Φεβρουάριος: Ένας μήνας του χειμώνα, στην καρδιά του όμως, υπόσχεται την Άνοιξη…!

Avatar photo Mari Giova 02/02/2021

Φεβρουάριος 2021: Ένας μήνας του χειμώνα, στην καρδιά του όμως, υπόσχεται την Άνοιξη…!

Σύνθετος ο δεύτερος μήνας του χρόνου και μπορεί να ξεκινάει φορτωμένος με τα λάθη του παρελθόντος αλλά υπόσχεται, από τις 11 ως τις 15 και την τελευταία εβδομάδα του, ευκαιρίες σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Οι νίκες του Φλεβάρη θα κατακτηθούν μέσα από αγώνες και αλλαγές.

Ο μήνας που θα φέρει την Άνοιξη!

Το φαινόμενο του μήνα

Το φαινόμενο του μήνα, μια σπάνια πολυαστρία – σύνοδος πλανητών με τον Ερμή, την Αφροδίτη, τον Δία, τον Κρόνο και μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 11, τα Φώτα τον Ήλιο και τη Σελήνη στον Υδροχόο ! Ένα ζώδιο που εκπροσωπεί τη νέα εποχή, τις αλλαγές μέσα από τις ομάδες, το εμείς πάνω από το εγώ. Οι πλανήτες συσπειρώνονται και μοιάζουν να μας καλούν να ενωθούμε κι εμείς κάτω από έναν κοινό σκοπό…

Η πολιτική και τα κοινοβούλια των κρατών θα χτυπηθούν κυριολεκτικά ή μεταφορικά με απρόβλεπτο τρόπο και με σοβαρές οικονομικές συνέπειες. Η Ευρωπαϊκή ένωση και πολιτικές συμμαχίες δοκιμάζονται και οικονομίες κλυδωνίζονται.

Η Αφροδίτη συμβολίζει την Τέχνη  σε σύνοδο με τον Κρόνο και δύσκολες όψεις με Ουρανό και Ποσειδώνα σημαίνει απονομή δικαιοσύνης, καινούριες αποκαλύψεις σκανδάλων και ανατροπές από τον χώρο της τέχνης τις πρώτες 10 μέρες με αποκορύφωμα  3, 4, 5, 6, 7, 8  αλλά και 16 ως 20 όπου αυτές τις ημέρες, δυστυχώς θα γίνουν και χωρισμοί καλλιτεχνικών ζευγαριών αλλά και αγωγές εκατέρωθεν.

Το δύσκολο τετράγωνο Κρόνου από τον υδροχόο με τον Ουρανό δείχνει απρόβλεπτα παγκόσμια γεγονότα, στην αεροπορία, στην γη, σκληρά καθεστώτα , την οικονομία και πολιτικούς που πλήττονται . Ο παλιός κόσμος μάχεται το καινούριο. Όμως θυμηθείτε την ιστορία στις ετήσιες προβλέψεις μου :

Ένας Βασιλιάς κάποτε δεν μπορούσε να βρει την ευτυχία και την ηρεμία στην καρδιά του. Σοφοί γιατροί και θεραπευτές προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν μάταιο. Τότε εμφανίστηκε ένας φτωχός ταξιδευτής και του χάρισε ένα δαχτυλίδι. Του είπε, φόρα το δαχτυλίδι αλλά κάθε πρωί όταν ξυπνάς και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, διάβαζε την φράση που είναι χαραγμένη μέσα στο δαχτυλίδι … Η φράση έγραφε “θα περάσει κι αυτό…”

Η ευκαιρία θα προχωράει μαζί με την πίεση και την πρόκληση για αλλαγή και αναθεώρηση.

Για όλα τα ζώδια την πρώτη βδομάδα και στις 17 με 20 προστατεύστε τις σχέσεις, που αξίζει να τις κρατήσετε στη ζωή σας και απλά αφήστε να φύγουν οι τοξικοί άνθρωποι από την καθημερινότητά σας.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 30 Ιανουαρίου ως τις 21 Φεβρουαρίου μπορεί να φέρει καθυστερήσεις ή μπερδέματα αλλά φέρνει και επιστροφές από το παρελθόν αγαπημένων, φίλων, συνεργατών και σχεδίων που έμειναν ανολοκλήρωτα και τώρα ξανάρχονται στην επιφάνεια για να λυθούν και να ολοκληρωθούν.

 

Κριός

Αγωνίζεστε για  τα όνειρα και τα κεκτημένα σας!

Ο Φεβρουάριος αρχίζει με ένταση αλλά έχει περισσότερες ευκαιρίες από τον προηγούμενο μήνα και κλείνει την αυλαία με πολλά χειροκροτήματα!

Οι φίλοι, οι σημαντικές γνωριμίες, η συλλογική, ομαδική δουλειά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για να πετύχετε τους στόχους σας όμως μια σύγκρουση ή ακόμα και ένα ξεκαθάρισμα είναι αναπόφευκτο. Παλιές γνωριμίες επιστρέφουν στη ζωή σας αλλά και νέοι φίλοι ανοίγουν τον κύκλο σας. ήρθε η ώρα να παίξετε ομαδικά και να γίνετε πιο ευαίσθητοι μέσα από άλλους ανθρώπους. Η ανασφάλειά σας θα είναι έντονη σε οικονομικά ή προσωπικά σας ζητήματα και α χρειαστεί να προσέξετε να μην μπλέξετε φίλους για να μην τους χάσετε.

Στις 11-14 και στις 25 είναι μέρες δύναμης και αναγέννησης για σας, αξιοποιήστε τις!

Ταύρος

 

Οι υποχρεώσεις σας πιέζουν και εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τις αλλαγές.

Ο επαγγελματικός τομέας θα είναι πολύ πιεστικός τον Φεβρουάριο και θα χρειαστείτε όλες σας τις αντοχές για να μην πληγωθείτε στην εργασιακή και κοινωνική αρένα. Μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας ψιθύρους  και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Πρέπει να ακολουθήσετε αλλαγές, χωρίς να λειτουργείτε παράλογα.

Η πιο σοφή λύση θα είναι να αναθεωρήσετε τα επαγγελματικά σας βήματα και να ανασυνταχθείτε . Η υποχώρηση μερικές φορές είναι πράξη σοφίας και σύνεσης. Οι τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου θα είναι πιο ευνοϊκές για σας. Φίλοι θα είναι στο πλευρό σας.

 

Δίδυμοι

 

Ανοίγονται δρόμοι που σας θυμίζουν παλιές εμπειρίες και σχέδια που ποτέ δεν ξεχάσατε.

Η πολυαστρία στον 9ο ηλιακό σας οίκο δίνει έμφαση σε σπουδές, νομικές υποθέσεις, σεμινάρια, επικοινωνία ή ταξίδια μέσα από νέους τρόπους. Το ίντερνετ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σε στόχους που φαντάζουν άπιαστοι αλλά δεν είναι. Το μόνο που χρειάζεται να ξεκουράζεστε και να φροντίζετε να ακολουθείτε ένα πιο φυσικό τρόπο ζωής για να μην επιβαρύνεται την υγεία ή το νευρικό σας σύστημα. Αποτινάξτε καταστάσεις που σας φορτίζουν και απελευθερωθείτε από φόβους και ανασφάλειες.

Έχετε μια δεύτερη ευκαιρία τολμήστε να αλλάξετε και να ζήσετε με μια άλλη ματιά. Στις 8, 11- 14 και μετά τις 21 με τον δικό σας Ερμή να σταματάει την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του όλα είναι πιο ξεκάθαρα και πιο φωτεινά.

 

Καρκίνος

 

Τα όνειρα πάντα νικάνε …

Μια επαγγελματική συμφωνία και συνεργασία μπορεί να αποδώσει καρπούς και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες πιο μακρινούς αλλά πολύ δημιουργικούς. Η συλλογική δουλειά ή καλοί φίλοι ακόμα και μια νέα γνωριμία είναι ο δρόμος που θα φωτίσει τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Στις 14 έρχεστε πιο κοντά στα όνειρά σας και πετυχαίνετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

Από τις 18 ο Ήλιος και λίγο μετά και η Αφροδίτη σας δίνουν πειθώ και γοητεία για μεγαλόπνοα σχέδια που μπορούν να διαρκέσουν πολλά χρόνια. Ταξίδια και νέοι δρόμοι επικοινωνίας, μια καινοτόμα προσέγγιση, μια συμφωνία με διαφορετικούς ανθρώπους ή συμβούλους μόνο θετική θα αποδειχτεί.

 

Λέων

 

Ακόμα και ο βασιλιάς του Ζωδιακού χρειάζεται ισχυρές συμμαχίες για να κερδίσει!

Η πολυαστρία στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, δηλ. ακριβώς απέναντι  από το ζώδιό σας, τονίζει τα φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας. Ο σύντροφος, ο συνεργάτης , ο ανταγωνιστής , ο σύμβουλος ή ο γιατρός σας με λίγα λόγια ο σημαντικός άλλος της ζωής σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο αυτόν τον μήνα και όχι μόνο στην ζωή σας.

Οι πιο ευνοϊκές μέρες για αναζήτηση συμμαχιών, υποστήριξης αλλά και λύσεων είναι στις 8, 11-14 και 25.

 

Παρθένος

 

Αλλάζετε οπτική και νοοτροπία.

Η μεγάλη πλανητική σύνοδος στον 6ο ηλιακό σας οίκο δίνει έμφαση, ευκαιρίες αλλά και ένταση στο εργασιακό σας περιβάλλον, σε θέματα νομικών συμφωνιών αλλά και εργασιακών σχέσεων. Με λίγα λόγια καζάνι που βράζει μοιάζει ο εργασιακό σας χώρος και σεις καλείστε να κρατήσετε ισορροπίες και από τις 8 ως τις 14 Φλεβάρη να είστε έτοιμοι για μια θετική αλλαγή που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας!!

Μετά τις 21 το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει αφού ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία και εσείς θα έχετε κερδίσει με την λογική που σας διακρίνει. Φροντίστε τον εαυτό σας και προστατευτείτε από το άγχος.

Η Πανσέληνος στις 27 αν και γίνεται στο δικό σας ζώδιο θα είναι μια ευκαιρία για όμορφες αλλαγές και εκπλήξεις αλλά και άνοιγμα νέων γνώσεων και δρόμων.

Ζυγός

 

Πιστέψτε και δημιουργήστε την δική σας ευτυχία.

Η  πολυαστρία στον φιλικό για σας Υδροχόο φωτίζει τον 5ο ηλιακό σας οίκο που εκφράζει τον έρωτα, την δημιουργία σε κάθε της μορφή , τα παιδιά και την Τέχνη.

Οι καλύτερες μέρες ενεργειακά είναι στην καρδιά του Φλεβάρη από τις 11 ως τις 14 και πραγματικά ακόμα και αν το υπόλοιπο προσωπικό σας ωροσκόπιο έχει άλλους πλανήτες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας δοθεί η ευκαιρία να ξαναβρείτε το παιδί μέσα σας που χαίρεται και γελάει ξένοιαστο! Σίγουρα δεν είναι όλος ο μήνας με ροδοπέταλα, έχει αγώνες , επιστροφές από το παρελθόν, διλήμματα αλλά και πίεση σε πιο κρυφές υποθέσεις. Επομένως διαφυλάξτε τα μυστικά σας ειδικά τα ερωτικά και προσέξτε οικονομικές και φορολογικές ή άλλες υποχρεώσεις.

Όμως στην ζυγαριά που κρατάτε αγαπημένοι μου Ζυγοί, αυτό που μένει τελικά είναι ο δρόμος της χαράς !

Σκορπιός

 

Αλλάζετε τα δεδομένα, ξεκαθαρίζετε και ξαναρχίζετε !

Τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού θα σας απασχολήσουν όλο τον μήνα και παλιές υποθέσεις ή και πρόσωπα της ζωής σας επανέρχονται αυτόν τον μήνα βάζοντας σας σε δεύτερες σκέψεις. Λύστε τους δεσμούς με το παρελθόν ακόμα και αν πρέπει να κόψετε με το “σπαθί” σας  ό,τι δεν λειτουργεί.

Δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα , αρκεί να έχετε την θέληση να προχωρήσετε.  Μέρες δύναμης, έμπνευσης και ρομαντισμού θα είναι για σας στις 14 και από τις 18 Φεβρουαρίου τίποτα δεν σας σταματά!!

 

Τοξότης

 

Αναθεωρείτε και επανεξετάζετε την καθημερινότητά και τον περίγυρό σας.

Είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε σέρβις στο αυτοκίνητο, τον υπολογιστή ή το κινητό σας, αλλιώς μπορεί να σας βγάλουν προβλήματα. Επίσης προσέξτε τι λέτε και κυρίως πώς το λέτε και σε ποια άτομα κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν καλοθελητές. Από τις 11 ως τις 15 του μήνα είναι μέρες ευκαιριών για να δημιουργήσετε όλα όσα επιθυμείτε.

Φροντίστε τον εαυτό σας και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Αιγόκερως

 

Οι αλλαγές είναι “προ των πυλών”.

Οι σταθερές σας αλλάζουν ή ανατρέπονται, προνοήστε στα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου είστε σε δημιουργική τροχιά μην μπλοκάρετε μια θετική αλλαγή με τις ανασφάλειές σας. Αν σας οφείλουν χρήματα είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα πάρετε πίσω.

 

Υδροχόος

Ξεκαθαρίζετε τι θέλετε και όλα αλλάζουν.

Χρόνια πολλά μαγνητικοί Υδροχόοι , απολαύστε τη νέα γενεθλιακή σας χρονιά.

Ανάλογα με τις αποφάσεις σας αλλάζουν όλα ή ανατρέπονται όλα. Τέσσερεις πλανήτες ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Κρόνος μαζί με τη Νέα Σελήνη  στο δικό σας ζώδιο, σας χαρίζουν γοητεία, ομορφιά, πειθώ και ευκαιρίες να λύσετε παλιές εκκρεμότητες, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και σχέσεις που δεν σας πάνε μπροστά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με μακροπρόθεσμες συνέπειες.

 

Ιχθύες

 

Προετοιμάζεστε για μια καινούρια αρχή.

Πάρτε βαθιά ανάσα τώρα που αφήσατε πίσω σας έναν από τους πιο δύσκολους μήνες του έτους. Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας και μην αφήνετε εκκρεμότητες να μεγεθύνονται. Ο Φεβρουάριος  δείχνει πως έχετε μυστικά σχέδια, ταλέντα, ιδέες και σκέψεις που προετοιμάζετε σαν κάτι να κρατάτε μέσα σας ή μυστικό μέχρι να είστε έτοιμοι να το προβάλετε προς τα έξω. Στις 14 είναι μέρα δύναμης και θετικής ενέργειας αξιοποιήστε την.

Από τις 18 Φεβρουαρίου με τον Ήλιο να φωτίζει τις επιθυμίες σας αλλά και με την Αφροδίτη από τις 25 να σας χαρίζει γοητεία και λάμψη μπορείτε να κατακτήσετε τα όνειρά σας!

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Η παλιά σπορά θα βλαστήσει και θα καρποφορήσει  σε μια νέα πραγματικότητα στην ζωή όλων . Οι νέες τεχνολογίες , η ιατρική, η ρομποτική, η αεροδιαστημική, η ψυχολογία και οι ανθρωπιστικές επιστήμες, η αστρολογία, η έρευνα του διαστήματος και η ανακάλυψη νέων πλανητών και γαλαξιών θα φέρουν στην ανθρωπότητα τεράστια επιστημονικά επιτεύγματα. Σημαντικές ιατρικές θεραπείες θα βρεθούν και η θεραπεία του Covid-19  το 1ο εξάμηνο του 2021. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι μήνες έντασης εκρήξεων , επαναστάσεων και παράλογης βίας αλλά και τρομοκρατικών επιθέσεων . Η ορκωμοσία του Νέου Αμερικανού Προέδρου τον Ιανουάριο του 2021 δυστυχώς ενέχει τον κίνδυνο βίας και εκρηκτικής τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Ιούνιος και οι αρχές Ιουλίου όπως και ο Νοέμβριος Δεκέμβριος επίσης κρύβουν συγκρούσεις και παράλογη βία. Είναι η μάχη ανάμεσα στην παλιά ενέργεια και την  νέα εποχή που ανατέλλει .

Η Ελλάδα από τον Μάρτιο και ακόμα περισσότερο από τον Μάιο θα έχει σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης και ελπίδας.

Ευχόμαστε η ειρήνη και η λογική να επικρατήσουν. Γιατί πάντα υπάρχει η πίστη πως η σοφία μπορεί να ξεπεράσει κάθε αστρολογική τάση.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *