15~21 Νοεμβρίου: Εκπλήξεις, δυνατές συγκινήσεις και μία ξεχωριστή έκλειψη Σελήνης!

Avatar photo Mari Giova 14/11/2021
Time,Series,Of,Total,Lunar,Eclipse,On,31,January,2018
Πρωταγωνίστρια του ουρανού μια ξεχωριστή μερική έκλειψη Σελήνης
η μεγαλύτερη σε διάρκεια 6 ώρες και 2 λεπτά από τον 15ο αιώνα!
Το μήνυμα της Σελήνης:

 

Όταν η ένταση δυναμώνει, μη ξοδεύεις άσκοπα την δύναμή σου, περίμενε
τον σωστό χρόνο για να πολεμήσεις, να μεταμορφώσεις και να πετύχεις!

Μια αναδρομή στην Ιστορία δείχνει πως η προηγούμενη μερική έκλειψη Σελήνης που είχε τόσο μεγάλη διάρκεια είχε συμβεί to 1440, όταν χτιζόταν από τους Ίνκας  το μοναδικό  Machu Picchu και η επόμενη παρόμοιας διάρκειας θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου 2669!

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα έκλειψη Σελήνης το πρωί της 19ης Νοεμβρίου στον άξονα των σταθερών Ταύρου και Σκορπιού συναντά το πεπρωμένο- Βόρειο δεσμό Σελήνης και δείχνει μέσα από αλλαγές και ανατροπές τον μοναδικό φωτεινό προορισμό του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά! Δίνει δύναμη και πίστη στο πολυτιμότερο του κάθε ζωδίου.

Η έκλειψη εντείνει την ψυχολογική φόρτιση και απελευθερώνει. Μεταμορφώνει μια αρνητική κατάσταση σε διέξοδο ελευθερίας και δημιουργίας και οδηγεί όσους δίσταζαν σε μια ουσιαστική απόφαση και αλλαγή ζωής. Εύκολο με την συμμετοχή του Πλούτωνα δεν μπορεί να είναι, άλλωστε μια αλλαγή χρειάζεται δύναμη και θάρρος όπλα που θα δώσει το Σύμπαν στα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ.

Σε παγκόσμιο επίπεδο σηματοδοτεί οικονομικά γεγονότα- τράπεζες και πηγές πλούτου- και πολιτικά που θα φτάσουν ως την Άνοιξη του 2026 κλείνοντας μια εποχή.
Η πίεση προκαλεί διάσπαση οικονομικών συμμαχιών και νόμους που προκαλούν ακραίες αντιδράσεις άρνησης. Σοβαρά και έντονα γεωφυσικά φαινόμενα ως τις 12 Δεκεμβρίου.

Στο επίκεντρο έντονων προκλήσεων οι μέρες από 16 ως 19 Νοεμβρίου ολοκληρώνουν την ένταση των γεγονότων που ξεκίνησαν από τον Απρίλιο, Μάιο του 2020 και του 2021.
Ο Άρης σε αντίθεση με τον Ουρανό- στις 17 Νοεμβρίου με επιρροή αρκετές μέρες νωρίτερα- πυροδοτούν εκρήξεις κυριολεκτικά και μεταφορικά, την αμφισβήτηση και τη βία, πολεμικές και σοβαρές τρομοκρατικές ενέργειες με αεροπλάνα ή εκρηκτικούς μηχανισμούς. Η χρήση των μηχανημάτων πρέπει να είναι πολύ προσεχτική ιδιαίτερα σε εργασίες με επικίνδυνα αέρια.

Οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας είναι η Δευτέρα 15 και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.
Μια ηλιαχτίδα στην συννεφιά αλλάζει την διάθεση και δίνει ξαφνικά ελπίδες…

Στις 19 Νοεμβρίου η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιο της έκλειψης σε αρμονία με τον Ουρανό των επαναστατικών αλλαγών

φέρνει σε προσωπικό επίπεδο κεραυνοβόλους έρωτες και απρόσμενες ευκαιρίες!

Παγκόσμια εκπλήσσουν νέες μορφές οικονομικών και ενεργειακών πόρων από την ίδια την γη. Πρωτοποριακές έρευνες και μεγάλες ανακαλύψεις για το διάστημα και την Ιατρική έρευνα το DNA και θεραπεία σοβαρών ασθενειών- όπως από τον Δεκέμβριο του 2020 έχω γράψει.

 

 

Κριός   Αγωνίζεστε για τον δικό σας θησαυρό.

Η έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει οικονομικά θέματα αλλά και βαθύτερες ανάγκες σας. Χρειάζεστε ασφάλεια, αναγνώριση και σταθερότητα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ανατροπές κλονίζουν τα συναισθήματά σας και σας προκαλούν έντονη οικονομική και προσωπική ανασφάλεια. Μην συγκρουστείτε με αυτούς που θεωρείτε υπεύθυνους αλλά σε αντίθεση με την παρόρμησή σας ερευνήστε τι κρύβεται.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να πετύχετε μια κερδοφόρα συμφωνία ή αλλαγή στέγης!

 

 

 

Ταύρος     Συναισθήματα και αντιθέσεις μεγεθύνονται.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο φωτίζοντας τα αρνητικά και τα θετικά των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.
Αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα, αν το θέλετε πραγματικά, μπορείτε να το λύσετε. Το πείσμα οδηγεί σε συγκρούσεις και ανατροπές ισορροπιών.

Αντιμετωπίστε με νέα οπτική ό,τι σας καταπιέζει. Σπουδές, ένα ταξίδι ή μια σημαντική επικοινωνία ανοίγει νέους δρόμους τύχης και εξέλιξης!

 

 

 

Δίδυμοι    Ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

Αναγνωρίζετε τους φόβους σας και μέσα από μια αλλαγή απελευθερώνεστε και εκφράζετε αυτά που κρύβατε.

Η έκλειψη Σελήνης σας προτρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και να φροντίσετε την ψυχολογία αλλά και την ευεξία σας. Πιο έντονα επηρεάζονται οι Δίδυμοι των πρώτων και τελευταίων ημερών.

Κάτι προετοιμάζεται σε ένα μυστικό κομμάτι της ζωής σας. Σκέψεις και βαθιά κρυμμένες ανάγκες σας ξυπνάνε πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Λειτουργείστε μυστικά από αδιάκριτα βλέμματα.

 

 

 

Καρκίνος    Μια απρόσμενη έκπληξη.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρετε, αν πρέπει να χαμογελάσετε ή να γκρινιάξετε, από τη μια η Αφροδίτη σας χαρίζει γοητεία από την άλλη μια έκλειψη Σελήνης πάντα πυροδοτεί την ανασφάλεια και την κυκλοθυμική σας διάθεση.

Αφήστε πίσω σας σχέσεις που σας πιέζουν και αφήστε χώρο να ανθίσουν τα όνειρά σας!
Μια απρόβλεπτη εξέλιξη δίνει ζωή σε έναν συλλογικό στόχο και όνειρο ζωής.

 

 

 

Λέων    Ανακαλύπτετε την κρυμμένη δύναμή σας.

Ψάχνετε μια αχτίδα ελπίδας και αν λειτουργήσετε με σοφία, θα την βρείτε στις 16 Νοεμβρίου που ο Πλούτωνας σας δίνει την στήριξη και την δύναμη για αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες ακόμα και σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη και δικούς σας ανθρώπους.

Η ένταση από συνεργάτες είναι στα όρια της αντοχής σας. Κρατήστε ισορροπίες. Έντονα επηρεάζεστε οι Λέοντες από 28 Ιουλίου ως 5 Αυγούστου και εσείς οι περήφανοι Λέοντες των τελευταίων ημερών.

 

 

 

Παρθένος   Πιστέψτε σε μια δεύτερη ευκαιρία.

Οι προκλήσεις δεν έχουν την δύναμη να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Φυσικά μην προκαλέσετε την μοίρα σας, λειτουργώντας επιπόλαια ή οδηγώντας επικίνδυνα.
Η έκλειψη Σελήνης σας δίνει δύναμη, πίστη και θάρρος για να πετύχετε μελλοντικούς στόχους και σχέδια. Μεγαλύτερη σύνεση και προσπάθεια πρέπει να δείξετε οι Παρθένοι του Αυγούστου.  Επικοινωνήστε με ειδικούς ή ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας από την δική σας και θα σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές ίσως και μια επικερδή συμφωνία!

 

 

 

Ζυγός   Νιώθετε έξω από τα νερά σας αλλά φτάνετε στον προορισμό σας!

Πώς να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα όταν μέσα σας κρύβετε ένα ηφαίστειο;
Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και έξοδα και οικονομικά που αφορούν και άλλους.

Δημιουργείτε τις συνθήκες για μια ευνοϊκή αλλαγή στην οικονομική και οικογενειακή σας κατάσταση.

Μια επένδυση ή θέματα στέγης και σπιτιού αλλάζουν με θετικούς οιωνούς.

 

 

 

Σκορπιός    Η ενέργεια που εκπέμπετε μαγνητίζει!

Μυστηριώδεις Σκορπιοί είστε στο επίκεντρο εκρηκτικών αλλαγών ακόμα και ενός τέλους σε μια σχέση ή συνεργασία σας. Ένα τέλος που οδηγεί όμως, στην αναγέννηση. Η δύναμή σας είναι απίστευτη και μεταμορφωτική.
Προσέξτε η ένταση και ο εγωισμός δεν βοηθούν πάντα. Αν μια συμπεριφορά δεν σας αξίζει αποχωρήστε και προχωρήστε.

Προσέξτε τις επιλογές και τις αποφάσεις σας οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών του Νοεμβρίου και αυτή η έκλειψη αλλά και αυτή που θα γίνει τον Μάιο θα σας επηρεάσει σε θέματα σχέσεων και ριζικών αλλαγών!
Κοιτάξτε τον κόσμο από την αρχή και ξαναχτίστε την ζωή που ονειρεύεστε!

 

 

 

Τοξότης    Μια εργασιακή αλλαγή φέρνει ασφάλεια και κέρδη.

Η έκλειψη Σελήνης φέρνει έναν άνεμο αλλαγών και υπερβολής στις καθημερινές σας συνήθειες, στην διατροφή, την ψυχοσωματική σας ευεξία, το περιβάλλον εργασίας ή τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας.
Τολμήστε νέες ιδέες στην εργασία σας ή μια άλλη ματιά στην καθημερινότητά σας αλλά προσέξτε μην υπερβάλετε σε θέματα υγείας και εργασιακών ισορροπιών.

Πιο έντονα επηρεάζεστε οι Τοξότες του Νοεμβρίου αλλά και των αρχών Δεκεμβρίου παρατηρήστε τα ‘σημάδια’ και τα γεγονότα που προκύπτουν αυτές τις ημέρες γιατί τα αποτελέσματα θα φτάσουν ως το τέλος του 2021.

 

 

 

Αιγόκερως     Ξυπνάει ο γίγαντας μέσα σας!

Ο Πλούτωνας των ριζικών αλλαγών μαζί με την ενέργεια της Σεληνιακής έκλειψης απελευθερώνει την δύναμη που κρύβατε και αναγεννά στόχους και όνειρα.
Αλλάζουν οι μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις σας, όμως αυτή η αλλαγή οδηγεί σε καλύτερες συνθήκες.

Προσέξτε την σύγκρουση συμφερόντων και την ψυχική φόρτιση.

 

 

 

Υδροχόος    Ριζικές αλλαγές θα σας οδηγήσουν σε ένα όμορφο ξέφωτο.

Το διάστημα που διανύετε είναι πολύ απαιτητικό και πιεστικό αλλά έχετε συμμάχους τον Δία και την Αφροδίτη σε αρμονία με τον κυβερνήτη σας Ουρανό. Σας βοηθούν να βρείτε λύσεις και μυστικές διεξόδους, ακόμα και όταν όλα δείχνουν να ανατρέπονται.
Ακόμα και μετά από έναν χωρισμό ένας απρόσμενος έρωτας λειτουργεί καταλυτικά.

Σε ένα σοβαρό δίλημμα προτιμήστε την ριζική μεταμόρφωση που κρύβει δύναμη και επαγγελματική ανεξαρτησία.

 

 

Ιχθύες      Η επιστροφή στο λιμάνι σας έχει αρχίσει.

Αξιοποιήστε την δύναμη της έκλειψης της Σελήνης μέσα από την επικοινωνία και ανοίξτε τους ορίζοντές σας με διαδρομές, ταξίδια και νέες γνώσεις. Είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας να προσγειωθείτε.

Προσέξτε στην οδήγηση, σε μηχανήματα επικοινωνίας και στα μηνύματα που στέλνετε.
Σε συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και με αγαπημένα σας πρόσωπα αξιοποιήστε την διπλωματία σας και ελιχθείτε σαν γνήσια Ψαράκια! Πιο μεγάλη σοφία πρέπει να δείξετε εσείς του Φεβρουαρίου.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *