Εκλογές 21ης Μαΐου 2023 Μια νέα σελίδα γράφεται στην ιστορία της Ελλάδας!

Avatar photo Mari Giova 20/05/2023
Horoscope,Astrology,Zodiac,Illustration,With,Old,Book

Νέα αρχή και αναγέννηση ενός συλλογικού ονείρου! 

Ο πρωταγωνιστής των εκλογών και οι επιπτώσεις στους πολιτικούς αρχηγούς.

 

Το μήνυμα των εκλογών

Αυτοί που σαν αδέλφια ενώνονται για έναν κοινό σκοπό,

πιο δυνατοί κι από τα απόρθητα τα κάστρα στέκουν. 

Αντισθένης

 

Στις 21 Μαΐου 2023 η Ελλάδα ψηφίζει και στην Αστρολογία μπορούμε να παρατηρήσουμε ποιοι πλανήτες και ποιες τάσεις έκφρασης επικρατούν στον αστρολογικό χάρτη των εκλογών.

 

Αυτό που ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά είναι τα δυο πιο φωτεινά ουράνια σώματα ο Ήλιος και η Σελήνη, που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, το διπλό ζώδιο των Διδύμων, δείχνοντας πως το μήνυμα της κάλπης θα είναι διπλό και όχι ξεκάθαρο με τη νίκη ενός κόμματος και θα εκφραστεί με  τη συνεργασία δύο πολιτικών δυνάμεων.

 

Η διπλή Σελήνη και ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο δείχνουν και άλλο ένα πιθανό ενδεχόμενο έναν  δεύτερο κύκλο εκλογών μια και η πολιτική μάχη θα είναι αμφίρροπη και διχασμένη.   Δεν φαίνεται παντοδυναμία ούτε μονοπρόσωπη κυβέρνηση. Επομένως διαφαίνεται μια  διαφορά ανάμεσα στα δύο κυρίαρχα κόμματα και ναι μιλάμε για τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Το πρωί της Κυριακής ο Ήλιος είναι ακόμα στην τελευταία μοίρα του Ταύρου ενώ λίγες ώρες αργότερα κάνει θριαμβευτική είσοδο στους μεταβλητούς Δίδυμους τονίζοντας πώς σε αυτές τις εκλογές κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ένας καινούργιος ο οποίος και θα επηρεάσει τα επόμενα 20 χρόνια της πολιτικής δράσης λόγω και της συμμετοχής του ανάδρομου μεν, πάντοτε ισχυρού όμως Πλούτωνα στον Υδροχόο που κυριαρχεί και εκπροσωπεί τις συλλογικότητες και τις ομάδες εκφράζοντας μία πανανθρώπινη και  συλλογική συνείδηση.

 

Η θετική όψη Ήλιου και Πλούτωνα δείχνει μία απόλυτα αναγεννητική και μεταμορφωτική δύναμη που είναι μόνο στην αρχή της και που θα δούμε ότι θα μεταμορφώσει το πνεύμα της ελληνικής κοινωνίας έως το 2044.

Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας η οικονομία θα έχει πολλές ευκαιρίες από τον Ιούνιο να βελτιώσει την θέση της.

 

Ταυτόχρονα η αντίθεση Άρη με τον Πλούτωνα εκφράζει  τη ρήξη και ακραίες μορφές ένταση και παρακρατική βία, που όμως δεν θα επικρατήσει αλλά θα οδηγήσει σε παρασκηνιακές κινήσεις.

Το δίκτυο επικοινωνίας, τα συστήματα και τα μέσα ενημέρωσης θα είναι στο επίκεντρο όμως υπάρχει πιθανότητα όχι μόνο έντασης αλλά και βλάβης που θα αποδιοργανώσει τις πληροφορίες.

 

Οι Έλληνες του εξωτερικού θα παίξουν σημαντικό μεταμορφωτικό ρόλο και απόλυτα θετικό για τις εξελίξεις στην χώρα μας. Τα δικαιολογημένα παράπονα για τις δυσκολίες στην πρόσβαση δεν θα λείψουν.

 

Μία άλλη ένδειξη στο χάρτη των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι η Σελήνη που εκπροσωπεί τον λαό και που μέσα από τους Διδύμους δείχνει μία δυνατή επιρροή στο αποτέλεσμα των εκλογών των νεότερων ψηφοφόρων. Δεύτερη ανάγνωση αυτής της σημαντικής Σελήνης δείχνει ότι η ψήφος των αναποφάσιστων θα καθορίσει αυτές τις εκλογές.  

 

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι σίγουρα ένα κόμμα πολύ σημαντικό που θα παραμείνει για πολλές δεκαετίες στην ιστορία της χώρας,  καθώς οι πλανήτες του κόμματος είναι στο Ζυγό και τους Ιχθύς και στο ωροσκόπιο της Ελλάδας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης ανθεκτικός σε κάθε κατάσταση.

 

Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στο ζώδιο των ιχθύων δείχνοντας το πεπρωμένο να κυβερνήσει αυτή τη χώρα και αυτήν την παράταξη.  Όμως η 21η Μαΐου δεν της δίνει την ώθηση και την δυναμική, για να κυριαρχήσει και να βγει αδιαφιλονίκητος νικητής.

 

Αλέξης Τσίπρας πολύ σκληρός για να ηττηθεί.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας πολιτικός με τον Ήλιο να λάμπει στο Λέοντα  και μία πολυαστρία στον συναισθηματικό Καρκίνο αλλά κυρίως με έναν αστέρα πάνω στον προοδευμένο Άρη του πλανήτη της δράσης και της μάχης. Επομένως ένας πολιτικός πολύ σκληρός για να ηττηθεί-παραφράζοντας την γνωστή ταινία- ο οποίος θα υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμα στην ζωή του τόπου.

Μέρα που του δίνει ευκαιρία για αναζήτηση λύσεων, υποστηρικτών και συνεργατών η 25η Μαΐου.

 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναγκάζεται σε αλλαγή και ανατροπή.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απ’ την άλλη ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου που είναι το ζώδιο που πιστεύει σε ομάδες και πρόσωπα που ενώνονται για ένα συλλογικό κοινό όραμα.  Στο προσωπικό  του Ωροσκόπιο ή Σελήνη είναι στο ίδιο ζώδιο με την Σελήνη των εκλογών κάτι που σίγουρα δείχνει πως το βράδυ των εκλογών θα έχει το ενδιαφέρον των media πάνω του και σίγουρα θα δεχτεί πολλά μηνύματα συνεργασίας με άλλα κόμματα. Παρόλα αυτά η συνεργασία του με το κόμμα της Νέας δημοκρατίας μοιάζει αδύνατη ενώ ο πλανήτης Ουρανός της ημέρας σε όψη σύγκρουσης με τον δικό του Ουρανό προκαλεί ανατροπές στην πορεία που ήθελε ο ίδιος. θα αναγκαστεί από τις πολιτικές εξελίξεις σε αλλαγή και πιθανή συνεργασία με τον Σύριζα διαφορετικά θα πληρώσει με ισχυρό κλονισμό της θέσης του.

 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ένας άκρως δυναμικός Κριός πετυχαίνει στόχους που οδηγούν πιο μακριά.

Η Ευρωβουλή είναι ένα περιβάλλον που ταιριάζει περισσότερο στον ίδιο, όπως και η συλλογικότητα και οι συμμαχίες για έναν κοινό στόχο. Θα πετύχει οριακά τον στόχο του κόμματός του για την βουλή των Ελλήνων-πιο πιθανόν στον δεύτερο γύρο-  αλλά θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός σε άτομα που κινούνται παρασκηνιακά και στον τρόπο που χειρίζεται τα μέσα επικοινωνίας και  τις πηγές και τις χορηγίες του. Όπως και ο Νίκος Ανδρουλάκης την επόμενη διετία θα αναγκαστεί σε αλλαγές στο κόμμα του και συνεργασίες, αλλιώς θα πληρώσει υψηλό τίμημα.

 

Σε σύγκριση με το Ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα αυτά που τους ενώνουν

είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

 

To ΚΚΕ ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού και η όψη Ήλιου Ουρανού που έχει στο ωροσκόπιο ίδρυσης του εκφράζει την επαναστατικότητα και την ρήξη που πρεσβεύει. Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι μια μοναδική ευκαιρία να βγει μπροστά όχι μόνο με την αύξηση της δύναμής του, αλλά κυρίως μέσα από μια κυβέρνηση συνεργασίας κάτι που όμως έρχεται σε ρήξη με τις διακηρύξεις του.

Η επόμενη τριετία θα είναι άκρως ανατρεπτική και γεμάτη αλλαγές- θέλοντας και μη-για ένα κόμμα που δεν μας έχει συνηθίσει σε ανανεωτικές κινήσεις.

 

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πρόεδρος της Ελληνικής λύσης στο προσωπικό του ωροσκόπιο φαίνεται πως δεν θα μπορέσει την 21η Μαΐου να μπει με το κόμμα του στην Βουλή και μάλιστα υπάρχει μεγάλη ένταση και φόρτιση.

Σ.Σ.  Το άρθρο αυτό γράφτηκε με καλή πρόθεση για όλα τα κόμματα και κυρίως για την Δημοκρατία, σαν μια προσπάθεια ερμηνείας των αστρολογικών τάσεων που επικρατούν.

”Τα άστρα προδιαθέτουν αλλά δεν εξαναγκάζουν. ”

Οι πρακτικές δυσκολίες που αντιμετώπισα ήταν οι άγνωστες ώρες γέννησης πολιτικών αρχηγών και οι αρκετές αλλαγές ημερομηνιών στο καταστατικό ίδρυσης  και οι μετονομασίες  του ΣΥΡΙΖΑ.

Εύχομαι η Δημοκρατία και η σύμπνοια να νικήσουν για το κοινό καλό.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. Πασχαλινα Νουνη
    23/05/2023

    είσαι μοναδική Μαρί μου!!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *