Έκλειψη Ηλίου 14~28/10 Το ξεχωριστό μήνυμα με αποδέκτες τους 12 εκπροσώπους των ζωδίων.

Avatar photo Mari Giova 14/10/2023
Full,Solar,Eclipse,,Astronomical,Phenomenon,-,Full,Sun,Eclipse.,The

Σε ποιον τομέα θα δουν την ζωή τους ν’ αλλάζει τα 12 ζώδια με τα αποτελέσματα να διαρκούν για πέντε χρόνια!

 

Το δαχτυλίδι της φωτιάς, όπως περιγράφεται αυτή η έκλειψη Ηλίου, αρχίζει να δημιουργείται καθώς η Σελήνη πλησιάζει τον Ήλιο στην 21° μοίρα του Ζυγού και μπαίνει μπροστά του ρίχνοντας την σκιά της, αφήνοντας  ένα μοναδικό Δαχτυλίδι Φωτός γύρω από τον σκοτεινό Ήλιο.

Η ενέργεια που εκλύεται σε μια έκλειψη είναι απίστευτα ορμητική και έντονη προκαλώντας δυναμικές αλλαγές ανά τον κόσμο και στα ζώδια που επηρεάζει ή σε όσους έχουν σημαντικούς πλανήτες σε αυτά.

 

Το μήνυμα της έκλειψης 

 

‘Στην πιο σκοτεινή νύχτα λάμπει πιο δυνατά το δικό σου αστέρι, 

για να βρεις τον δρόμο να γυρίσεις σε αυτό. ’

 

Η Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου  φέρνει αλυσιδωτές αλλαγές στις σχέσεις και κλονίζει τις ισορροπίες με έντονη και ορμητική ενέργεια με πιο πιεστικό τρόπο στα παρορμητικά ζώδια Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους με γενέθλια μεταξύ 10 και 20 του μήνα γέννησης τους.

 

Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι μέσα από αλλαγές οι Δίδυμοι 10-20 Ιουνίου και οι Υδροχόοι 7-18 Φεβρουαρίου.

Η περίοδος των εκλείψεων  είναι σε εξέλιξη από την 1η Οκτωβρίου και θα διαρκέσει τουλάχιστον ως τις 13 Νοεμβρίου, όπου τυπικά τελειώνουν οι  εκλείψεις, όχι όμως και η επιρροή τους στις εξελίξεις παγκόσμια και προσωπικά. Μια σημαντική έκλειψη Ηλίου, όπως αυτή που θα γίνει ακριβώς στις 14 Οκτωβρίου στις 20.55 ώρα Ελλάδας και το αποκορύφωμα της έκλειψης θα είναι στις 21.00.41” με διάρκεια 5 λεπτά και 17’’ επηρεάζει τόσα χρόνια όσα και τα λεπτά που διαρκεί.

Στην γλώσσα της Αστρολογίας σημαίνει πως τα αποτελέσματα των ενεργειών και των γεγονότων που θα συμβούν αυτές τις ημέρες της έκλειψης- από την 1η Οκτωβρίου ως τις 28- θα επηρεάζουν σε παγκόσμιο και σε προσωπικό επίπεδο για 5 χρόνια άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο, με κάποιες χώρες να παίρνουν το μερίδιο που τους αναλογεί.

Ειδικά η έκλειψη αυτή του Ήλιου θα είναι ορατή στο μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ονδούρα, τη Νικαράγουα, Παναμά, Κολομβία και Βραζιλία.

 

Η ηλιακή έκλειψη γίνεται στον Ζυγό το ζώδιο που κυβερνά κάθε είδους σχέση προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική, την αρμονία και φυσικά κυβερνά και επηρεάζει την Ειρήνη, τις σχέσεις μεταξύ κρατών και συνασπισμών, συμμαχιών και κομμάτων. 

 

Οι ‘όψεις που γίνονται σε αυτήν τη πρώτη έκλειψη του Οκτωβρίου είναι όψεις πίεσης και ριζικών αλλαγών με τον πλανήτη Ουρανό σε καρμική όψη 150°, δείχνοντας σοβαρά θέματα με την γη, ακραία γεωφυσικά φαινόμενα και σεισμούς  αλλά και τα αγαθά, τρόφιμα και τις πηγές πλούτου της γης. Σε δεύτερο επίπεδο ο Ουρανός δείχνει δύσκολα και μοιραία γεγονότα με αεροπλάνα ή πυραύλους αλλά και σοβαρό κίνδυνο από διακοπή στο ηλεκτρικό Ρεύμα και κεραυνό.

 

Ο Πλούτωνας σε δύσκολη όψη με την έκλειψη ξυπνάει και ενεργοποιεί την βία και την μανία που ήταν καλά κρυμμένες και σε συνδυασμό με τον πανίσχυρο Άρη στον Σκορπιό δείχνει έξαρση πολέμων και τρομοκρατικών ενεργειών.

Σε όλα αυτά θα εμπλακούν η Τουρκία και οι ΗΠΑ με ενεργό ρόλο.

 

Παράλληλα ο Ερμής ουσιαστικά δίπλα στην έκλειψη και σε ακριβείας αντίθεση με τον Χείρωνα δείχνει παλιά τραύματα που ανοίγουν και πρέπει να θεραπευτούν. Ιδιαίτερη προσοχή εδώ χρειάζονται παιδιά και έφηβοι, για να προστατευτούν από τραυματικές εμπειρίες και ειδικά από την βία χωρίς λογική.

 

Ενώ ο Κρόνος σε πλήρη αντίθεση με την Μαύρη Σελήνη συμβολίζει τον θερισμό και την απονομή δικαιοσύνης μέσα από ένα τέλος.

 

Κριός  

Οι σημαντικοί άλλοι και εσείς σε νέες ισορροπίες. Μία σχέση σας ή  συνεργασία, θα χρειαστεί να αλλάξει.

Η ειλικρίνεια στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας δεν πρέπει να φτάσει στον εγωισμό και την προσβολή. Στόχος είναι μια νέα πιο ειλικρινής σχέση αλλά αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί τότε η λήξη της είναι η απελευθέρωση που χρειάζεστε.

 

Ταύρος

Ένταση στις επαγγελματικές σχέσεις.

Η έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου τονίζει υποχρεώσεις. Προβλήματα στην καθημερινότητα και στην εργασία σας μπορούν να διευθετηθούν μόνο με ευγένεια και καλή διάθεση. Η γοητεία σας ευτυχώς σας χαρίζει όμορφες στιγμές κάτι που χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ.

Θα χρειαστεί να προσέξετε μυστικά και το παρασκήνιο και να φροντίσετε θέματα υγείας και ψυχολογίας.

Η ένταση από έναν σημαντικό σύμμαχο ή σύντροφο μπορεί να γίνει μάχη και πόλεμος.

 

Δίδυμοι

Η έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου λειτουργεί  απελευθερωτικά για τα συναισθήματα και την δημιουργικότητά σας. Η αγάπη και ο έρωτας πρωταγωνιστούν μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι όποιες αλλαγές μπορούν να φέρουν  μεγαλύτερη ειλικρίνεια και εκφραστικότητα ανάμεσα σας.

Προστατεύστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην τα μπερδεύετε με φίλους. Προσέξτε, μην λειτουργήσετε εγωιστικά ή παρορμητικά για να μην πληγωθεί μια σημαντική σχέση σας.

 

Καρκίνος  

Η έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου προκαλεί μια αναστάτωση σε οικογενειακές υποθέσεις ή κληρονομικά ζητήματα και θέματα με την ακίνητη σας περιουσία, τον χώρο του σπιτιού ή του γραφείου.

Προστατεύστε την επαγγελματική σας εικόνα και προσπαθήστε να βρείτε δημιουργικές διεξόδους ακολουθώντας τη διαίσθηση τα συναισθήματά σας ή για τους πιο λογικούς εναλλακτικές πηγές εσόδων.

 

 Λέων 

  Ο τομέας της επικοινωνίας ή οι διαδρομές με το μεταφορικό σας μέσο κρύβουν ανατροπές αλλά και αλλαγές που μπορούν να οδηγήσουν σε μία σημαντική συμφωνία συμμαχία η συνεργασία.

Η έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου μπορεί να φέρει μια ένταση σε μια συμφωνία και σχόλια που δεν είναι καλοπροαίρετα. Προσέξτε νομικές υποθέσεις και σημαντικές συζητήσεις ενώ καλό είναι να κάνετε ένα σέρβις στο αυτοκίνητο ή τα μέσα επικοινωνίας σας.

Το τελικό αποτέλεσμα θα λειτουργήσει υπέρ σας αν φερθείτε με σύνεση και σίγουρα όχι κόντρα σε όλα.

 

Παρθένος 

 Εστιαστείτε στη διαχείριση των δικών σας χρημάτων και προσέξτε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να αφορούν τρίτες πηγές ή άλλα άτομα, όπως η εφορία τράπεζες κληρονομιές η χρήματα του συντρόφου ή συνεργάτη σας.

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο βρίσκετε  δημιουργικές διεξόδους και στήριξη αρκεί να δείξετε την διάθεση για συνεργασία.

 

Ζυγός

Με την έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου  είναι σαν να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα και να πρέπει να ξεπεράσετε αντιδράσεις ή προβλήματα από σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές.

Μία αλλαγή μπορεί να φανεί δημιουργική και λυτρωτική ακόμα και να λειτουργήσει σαν ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα σας σε μία δική σας δουλειά  ή απλά για να ξαναβρείτε τους συντρόφους που είναι ειλικρινείς μαζί σας.

 

Σκορπιός

Με την μοναδική έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου θα χρειαστεί να φροντίσετε την ψυχολογία σας και θέματα υγείας για σας και την οικογένειά σας.  Ξεκουραστείτε βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και ακολουθήστε τη διαίσθηση σας.  αποφύγετε εντάσεις και άγχος στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Τοξότης   

Δώστε την πρέπουσα σημασία στη σχέση σας με φίλους αλλά και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις.

Η επικοινωνία με τους κατάλληλους ανθρώπους δίνει λύσεις αλλά με τους λάθους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

 

Αιγόκερως  

Καλύτερα να είστε πιο επιφυλακτικοί και προετοιμασμένοι για κεραυνοβόλες και απρόβλεπτες αλλαγές στο χώρο της επαγγελματικής και κοινωνικής σας δράσης και φήμης με την επιρροή της έκλειψης Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου.

Τακτοποιήστε θέματα σπιτιού και οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας για να αποφύγετε εμπλοκές. Ευτυχώς η Αφροδίτη και ο Δίας συνεχίζουν να σας δίνουν χέρι βοήθειας και υποστήριξη μέσα από ευνοϊκές συμπτώσεις και πρόσωπα.

 

Υδροχόος

Η έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου σας προετοιμάζει για αλλαγές που τελικά μπορεί να αποδειχθούν μία καλή ευκαιρία για το μέλλον.

Κοιτάξτε πέρα και μακρύτερα από το περιβάλλον σας, σπουδές σεμινάρια, άτομα από το εξωτερικό, ταξίδια και μελλοντικά σχέδια ευνοούνται.

 

Ιχθύες  

Οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα σας απασχολούν με την έκλειψη Ηλίου ως τις 28 Οκτωβρίου.

Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη λύση αν κρατήσετε μυστικά τα σχέδιά σας ενώ μία νομική υπόθεση ή η συμβουλή ενός ειδικού μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.  Σπουδές ταξίδια  και μυστικές  επιθυμίες βρίσκουν τον δρόμο τους.

Αναζητήστε συμμάχους και συντρόφους και όχι αντιπάλους είναι και στο δικό σας χέρι!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *