο έντονα. Μια αφύπνιση από τον λήθαργο της συνήθειας για τις τελευταίες μέρες των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων.

Αυτά είναι η κορυφή στην ενέργεια της έκλειψης, υπάρχουν όμως και τα γειτονικά τους που επηρεάζονται έντονα, οι Δίδυμοι Μαΐου ως 5 Ιουνίου και οι Τοξότες Νοεμβρίου ως 6 Δεκεμβρίου. Λιγότερο αλλά αρκετά ώστε να βρεθούν σε έναν νέο κύκλο αλλαγών, αναστατώνονται οι Παρθένοι του Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου και οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου ως τις 5 Μαρτίου.

Η μερική έκλειψη Σελήνης εμπεριέχει στον χάρτη της, το μεσοδιάστημα Ωροσκόπου και Μεσουρανήματος στις 12ο μοίρες του Τοξότη δηλ. ενεργοποιεί και προαναγγέλλει την επόμενη ολική έκλειψη Ηλίου στις 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 12ο του Τοξότη!

 

 

Μια ηλιαχτίδα στην συννεφιά

αλλάζει την διάθεση και δίνει ξαφνικά ελπίδες…

Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο της έκλειψης σε αρμονία με τον Ουρανό  των επαναστατικών αλλαγών φέρνει σε προσωπικό επίπεδο κεραυνοβόλους έρωτες και απρόσμενες ευκαιρίες!

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρθένος  Εμπιστευτείτε αυτούς που γνωρίζουν.

Πιστέψτε σε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι προκλήσεις δεν έχουν την δύναμη να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Φυσικά μην προκαλέσετε την μοίρα σας, λειτουργώντας επιπόλαια ή οδηγώντας επικίνδυνα.

Η έκλειψη Σελήνης σας  δίνει δύναμη, πίστη και  θάρρος για να πετύχετε μελλοντικούς στόχους και σχέδια. Μεγαλύτερη σύνεση και προσπάθεια πρέπει να δείξετε οι Παρθένοι του Αυγούστου.

Επικοινωνήστε με ειδικούς και συμβούλους ή ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας από την δική σας και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές για μια επικερδή συμφωνία!

 

 

 

Σκορπιός  Ξαναχτίστε την ζωή που ονειρεύεστε!

Μυστηριώδεις Σκορπιοί είστε μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνοι σας. Η ενέργεια που εκπέμπετε, μαγνητίζει! Η δύναμή σας είναι απίστευτη και μεταμορφωτική.

Σε αυτήν την έκλειψη αν και είστε στο επίκεντρο εκρηκτικών αλλαγών ακόμα και ενός τέλους σε μια σχέση ή συνεργασία σας, στο τέλος οδηγείστε στην αναγέννηση και πάντα αυτό είναι που μετράει.

Προσέξτε η ένταση και ο εγωισμός δεν βοηθούν πάντα. Αν μια συμπεριφορά  δεν σας αξίζει, αποχωρήστε και προχωρήστε. Προσέξτε τις επιλογές και τις αποφάσεις σας οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών του Νοεμβρίου, γιατί και αυτή η έκλειψη αλλά και αυτή που θα γίνει τον Μάιο θα σας επηρεάσει σε θέματα σχέσεων και ριζικών αλλαγών!

Κοιτάξτε τον κόσμο από την αρχή και ξαναχτίστε την ζωή που ονειρεύεστε!

 

 

 

Αιγόκερως   Μια αλλαγή οδηγεί σε καλύτερες συνθήκες.

Ο Πλούτωνας των ριζικών αλλαγών μαζί με την ενέργεια της Σεληνιακής έκλειψης ξυπνάει τον γίγαντα μέσα σας, απελευθερώνει την δύναμη που κρύβατε και αναγεννά στόχους και όνειρα.

Αλλάζουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις σας, όμως αυτή η αλλαγή οδηγεί σε καλύτερες συνθήκες.

Προσέξτε την σύγκρουση συμφερόντων και την ψυχική φόρτιση.

 

 


Ιχθύες   
Ενώστε τα όνειρά σας με την εμπειρία σημαντικών προσωπικοτήτων.

Αξιοποιήστε την δύναμη της έκλειψης της Σελήνης μέσα από την επικοινωνία με σημαντικά άτομα και ανοίξτε τους ορίζοντές σας με διαδρομές, ταξίδια και νέες γνώσεις.

Είναι οξύμωρο αλλά πρέπει να προσγειωθείτε, για να πετύχετε τα όνειρά σας.

Προσέξτε στην οδήγηση, σε μηχανήματα επικοινωνίας και στα μηνύματα που στέλνετε.

Σε συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και με αγαπημένα σας πρόσωπα  αξιοποιήστε την διπλωματία σας και ελιχθείτε σαν γνήσια Ψαράκια! Πιο μεγάλη σοφία πρέπει να δείξετε εσείς του Φεβρουαρίου.

 

 Μάρι Γιόβα

Instagram Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *