Η Πανσέληνος της 27ης Φεβρουαρίου και οι αλλαγές που φέρνει !!

Avatar photo Mari Giova 27/02/2021

 

Το μήνυμα του φεγγαριού: Τολμήστε να αλλάξετε, για να χτίσετε κάτι όμορφο!

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου κλείνει την αυλαία ενός επεισοδιακού μήνα, που όμως, μέσα από την ρωγμή του  ξεπηδάει μια ηλιαχτίδα ελπίδας για έναν πιο δίκαιο και όμορφο κόσμο…

Η Πανσέληνος επηρεάζει πολύ έντονα λίγες μέρες πριν και μετά την 27η Φεβρουαρίου αλλά οι αλλαγές που σηματοδοτεί φτάνουν ως την επόμενη Πανσέληνο στις 28 Μαρτίου.

 

Η αξιοπιστία της Αστρολογίας επαληθεύτηκε λίγες μέρες μετά την δημοσίευση του άρθρου μου για τον Φεβρουάριο του 2021.

 

Στο απόσπασμα προέβλεπα:

Το φαινόμενο του μήνα, μια σπάνια πολυαστρία – σύνοδος πλανητών με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Δία, τον Κρόνο και μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 11, τα Φώτα τον Ήλιο και τη Σελήνη στον Υδροχόο ! Ένα ζώδιο που εκπροσωπεί τη νέα εποχή, τις αλλαγές μέσα από τις ομάδες, το εμείς πάνω από το εγώ. Οι πλανήτες συσπειρώνονται και μοιάζουν να μας καλούν να ενωθούμε κι εμείς κάτω από έναν κοινό σκοπό…

Η πολιτική και τα κοινοβούλια των κρατών θα χτυπηθούν κυριολεκτικά

ή μεταφορικά με απρόβλεπτο τρόπο και με σοβαρές οικονομικές συνέπειες. Η Ευρωπαϊκή ένωση και πολιτικές συμμαχίες δοκιμάζονται και οικονομίες κλυδωνίζονται.

Η Αφροδίτη συμβολίζει την Τέχνη  σε σύνοδο με τον Κρόνο και δύ

σκολες όψεις με Ουρανό και Ποσειδώνα σημαίνει απονομή δικαιοσύνης, καινούριες αποκαλύψεις σκανδάλων και ανατροπές από τον χώρο της τέχνης τις πρώτες 10 μέρες με αποκορύφωμα  3, 4, 5, 6, 7, 8  αλλά και 16 ως 20 όπου αυτές τις ημέρες, δυστυχώς θ

α γίνουν και χωρισμοί καλλιτεχνικών ζευγαριών αλλά και αγωγές εκατέρωθεν.

Το δύσκολο τετράγωνο Κρόνου από τον υδροχόο με τον Ουρανό δείχνει απρόβλεπτα παγκόσμια γεγονότα, στην αεροπορία, στην γη, σκληρά καθεστώτα , την οικονομία και πολιτικούς που πλήττονται . Ο παλιός κόσμος μάχεται το καινούριο.

Όλο το άρθρο εδώ: https://marigiova.gr/%cf%86%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%cf%8e%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84/

Το φαινόμενο της Πανσελήνου πραγματοποιείται στις 27 Φεβρουαρίου στις 8ο 57΄ της Παρθένου, σε καρμική μοιραία όψη με τον Κρόνο, που συμβολίζει την απονομή δικαιοσύνης αλλά και σε όψη Τριγώνου με τον Ουρανό, που θα οδηγήσει σε μεγάλες αλλαγές!

Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας έχει έντονη επιρροή και θυμίζει γεγονότα, όπως αυτά που συνέβησαν στα τέλη Αυγούστου του 2020 με την φωτιά στις Μυκήνες,

( τομέας του υπουργείου Πολιτισμού… ίσως γίνουν νέες αποκαλύψεις) την ένταση με τις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και όχι μόνο.

Αυτή η μοιραία Πανσέληνος με επιρροή ως την επόμενη Πανσέληνο στις 28 Μαρτίου, θα λειτουργήσει καταλυτικά αποκαλύπτοντας και άλλα δυστυχώς σοβαρότατα σκάνδαλα στην Τέχνη, στα Γράμματα και τον πολιτισμό, τέτοια που πριν τα τέλη Μαρτίου, η Υπουργός Πολιτισμού θα αναγκαστεί σε παραίτηση αλλά και θα θεσπιστούν νέοι νόμοι για την προστασία των πιο αθώων αυτού του κόσμου, των παιδιών, των παιδιών όλων μας. Οι μέρες που η Τέχνη, τα Γράμματα και ο Πολιτισμός αλλά και οι εκπρόσωποι Υπουργείου θα πληγούν οριστικά και ανεπανόρθωτα είναι 27 Φεβρουαρίου ως και την 1η Μαρτίου, 5 και 6 Μαρτίου, 11 ως και 17 Μαρτίου και 27, 28 ως 30 Μαρτίου.

θέματα της επικαιρότητας -συγκεκριμένα η απεργία πείνας του κρατούμενου  και δυστυχώς η μοιραία εξέλιξη  -θα προκαλέσουν την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης και οι μέρες  θα σημαδευτούν με τραγικά φαινόμενα βίας, ανατροπές και εξεγέρσεις.

Η θέση ισχυρών πολιτικών θα κλονιστεί ή και θα ανατραπεί-παραίτηση υπουργών- με επίκεντρο τις μέρες γύρω από την 1η Μαρτίου, όταν ο Ήλιος σκοτεινιάζει από μια μοιραία όψη με τον Πλούτωνα …

Αλλά και 9 ως 15 και 27 ως 30 Μαρτίου.

 

         

Κριός  Οι αλλαγές σας φτιάχνουν την διάθεση. Τολμήστε τις!

Θέματα εργασίας σας προκαλούν άγχος και ανασφάλεια. Αν μια εργασιακή σχέση σας προβληματίζει με την Πανσέληνο τονίζονται οι διαφορές. Αφήστε λίγο τις μέρες να περάσουν, για να σκεφτείτε πιο καθαρά και οργανωμένα.

Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα και στην εργασία θα σας φτιάξουν την διάθεση, τολμήστε τις!

 

 Ταύρος   Δημιουργήστε τον κόσμο σας και κοιτάξτε τον με τα μάτια της Αγάπης!

 

Αφήστε την ζήλεια και τον εγωισμό σας, για να χαρείτε τον ρομαντισμό και την έμπνευση που μπορεί να σας δώσει το φεγγάρι. Ο έρωτας, στιγμές χαράς, εκεί που χτυπάει η καρδιά σας δυνατά μοιάζουν πιο απλά κάτω από το φως της σελήνης.

Οι Ταύροι των τελευταίων ημερών μόνο ας προσέξουν λίγο ακόμα την ένταση μέσα τους αλλά και γύρω τους.

Θα ακούσετε την ψυχή σας ή θα παρασυρθείτε σε παιχνίδια εγωισμού; Η απόφαση δική σας και η ευτυχία στα χέρια σας!

 

Δίδυμοι   Νιώθετε έντονη την ανάγκη να αναγνωριστεί η αξία σας.

 

Θέλετε να νιώσετε την εκτίμηση και την αναγνώριση στην καριέρα αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο.

Όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας, γι’ αυτό προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας αλλά κρατήστε τις ισορροπίες και κρατήστε το μέτρο. Η οικογένεια σας ή θέματα σπιτιού και στέγης σας απασχολούν. Φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους. Οι Δίδυμοι του Μαΐου μην προκαλέσετε και προσέξτε να μην ξεσπάσετε.

 

Καρκίνος    Μπορείτε να φτάσετε ακόμα και τα πιο μακρινά όνειρα, αν τολμήσετε!

 

Το φως της πανσελήνου τονίζει την σκέψη, τις συζητήσεις, συμφωνίες και γενικότερα θέματα επικοινωνίας.

Μην διστάσετε να ακούσετε τους γύρω σας αλλά και να αλλάξετε τον δικό σας τρόπο σκέψης.

Επικοινωνήστε και ταξιδέψτε έστω και με την καρδιά σας!

 

Λέων  Δώστε σημασία σε ό,τι είναι σημαντικό για να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα.

 

Σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας αλλά και η αποδοχή και η αναγνώριση της αξίας σας από σημαντικές σας σχέσεις.

Ο Ουρανός σε αρμονία με την πανσέληνο σας προκαλεί σε αλλαγές στις βασικές συνθήκες της ζωής σας.

 

Παρθένος  Το φως του φεγγαριού λάμπει για σας. Αν αλλάξετε, θα ζήσετε τα όνειρά σας.

 

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και καλείστε να βάλετε σε εφαρμογή με την γνώση και την εμπειρία σας, τα πιο όμορφα όνειρά σας.

Προσέξτε όμως, να ακολουθήσετε το φως του φεγγαριού με πυξίδα την σοφία του χρόνου που πέρασε! Μην φοβάστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, συζητήστε και ταξιδέψτε αυτή η αλλαγή σας μπορεί να αλλάξει και την πραγματικότητά σας…

 

Ζυγός  Μυστικά, φόβοι και συναισθήματα δυναμώνουν κάτω από την πανσέληνο.

 

Αλλάξτε την κάθε σας μέρα. Φροντίστε τον εαυτό σας και φέρτε νέο αέρα στην εργασία σας.

Διώξτε το άγχος ή την ένταση υιοθετώντας έναν πιο φυσικό τρόπο ζωής και μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να ακούσετε την δική σας εσωτερική φωνή και τις βαθύτερες ανάγκες σας. Προετοιμάζετε το έδαφος γι’ αυτά που είναι να έρθουν!

Με το χαμόγελό σας μπορείτε να κερδίσετε όλες τις μάχες.

 

Σκορπιός  Ένα όνειρο  φωτίζεται και δυναμώνει μέσα από άλλους.

 

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Σας προτρέπει να λειτουργήσετε μέσα από ένα πνεύμα ομαδικότητας . Σε επαγγελματικά θέματα προσέξτε τα κεκτημένα σας και οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

Μόνο μην  μπερδέψετε φίλους σε προσωπικές σας υποθέσεις. Εκτός αν δείτε με άλλα μάτια μια φιλική σας σχέση.

 

Τοξότης   Έμφαση στην καριέρα αλλά και ανάγκη για οικογενειακή θαλπωρή.

Από την μια οι επαγγελματικές υποχρεώσεις από την άλλη και οι δικοί σας θέλουν να τους δείξετε το ενδιαφέρον σας, αλλιώς ετοιμαστείτε για γκρίνιες.

Πιο μεγάλη προσοχή οι Τοξότες του Νοέμβρη.

Προσέξτε τα μυστικά σας και φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αγαπημένους…

Θυμηθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους και από τις ρίζες σας θα πάρετε ενέργεια για δημιουργικές αλλαγές και στην καριέρα ή στην κοινωνική σας ζωή.

 

Αιγόκερως   Συζητήστε αλλά κυρίως ακούστε! Μια ιδέα, ένα μήνυμα ή μια συνάντηση κρύβουν ευκαιρίες.

Ο Κρόνος δικός σας πλανήτης κάνει μια καρμική όψη με την πανσέληνο του Φλεβάρη, πληγώνοντας το συναίσθημα ή μπλοκάροντας δημιουργικές αλλαγές.

Ο δρόμος της προσωπικής σας εξέλιξης θα έρθει μέσα από αλλαγές , μην φοβάστε.

Μια ευκαιρία για άνοιγμα λοιπόν, στο μυαλό αλλά και στην καρδιά σας. Συναντήσεις, μηνύματα, ιδέες και ταξιδάκια θα σας ανανεώσουν.

 

Υδροχόος   Μέσα από αλλαγές θα ξανανιώσετε  ασφαλείς.

 

Τα προβλήματα των οικονομικών σας υποθέσεων μπορούν να βρουν διέξοδο μόνο μέσα από αλλαγές.

Η πανσέληνος τονίζει ανασφάλειες και φόβους, εκφράστε τα συναισθήματά σας …

Ο δικός σας πλανήτης ο Ουρανός σε αρμονία με την πανσέληνο σας προκαλεί σε αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης που θα λειτουργήσουν θετικά για την ψυχολογία αλλά και για την οικονομική σας ασφάλεια.

 

Ιχθύες   Αλλάξτε αλλά ακούστε πρώτα τους άλλους…

 

Χρόνια πολλά γλυκά μου Ψαράκια!

Ζείτε μια εσωτερική σύγκρουση ή ένα σοβαρό δίλημμα, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο. Αν θέλετε να κρατήσετε σημαντικές σας σχέσεις ή συνεργασίες, αφήστε για λίγο την δική σας οπτική και νιώστε τους άλλους . Αφεθείτε και αλλάξτε μέσα από νέες ιδέες. Οι αλλαγές μέσα από νέους δρόμους επικοινωνίας ευνοούνται ιδιαίτερα!

Ακολουθήστε την διαίσθηση, την πειθώ αλλά και την εμπειρία του χρόνου που πέρασε.

 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comments 04

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *