Η πρώτη νέα Σελήνη του 2024 είναι μια νέα αρχή για τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 11/01/2024

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 θα γεννηθεί στις 11 Ιανουαρίου ακριβώς στη 13.57 σε αρμονική όψη με τον πλανήτη Ουρανό των κεραυνοβόλων αλλαγών και εκπλήξεων και τον Ποσειδώνα του ρομαντισμού και της αγάπης!

Υπόσχεται να ευνοήσει μεγάλες αλλαγές και φιλοδοξίες, που ξεκινούν με την τολμηρή πνοή του εκκεντρικού Ουρανού και το Σχέδιο που απαιτεί το ζώδιο αυτής της Νέας Σελήνης.

Ιδανικά τα καλύτερα θα δοθούν σε όσους παντρέψουν την Έμπνευση με την σκληρή προσπάθεια και την εμπειρία. Θέλει ρίσκο και επιμονή πάνω σε ένα σχέδιο.

 

Το μήνυμα της Σελήνης

‘Κάποιες φορές όταν φυσάει δυνατός αέρας,

βρίσκεις  την δική σου αληθινή κατεύθυνση.’ 

 

Ένας νέος χρόνος, διάβασε εδώ την πρόβλεψη του 2024, ανοίγεται μπροστά μας και ξεκινάει με μία υπέροχη Νέα Σελήνη στον ουρανό στις 11 Ιανουαρίου 2024. Ένα καινούργιο φεγγάρι με επιρροή 29 ημερών και κορύφωση της ενέργειάς του στα 12 ζώδια έως τις 10 Φεβρουαρίου που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του υδροχόου.

 

Όταν ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη, πάντα δηλώνει μία νέα αρχή, έναν μικρό νέο σπόρο που θα αναπτυχθεί για όλα τα ζώδια, σε αρμονική όψη με τον πλανήτη των μεγάλων αλλαγών τον Ουρανό μπορεί να φέρει την πραγματοποίηση μεγάλων φιλοδοξιών μέσα από τη ριζική ανανέωση των μεθόδων και των στόχων μας.

 

Η πρόκληση και η πίεση αυτού του νέου κύκλου 29 ημερών συμβολίζεται από μια δύσκολη όψη με τους δεσμούς Σελήνης που δείχνουν το Κάρμα και την Αποστολή μας σε αυτόν τον κόσμο. Επιπλέον -κάτι που δεν μπορώ να μην θυμηθώ-γίνεται πάνω στις μοίρες της έκλειψης όταν ξεκίνησε ο Covid 19 πριν 4 χρόνια. Και είναι σαν να ανοίγει παλιά τραύματα στην ψυχολογία του κόσμου.

 

Σίγουρα μας δείχνει την ανάγκη για μια αλλαγή και έναν σχεδιασμό πάνω σε γερές βάσεις. Το πιο σημαντικό να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους να μην επαναλάβουμε λάθη του παρελθόντος-Κάρμα και να δείξουμε θάρρος δείχνοντας τον δρόμο που είναι φωτεινός και στους άλλους. Ο καθένας με το δικό του μοναδικό χάρισμα.

Ο Ποσειδώνας σε αρμονία με την Σελήνη χαρίζει το όραμα, την φαντασία, την δημιουργία, το συναίσθημα, την αλληλεγγύη, μια μεγάλη αγάπη πάνω από όλα και πέρα από όλα!

 

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι

οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ειδικά του 3ου δεκαημέρου.

Ευνοϊκή θα είναι η ενέργειά της Νέας Σελήνης για

Ταύρους, Παρθένους, Υδροχόους και Ιχθύς.

 

 

 

Κριός    Μία ισχυρή επαγγελματική σας φιλοδοξία πραγματοποιείται μέσα από έναν άνεμο αλλαγών στον κύκλο γνωριμιών σας, ισχυρών φίλων και προσωπικοτήτων! Η  αρχή γίνεται από την δυνατή αυτοπεποίθηση σας  και μία συλλογική προσπάθεια κατάκτησης κοινών στόχων.

 

 

 

 Ταύρος    Ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο και μία σημαντική συμφωνία ανοίγουν νέες προοπτικές στην εξέλιξή σας.

Επαγγελματικές αλλαγές σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Κατακτάτε σημαντικούς στόχους με κόπο και αγώνα αλλά πολύ φιλόδοξους.

 

 

 

Δίδυμοι    Κρυφές επιθυμίες και δυνατά συναισθήματα  αναμοχλεύονται  και σας φέρνουν σε μία έκρηξη ερωτισμού και διεκδικήσεων.  Για τους πιο λογικούς του ζωδίου σας  η νέα Σελήνη θα φέρει τολμηρές αλλαγές σε θέματα οικονομικών  αλλά και  ένα ξεκαθάρισμα ψυχολογικών  φορτίων.

 

 

 

Καρκίνος     Οι  φίλοι και ο κύκλος των γνωριμιών σας αλλά και η συλλογική δουλειά θα πρωταγωνιστήσουν  στις αλλαγές.

Ανανεώνεται τις σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες μέσα από  κοινούς και ανανεωμένους στόχους και επιθυμίες.

 

 

 

Λέων  Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε τολμηρές επαγγελματικές αλλαγές, σε ανανέωση της καθημερινότητας σας και των εργασιακών σχέσεων.

Ένας σύμβουλος συνεργάτης ή σύντροφος ζωής σας οδηγεί σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

 

 

 

Παρθένος    Κάνετε μία νέα αρχή πιο δημιουργική  σε σχέσεις ζωής και έρωτα.

Ένα ταξίδι, μία δεύτερη ευκαιρία με αγαπημένα πρόσωπα μπορούν να σας γεμίσουν με χαρά και να σας δώσουν έμπνευση και δημιουργικότητα όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή αλλά και σε μία δική σας  φιλόδοξη πρωτοβουλία.

 

 

Ζυγός    Οι οικογενειακές ισορροπίες και σχέσεις αλλάζουν, για να ανανεωθούν και να χτιστούν σε πιο υγιείς βάσεις.

Αποφασίζετε μία αλλαγή ή ανακαίνιση στο χώρο του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης και επενδύετε σε θέματα ακίνητης περιουσίας ή κληρονομικών.

 

Σκορπιός  Συναντήσεις, συζητήσεις, επαγγελματικά ραντεβού και ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωή σας είναι η αφορμή, για να ανανεώσετε και να στοχεύσετε σε νέες συνεργασίες και φιλοδοξίες.

Μία συμφωνία η μία απόφαση είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της.

 

 

 

Τοξότης   Υιοθετείτε νέες συνήθειες στην καθημερινότητά σας,  φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και ανανεώνετε το εργασιακό καθεστώς, για να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη στη διάρκεια του χρόνου και να γεμίσετε αυτοπεποίθηση!

 

 

 

Αιγόκερως     Υποδεχτείτε το πρώτο νέο φεγγάρι της χρόνιας  και την δημιουργική ενέργεια αλλαγών που σας χαρίζει!

Ο έρωτας, τα παιδιά,  η τέχνη και η δημιουργικότητα  σάς ανανεώνουν  και σας  δίνουν τη δύναμη, να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο,  για να ξαναβρείτε  τον φιλόδοξο και χαρούμενο εαυτό σας.

 

 

 

Υδροχόος   Ακούστε τις βαθύτερες επιθυμίες της καρδιάς σας και ανανεώστε ή αλλάξτε ριζικά το σπίτι, την επαγγελματική στέγη ακόμα  και τα δεδομένα που μέχρι τώρα υπήρχαν στη ζωή της.

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να ακολουθήσετε αυτό που σας απελευθερώνει.

 

 

Ιχθύες     Ένας νέος κύκλος γνωριμιών με σημαντικά πρόσωπα, ισχυρές φιλίες ή συλλογική δουλειά με κοινούς στόχους είναι  κάποιες μόνο από τις προοπτικές που ανοίγει μπροστά σας ο κύκλος της νέας Σελήνης από σήμερα έως τις 10 Φεβρουαρίου.

Κοιτάξτε ψηλά, σηκώστε τα μανίκια και δουλέψτε σκληρά. Λειτουργείστε ομαδικά, επικοινωνήστε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε τα όνειρά σας!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *