Η Πανσέληνος των λουλουδιών & Έκλειψη Σελήνης και η μυστηριώδης σημασία του αριθμού 5!

Avatar photo Mari Giova 05/05/2023
Time,Series,Of,Total,Lunar,Eclipse,On,31,January,2018

Αποκαλύψεις & κορύφωση συναισθημάτων για όλα τα ζώδια!

Η Πανσέληνος  έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο της Μεταμόρφωσης, του πάθους και της αναγέννησης αποκαλύπτει  τα πιο βαθιά μυστικά & τους ανομολόγητοι πόθους όλων των ζωδίων!

Το μήνυμα της σκοτεινής Πανσελήνου στον Σκορπιό

‘ Υπάρχουν κάποια πάθη τόσο δυνατά, που δεν μπορεί παρά να είναι αρετές. ’

Αlbert  Campus 1913.

 

Η έκλειψη Σελήνης ανοίγει μια ρωγμή μέσα από την οποία ζητάει την λύτρωση & αφήνει το φως στα πιο σκοτεινά σημεία της ψυχής & των σχέσεων.

 

Το φαινόμενο που μαγεύει το βράδυ της 5ης Μαΐου και ολοκληρώνεται ως τη Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου μια μαγευτική  Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης παρασκιάς πρωταγωνιστεί στον ουρανό  με δυνατή επιρροή από τις 20 Απριλίου ως τις 19 Μαΐου. Η έκλειψη παρασκιάς γίνεται όταν η Σελήνη  καλύπτεται από τη σκιά της Γης, με αποτέλεσμα το φεγγάρι να παίρνει μια κοκκινωπή απόχρωση, πιο σκούρα από αυτή που έχει συνήθως.

Ο Μάιος σφραγίζεται από την μεταμορφωτική Πανσέληνο και Έκλειψη με επίκεντρο την 5η μέρα του 5ου μήνα του χρόνου στις 14° μοίρες 1+4= 5) του Σκορπιού μια μοίρα που το sabian σύμβολό της είναι παιδιά που παίζουν γύρω από 5 λοφίσκους άμμου. 

Επαναλαμβάνεται ο αριθμός 5 σε μια έκλειψη με ιδιαίτερο μυστικιστικό νόημα της αλλαγής, του παιχνιδιού, της αναζήτησης, του εσωτερικού παιδιού, της ελευθερίας  και της ειλικρίνειας, της σκληρής αλήθειας όπως αποκαλύπτεται μέσα από τα μάτια των παιδιών  – μα πώς αλλιώς αφού γίνεται στο ζώδιο του μυστηριακού Σκορπιού! 

 

Το κλειδί είναι να αφήσουμε να φύγει ό,τι μας βαραίνει στην ψυχή και στον δρόμο μας και ελεύθεροι να προχωρήσουμε στο δρόμο της προσωπικής μας ευτυχίας και ολοκλήρωσης. 

 

Η επιρροή της έκλειψης Σελήνης ξεκίνησε τον κύκλο της τον Νοέμβριο του 2021 και θα ολοκληρώσει έναν κύκλο παρόμοιων γεγονότων και καταστάσεων μέχρι να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα και να μεταμορφωθούμε σε μια δική μας πηγαία εσωτερική αλήθεια στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

 

Η άμεση επιρροή των εκλείψεων έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου και φτάνει ως τις 19  Μαΐου που θα συμβεί η Νέα Σελήνη. Θα υπάρξουν έντονα μετεωρολογικά και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, αναταραχή στην γη, σοβαρά γεγονότα στην θάλασσα και σε θρησκευτικά αλλά και καλλιτεχνικά θέματα.

Η επιρροή μιας έκλειψης τέτοιου βεληνεκούς φτάνει 6 μήνες ακόμα και χρόνια μετά. Σίγουρα όμως, τα αποτελέσματά της θα τα δούμε ως τον Οκτώβριο του 2023! Τα χρήματα, ο πλούτος- Πλούτωνας κυβερνήτης της έκλειψης και οι δομές του τραπεζικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος θα αλλάξουν άρδην.

Μία μοιραία Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης  στις 14-15 μοίρες του Σκορπιού σε δύσκολη όψη  με τον πλανήτη της ελευθερίας και των μεγάλων αλλαγών τον Ουρανό,  ευτυχώς σε αρμονία με τον Άρη κυβερνήτη της έκλειψης διεγείρει και εκφράζει έντονα συναισθήματα αλλά και παράπονα, ενώ πυροδοτεί ανατροπές και ηγετών και μια νέα μορφή εξουσίας. 

Η Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο στον άξονα Σκορπιού και Ταύρου αποκαλύπτει  τις αληθινές επιθυμίες και όλα τα συναισθήματα, από τα πιο σκοτεινά της ζήλειας και του εγωισμού στα πιο φωτεινά της αγάπης και του πάθους που ανάβουν φωτιά στην καρδιά της ζωής και του κόσμου.

Στην  πάλη ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, ανάμεσα στο φως και τις σκιές της ψυχής συμμετέχει σε αρμονική όψη ο Άρης κυβερνήτης πλανήτης του ωροσκοπίου της έκλειψης  αλλά σε μοιραία όψη με τον Χείρωνα, τον σοφό δάσκαλο και θεραπευτή πιέζει και προκαλεί το πεπρωμένο των 12 ζωδίων για μεταμόρφωση και αλήθεια.

Θα μείνει ό,τι αγγίζει την αλήθεια της καρδιάς του κόσμου και της συλλογικής συνείδησης αλλά θα ξεριζωθεί από τον Ουρανό και τον Χείρωνα το ξερό και σάπιο. Είναι μια επώδυνη διαδικασία για την ανθρωπότητα, όπως ήδη έχω αναλύσει στο άρθρο του Μαΐου, θα επηρεάσει την παγκόσμια οικονομία και το υπέδαφος αλλά και τις πηγές ενέργειας και το τραπεζικό σύστημα και τα χρηματιστήρια.

 

Η Πανσέληνος και έκλειψη παρασκιάς θα είναι μερικώς ορατή στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα θα την απολαύσουμε αν ο ουρανός είναι καθαρός από σύννεφα, σχεδόν ταυτόχρονα με την ανατολή της Σελήνης  20.31 μέχρι τις 22:31 το βράδυ και το φεγγάρι θα φαίνεται μεγαλύτερο από ό,τι συνήθως.

Το μονοπάτι της έκλειψης παρασκιάς στον υπόλοιπο κόσμο 

Η έκλειψη θα είναι ορατή στα σημεία του πλανήτη όπου το φεγγάρι θα είναι πάνω από τον ορίζοντα Ανταρκτική, Ρωσία, Ασία, Κεντρική και Ανατολική Αφρική.

Τον περασμένο Νοέμβρη είχαμε μια παρόμοια έκλειψη στο ίδιο ζώδιο. Θα επανέλθουν λοιπόν, τα ίδια ή παρόμοια γεγονότα που ίσως, τότε δεν προσέξαμε και μάλιστα θα κριθούν οι επιλογές και οι χειρισμοί μας σε έξι μήνες-στην επόμενη και τελευταία έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

Παράλληλα με την Πανσέληνο η Αφροδίτη και ο Δίας σε θετική όψη δείχνουν πως η Αγάπη και η Αρμονία ανακαλύπτει και αποκαλύπτει την θεραπεία μέσα από ερωτικές διεκδικήσεις και δυνατά συναισθήματα αλλά και αποκαλύψεις μυστικών!

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων κλονίζουν ισχυρούς πολιτικούς και ηγέτες σε όλους τους τομείς.

 

 

Κριός    Εκφράζετε δυνατές επιθυμίες και απόλυτες ανάγκες. 

Δώστε σημασία και φροντίστε  μυστικά συναισθήματα και ανασφάλειες. Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και της ανάγκης για ασφάλεια συναισθηματική και προσωπική που αναζητάτε.

Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλα πρόσωπα πρέπει να τις χειριστείτε δίκαια και προσεκτικά. Οι φίλοι και η ομαδική δουλειά, μια ομάδα ατόμων με κοινούς στόχους σας προκαλούν να βάλετε όρια.

 

Ταύρος    Κρατήστε την ισορροπία στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Η Πανσέληνος  και έκλειψη Σελήνης  επηρεάζει τις μακροχρόνιες σχέσεις και σας πιέζει, για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας ή να ελευθερωθείτε και να ζήσετε τον ξεχωριστό έρωτα που σας ταιριάζει.

Η Αφροδίτη σε αρμονία με τον Δία ξυπνάει αναμνήσεις και συναισθήματα.

Προσέξτε θέματα που έχουν προκύψει σε μια επαγγελματική σας συνεργασία, γιατί πιθανόν να έχετε δυσάρεστες εξελίξεις ή μια απρόβλεπτη ένταση.

 

Δίδυμοι     Οι επαγγελματικές σχέσεις και η καθημερινότητα σας πιέζουν.

Η καθημερινότητα,  η ρουτίνα και οι σχέσεις στην εργασία αλλά και η υγεία σας θα σας απασχολήσουν με την έκλειψη παρασκιάς Σελήνης.

Αποφύγετε την ένταση με τους συναδέλφους σας και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας αγχώνουν. Οργανώστε τον χρόνο σας και  υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες διατροφής, άσκησης αλλά και προσωπικής φροντίδας.

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας ως τις 7 Μαΐου σε αρμονία με τον Δία ευνοεί φιλικές σχέσεις και έναν σημαντικό στόχο που μπορείτε να πετύχετε μέσα από σημαντικά πρόσωπα.

 

Καρκίνος     Δίνετε όλη σας την ενέργεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Πανσέληνος των λουλουδιών και έκλειψη Σελήνης σφραγίζει ανεξίτηλα  τον τομέα του Έρωτα και των καρπών του. Ο έρωτας,  η αγάπη,  το φλερτ, τα παιδιά ακόμα και μια δική σας δουλειά και δημιουργία θα χρειαστούν όλη σας την ενέργεια και θα χρειαστεί να αλλάξετε.

Ξεκαθαρίστε προβλήματα με οικονομικές υποθέσεις ή ένα μυστικό που πληγώνει . Θέματα καριέρας και καταξίωσης σας απασχολούν έντονα και θα ξυπνήσουν κινήσεις και σχέδια για αλλαγές.

Η δημιουργικότητα, οι δημιουργικές δραστηριότητες και τα παιδιά  έρχονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν θετικά.

Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στα συναισθήματα για τον ερωτικό σας σύντροφο  και τις απαιτήσεις των φίλων.

 

Λέων    Ένα σημαντικό δίλημμα επιστρέφει.

Η Πανσέληνος  και ολική έκλειψη Σελήνης  αναμοχλεύει διλήμματα και αντιθέσεις ανάμεσα στο σπίτι, θέματα στέγης  και τις ισορροπίες στην οικογενειακή ζωή.

Εσείς που έχετε γενέθλια μεταξύ 1-10  Αυγούστου, είστε στο επίκεντρο της έκλειψης και των αλλαγών, που σας πιέζει να κάνετε, για να βρείτε τον δικό σας δρόμο χαράς.

Η Αφροδίτη σε αρμονία με τον Δία θα σας δώσει μια σημαντική ερωτική ευκαιρία ή μια ώριμη αγάπη και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, αρκεί κι εσείς να αντιμετωπίσετε και να θεραπεύσετε παλιές πληγές.

 

Παρθένος  Η επικοινωνία παίζει καταλυτικό ρόλο.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και φέρνει διλήμματα ευκαιρίες αλλά και φόρτιση ανάμεσα στις δικές σας  αποφάσεις και ιδέες και την κουλτούρα διαφορετικών ανθρώπων.

Σπουδές, νομικές υποθέσεις, συζητήσεις και συμφωνίες ευνοούνται υπό τον όρο να  ξεπεραστούν διλήμματα και αντιθέσεις.

Η όψη Σελήνης και  Χείρωνα δυναμώνει μυστικά συναισθήματα αλλά προκαλεί παλιά τραύματα που σας πονάνε ακόμα. Ήρθε η ώρα να τα κοιτάξετε κατάματα και να τα θεραπεύσετε.

 

Ζυγός    Ήρθε η ώρα των επιλογών! Εσύ επιλέγεις τους συντρόφους και πού θες να φτάσεις.

 

Η Πανσέληνος των λουλουδιών και έκλειψη Σελήνης σας προκαλεί να αναθεωρήσετε ό,τι θεωρείτε ό,τι αξίζει αληθινά στην ζωή σας. Σας απασχολούν τα οικονομικά σας αλλά οι προσωπικές σας σχέσεις έχουν την μεγαλύτερη σημασία. Υπάρχουν δύο δρόμοι.

Έκτακτα έξοδα έρχονται.

Η Σελήνη σε καρμική όψη με τον Χείρωνα ανασύρει πληγές και σας φορτίζει με συναισθήματα από μια συντροφική σχέση, τον γάμο ή μια συνεργασία αντιμετωπίστε τους φόβους σας και ξαναβρείτε την αρμονία στις σχέσεις.

 

Σκορπιός   Μια αχτίδα ξεγλιστράει μέσα από την αναγέννηση του έρωτα.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης  στο δικό σας ζώδιο λειτουργεί ως ένας πλανητικός μεγεθυντικός φακός που μεγεθύνει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

 

Προσέξτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και των άλλων και φροντίστε τους γονείς, το σπίτι και την οικογένειά σας. Στο επίκεντρο εσείς που έχετε γενέθλια μετά την 1η- 10 Νοεμβρίου.

Η πιο φωτεινή διέξοδος έρχεται μέσα από τον έρωτα ή την δημιουργία και την Τέχνη.

Τοξότης    Μυστικά συναισθήματα και ανασφάλειες γιγαντώνονται.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει και αποκαλύπτει κρυφά συναισθήματα, φόβους, ανασφάλειες και μυστικές ενέργειες. Φροντίστε την ψυχολογία σας αλλά και θέματα υγείας και κρατήστε ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις.

Η αρμονική όψη Αφροδίτης και Δία προκαλεί και προσκαλεί  τον έρωτα και την δημιουργικότητα ακόμα και μια δυνατή συνεργασία!

Αιγόκερως     Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον ερωτικό σας σύντροφο & τους φίλους.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης αναμοχλεύει και ξεκαθαρίζει στόχους και κοινά όνειρα μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σας, τους φίλους και τον σύντροφό σας. Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον ερωτικό σας σύντροφο και τους φίλους. Διαχειριστείτε σωστά έξοδα και έσοδα όπως και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν εσάς και τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.  Έκτακτα έξοδα ή μία ένταση μπορεί να σας φορτίσει με την επιρροή της Πανσελήνου.

Η Σελήνη σε καρμική όψη με τον Χείρωνα  τονίζει θέματα στην οικογένεια, το σπίτι ή την επαγγελματική στέγη.

 

Υδροχόος    Απελευθερώστε ό,τι δεν λειτουργεί θετικά!

 

Θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι, για να βρείτε αυτό που επιθυμείτε.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης φωτίζει την καριέρα σας αλλά χρειάζεται προσοχή, περισσότερο για εσάς του 2ου δεκαημέρου, σε συζητήσεις και συμφωνίες. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις οικογενειακές ευθύνες αλλιώς θα υπάρξουν εντάσεις.

 

Ιχθύες     Ανοίγονται δρόμοι για μια δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στην συντροφικότητα και σας καλεί να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών με άτομα από το εξωτερικό, ειδικούς ή συμβούλους αλλά και να προσέξετε νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες και μυστικούς εχθρούς.

Ζήστε τον έρωτα, ταξιδέψτε επικοινωνήστε και σχεδιάστε μακροπρόθεσμους και μεγάλους στόχους.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *