H παγωμένη Πανσέληνος ανάβει φωτιά στα 12 ζώδια, στην καρδιά του χειμώνα!

Avatar photo Mari Giova 24/01/2024

Μια μαγευτική Πανσέληνος θα φωτίζει τον ουρανό τη νύχτα της 25 Ιανουαρίου με επιρροή ως τις  9 Φεβρουαρίου και με την ενέργεια του ζωδίου της Φωτιάς να καίει κάθε δισταγμό…

 

Το μέγιστο φως της Πανσελήνου στον φλογερό Λέοντα φωτίζει κάθε σκιά και μυστικό με αποκορύφωμα τις μέρες κοντά στις 25 Ιανουαρίου, ανάβοντας την φωτιά μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου στα ζώδια

 Ακτινοβολείς και λάμπεις με την δύναμη της καρδιάς σου!

 

Η Πανσέληνος στον Λέοντα δίνει για όλα τα ζώδια μια έμφαση και ένταση

στα συναισθήματα, στον έρωτα, την αγάπη, την ανάγκη για θαυμασμό και προβολή, την δίψα για χαρά και διασκέδαση.

Μας ωθεί σε αγορές και πολυτελή δώρα, έξοδα για λάμψη και διασκέδαση που μπορεί να μην χρειάζονται και σίγουρα χάνουν το μέτρο, όμως, όλοι λίγο πολύ θα θελήσουν να ξεδώσουν και να ζήσουν έναν πιο λαμπερό τρόπο ζωής.

 

Το φαινόμενο της Πανσελήνου πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στην 5° μοίρα και σε δύσκολη όψη με τον Δία και τον Κρόνο δηλώνοντας πως οι υπερβολές θα κοστίσουν περισσότερο στην διάρκεια του χρόνου. Θέματα με το κάρμα, την απόδοση δικαιοσύνης-θέματα με τον Νόμο αποκαλύπτουν την σοφία που προϋπάρχει σε όλα.

Η Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο στον άξονα Λέοντα Υδροχόου αποκαλύπτει  τίς αληθινές επιθυμίες και όλα τα συναισθήματα, από τα πιο σκοτεινά της ζήλειας και του εγωισμού στα πιο φωτεινά της αγάπης και του πάθους που ανάβουν φωτιά στην καρδιά της ζωής και του κόσμου.

Η πάλη ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, ανάμεσα στο φως και τις σκιές της ψυχής συγκρούεται σε καρμική όψη με τον Πλούτωνα και πιέζει και προκαλεί το πεπρωμένο των 12 ζωδίων για μεταμόρφωση και αλήθεια.

Παράλληλα με την Πανσέληνο γίνεται η ευνοΐκή όψη  Αφροδίτης και Δία, των πλανητών του έρωτα και της αγάπης και της καλής τύχης πυροδοτώντας ερωτικές διεκδικήσεις και δυνατά συναισθήματα αλλά και αποκαλύψεις!

Η αντίθεση με τον Πλούτωνα δείχνει τον υπαρκτό κίνδυνο σε σημαντικούς άντρες κυρίως πολιτικούς ή στρατιωτικούς αρχηγούς και σε πρόσωπα του θεσμού της βασιλείας. Εκρηκτικές αποκαλύψεις και μυστικά κλονίζουν ισχυρά πολιτικά πρόσωπα και αρχηγούς από τώρα ως τις 9 Φεβρουαρίου. Δείχνουν και το αντίτιμο που πληρώνει όποιος βάζει τον εγωισμό πάνω από το Εμείς.

Γυρίστε τον χρόνο πίσω, λίγους μήνες πριν και θυμηθείτε ό,τι προυπήρξε ως αντίφαση, σύγκρουση, πάθος και ένταση από τον Οκτώβριο του 2023 στην Πανσέληνο και έκλειψη Σελήνης θα κάνει την επανεμφάνιση του και θα αναταράξει συναισθήματα και μυστικά.

 

Η Πανσέληνος σε αντίθεση με τον πανίσχυρο Πλούτωνα και σε τετράγωνο με τον Δία, συμβολίζει μια εύνοια για τα ζώδια της φωτιάς- Κριούς  και Τοξότες του 1ου  Δεκαημέρου- και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων. Μια ένταση μπορεί να ξεφύγει για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους ειδικά του 1ου δεκαημέρου.

 

Κριός  Το πάθος ξυπνάει!

Η Πανσέληνος φωτίζει τον Έρωτα και την δημιουργία κάποιες φορές με υπερβολές σε δώρα, δηλώσεις και έξοδα για αγαπημένα πρόσωπα.

Ο έρωτας,  η αγάπη,  το φλερτ δυναμώνουν στο μέγιστο βαθμό!  Η δημιουργικότητα, οι καλλιτεχνικές  δραστηριότητες  και τα παιδιά  έρχονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν κυρίως θετικά.  Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στα συναισθήματα για τον ερωτικό σας σύντροφο  και τις απαιτήσεις των φίλων ή ενός συλλογικού στόχου.

 

Ταύρος   Η ένταση χτυπάει κόκκινο.

Η Πανσέληνος αναμοχλεύει διλήμματα και αντιθέσεις ανάμεσα στο σπίτι και τις ισορροπίες στην οικογένεια και την καριέρα σας.

Ειδικά οι Ταύροι των πρώτων ημερών θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στις υπερβολές και στην επικοινωνία με συγγενείς, γείτονες αλλά κυρίως με την οικογένειά σας.

Αν δεν προσέξετε θα αποκαλυφθούν μυστικά και συζητήσεις.

Ευτυχώς  η όψη Αφροδίτης και Δία  τροφοδοτούν τον έρωτα, τις ευκαιρίες και την δημιουργικότητα.

 

Δίδυμοι   Η εξωστρέφεια και η ευελιξία κρύβουν ευκαιρίες.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και φέρνει διλήμματα ευκαιρίες αλλά και φόρτιση ανάμεσα στις δικές σας  αποφάσεις και ιδέες και την κουλτούρα διαφορετικών ανθρώπων.

Σπουδές, νομικές υποθέσεις,  συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται αφού ξεπεραστούν διλήμματα και εγωισμοί.

 

Καρκίνος   Η ασφάλεια και οι αξίες στο επίκεντρο.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και της ασφάλειας συναισθηματικής και προσωπικής που αναζητάτε.

Οικονομικές υποθέσεις με άλλα πρόσωπα χρειάζονται δίκαιους και προσεκτικούς χειρισμούς από όλους.

 

Λέων  Μαγνητίζετε ό,τι εύχεστε!

Η Πανσέληνος  στο δικό σας ζώδιο είναι σίγουρα μια ευκαιρία για να βρείτε την επιτυχία!

Λειτουργεί ως μεγεθυντικός φακός  και τονίζει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Αν βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και των σημαντικών άλλων της ζωής σας θα βρείτε τον δρόμο της επιτυχίας!

 

Παρθένος    Ένα μυστικό σάς απασχολεί.

Η Πανσέληνος αναμοχλεύει και αποκαλύπτει κρυφά συναισθήματα,  φόβους και ανασφάλειες και μυστικές ενέργειες. Φροντίστε την ψυχολογία σας αλλά και θέματα υγείας και κρατήστε ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις.

Η  όψη Αφροδίτης και Δία  τροφοδοτούν τον έρωτα, τις ευκαιρίες και την δημιουργικότητα.

 

Ζυγός   Κάντε όνειρα με αυτούς που σας ταιριάζουν.

Ευτυχώς για σας η Πανσέληνος ευνοεί στόχους και κοινά όνειρα μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σας, την παρέα και τους φίλους, τον σύντροφό σας.

Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον ερωτικό σας σύντροφο και τους φίλους.

 

Σκορπιός    Μαγνητίζετε τα βλέμματα.

Η Πανσέληνος  φωτίζει την καριέρα σας, χρειάζεται όμως προσοχή για τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου σε συζητήσεις και συμφωνίες. Προστατεύστε την επαγγελματική σας εικόνα και την κοινωνική σας φήμη.

Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις οικογενειακές ευθύνες αλλιώς θα υπάρξουν εντάσεις.

 

Τοξότης     Το φεγγάρι του Γενάρη σας ντύνει με φως!

Η Πανσέληνος  σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία σε όλα και στην συντροφικότητα. Ζήστε τον έρωτα, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε και σχεδιάστε μακροπρόθεσμους και μεγάλους στόχους.

Η επικοινωνία σας με διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς, οι νέες γνώσεις και οι σπουδές σας ανοίγουν νέους ορίζοντες πιο φωτεινούς και αισιόδοξους!

 

Αιγόκερως   Ζήστε το πάθος!

Διαχειριστείτε σωστά έξοδα και έσοδα, όπως και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν εσάς και τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.  έκτακτα έξοδα ή μία ένταση μπορεί να σας φορτίσει με την επιρροή της Πανσελήνου.

Η Αφροδίτη και ο  Δίας σας χαρίζουν ακαταμάχητη γοητεία και τύχη!

 

Υδροχόος   Ισορροπείστε μέσα από τις αντιθέσεις.

Η Πανσέληνος επηρεάζει   τις μακροχρόνιες σχέσεις και  σας πιέζει, για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας ή να ελευθερωθείτε και να ζήσετε τον ξεχωριστό έρωτα που σας ταιριάζει.

 

Ιχθύες    Στην καθημερινότητα και την εργασία χρειάζεται διπλωματία.

Η καθημερινότητα,  η ρουτίνα και οι σχέσεις στην εργασία αλλά και η υγεία σας τονίζονται  με την Πανσέληνο.

Αποφύγετε την ένταση με τους συναδέλφους σας,  οργανώστε το χρόνο σας και  υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες.

 

Από τη Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *