Τα ζώδια το 2024 Μια χρονιά πέρα από τα όρια!

Avatar photo Mari Giova 07/01/2024

2024  Μια χρονιά σταθμός στην παγκόσμια Ιστορία για όλα τα ζώδια.

Σπάνια αστρολογικά φαινόμενα και μεγάλες αλλαγές πλανητών προκαλούν και προσκαλούν την τύχη στα δώδεκα ζώδια.

 

Το 2024 θα είναι μία χρονιά που ξεπερνάει τα όρια για κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Θα είναι η ευκαιρία μας να γίνουμε ένας για όλους και όλοι για έναν.

Να νιώσουμε την αξία της συλλογικότητας, της συντροφικότητας και της φιλίας, το ομαδικό πνεύμα, την ένωση και την αδελφοσύνη, τον ανθρωπισμό, την αξία του ΕΜΕΙΣ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε!

 

Το μήνυμα του Ουρανού το 2024

Δεν είσαι μια σταγόνα στον Ωκεανό.

Είσαι ολόκληρος ο Ωκεανός σε μια σταγόνα!

Rumi

 

Πώς θα ήταν η ζωή μας αν δεν είχε το απρόβλεπτο, την περιπέτεια, τον κεραυνοβόλο έρωτα, το δάκρυ και μετά πάλι το όνειρο που σε ανεβάζει σαν το μαγικό χαλί του Αλαντίν στον ουρανό;

Ναι όλα αλλάζουν και χρειαζόμαστε όσο ποτέ την ασφάλεια και αυτήν την αίσθηση ότι ανήκουμε κάπου, την λαχτάρα της αγκαλιάς, την φλόγα της κατάκτησης. Δύο κορυφαίοι πλανήτες ο Δίας και ο Ουρανός θα ξυπνήσουν τις εκπλήξεις και το απρόσμενο σαν ένα δώρο ζωής και μια καταιγίδα καλοκαιριού. Θα αφυπνίσουν πολλά ζώδια θετικά και κάποια άλλα θα τα ξεβολέψουν με αναπάντεχο τρόπο.

Και ναι όλα αυτά… το 2024, μπορεί να μας τα φέρει σαν άνεμος ξαφνικός και να μας σηκώσει ψηλά με εκείνη την μαγική ομπρέλα της Μαίρη Πόπινς. Το πώς θα προσγειωθούμε θα είναι εν μέρει στην δική μας ελεύθερη επιλογή και στην πειθαρχία που θα απαιτήσει ο Κρόνος στις συγκρούσεις του με τον Δία της αισιοδοξίας, της τύχης αλλά και της υπερβολής.

Τι μας κρατάει απ’ το να πάρουμε την ζωή και την μοίρα στα χέρια μας, ακολουθώντας τα όνειρά μας με πυξίδα τα αστέρια (αυτούς) τους υπέροχους μακρινούς πλανήτες, που μας κλείνουν το μάτι και εμείς πρέπει απλά να τους ακούσουμε σαν σοφούς συμβούλους που έρχονται από την αρχή της δημιουργίας και φτάνουν στο απέραντο του χρόνου και το αθάνατο της αλήθειας.

Γιατί εμείς, εσύ κι εγώ μαζί μπορούμε τα αδύνατα να κάνουμε δυνατά. Ας μάθουμε τα μυστικά των πλανητών σαν άλλοι μικροί πρίγκηπες στο δικό μας ταξίδι ολοκλήρωσης και αγάπης.

Είθε το 2024 να είναι μόνο η αρχή που θα μας οδηγήσει στο δικό μας Αστέρι, στο δικό μας μοναδικό πανέμορφο κόκκινο τριαντάφυλλο…

 

Οι μεγάλες πλανητικές αλλαγές του 2024

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την τεράστια δύναμη ενός ξεχωριστού πλανήτη του πιο μακρινού, μα και του πιο μυστηριώδη όλων!

Ο Πλούτωνας το 2024 και για 20 χρόνια ως τον Ιανουάριο του 2044 πρωταγωνιστεί στο παιχνίδι του πεπρωμένου!

Στις 21 Ιανουαρίου αλλάζει ζωδιακή θέση αφήνοντας τον Αιγόκερο, για να περάσει στον Υδροχόο αλλάζοντας άρδην σαν άγριο ποτάμι τα επόμενα 20 χρόνια το Συλλογικό Ασυνείδητο και φέρνοντας νέες αξίες, μεγάλα και μοιραία γεγονότα, βάζοντας ένα οριστικό ΤΕΛΟΣ σε παλιές μορφές δύναμης, εξουσίας και επηρεάζοντας βαθιά και λυτρωτικά τα ζώδια σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Ο Πλούτωνας στις 2 Σεπτεμβρίου ως τις 19 Νοεμβρίου ανάδρομος θα περάσει για τελευταία φορά στον Αιγόκερο. Το πέρασμα αυτό θα είναι καρμικό, κρίσιμο και σκοτεινό για κυβερνήσεις και τις ΗΠΑ.

Ο Δίας πλανήτης που κυβερνά την ανάπτυξη και την τύχη φέρνοντας συνήθως ευκαιρίες και δώρα θα είναι στον Ταύρο ως τις 25 Μαΐου και στις 26 Θα επισκεφτεί για έναν ολόκληρο χρόνο το αέρινο ζώδιο των Διδύμων.

Οι όψεις που θα κάνει ο Δίας με τους άλλους σημαντικούς πλανήτες είναι αυτές που θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα και απίστευτες ευκαιρίες όταν είναι θετικές.

Οι πιο Θετικές και ευοίωνες όψεις του Δία θα είναι τον Απρίλιο, που θα ενώσει την δύναμή του με τον πλανήτη των κεραυνοβόλων αλλαγών τον Ουρανό ιδιαίτερα μετά τις 23, τον Μάιο και φυσικά τον Ιούνιο, όταν ο Δίας από το νέο ζώδιο που θα μείνει για 1 χρόνο τους Διδύμους θα κάνει μια πολύ τυχερή όψη με τον κορυφαίο όλων τον Πλούτωνα έναν πλανήτη που η ενέργειά του μοιάζει και είναι ανίκητη!!!

Τα ζώδια που θα δουν την τύχη και την μεγάλη ευκαιρία να τους χτυπάει την πόρτα θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι λόγω του Δία ως τις 25 Μαΐου και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι από τις 26 Μαΐου με τον Δία και τον Πλούτωνα να ευνοεί τα βήματά τους στην διάρκεια ενός έτους. Φυσικά τίποτα δεν θα χαριστεί ακόμα και για τα ζώδια που ευνοούνται από τις μεγάλες πλανητικές αλλαγές και θα κριθούν τον Φεβρουάριο, Μάρτιο, αρχές Μαΐου, Αύγουστο και Δεκέμβριο.

Οι πιο δύσκολοι μήνες του 2024 παγκόσμια και προσωπικά που θα νιώθουμε πως χτίζουμε κάστρα στην άμμο θα είναι ο Φεβρουάριος, Απρίλιος, Μάιος ως τις 15 και τέλος ο Δεκέμβριος.

 

Οι πιο ρομαντικοί μήνες του 2024 αλλά και με πολλές απάτες και αυταπάτες που θα αποκαλυφθούν αργότερα θα είναι  ο Μάρτιος ιδιαίτερα στις αρχές του και ο Σεπτέμβριος με μια έκλειψη που θα σημάνει πολλά για τις επιλογές μας και τις παγίδες που πιθανόν κρύβονται στις εξιδανικεύσεις.

 

Δύναμη και θάρρος θα χρειαστείτε για τις ριζικές αλλαγές που πρέπει να τολμήσετε, αφήνοντας παλιές συνήθειες, πρέπει και εξαρτήσεις που σας έχουν κουράσει και περνώντας στο νέο και αναγεννημένο παρόν και μέλλον.

Τέσσερα ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει με αρχή το 2024 και για τα επόμενα 20 χρόνια

οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

Για λίγους μόνο μήνες ξεκινώντας από το παρερχόμενο 2023 ως τις 20 Ιανουαρίου και  από τις 2 Σεπτεμβρίου ως τις 19 Νοεμβρίου θα περάσουν το τελευταίο μεγάλο κύμα, όσοι είναι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες και όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες

των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών και Αιγόκερων.

 

Οι εκλείψεις του 2024 και τα ζώδια που θα ζήσουν την μεγάλη αλλαγή.

Κατά την διάρκεια των εκλείψεων η ενέργεια μεγιστοποιείται, εκρήγνυται με την δύναμη ενός ηφαιστείου και ωθεί σε μεγάλες αλλαγές!

Όλα τα ζώδια καλό είναι να αποφεύγουν σημαντικά νέα ξεκινήματα και αποφάσεις κατά την επιρροή των εκλείψεων τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά το φαινόμενο.

Η πρώτη έκλειψη του 2024 θα γίνει στις 25 Μαρτίου στις 5° του Ζυγού και είναι Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης.

Στις 8 Απριλίου πραγματοποιείται η πιο επικίνδυνη από τις εκλείψεις, μια ολική έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στις 19° του Κριού  σε καρμική σύνοδο με τον Χείρωνα που δηλώνει μια τραυματική εμπειρία κυρίως για παγκόσμιους αρχηγούς και ηγέτες και δύσκολα γεγονότα με διάρκεια ενός έτους για τις ΗΠΑ. Το φαινόμενο θα είναι άμεσα ορατό και θα επηρεάσει έντονα τις ΗΠΑ, τον Καναδά και χώρες του Μεξικού.

Η τρίτη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και θα είναι έκλειψη Σελήνης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 25° των Ιχθύων. θα είναι εξαιρετικά ασαφής, φέρνοντας μια απατηλή και θολή αντίληψη στους ανθρώπους όλους και κυρίως όσους επηρεάζει από το ζώδιο και τους πλανήτες. Η θάλασσα, το υγρό στοιχείο, οι μολύνσεις ή δηλητηριάσεις και γενικά το υγρό στοιχείο θα προκαλέσει σοβαρά ζητήματα.

Στις 2 Οκτωβρίου και στην 10° μοίρα του Ζυγού θα γίνει η τελευταία έκλειψη Ηλίου του 2024.

Μάρτιο και Απρίλιο και Σεπτέμβρη Οκτώβρη θα επηρεάσουν με αυτήν την δυναμική σειρά:

Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους και του Σεπτεμβρίου Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες.

 

Ο πιο σημαντικός ανάδρομος πλανήτης για το 2024 και τα ζώδια που θα επηρεάσει

Κάθε 2μιση περίπου έτη ο Άρης πλανήτης της δράσης, του ανταγωνισμού και του ερωτικού πάθους γίνεται ανάδρομος.

Το 2024 είναι η χρονιά που ο Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά με πλήρη επιρροή από τις 6 Δεκεμβρίου 2024 ως τις 23 Φεβρουαρίου του 2025! Σημαντικό να δώσουμε περισσότερη σημασία στις ενέργειες και τα γεγονότα που θα συμβούν από την σκιώδη φάση του Άρη πριν την ανάδρομή του- ξεκινώντας από τις 5 Οκτωβρίου.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου και οι Κριοί, Καρκίνοι ,Ζυγοί, Αιγόκεροι.

 

Παγκόσμιο πλανητικό Υστερόγραφο

Η ανθρωπότητα θα ζήσει παγκόσμιας εμβέλειας ακραία και μοιραία γεγονότα.  Οι κυβερνήσεις και τα κέντρα εξουσίας θα αλλάξουν μορφή και πρόσωπα.

Η φωτεινή διάσταση του 2024 θα είναι μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, όπου θα δούμε νέες ανακαλύψεις τεράστιας σημασίας στις επιστήμες και τις πηγές πλούτου, ενέργειας και περιβάλλοντος.

Η έρευνα στο διάστημα παίρνει νέα ακόμα πιο σημαντική μορφή όπως και στην τεχνητή νοημοσύνη. Στην τελευταία AL θα υπάρξουν και τολμηρές προσπάθειες στα όρια της ηθικής που χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Οι πόλεμοι θα ενταθούν και πλέον θα αλλάξουν μορφή με νέες τεχνολογίες.

Οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Μεξικό θα βρεθούν στο επίκεντρο των μοιραίων γεγονότων και της κρίσης.

Η κρίση θα επηρεάσει τις πηγές ενέργειας- πετρέλαιο, ηλεκτρισμός και τα τρόφιμα, με αλυσιδωτές αντιδράσεις σε τράπεζες και διεθνή χρηματιστήρια.

Στην γη και το περιβάλλον με αποκορύφωμα την άνοιξη του 2024 θα έχουμε ακραία φαινόμενα και οι συνειδήσεις θα αφυπνιστούν και θα εργαστούν για νέες ανακαλύψεις στους τομείς ενέργειας.

Η δύναμη της συλλογικότητας, των μεγάλων ομάδων με κοινά οράματα και της ένωσης των λαών θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία και νόημα.

Η ανθρωπότητα περνάει σε άλλη εποχή με τεράστιες αλλαγές στην συνείδηση των λαών και επαναστάσεις ακόμα και ακραία βία κατά παλιών μορφών εξουσίας και πολιτικών αρχηγών. Ο στρατός και ένας σημαντικός ηγέτης θα δεχτεί μοιραίο πλήγμα με επίκεντρο τον  Φεβρουάριο και την Άνοιξη του 2024.

 

Ημερομηνίες σταθμός και ακραία φαινόμενα

Ο Φεβρουάριος μεταξύ 12 και 16, στην περίοδο των εκλείψεων από 15 Μαρτίου ως 30 Απριλίου, στα μέσα Αυγούστου και τέλος από τις 5 Οκτωβρίου ως το τέλος του 2024 η ζωή θα γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη. Για τους λαούς, την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, την λίρα Αγγλίας και το δολάριο, την βία του πολέμου και την καταστροφή του περιβάλλοντος. Η Κίνα οι ΗΠΑ και η Ρωσία, η Τουρκία και το Ισραήλ θα κορυφώσουν την ανατροπή και την βία.

 

 

Ποια ζώδια θα δουν την ζωή τους να αλλάζει ριζικά!

 

Κριός   Πίστεψε στην αξία σου, ταξίδεψε, γνώρισε, εκφράσου!

Η δύναμη σου για το 2024 βρίσκεται στην πίστη και την εξωστρέφεια και η τύχη δίπλα σου.

Με την αρχή της νέας χρονιάς από τις 4 Ιανουαρίου ως τις 12 Φεβρουαρίου τα δίνεις όλα στον επαγγελματικό στίβο και τις φιλοδοξίες σου. Ευτυχώς για το ζώδιό σου ο Δίας τουλάχιστον ως τον Μάιο ευνοεί τα έσοδα και την αυτοπεποίθησή σου. Μια διάθεση πολυτέλειας και χαράς θα σε κάνει να τα ξοδέψεις αν δεν βάλεις ένα όριο.

Ο Φεβρουάριος μεταξύ 12 και 16, στην περίοδο των εκλείψεων από 15 Μαρτίου ως 30 Απριλίου, στα μέσα Αυγούστου και τέλος από τις 5 Οκτωβρίου ως τις αρχές του 2025, όταν ο Άρης κυβερνήτης του ζωδίου σου θα μπει σε φάση σκιάς και ανάδρομης τροχιάς, η ζωή θα γίνει εξαιρετικά περιπετειώδης και περίπλοκη με θέματα που ανεβάζουν το θερμόμετρο σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Πρόσεξε την ταχύτητα και κινήσου ‘φορώντας’ ζώνη ασφαλείας!

Το θέμα είναι πώς οι 3 εκλείψεις από τις 4, που πραγματοποιούνται το 2024, θα αφορούν άμεσα εσένα και την σχέση σου με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Ευτυχώς ο Πλούτωνας θα σε αφήσει να πάρεις βαθιά ανάσα μια και θα φύγει στις 21 Ιανουαρίου με ένα διάλειμμα από τον Σεπτέμβρη ως τις 19 Νοεμβρίου από τον τομέα της καριέρας σου και της οικογένειας. Θα αποκτήσουν για τα επόμενα είκοσι(!) χρόνια νέα ενέργεια αλλαγών οι συλλογικοί σου στόχοι, οι φιλίες, οι σημαντικές γνωριμίες με πρόσωπα που μπορούν να σου αλλάξουν τα μονοπάτια των ονείρων και σχεδίων σου.

Το μόνο απαιτητικό διάστημα θα το δεις-αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες- ως τις 20 Ιανουαρίου και από τον Σεπτέμβριο ως τις 19 Νοεμβρίου. Αυτήν την περίοδο να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στους ανωτέρους σου και στην οικογένειά σου.  

Ο Δίας από τις 26 Μαΐου και για έναν χρόνο θα ευνοεί ταξίδια, επικοινωνίες, συμφωνίες, ιδέες, γνωριμίες και σχέσεις. Η εξωστρέφεια πάντα κερδίζει! Κάποια εμπόδια τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο χρειάζονται ένα διάλειμμα και σοφούς χειρισμούς.

 

Ταύρος    Είσαι έτοιμος να αλλάξεις και να πετύχεις.

Ο Πλούτωνας μετά την πολύχρονη πορεία του στον φιλικό Αιγόκερο αλλάζει ζώδιο στις 21 Ιανουαρίου και δίνει την βαθιά μεταμορφωτική του ενέργεια στον τομέα των μεγάλων φιλοδοξιών και της καριέρας σου.

Θυμήσου, όταν ο Πλούτωνας επιστρέψει στην παλιά θέση του από τις 2 Σεπτεμβρίου ως τις 19 Νοεμβρίου θα σε ευνοήσει σε μελλοντικά σχέδια και πρότζεκτ και θα σου δώσει μια μεγάλη ευκαιρία ν’ αλλάξεις τις προϋποθέσεις, τον τρόπο σκέψης και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να βρεις έναν σημαντικό συνοδοιπόρο ή σύντροφο. Στο ταξίδι σου αυτό οποιαδήποτε επικοινωνία με ανώτερες σπουδές, το εξωτερικό, Ανθρώπους από άλλες χώρες, Ιδέες θα έχει την εύνοια της τύχης.

Ο Δίας από την άλλη είναι ήδη από το καλοκαίρι του 23 στο ζώδιο σου δίνοντας σου μια σημαντική στήριξη και μια ευκαιρία ως τις 25 Μαΐου του 2024. Από τις 26 Μαΐου και για έναν χρόνο ο σπόρος θα βλαστήσει και θα δείξει τους καρπούς του σε έναν κύκλο 12 ετών, όπου θα δεις τα αποτελέσματα των ευκαιριών και των δικών σου επιλογών.

Μήνες σταθμοί του 24 θα είναι ο Απρίλιος μετά τις 15, ο Μάιος και ο Ιούνιος.

Γιατί μια μεγάλη ευκαιρία θα εμφανιστεί και εσύ θα πρέπει να την κρατήσεις γερά, να τολμήσεις και να μην δειλιάσεις.

 

Δίδυμοι   Άδραξε την ευκαιρία και μεταμόρφωσε τη ζωή σου.

Το 2024 είναι η χρονιά σας αγαπημένα μου Διδυμάκια. Πιστέψτε το και κυρίως πιστέψτε στην δύναμή σας. Η νέα ζωδιακή θέση του Πλούτωνα από τις 21 Ιανουαρίου και για είκοσι ολόκληρα χρόνια θα μεταμορφώσει και θα αναγεννήσει την ζωή σας.

Ναι καλά διαβάσατε είκοσι χρόνια ο Πλούτωνας θα ευνοεί με πείσμα και ατσάλινη θέληση κάθε μακρόπνοη επιθυμία, κάθε όνειρο του νου και της καρδιάς σας. Μέσα από ένα ταξίδι ελευθερίας κυριολεκτικά ή μεταφορικά θα ανοίξετε μια πόρτα σε νέες δυνατότητες και ευκαιρίες. Βάλτε ψηλά το βέλος και κοιτάξτε πέρα από τα στενά όρια της καθημερινότητας. ¨Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια σημαντική γνωριμία, σπουδές, νέος κύκλος ενδιαφερόντων και ανθρώπων σας φέρνει μια ευκαιρία ζωής.

Το 2024 είναι μόνο η αρχή και μαζί με τον Πλούτωνα θα σας ευνοήσει από τις 26 Μαΐου και για έναν χρόνο ο Δίας από το δικό σας ζώδιο.

Μόνο μερικά εμπόδια ή μια απατηλή κατάσταση μπορεί για λίγο να σας καθυστερήσει με μεγαλύτερη προσοχή στην έκλειψη του Σεπτέμβρη και τέλη Απριλίου, τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο.

Ξεπερνώντας τις παγίδες και με υπομονή θα χτίσετε έναν καινούριο όμορφο δικό σας κόσμο με πολλές θετικές ενέργειες στα τέλη Μαΐου και ολόκληρο τον Ιούνιο.

 

Καρκίνος   Αντιμετωπίζεις τους φόβους σου και φτάνεις στην επιτυχία.

Ένωσε την δύναμή σου για έναν κοινό στόχο.

Ευτυχώς ο Πλούτωνας θα σε αφήσει να πάρεις βαθιά ανάσα μια και θα φύγει στις 21 Ιανουαρίου με ένα διάλειμμα από τον Σεπτέμβρη ως  τις 19 Νοεμβρίου από τον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Ενώ η νέα θέση του ισχυρού πλανήτη  Θα δώσει για τα επόμενα είκοσι(!) χρόνια νέα ενέργεια αλλαγών σε μυστικά που αφορούν συναισθήματα ή κοινά οικονομικά. Ιδανική θέση για θεραπεία της ψυχής και μεταμόρφωση.

Το μόνο απαιτητικό διάστημα θα το δεις αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες ως τις 20 Ιανουαρίου και από τον Σεπτέμβριο ως τις 19 Νοεμβρίου. Αυτήν την περίοδο να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στον σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη και σε συμφωνίες.   

 

Λέων   Οι σημαντικές σχέσεις απαιτούν αλλαγές.

Το 2024 θα έχεις την στήριξη του Δία από τον τομέα της καριέρας και της φήμης ως τις 25 Μαΐου. Μια απρόβλεπτη σχεδόν ουρανοκατέβατη αλλαγή θα ταράξει τα νερά και την ασφάλεια σου και αν τολμήσεις η πτήση θα είναι ψηλά και κρύβει τον κίνδυνο του ρίσκου.

Από την άλλη, αν δεν τολμήσεις την στροφή στον επαγγελματικό και κοινωνικό σου χώρο θα αναρωτιέσαι πάντα τι έχασες. Τόλμησε λοιπόν όσο μπορείς πιο σοφά.

Από τις 25 Μαΐου και για έναν χρόνο ο Δίας αλλάζει ζώδιο και φωτίζει σημαντικά πρόσωπα, φιλίες, στόχους και ομαδική δουλειά για έναν κοινό σκοπό. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες να γνωρίσεις και να ανοίξεις τον κύκλο σου με τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις.

Η ιστορική αλλαγή της ζωδιακής θέσης του Πλούτωνα θα ενεργοποιήσει ριζικές και μεταμορφωτικές αλλαγές από το 2024 ως το 2044 σε όλο το δίκτυο των μακροχρόνιων σχέσεων και συνεργασιών. Προσέξτε αυτόν τον χρόνο οι Λέοντες του Ιουλίου και δείτε τα σημάδια.

Ευτυχώς οι εκλείψεις είναι ευνοϊκές και τουλάχιστον μέχρι τις 5 Οκτώβρη ο Άρης δεν θα σε επηρεάζει.

Μετά όμως τους τελευταίους μήνες της χρονιάς ο Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στο δικό σου ζώδιο και θα προκαλεί εντάσεις και πολύ τρέξιμο μαζί με καθυστερήσεις που δεν θα είναι πάντα στο χέρι σου.

 

Παρθένος    Η τύχη ευνοεί και εσύ επιλέγεις.

Η καλύτερη τακτική όταν τα αστέρια ευνοούν είναι η τόλμη και η αποφασιστικότητα.

Αξιοποιήστε την αρμονική ενέργεια του Δία και την διάθεση για μεγάλες αλλαγές του Ουρανού με αποκορύφωμα τον Απρίλιο και τον Μάιο. Θυμηθείτε πως μια σημαντική ευκαιρία θα έρθει στο πρώτο εξάμηνο του 2024 και καλύτερα να είστε έτοιμοι να την αρπάξετε χωρίς πολλές αναλύσεις και φοβίες.

Καλύτερα να είστε πιο συνετοί και λογικοί με αργά βήματα στα τέλη Απριλίου, τον Αύγουστο, όλο τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Η τρίτη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και θα είναι έκλειψη Σελήνης σε σύνοδο με τον δικό σας κυβερνήτη πλανήτη τον Ποσειδώνα στις 25° των Ιχθύων.

Θα είναι εξαιρετικά ασαφής φέρνοντας μια απατηλή και θολή αντίληψη στην κρίση σας. Θα χρειαστείτε την εμπειρία και την σοφία που αυτή κρύβει.

 

Ζυγός   Η τύχη χέρι-χέρι με την δημιουργία και την αγάπη.

Ευτυχώς ο Πλούτωνας θα σε αφήσει να πάρεις βαθιά ανάσα ανακούφισης, μια και θα φύγει στις 21 Ιανουαρίου με ένα διάλειμμα από τον Σεπτέμβρη ως  τις 19 Νοεμβρίου από τον τομέα της καριέρας σου και της οικογένειας.

Θα αποκτήσουν για τα επόμενα είκοσι(!) χρόνια βαθιά ενέργεια αλλαγών και δυνατά συναισθήματα οι σχέσεις έρωτα και αγάπης, τα παιδιά, μια επιχείρηση ή ένα χόμπι, η δημιουργία και οι τέχνες!

Το μόνο απαιτητικό διάστημα θα το δεις αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες ως τις 20 Ιανουαρίου και από τον Σεπτέμβριο ως τις 19 Νοεμβρίου. Αυτήν την περίοδο να έχεις την προσοχή σου στραμμένη στους ανωτέρους σου και στην οικογένειά σου.

Ο Δίας από τις 26 Μαΐου και για έναν χρόνο σχεδόν, εκτός από τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο φέρνει πολλά δώρα και ευκαιρίες σε μεγαλόπνοα όνειρα και σχέδια, μακρινά ταξίδια, το εξωτερικό και νέα κοσμοθεωρία, μεγάλους οργανισμούς ή project, νομικές υποθέσεις και για κάποιους μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, στην συντροφικότητα και στον γάμο.

Οι εκλείψεις σε αφορούν άμεσα καλώντας σε αλλαγές και σύνεση κατά την διάρκεια επιρροής τους. Πιο σημαντική η έκλειψη της 8ης Απριλίου που είναι και ολική έκλειψη Ηλίου.

 

Σκορπιός   Σχέσεις και εσωτερική δύναμη μετακινούν βουνά!

Είστε το ζώδιο που θα δει τις μεγαλύτερες αλλαγές από το 2024 και τα επόμενα χρόνια! Αυτό για δύο σημαντικά και σπάνια πλανητικά φαινόμενα.

Ο Πλούτωνας συγκυβερνήτης μαζί με τον Άρη του ζωδίου σου αλλάζει ζώδιο και στις 21 Ιανουαρίου του 2024 περνάει στον Υδροχόο τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού.

Ο Πλούτωνας από το 2023 έκανε το ‘’ντεμπούτο’’ του στον Υδροχόο, ενώ οριστικά θ’ αλλάξει ζώδιο από τις 21 Ιανουαρίου και θα παραμείνει ως το 2044 μεταμορφώνοντας ριζικά οικογενειακές σχέσεις και για πολλούς θέματα χώρου και ακίνητης περιουσίας.  Οι ρίζες των ανθρώπων είναι το σπίτι τους που νιώθουν ασφάλεια και δέσιμο.

Ο Φεβρουάριος μεταξύ 12 και 16, τα μέσα Αυγούστου και από τις 5 Οκτωβρίου ως τις αρχές του 2025 η ζωή θα γίνει εξαιρετικά περιπετειώδης και περίπλοκη με θέματα που ανεβάζουν το θερμόμετρο σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Πρόσεξε την ταχύτητα και κινήσου με ζώνη ασφαλείας.

Μια πολύ τυχερή και μοναδική εποχή είναι, όταν ο Δίας και ο Πλούτωνας εναρμονίσουν τις ενέργειες τους από τις 26 Μαΐου και όλο τον Ιούνιο αλλά και με επιρροή μηνών, αλλάζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την καθημερινότητα σας και θέματα οικογένειας. Οποιαδήποτε ασχολία με το δημόσιο, την υγεία και τα χόμπι ή την εργασία θα πάρει ένα πιο φωτεινό χρώμα! Τολμήστε και θα νικήσετε!

 

Τοξότης    Μια σχέση και μια ιδέα είναι το μυστικό της επιτυχίας…

Το 2024 σε βρίσκει λίγο ζαλισμένο ή και μπερδεμένο, πολύ σύντομα όμως θα σε αποζημιώσει δίνοντάς σου ευκαιρίες με την σπάνια σύνοδο Δία και Ουρανού

Μια πολύ τυχερή και μοναδική εποχή ξεκινάει, όταν ο Δίας και ο Πλούτωνας εναρμονίσουν τις ενέργειες τους! Η πιο ισχυρή επιρροή ξεκινάει από τις 26 Μαΐου και όλο τον Ιούνιο αλλά και με επιρροή πολλών μηνών. Θα μεταμορφώσουν την σχέση με τον σύντροφο, τον γάμο και τις μακροχρόνιες συνεργασίες.

Κάθε μορφή επικοινωνίας και εξωστρέφειας ανοίγει νέους δρόμους και σε φέρνει πιο κοντά με άλλα άτομα για να βρεις στήριξη και να πετύχεις επιθυμίες και στόχους.

Η ζωή σου θα πάρει ένα πιο φωτεινό χρώμα!

 

Αιγόκερως    Η τύχη έρχεται, όταν δεν την περιμένεις.

Το 2024 μεταξύ 12 και 16 Φεβρουαρίου στην περίοδο των εκλείψεων από 15 Μαρτίου ως 20 Απριλίου, στα μέσα Αυγούστου και από τις 5 Οκτωβρίου ως τις αρχές του 2025 η ζωή θα γίνει εξαιρετικά περιπετειώδης και περίπλοκη με θέματα που ανεβάζουν το θερμόμετρο ανάμεσα σε προσωπικές σου επιθυμίες και φιλικές ή συντροφικές σχέσεις και ομαδικούς στόχους . Πρόσεξε λίγο παραπάνω και κινήσου με ασφάλεια.

Το θέμα είναι πώς οι 3 εκλείψεις από τις 4 που πραγματοποιούνται το 2024 θα αφορούν δύο βασικούς τομείς της ζωής σου, θέματα με την οικογένεια και τους γονείς, το σπίτι και την καριέρα. Θα λάβεις μια ισχυρή ενεργειακή ώθηση κατά την περίοδο επιρροής των εκλείψεων και οι αλλαγές θα είναι πιο βέβαιες από ποτέ.

Η εύνοια της τύχης θα είναι παρούσα και κεραυνοβόλα ως τις 25 Μαΐου με τον Δία να τροφοδοτεί την σχέση με τον έρωτα, την αγάπη για τα παιδιά, την δημιουργία και για κάποιους την λάμψη που δίνουν οι τέχνες, το θέαμα, τα χόμπι και οι επιχειρήσεις.

 

Υδροχόος    Φιλοδοξίες και έρωτας πρωταγωνιστούν το 2024.

Χρονιά σταθμός για το δικό σου ζώδιο! Από τις 21 Ιανουαρίου ο Πλούτωνας περνάει για να μείνει είκοσι ολόκληρα χρόνια στον Υδροχόο.

Ο Απρίλιος φέρνει και την μεγάλη σπάνια σύνοδο Δία με τον δικό σας πλανήτη κυβερνήτη Ουρανό στοχεύοντας σε ριζική και ανατρεπτική αλλαγή στον χώρο του σπιτιού, της επαγγελματικής στέγης ή της ακίνητης περιουσίας.

Μια μετακόμιση είναι πολύ πιθανή ή μια αλλαγή στην οικογένεια.

Από τα τέλη Μαΐου ο Πλούτωνας μαζί με τον Δία από τους Διδύμους για ένα χρόνο ενώνουν την δύναμή τους και σας βοηθούν να ξαναφτιάξετε την ζωή σας.

Δύναμη και θάρρος θα χρειαστείτε για τις ριζικές αλλαγές που πρέπει να τολμήσετε, αφήνοντας παλιές συνήθειες, πρέπει και εξαρτήσεις που σας έχουν κουράσει και περνώντας στο νέο και αναγεννημένο παρόν και μέλλον.

Τα σημαντικά μην τα αφήσετε μετά τις 5 Οκτωβρίου καθώς ο Άρης ετοιμάζει την ανάδρομη πορεία του και θα καθυστερεί ή θα πυρπολεί σχέσεις και συνεργασίες να βρουν τον δρόμο τους.

 

Ιχθύες   Το ταξίδι έχει έναν σκοπό, το λιμάνι της αγάπης.

Ο δικός σας πλανήτης ο Ποσειδώνας και ο Δίας το 2024 θα είναι πρωταγωνιστές σε σπάνιες όψεις με σημαντικούς πλανήτες.

Ο Δίας μαζί με τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό ως τις 25 Μαΐου θα ευνοεί όλους τους στόχους, την δημιουργία και τα όνειρά σας μέσα από εξωστρέφεια, επικοινωνία, συναντήσεις και ιδέες, ταξίδια και διαδρομές, διαφήμιση, γνώσεις και συμφωνίες. Κάποιοι θ’ αλλάξετε αυτοκίνητο και άλλοι θα μετακομίσετε επιστρέφοντας στο λιμάνι σας.

Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα ευνοηθούν από τα τέλη Μαΐου και για έναν χρόνο. Χτίστε σε γερές βάσεις σχέσεις ζωής και ξαναβρείτε την πηγή της δύναμής σας. Το λιμάνι σας είναι γνώριμο και σας περιμένει πάντα.

Καλύτερα να είστε πιο συνετοί και λογικοί με αργά βήματα στα τέλη Απριλίου, τον Αύγουστο, όλο τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Η τρίτη έκλειψη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και θα είναι έκλειψη Σελήνης σε σύνοδο με τον δικό σας κυβερνήτη πλανήτη τον Ποσειδώνα στις 25° των Ιχθύων.

θα είναι εξαιρετικά ασαφής φέρνοντας μια απατηλή και θολή αντίληψη στην κρίση σας. Θα χρειαστείτε την εμπειρία και την σοφία που αυτή κρύβει.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *