Αστρολογία12 μέρες του Απρίλη. Η επανάσταση του Έρωτα!

Η επανάσταση του έρωτα, ο πόλεμος και η ζωή πέρα από τα όρια!

19-30 Απρίλη. Ποια ζώδια θα ζήσουν μια απρόσμενη ευκαιρία ή έναν ξαφνικό έρωτα και ποια θα ξεκαθαρίσουν οριστικά τις σχέσεις τους και θ’ απελευθερωθούν;

Οι τελευταίες 11 μέρες του Απρίλη είναι μέρες ριζικών  αλλαγών, εκπλήξεων, ανατροπών, προσωπικών και συλλογικών επαναστάσεων.

Όλα αρχίζουν με την δυναμική σύνοδο Ήλιου και Ερμή το πρωί της Δευτέρας 19 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού. Μια όψη που μπορεί να δώσει μια σημαντική συμφωνία ή και την αρχή ενός μεγάλου ελπιδοφόρου σχεδίου για όλη την ανθρωπότητα, τον αθλητισμό, την ανακάλυψη του διαστήματος και μεγάλων επιστημονικών επιτευγμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το MARIGIOVA.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Από την Mari Giova

Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://marigiova.gr/wp-content/uploads/2021/04/planets_footer-blue.png

Ακολουθήστε με στα social

MariGiova.gr | 2021 - All Rights Reserved © | weblegends.gr