Η σπάνια μπλε σούπερ Πανσέληνος δείχνει τον δρόμο σε όλα τα ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 29/08/2023

Ποια ζώδια θα επιβιώσουν και ποια θα βγουν νικητές στον κύκλο επιρροής της Πανσελήνου από 30/8 ως 14/9;

Τις νύχτες της 30ης και 31ης Αυγούστου η μπλε Πανσέληνος της συγκομιδής ρίχνει το φως της στα όνειρα και τα συναισθήματα των 12 ζωδίων!

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου

‘‘ Μόνο με την καρδιά βλέπεις καθαρά, την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν.’’

 

Ένα τέτοιο φεγγάρι είναι πολύ σπάνιο και ιδιαίτερα δυνατό ενεργειακά αφού είναι η δεύτερη Πανσέληνος του ίδιου μήνα -συνήθως έχουμε μια Πανσέληνο κάθε μήνα- και γι’ αυτό λέγεται μπλε. Ταυτόχρονα είναι πιο κοντά στην τροχιά της γης και θα το βλέπουμε πιο μεγάλο και πιο φωτεινό στον νυχτερινό ουρανό ονομάζοντας το σούπερ Πανσέληνο ή Υπερπανσέληνο!

Το μυστικό κλειδί αυτού του σπάνιου φαινομένου είναι η αποκάλυψη των συναισθημάτων, των πόθων και των ονείρων που ζουν βαθιά μέσα μας και η γυμνή πραγματικότητα που αποκαλύπτει ο Κρόνος σε σύνοδο με την Πανσέληνο, το Κάρμα του Χρόνου.

Το μυστικό βρίσκεται στο να ακούσουμε την καρδιά μας και να κρατήσουμε την εμπειρία και τα μαθήματα του χρόνου, να οργανώσουμε καλύτερα το ταξίδι για τον στόχο μας.

Η Πανσέληνος λέει Ναι στο όνειρο και απαιτεί εμπειρία και πειθαρχία κρατώντας γερά την πυξίδα στο ταξίδι που αρχίζει…

 

Η σπάνια μπλε Υπερπανσέληνος της συγκομιδής πραγματοποιείται στις 7° μοίρες των Ιχθύων σε σύνοδο με τον πλανήτη του κάρμα και της σοφίας, σύνεσης, τον αυστηρό αλλά δίκαιο Κρόνο. Η επιρροή της διαρκεί ως την Νέα Σελήνη στις 15  Σεπτεμβρίου αλλά σίγουρα θα την νιώσουμε όλοι πιο έντονα στις 29, 30, 31 Αυγούστου και 1η Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει κάτι σε αυτή την σπάνια μπλε υπερ Πανσέληνο, κάτι που θυμίζει την μαγεία των παραμυθιών αλλά μπορεί να προκαλέσει και μια νοσταλγία ή ακόμα και μελαγχολία για ό,τι δεν μπορούμε να αγγίξουμε ούτε να δούμε με τη λογική με το μυαλό ή με το ρεαλισμό. Είναι το στοιχείο των Ιχθύων και του κυβερνήτη πλανήτη τους Ποσειδώνα που δίνει αυτή την αίσθηση του άπιαστου αλλά και ο Κρόνος που προκαλεί μία αίσθηση ανασφάλειας κάτι που είναι δύσκολο να προσδιορισθεί η να περιγράφει με λόγια, ιδιαίτερα σε όσους θέλουμε να βάζουμε τη ζωή μας σε κουτάκια και ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι κάνουμε.

Η υπερ Πανσέληνος, ο ανάδρομος Ερμής και άλλοι 6 ανάδρομοι πλανήτες η Αφροδίτη, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας και τέλος ο Χείρωνας φέρνουν ξεχασμένα μυστικά και συναισθήματα στο κέντρο των γεγονότων για να δούμε την αλήθεια και την ουσία των πραγμάτων γύρω μας και μέσα μας!

Μας μπερδεύουν και μας βάζουν διλήμματα και ουσιαστικά το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ξαναγυρίσουμε σε αυτά που θέλαμε από καιρό και αφήσαμε να ξεχαστούν στον χρόνο.

Η εποχή τόσων ανάδρομων πλανητών μας δίνει την ευκαιρία να ξαναδούμε, να ξαναπροσπαθήσουμε και να σταματήσουμε λίγο να νιώσουμε και να ακούσουμε την φωνή εκείνη μέσα μας που μας θυμίζει ό,τι είμαστε αληθινά.

 

Το κλειδί για αυτή την Πανσέληνο είναι να αφουγκραστούμε πίσω από τον ορατό κόσμο, να κάνουμε μία βουτιά στα βάθη της ψυχής και των συναισθημάτων μας και να ακολουθήσουμε αυτή τη φαινομενική αναδρομή πορεία του Ερμή αλλά και άλλων έξι πλανητών συμπεριλαμβανομένου του Χείρωνα. Να σταματήσουμε για λίγο και ν’ ακούσουμε τη δύναμη της σιωπής και της ηρεμίας του μυαλού και της ψυχής μας. Το να πιέσουμε τα πράγματα να γίνουν εδώ και τώρα με επτά ανάδρομους πλανήτες και με την επιρροή αυτής της ρευστής Πανσελήνου μοιάζει ανέφικτο και εξωπραγματικό. Το γεγονός ότι και ο κυβερνήτης της Πανσελήνου ο Ποσειδώνας είναι και αυτός σε ανάδρομη πορεία, δείχνει πως όλα θα ξεκαθαρίσουν, όταν ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 8 Δεκεμβρίου του 2023.

Η Πανσέληνος συμβολίζει πάντα το Μέγιστο Φως την ολοκλήρωση  και την καρποφορία, την συγκομιδή αλλά και την απελευθέρωση και το τέλος όλων όσων σπείραμε από το προηγούμενο διάστημα και φυσικά τους τελευταίους μήνες -από τη Νέα Σελήνη που έγινε στο ίδιο ζώδιο τους Ιχθύς στις 20 Φεβρουαρίου.

 

Παγκόσμιο πλανητικό Υστερόγραφο

Θα γίνουν αποκαλύψεις μυστικών και παρασκήνιου από ενέργειες μυστικών υπηρεσιών και παρακρατικών οργανώσεων. Προετοιμάζονται τώρα χτυπήματα από οργανώσεις που δρουν στο σκοτάδι και μυστικές υπηρεσίες κρατών και όχι μόνο.

Υγρά, αέρια και ο θαλάσσιος χώρος κρύβουν κινδύνους όπως και θρησκευτικά θέματα απασχολούν με κρίσεις την κοινή γνώμη.

 

Το Ωροσκόπιο της Ελλάδας στο μάτι του κυκλώνα και των φανερών εχθρών-γείτονες χώρες που πρέπει να προσέξουμε ειδικά στο Αιγαίο, στο υγρό στοιχείο αλλά και μνημεία του πολιτισμού ή της θρησκείας μας.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το υγρό στοιχείο, την θάλασσα, ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, δηλητηριώδη αέρια, φάρμακα, ιδρύματα, νοσοκομεία, σοβαρά ζητήματα και εντάσεις στον θαλάσσιο χώρο αλλά και σεισμοί, θέματα που σχετίζονται με τη ναυτιλία και ατυχήματα στη θάλασσα, γεγονότα στην Ελλάδα αλλά και αποκάλυψη και ισχυρές εντάσεις που αφορούν τον Πρωθυπουργό… όλα αυτά θα έρθουν στο προσκήνιο της ειδησεογραφίας στον κύκλο επιρροής της Πανσελήνου από 30/8 ως 14/9 και θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη.

 

Επηρεάζονται πιο δυναμικά και έντονα τα μεταβλητά ζώδια

και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή την Σελήνη κοντά στην 7ο μοίρα αυτών των ζωδίων:

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

 

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι

και με λίγη προσπάθεια οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

 

 

Προτάσεις κλειδιά για απελευθέρωση της μαγικής Σεληνιακής ενέργειας.

Οι απαντήσεις που αναζητάμε δεν θα προκύψουν από τη σκέψη και τη λογική των πραγμάτων αλλά από τη διαίσθηση και την συναίσθηση όλων όσων φαίνονται μόνο μέσα από την ψυχή του κόσμου.

Η καρδιά δεν χρειάζεται να ξέρει, δεν χρειάζεται απτή απάντηση η μόνη της ανάγκη είναι να νιώθει.

Και το μόνο καθήκον μας είναι να αφήσουμε αυτό το συναίσθημα να αναδυθεί, να μας συγκινήσει, να μας κατευθύνει και να μας καθοδηγήσει κάτω από το φως της Πανσελήνου!

  • Ακολούθησε τη σιωπή και την ηρεμία που φέρνει.

  • Σκέψου και μίλα λιγότερο Νιώσε περισσότερο.

  • Συντονίσου με τον αόρατο κόσμο της ψυχής, των ονείρων, των συναισθημάτων και της θετικότητας που υπάρχει παντού γύρω και μέσα σου.

  • Τίμησε τα συναισθήματά σου και άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου για να ξαναβρείς τον χαμένο δρόμο της προσωπικής σου ευτυχίας .

 

Τα βήματα για την πορεία προς την επιτυχία και την ηρεμία της ψυχής

Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου τους Ιχθύς και όπως κάθε πανσέληνος συμβολίζει το τέλος και τη συγκομιδή είναι σημαντικό να συγχωρήσουμε πρώτα τον εαυτό μας και τα δικά μας λάθη, τις αδυναμίες μας αλλά και τις καταστάσεις και όσους μας έβλαψαν. Αυτό χρειάζεται να γίνει, για να απελευθερώσουμε από την καρδιά και το μυαλό μας όλα αυτά τα δηλητηριώδη συναισθήματα και να αφήσουμε, να επιτρέψουμε στις πληγές μας να θεραπευτούν.

Υπάρχουν κάποια βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε σε αυτήν την πανσέληνο ιδανικά από τις 30,31 Αυγούστου ως 1η Σεπτεμβρίου.
Αυτή η τεχνική γίνεται καλύτερα πριν κοιμηθούμε σε ένα ήσυχο μέρος.

Κλείνουμε λοιπόν, κινητά email και οποιαδήποτε άλλη εργασία που μπορεί να μας αποσπά την προσοχή και συγκεντρώνουμε:

ένα μπολ με νερό
θαλασσινό αλάτι – το αλάτι είναι μέσο προστασίας και καθαρισμού σε πολλούς πολιτισμούς
πέταλα λουλουδιών
τρεις ημιπολύτιμες πέτρες ή κρύσταλλα ή οποιοδήποτε αντικείμενο νιώθουμε πως έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα για μας
Ένα απλό τετράδιο και στυλό.

 

Ξεκινάμε πάντα με λίγο θυμίαμα ή κάποιο αιθέριο έλαιο και καθώς θυμιάζουμε τον χώρο μας
μπορούμε να πούμε αυτά τα λόγια από μέσα μας ή δυνατά, όπως νιώθουμε εμείς καλύτερα.

‘Όλα είναι όπως πρέπει να είναι, γιατί είμαι φως και αγαπώ.
Είμαι Ακριβώς εκεί που πρέπει, γιατί είμαι απελευθερωμένος από το παρελθόν και αγαπώ.

Αποδέχομαι το φως και την αγάπη που κατοικεί μέσα μου και παντού γύρω μου. Η  καρδιά μου είναι καθαρή και γεμάτη Φως. Είμαι ανοιχτός να λάβω ότι είναι καλό για την ψυχή μου.
Είμαι ευγνώμων.

Έχω τη δύναμη να αντλήσω ό,τι είναι καλό, ό,τι είναι φωτεινό. Αντλώ αυτήν τη Φωτεινή ενέργεια και γεμίζω την καρδιά μου, το σπίτι μου, τον δρόμο, τη γειτονιά και τον κόσμο γύρω μου. Έχω καθαριστεί, το σπίτι μου έχει καθαριστεί και μόνο η χαρά που ακτινοβολεί κατοικεί εδώ.

Στη συνέχεια πάρτε το μπολ με το νερό και ρίξτε λίγο θαλασσινό αλάτι καθώς λέτε:

Παίρνω αυτό το αλάτι και καθαρίζω όλα όσα δεν χρησιμεύουν πια, του επιτρέπω να σπάσει όλα όσα έχουν τελματώσει και τα δεσμά που δεν υποστηρίζουν πια την ανάπτυξη μου. Ζητώ να απελευθερωθώ με Ειρήνη από οτιδήποτε με εμποδίζει να ζήσω στην ανώτερη αλήθεια, ζητώ να με βοηθήσει να απελευθερώσω ό, τι με πλήγωσε στο παρελθόν, ώστε ελεύθερα να προχωρήσω τον δρόμο της Χαράς.

Μετά προσθέτετε τα πέταλα των λουλουδιών στο μπολ με το νερό και λέτε τα εξής:

Αυτά τα λουλούδια κρατούν την ομορφιά και το άρωμα που έχει να μου προσφέρει η ζωή καλωσορίζω και αγκαλιάζω αυτήν την όμορφη ενέργεια. Είθε αυτά τα λουλούδια να ανοίξουν στην ψυχή μου την αγάπη, την ομορφιά, και όλες τις γόνιμες και δημιουργικές δυνάμεις της γης. Είθε αυτά τα λουλούδια να ανθίσουν στην ψυχή και τη ζωή μου τώρα και πάντα.

Μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο και να πείτε
χρησιμοποιώ αυτό το έλαιο για να εξισορροπήσω την ενέργειά μου και να αποκαταστήσω την αρμονία στο σώμα το νου και την ψυχή μου. είθε το απαλό του άρωμα και οι κώδικες της ενέργειάς του να ευθυγραμμίσουν το σώμα μου, ώστε να είναι ισορροπημένο και γεμάτο υγεία. Είθε αυτό το νερό της Πανσελήνου να κάνει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μου να αισθάνονται την ομορφιά την αγάπη και την ευτυχία.

Τώρα μπορείτε με το χέρι σας να ανακατέψετε το νερό και όπως το κάνετε αφήστε Απλώς τη δική σας ενέργεια να περάσει στο νερό και την ενέργειά του νερού να περάσει μέσα σας. Πάρτε το μπολ με το νερό και αφήστε το κάτω από τη Σελήνη ή δίπλα από ένα παράθυρο .

Στο τέλος απλώς διαλογιστείτε ή προσευχηθείτε και τοποθετήστε τους κρυστάλλους ή τα δικά σας αντικείμενα που χρησιμοποιήσατε στο διαλογισμό σας δίπλα σας. θυμηθείτε να κρατήσετε το τετράδιο και το στυλό σας κοντά στο κρεβάτι σας. Όταν ξυπνήσετε το πρωί απλά σημειώστε όνειρα, ιδέες, τι συναισθήματα αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σκεφτεί απλά αφήστε τις σκέψεις σας να εκδηλωθούν ελεύθερα.

Πάρτε το νερό πού αφήσατε στο φως της Σελήνης και λουστείτε με αυτό ή χρησιμοποιήστε το για να πλύνετε τα χέρια και το πρόσωπό σας.
Χαμογελάστε και πείτε Ευχαριστώ για τη θεία προστασία και όλα όσα έχετε.

 

Η επιρροή της Πανσελήνου και του Ανάδρομου Ερμή στα 12 ζώδια.

Κριός  Ακούστε την καρδιά σας!

Πάντα προστατεύετε με τον δικό σας τρόπο την οικογένειά σας, με αυτήν την μπλε υπερ Πανσέληνο φροντίστε τα θέματα του σπιτιού αλλά και τους δικούς σας.
Φροντίστε την καθημερινότητά σας, τις εργασιακές σχέσεις, την υγεία και την ψυχολογία σας. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα και στην εργασία πρέπει να γίνουν με προσοχή.
Η αναδρομή πορεία του Ερμή θα επηρεάσει κυρίως τον εργασιακό χώρο και εκκρεμότητες από το παρελθόν. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες.

 

Ταύρος  Οι στόχοι και τα όνειρα πραγματοποιούνται με οργάνωση.

Αυτή η μπλε σούπερ Πανσέληνος φωτίζει τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Χαρείτε με φίλους, δημιουργήστε, ερωτευτείτε. Μόνο μην μπερδέψετε τις ερωτικές με τις φιλικές σας σχέσεις.
Το πιο σημαντικό μήνυμα του φεγγαριού τολμήστε να αλλάξετε, για να χτίσετε κάτι όμορφο!

Ο Ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει μια ερωτική σχέση που μπερδεύει το τώρα με το χτες.

 

Δίδυμοι  Βάζετε πρόγραμμα για να αναγνωριστεί η αξία σας.

Προβάλετε τα ταλέντα σας, δημιουργήστε αλλά μην προκαλείτε. Θέλετε να νιώσετε την εκτίμηση και την αναγνώριση στην καριέρα και στον κοινωνικό σας κύκλο. Όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας, γι’ αυτό προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Οι Δίδυμοι του Μαΐου, μην προκαλέσετε και προσέξτε να μην ξεσπάσετε. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή. Ο Ερμής ανάδρομος σας μπερδεύει αλλά φέρνει και επιστροφές ή μια δεύτερη ευκαιρία σε οικογενειακές σχέσεις και θέματα στέγης!

 

Καρκίνος  Και τα πιο μακρινά όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το φως της μπλε Υπερ Πανσελήνου τονίζει τους μακρινούς σας στόχους, τα ταξίδια, το εξωτερικό, την σκέψη και τις αποφάσεις σας. Χρειάζεται μόνο καλύτερη οργάνωση και μεθοδικότητα.
Μην διστάσετε να ακούσετε τους γύρω σας αλλά και να αλλάξετε τον δικό σας τρόπο σκέψης. Χαμηλώστε τους τόνους και προσέξτε τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Επικοινωνήστε και ταξιδέψτε έστω και με την καρδιά σας!

 

Λέων   Ονειρεύεστε τα πιο βαθιά σας θέλω!

Θέλετε να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά και προσωπικά, βρείτε την ισορροπία με τις ανάγκες και των άλλων και κάντε οικονομία δυνάμεων και οικονομικών πόρων.
Με το φως της ολόγιομης μπλε Σελήνης θα νιώσετε αμφιβολίες, ανασφάλεια και θα έρθετε σε σύγκρουση ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και των αγαπημένων σας.

Οι Λέοντες του Ιουλίου θα πρέπει να σκεφτείτε με σύνεση ποιες σχέσεις σας βοηθούν και ποιες σας πιέζουν κρατώντας σας πίσω, μπορείτε να κρατήσετε με υπομονή τις σχέσεις που αξίζουν αληθινά στη ζωή σας!

 

Παρθένος   Ακούστε πρώτα τους άλλους!

Ζείτε μια εσωτερική σύγκρουση ή ένα σοβαρό δίλημμα, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 1ο και 2οδεκαήμερο. Η μπλε σούπερ Πανσέληνος εντείνει τις διαφορές με τους άλλους και σας προκαλεί ασάφεια και μπερδέματα.

Αν θέλετε, να κρατήσετε σημαντικές σας σχέσεις, αφήστε για λίγο την δική σας οπτική, τον εγωισμό και την λογική σας και νιώστε τους άλλους . Αφεθείτε και αλλάξτε.
Αφήστε τις σημαντικές ενέργειες για μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου που θα έχουν ξεκαθαρίσει οι συνθήκες και οι προθέσεις.

 

Ζυγός   Φροντίστε τον εαυτό σας και την εργασία σας.

Το φως της μπλε Πανσελήνου τονίζει θέματα πιο πρακτικά και καθημερινά , την εργασία, την διατροφή σας, θέματα υγείας και υποχρεώσεις. Μην αφήσετε άτομα που δεν έχουν σημασία να επηρεάσουν την διάθεσή σας.
Διώξτε το άγχος ή την ένταση και προστατεύστε τις σημαντικές για εσάς σχέσεις και συγκρατήστε τα νεύρα σας στις εργασιακές σχέσεις.

Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη θα φέρουν διλήμματα, επιστροφές και σχέδια από το παρελθόν.

Φερθείτε με διπλωματία. Με  την γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε όλες τις μάχες.

 

Σκορπιός   Δημιουργήστε τον κόσμο σας, όπως τον ονειρεύεστε.

Αφήστε την ζήλεια και τον εγωισμό σας για να χαρείτε ένα από τα πιο ρομαντικά φεγγάρια της χρονιάς. Ο έρωτας, στιγμές χαράς και δημιουργίας, η τέχνη και η έμπνευση πρωταγωνιστούν αλλά προσέξτε να μην προκαλέσετε φίλους και να μην τα μπερδέψετε.

Εκεί που χτυπάει η καρδιά σας δυνατά και ό,τι σας δίνει ολοκλήρωση είναι εδώ και σας περιμένει να το ζήσετε κάτω από το φως της Σελήνης…

Ο ανάδρομος Ερμής ξυπνάει αναμνήσεις από κοινά όνειρα με συντρόφους ή φίλους που τώρα μπορείτε να ξαναβρείτε.

Θα ακούσετε την ψυχή σας ή θα παρασυρθείτε σε παιχνίδια εγωισμού; Η απόφαση δική σας και η ευτυχία στα χέρια σας!

 

Τοξότης   Επιστρέφετε στις ρίζες σας και την δύναμή σας.

Στον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης η ενέργεια του φεγγαριού  σας προκαλεί να βρείτε λύσεις. Οι δικοί σας θέλουν να τους δείξετε το ενδιαφέρον σας, αλλιώς ετοιμαστείτε για γκρίνιες. Πιο μεγάλη προσοχή οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου.
Προσέξτε τα μυστικά σας και φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αγαπημένους…

Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα και προετοιμάστε αλλαγές.

Θυμηθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους και από τις ρίζες σας θα πάρετε ενέργεια για δημιουργικές αλλαγές και στην καριέρα ή στην κοινωνική σας ζωή.

Ο ανάδρομος Ερμής σε φαινόμενη ανάδρομη τροχιά ξαναφέρνει ανολοκλήρωτες επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο.

 

Αιγόκερως    Η εξωστρέφεια, μια ιδέα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση κρύβουν ευκαιρίες.

Η μπλε υπερ Πανσέληνος σας προσκαλεί να ισορροπήσετε για λίγο τα πρέπει, την λογική και να αφεθείτε στα συναισθήματά σας.
Προσέξτε λίγο πιο πολύ και κρατήστε ισορροπίες οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου.

Δείτε το σαν μια ευκαιρία για άνοιγμα στο μυαλό αλλά και στην καρδιά σας. Συναντήσεις, μηνύματα, ιδέες και ταξιδάκια θα σας ανανεώσουν αν οργανωθούν σωστά όπως και η διαφήμιση της δουλειάς σας.

Ο Κρόνος δικός σας πλανήτης είναι και αυτός σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ξαναγυρνάτε στο παρελθόν για να διορθώσετε και να ολοκληρώσετε αξίες και σχέδια. Ενώ ο ανάδρομος Ερμής λειτουργεί κυρίως σαν δεύτερη ευκαιρία σε παλιές υποθέσεις.

 

Υδροχόος   Πιστέψτε επιτέλους στην αξία σας.

Σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας αλλά και η αποδοχή και η αναγνώριση της αξίας σας από σημαντικές σας σχέσεις.

Ο δικός σας πλανήτης ο Ουρανός σε αρμονικές έστω και μακρινές όψεις με την Πανσέληνο προκαλεί θετικές αλλαγές στις βασικές συνθήκες της ζωής σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας.

Η ανάδρομη φαινομενικά τροχιά του πλανήτη Ουρανού προσωρινά σας μπερδεύει και πρέπει να στραφείτε μέσα σας να ηρεμήσετε και να ξαναδείτε λάθη και σωστά.
Σταδιακά το κλίμα των ημερών γίνεται πιο ευνοϊκό για εσάς με προσπάθεια και σοφία μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην απογοητεύεστε και να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο διάσωσης!

 

Ιχθύες   Βρείτε την αρμονία με τον εαυτό σας όχι τις αντιθέσεις με τους άλλους.

Το φως του μπλε ολόγιομου φεγγαριού λάμπει για σας. Χρειάζεται ν’ αλλάξετε και θα ζήσετε τα όνειρά σας.

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και καλείστε να βάλετε σε εφαρμογή με την γνώση και την εμπειρία σας, τα πιο όμορφα όνειρά σας. Ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης όμως, χρειάζεται ισορροπίες και αγώνες. Κρατήστε τα χρήσιμα και τα ουσιαστικά. Ένα δίλημμα ή μια σημαντική σχέση σας απασχολεί..
Τα μυστικά σας φωτίζονται και αν δεν θέλετε ν’ αποκαλυφθούν, προσέξτε λίγο περισσότερο.
ακολουθήστε το φως της Πανσελήνου με πυξίδα την εμπειρία του χρόνου που πέρασε και τα μαθήματα που σας χάρισε.

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες φέρνοντας επιστροφές και μπερδέματα. Αποφασίστε οριστικά μετά τα μέσα Σεπτέμβρη.

Να είστε συνεπείς για να κερδίσετε.
Μην φοβάστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, συζητήστε και ταξιδέψτε αυτή η αλλαγή σας μπορεί ν’ αλλάξει και την πραγματικότητά σας…!

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *