Κρύσταλλοι, τα δώρα της γης στον άνθρωπο

Avatar photo Mari Giova 18/12/2017

Μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς την γη;

Πατάμε γερά στην γη και κοιτάμε ψηλά στον ουρανό.

Ό,τι είναι τα αστέρια για τον Ουρανό
Είναι τα πετράδια της γης για τον άνθρωπο.


Η γη μας δίνει την ενέργεια και την δύναμη της μέσα από τους πολύτιμους λίθους και οι αστερισμοί των ζωδίων στον ουρανό, δένουν μαγικά με τον κάθε λίθο, χαρίζοντας στον κάτοχο του  προστασία, αρμονία με την συμπαντική σοφία, δύναμη και θετική ενέργεια.

Οι πολύτιμοι λίθοι είναι το DNA της γης, κρύβουν μέσα τους αιώνες απ΄ την εξέλιξή της και εμπεριέχουν όλη την δύναμη και την ενέργεια χιλιάδων χρόνων, όλη την ομορφιά, τη σοφία της φύσης και τη μοναδικότητά της ! Από την αρχαιότητα οι πολύτιμοι λίθοι περιβάλλονταν με μαγικές ιδιότητες και χρησιμοποιούνταν ως φυλακτά από τους άντρες πριν πάνε στον πόλεμο ή πριν ξεκινήσουν ένα μακρινό ταξίδι και από τις γυναίκες για να προσελκύσουν τον εκλεκτό της καρδιάς τους και για την γονιμότητα.

Η γη είναι το σπίτι μας και έχοντας έναν κρύσταλλο στο σπιτι μας ή πάνω μας είναι σαν να έχουμε πάντα μαζί μας ένα κομμάτι από το φυσικό μας σπίτι, σαν να είναι συγκεντρωμένη η δύναμη αιώνων σε ένα μικρό πολύτιμο πετράδι και εμείς κρατώντας το συντονιζόμαστε μαζί του και γεμίζουμε θετική ενέργεια και καλή τύχη.

Σε κάτι τόσο μικροσκοπικό εμπεριέχεται ο κώδικας των πανίσχυρων δυνάμεων της γης, όλη η γνώση εκατομμυρίων αιώνων εξέλιξης της και το ενεργειακό αποτύπωμα των δυνάμεων που διαμόρφωσαν τον κόσμο που μας περιβάλλει, την γη, τα ηφαίστεια, την θάλασσα και τους ωκεανούς.

Ζει ένα δέντρο χωρίς τις ρίζες του;

Ό,τι είναι οι ρίζες για τα δέντρα είναι και οι πολύτιμοι λίθοι για τον άνθρωπο, είναι οι ρίζες μας με την σταθερότητα, την αντοχή και την σοφία της γης. Ο λίθος του ζωδίου μας είναι ο πιο ισχυρός δεσμός μας με την γη που γεννηθήκαμε και το πεπρωμένο μας, είναι ο σύνδεσμός μας με αυτό που αληθινά είμαστε, με το κομμάτι της ψυχής μας που όσο κι αν ξεχνάμε ή κρύβουμε πάντα υπάρχει μέσα μας και μας κρατάει ζωντανούς.

Λέμε λάμπει σαν πολύτιμο πετράδι και εμείς έχοντας  τον δικό μας πολύτιμο λίθο μπορούμε να λάμπουμε κάθε μέρα της ζωής μας.

Κάθε κρύσταλλος μοιάζει με μια ξεχωριστή νότα στο σύμπαν και συνθέτει την δική μας μοναδική μελωδία με την δική της ενέργεια που ταιριάζει στον καθένα μας ξεχωριστά. Όπως ένας κιθαριστάς καθαρίζει τις χορδές της κιθάρας του πριν παίξει, για να έχει πιο λαμπερό ήχο, έτσι κι εμείς πρέπει να καθαρίζουμε και να ενεργοποιούμαι τον κρύσταλλο με τρεχούμενο νερό και το φως του ήλιου!

Το κάθε ζώδιο έχει πολλές πέτρες που του ταιριάζουν και επειδή ο καθένας μας έχει το δικό του προσωπικό ωροσκόπιο, μπορεί μέσα από την προσωπική ανάλυση του χάρτη σας με βάση την δική σας ημερομηνία γέννησης, να σας βοηθήσω να διαλέξετε τους ημιπολύτιμους λίθους, που θα ενεργοποιήσουν το πεπρωμένο σας. Αν για παράδειγμα, το 2018 ευνοείται στο δικό σας ωροσκόπιο η Αφροδίτη στον Σκορπιό, τότε θα σας προτείνω την ημιπολύτιμη πέτρα, που θα σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε αυτήν την πλανητική ενέργεια, για να μαγνητίσετε τον έρωτα και την ευημερία στην ζωή σας.

Οι κρύσταλλοι είναι τα δώρα της γης στον άνθρωπο. Ναι είναι δώρο γιατί είναι μοναδικό για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά! ¨Όταν αγγίξουμε μια αληθινή πολύτιμη πέτρα είναι δροσερή στην αρχή, όταν την φορέσουμε παίρνει την θερμοκρασία του σώματός μας. Αυτό δείχνει ότι ο πολύτιμος λίθος είναι γνήσιος και έχει μια ενέργεια που συντονίζεται με εμάς τους ίδιους, με το σώμα μας και τα όνειρά μας, μας επηρεάζει και επηρεάζεται.

Φορώντας έναν κρύσταλλο είναι σαν να έχουμε πάντα μαζί μας ένα κομμάτι από το φυσικό μας σπίτι, σαν να είναι συγκεντρωμένη η δύναμη αιώνων σε ένα μικρό πολύτιμο λίθο (πετράδι) και εμείς κρατώντας το συντονιζόμαστε μαζί του και γεμίζουμε θετική ενέργεια και καλή τύχη.

Σε αυτό το αφιέρωμα στους κρυστάλλους ενδεικτικά αναφέρω κάποιους ημιπολύτιμους λίθους για το κάθε ζώδιο. Υπάρχουν πάρα πολλοί λίθοι για το κάθε ζώδιο και όχι μόνο ένας. Πάντα σε μια προσωπική ανάλυση με βάση την δική σας ημερομηνία γέννησης υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον δικό σας ιδανικό κρύσταλλο φυλαχτό. Ο δικός σας πολύτιμος λίθος είναι μοναδικός, όπως και το δικό σας δαχτυλικό αποτύπωμα και μπορεί να συντονιστεί μαζί σας.
Η λάβα είναι η πέτρα της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης, κρύβει την δύναμη του ηφαιστείου, μια πέτρα όπως το ηφαίστειο χωρίς όρια, πολύ δυνατή δίνει γρήγορα αποτελέσματα, χαρίζει μυστήριο και γοητεία, αντοχή, επιτυχία και Αναγέννηση ταιριάζει πιο πολύ στον Σκορπιό, τον Ταύρο και τον Αιγόκερω και σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε τον 8ο οίκο, για προστασία και πλούτο. Ιδανική πέτρα και για άντρες ή όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν την δυναμική γιανγκ πλευρά τους.

Τα μαργαριτάρια ο θησαυρός της θάλασσας συνδέονται άμεσα με την γυναικεία φύση τονίζοντας την γοητεία, τα ρομαντικά συναισθήματα, τον μαγνητισμό και την διαίσθηση στις γυναίκες. Η λάμψη τους ενεργοποιείται σε επαφή με το δέρμα της γυναίκας που το φοράει. Ιδανικά για το ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ ή για να ενεργοποιηθεί ο 4ος οίκος σε ένα προσωπικό ωροσκόπιο.

Ο Κριός γεννημένος πολεμιστής και νικητής δυναμώνει, όταν φοράει το μάτι της τίγρης, μια πέτρα που λαμπυρίζει στο φως, όπως γυαλίζουν τα μάτια της τίγρης. Μια πέτρα για προστασία, δύναμη, θάρρος και νέα ξεκινήματα που θέλουν τόλμη, Ιδανική για επιχειρηματίες, πλούτο, και άνοδο στην καριέρα.

Ο Ταύρος πεισματάρης και επίμονος έχει ανάγκη να νιώθει ότι ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
Ο ίασπης είναι η πέτρα που του ταιριάζει γιατί βοηθάει να ξεπεράσει το άγονο πείσμα και τις αρνητικές σκέψεις, ενώ ταυτόχρονα τον προστατεύει δίνοντας ένα αίσθημα ασφάλειας και χαράς.

Δίδυμοι Ένας Δίδυμος μοιάζει με τον πολυμήχανο Οδυσσέα ΔΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ. Πανέξυπνος, επινοεί, εφευρίσκει, επικοινωνεί η ιδανική πέτρα για αυτόν είναι ο Σοδάλιθος, γιατί ηρεμεί το μυαλό των Διδύμων που κάνουν χιλιάδες σκέψεις και κινησεις το λεπτό. Απελευθερώνει από φοβους και ενοχές και χαρίζει θάρρος και αντοχή!!

Καρκίνος  Στον Καρκίνο, που είναι ζώδιο με στοιχείο το νερό, ταιριάζει η ‘πέτρα’ της θάλασσας το Κοράλλι από την αρχαιότητα το φορούσαν σαν φυλαχτό που προστατεύει από τους κινδύνους. Δίνει γοητεία και ερωτισμό, γονιμότητα και καλή τύχη. Ενεργοποιεί την σεξουαλικότητα.

Λέων  ΕΝΑΣ… ΑΛΛΑ ΛΕΩΝ! Τι να πούμε για τον βασιλιά του ζωδιακού; Ο ΛΕΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΟΛΩΝ. Όμως Η ΕΠΑΡΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΝ ΑΓΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΕΡΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Κ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΗΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΒΑΘΙΑΣ ΓΑΛΗΝΗΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝ.

ΖΥΓΟΣ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΘΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! Ο ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ, ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΖΥΓΟ.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΧΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΖΗΛΕΙΑΣ. Η ΠΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ. Ο ΑΙΜΑΤΙΤΗΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΗΡΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΗΓΑΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΙΓΑΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ. Η ΥΠΕΡΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΕΙ.
Γι αυτό η τυχερή πέτρα του Τοξότη είναι το Τυρκουάζ, που από την αρχαιότητα πίστευαν πως δίνει θάρρος και προστατεύει από κινδύνους αλλάζοντας χρώμα για να προειδοποιήσει τον κάτοχό του.

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ. Ο ΧΡΥΣΟΛΙΘΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ. ΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΧΑΡΊΖΕΙ ΚΑΛΗ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΑΛΑ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟ ΈΧΟΥΝ ΤΥΧΕΡΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΤΗ, ΠΟΥ ΗΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Ο ΑΜΑΖΟΝΙΤΗΣ ΕΝΑΣ ΗΜΙΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΛΙΘΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑΓΗ, ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ Κ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΙΧΘΥΕΣ Ο ΙΧΘΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΣ Ο ΜΠΛΕ ΑΧΑΤΗΣ. Ο ΜΠΛΕ ΑΧΑΤΗΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑΡΡΟΣ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΥΞΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *