Δημιούργησε την δική σου μοναδική ευχή  με οδηγό τη Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη

Avatar photo Mari Giova 06/09/2021
Άλλαξε τη ζωή σου με την δύναμη του Σεληνιακού κύκλου!

Το μήνυμά της:  Ένα μεγάλο δυνατό δέντρο κάποτε ξεκίνησε από ένα

μικρό ταπεινό σπόρο στο φύσηγμα του αέρα και τη γόνιμη γη!

Μέγιστη επιρροή  από 7/9 ως 21/9.

Ήλιος και Σελήνη ξεκινάνε πάντα μαζί  το μαγικό τους ταξίδι στον ουρανό και τη γη. Τον Σεπτέμβρη η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου σε καρμική όψη ίδιας μοίρας– όψη ιδιομοιρίας-  με τον Ουρανό φέρνοντας ανανέωση, απελευθέρωση και συνειδητοποίηση της αλήθειας.

 

Το καινούριο φεγγάρι που μυστικά και προστατευμένα κυοφορείται στην ‘μήτρα της Σελήνης’ και της Γης γεννιέται λίγο πριν την αυγή της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου και θα χρειαστεί  το γόνιμο έδαφος της Παρθένου για ν’ αναπτυχθεί, τον  ανοιχτό ορίζοντα του πλανήτη Ουρανού για να επεκταθεί και την σοφία του Χείρωνα – για να καρποφορήσει. Την γνώση και την εμπειρία του σοφού δάσκαλου Χείρωνα – αστεροειδής για κάποιους ,  11ος πλανήτης για τους μυημένους στην Αστρολογία-  που συμμετέχει σε όψη αντισκιάς με τη Νέα Σελήνη και την κυβερνά μαζί με τον Ερμή. Δεν είναι τυχαία η αντίθεση Ερμή και  Χείρωνα που ανασύρει παλιές πληγές στο φως, για να θεραπευτούν και να έρθει η απελευθέρωση και η λύτρωση από το παρελθόν.

 

Η νέα αρχή της Σελήνης μέχρι την ολοκλήρωσή της στην Πανσέληνο 21 Σεπτεμβρίου αλλά και ως τον επόμενο κύκλο της στις 6 Οκτωβρίου επηρεάζει τα συναισθήματα, την ψυχολογία και την διάθεση όλων των ζωδίων, ωθώντας όλους  ν’ αλλάξουμε συνήθειες, τρόπους και τεχνικές για ν’ αναγεννηθούμε , να μεταμορφώσουμε την ζωή μας!

 

Όταν ο Ήλιος συναντά τη Σελήνη στον ουρανό, μια ευχή γεννιέται στη γη και όλα αρχίζουν ξανά!

 

Από τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι, όταν πρωταντίκρυζαν  τη Σελήνη στον ουρανό να γεννιέται, έλεγαν μυστικές ευχές για πλούτο, καλή τύχη, έρωτα.

Το νέο φεγγάρι την 1η μέρα δεν μπορεί να φανεί στην γη , αρχίζει να φαίνεται από την 2η μέρα του φαινομένου στις 8 ή στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όλοι, όταν ήμασταν παιδιά θυμόμαστε την γιαγιά μας να μας συμβουλεύει ‘ όταν πρωτοδείς το φεγγάρι να γεννιέται στον ουρανό, να εύχεσαι ‘  Όπως μεγαλώνει το φεγγάρι και γεμίζει έτσι κι εγώ να γεμίζω με ομορφιά, αγάπη και πλούτη …’ Σ.Σ. Απόσπασμα άρθρου μου για τη Νέα Σελήνη

Ας φτιάξουμε τις δικές μας ευχές που ταιριάζουν σε αυτή την ξεχωριστή Νέα Σελήνη και τις επαναστατικές και αναγεννητικές όψεις της  με τον δικό μας μοναδικό τρόπο και να πάρουμε κάτι από την μαγεία του χρόνου και του Φεγγαριού!  Πώς;

Σχεδιάζοντας ένα πλάνο ζωής, κοιτάζοντας από μια καινούρια οπτική την απλή καθημερινότητά μας. Αυτά τα μικρά απλά που εκφράζει το ζώδιο της Παρθένου, στιγμές  που είναι όλη μας η ζωή. Τα απλά της καθημερινότητας, της εργασίας, της διατροφής και της ρουτίνας μας πρέπει να μετρήσουμε και να κρατήσουμε τα χρήσιμα από αυτά που μας βαραίνουν, που μας τρώνε χρόνο και ενέργεια .

Χρόνο και ενέργεια που θα χρειαστούμε, για να κάνουμε τις ευχές μας τις μέρες γύρω από τη  Νέα Σελήνη πραγματικότητα, να φροντίσουμε αυτές τις ευχές σαν μικρά σποράκια που γίνονται γερά δέντρα με δυνατές ρίζες!

Η απλότητα και η οργάνωση, ο ενθουσιασμός του καινούριου και η εμπειρία του παλιού,

η ανάγκη για θεραπεία της ψυχής θα είναι τα όπλα που δίνουν οι πλανήτες στις όψεις τους με το καινούριο φεγγάρι.

 

Πρώτα χαλαρώνουμε σ’ ένα μέρος κοντά στην φύση ή κάπου που εμείς νιώθουμε ηρεμία και γαλήνη.  Μπορεί να είναι απλώς ένας προσωπικός μας χώρος στο σπίτι μας. Είναι σημαντικό να είμαστε μόνοι μας και να κλείσουμε το κινητό ή το κομπιούτερ. Αν μας βοηθάει μπορούμε να ακούσουμε ορχηστρική μουσική σε χαμηλή ένταση και να ξαπλώσουμε ή να κάτσουμε χαλαρά και αναπαυτικά.

 

Συντονιζόμαστε με την αναπνοή μας εισπνέοντας βαθιά και εκπνέοντας  ήρεμα , ακούμε την ανάσα μας και ήχους γύρω μας ιδανικά από την φύση. Βάζουμε το χέρι στην καρδιά μας και ακούμε τους χτύπους της. Όταν νιώσουμε ηρεμία, σκεφτόμαστε όσα μας κάνουν να χαμογελάμε στη δουλειά και στη ζωή μας. Αυτά τα κρατάμε μαζί και το συναίσθημα της ευτυχίας και της ευγνωμοσύνης.

Μετά, σκεφτόμαστε τρόπους για να έρθουμε πιο κοντά σε αυτά που μας δίνουν χαρά. Δεν χρειάζεται πίεση, το αφήνουμε να συμβεί, όταν είμαστε εμείς έτοιμοι. Οι λύσεις μπορεί να έρθουν μια ανύποπτη στιγμή ξαφνικά. Εμπιστευόμαστε ό,τι μας απασχολεί στην σοφία του θεού ή του Σύμπαντος σε ό,τι πιστεύουμε.

 

Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχούμε. Είμαστε σίγουροι πως όλα θα μπουν σε αρμονία την σωστή στιγμή . Αρκεί ν’ απελευθερώσουμε την ζωή μας από τοξικά συναισθήματα και περιττές πιεστικές καταστάσεις. Ό,τι δεν λειτουργεί το αφήνουμε για λίγο και προχωράμε, θα το ξαναβρούμε αυτό ή το ιδανικό για μας, όταν είμαστε έτοιμοι.

Εμπιστευόμαστε τον κύκλο της ζωής. Τα δέντρα ρίχνουν τα φύλλα τους το Φθινόπωρο

και βλασταίνουν με νέα φύλλα γεμάτα ζωή την Άνοιξη. Κάπως έτσι γίνεται και με μας…

 

Τώρα είμαστε έτοιμοι …

Ποιες ευχές ταιριάζουν ιδανικά στο ζώδιο αυτής της ξεχωριστής Νέας Σελήνης;

 

Σ’ ένα φύλλο χαρτί γράφουμε ή ζωγραφίζουμε αυτά που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και να ξεκινήσουμε αυτόν τον μήνα, ιδανικά πρέπει να ταιριάζουν με το σχέδιο, το πλάνο της ζωής μας. Σαν ένα νέο πρόγραμμα καθημερινότητας στην εργασία, την ευεξία και τις όμορφες στιγμές ελευθερίας και αναζωογόνησης του υπέροχου και μοναδικού εαυτού μας!

 

Είναι πολύ σημαντικό στις ευχές και τους στόχους αυτής της Νέας Σελήνης να υπάρχει η δύναμη της αναγέννησης, της απελευθέρωσης και της προσφοράς, της τάξης και αρμονίας στην δουλειά και της Υγείας κυριολεκτικά και μεταφορικά στην ζωή μας, όπως και η φροντίδα του εαυτού μας με μικρές απλές αλλαγές στις συνήθειες μας.

 

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας μια απλή και γρήγορη λύση

είναι να γράψουν  μια μικρή ευχή σαν κωδικό στα λατινικά ή στα Αγγλικά στο κινητό ή το e mail  τους!

Έτσι θα την γράφουν, πληκτρολογούν κάθε φορά που θα χρειάζονται ν’ ανοίξουν

το κινητό τους τηλέφωνο ή το κομπιούτερ στην εργασία τους

και αυτό θα είναι μια μικρή θετική υπενθύμιση της ευχής τους και της υπόσχεσης στον εαυτό τους.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε  κάθε πρωί πριν ξεκινήσουμε την μέρα μας, να τους διαβάζουμε ή να τους πληκτρολογούμε(!!!) με επιμονή και εμπιστοσύνη!

 

Διάλεξε τον δικό σου στόχο ζωής, τη δική σου ευχή με οδηγό τη Νέα Σελήνη:

 

Απελευθερώνω το πρόγραμμά μου κρατώντας μόνο τα ουσιαστικά και φροντίζω τον εαυτό μου και τις σχέσεις μου.

Απολαμβάνω απλές στιγμές χαράς κάθε μέρα.

Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και το καινούριο, δημιουργώ νέους δρόμους ευκαιριών και ανανεώνω την δουλειά και τους στόχους μου!

Είμαι ευέλικτος και ακολουθώ την Ροή, όπως τα ποτάμια δυναμώνουν στο πέρασμά τους.

Αφουγκράζομαι τις τάσεις και το ρεύμα της εποχής Κρατάω ό,τι μου ταιριάζει και εξελίσσομαι.

Προσφέρω με μικρά απλά πράγματα. Κάνοντας τους γύρω μου χαρούμενους νιώθω κι εγώ πιο όμορφα.

Χαμογελάω έτσι απλά και λέω Καλημέρα στην γραμματέα που με κοιτάζει περίεργα. Έτσι φτιάχνει η διάθεση όλων και πετυχαίνω περισσότερα.

Ζω σήμερα, τώρα και κάθε μέρα με τόλμη, έμπνευση και ενθουσιασμό για τη ζωή.

Κάθε μέρα είναι μια  νέα αρχή και μια υπέροχη ευκαιρία.

 Εμπιστεύομαι και φροντίζω ό,τι με κάνει να χαμογελώ.

Νιώθω ασφαλής όταν αλλάζω, εγώ είμαι πάντα πιο ανανεωμένος και δυνατός.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. ΜΑΙΡΗ ΚΑΤΣΙΚΑΔΗ
    09/09/2021

    Είστε ΥΠΈΡΟΧΗ!❤
    ???

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *