Μάρτιος: Ποια όνειρα ανθίζουν στην ζωή των 12 ζωδίων

Avatar photo Mari Giova 02/03/2021

Το μήνυμα του Μαρτίου

Τα όνειρα πραγματοποιούνται με θάρρος και πάθος!!!

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας του 2021, που θα φέρει πάλι την ελπίδα και τα χρώματα της Άνοιξης στην πραγματικότητα όλων, μέσα από στόχους και όνειρα με πάθος, τόλμη και δύναμη.

Ήλιος και Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 και 21 Μαρτίου τονίζουν τα συναισθήματα, τον ρομαντισμό, τα όνειρα, την καλλιτεχνική έμπνευση, την δημιουργικότητα και την φαντασία.

Από τις 21 Μαρτίου η ενέργεια αλλάζει και μοιάζει σαν να ξυπνάμε όλοι με ένα φιλί… από τον ύπνο των παραμυθιών και βγαίνουμε δυναμικά μπροστά, στην δράση με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό!

Τα Σεληνιακά φαινόμενα του μήνα

Η Νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου στην 23η μοίρα των Ιχθύων σηματοδοτεί την έναρξη γεγονότων μέσα από έναν σκοπό, ένα όραμα που θα μας φέρει πιο κοντά στον δρόμο μας, στην δική μας αποστολή σε αυτήν την ζωή.

Η Πανσέληνος στις 28 Μαρτίου στις 8ο μοίρες του Ζυγού δείχνει με ποιους θα θελήσουμε να προχωρήσουμε στην επαγγελματική ή προσωπική μας ζωή.

Τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά όποιος ακούσει την φωνή της καρδιάς του και ακολουθήσει με θάρρος και πείσμα τα όνειρά του, θα ξεκινήσει μια νέα πορεία.

Το πρώτο μισό του μήνα μεγάλα σκάνδαλα-όπως ήδη έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα στο marigiova.gr–  θα ξεσπάσουν και νέες σοβαρότατες αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως. Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον.

Μια νέα σελίδα ξεκινάει στην προσωπική ιστορία του κάθε ένα ξεχωριστά

και όλων μαζί.

Σε ποιον τομέα θ’ αγωνιστούν και ποιο όνειρο θα κερδίσουν τα 12 ζώδια τον Μάρτιο;

ΚΡΙΟΣ  Και έτσι ξαφνικά, όπως θα μπαίνει η Άνοιξη … αναλαμβάνετε δράση!

Το πιο σημαντικό πλανητικό γεγονός για σας τους τολμηρούς και θαρραλέους Κριούς είναι η είσοδος στις 4 Μαρτίου, του κυρίαρχου πλανήτη σας, του Άρη στους αέρινους και επικοινωνιακούς Διδύμους.

Τις πρώτες 3 μέρες ασχολείστε με οικονομικές υποθέσεις και κάποιοι άλλοι θέλετε να νιώσετε ασφαλείς μέσα από τις σχέσεις σας. Από τις 4 Μαρτίου όμως, ξαναβρίσκετε την ενέργεια και την ζωτικότητά σας μέσα από συζητήσεις, συναντήσεις, διαδρομές, πιθανές αγορές ή πωλήσεις, πολλά μηνύματα και ιδέες.

Το σίγουρο είναι ότι αυτόν τον μήνα γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και ξαναβρίσκετε το χιούμορ σας.

 

              ΤΑΥΡΟΣ                     Αποφασίζετε ποιους θέλετε δίπλα σας…

Η πορεία σας κρίνεται με την επιλογή των κατάλληλων προσώπων στο πλευρό σας.

Από τις 3 Μαρτίου σταδιακά η πίεση υποχωρεί και εσείς παίρνετε ανάσα. Ο Άρης που έμεινε σχεδόν 2 μήνες στο ζώδιό σας δοκίμασε τις αντοχές και τα νεύρα σας. Τώρα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο δείχνει οικονομικά θέματα, άγχος και ανασφάλεια για μια οικονομική συνεργασία ή υπόθεση ή για μια σημαντική σας σχέση. Νιώθετε τρωτοί και πιο ανασφαλείς, σαν να μην παίρνετε την αναγνώριση που θέλετε και αξίζετε.

Παρόλα αυτά από τις 3 μέχρι τις 20 Μαρτίου – με εξαίρεση  6 και  14-17 – είναι το πιο δημιουργικό διάστημα, για να δείτε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας και μαζί τους μπορείτε να πετύχετε ένα όνειρό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ   Δώστε την ενέργειά σας σε μακρόπνοα σχέδια.

Ο Μάρτιος στην πλειοψηφία του θα είναι ένας δημιουργικός και γόνιμος μήνας για σας. Από τις 4 ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και σας τροφοδοτεί με ενέργεια κάποιες φορές και με ένταση που όμως θα είναι περαστική. Θα μάθετε πολλά από όσα γίνονταν πίσω από την πλάτη σας.

Πλέον το τοπίο φαίνεται πιο καθαρά και εσείς ξέρετε τι θέλετε. Ανοίξτε τα φτερά σας και στοχεύστε σε στόχους, όσο μακρινοί  κι αν φαίνονται. Σεμινάρια, σπουδές, επικοινωνία με ανθρώπους ή επιχειρήσεις από το εξωτερικό ευνοούνται.

Μια δεύτερη ευκαιρία είναι πιο κοντά από ποτέ ιδιαίτερα τις μέρες γύρω από την Παρασκευή 5 Μαρτίου. Αναζητήστε συμμάχους, τολμήστε να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πιο όμορφες.

Τις σημαντικές κινήσεις επιλέξτε να τις κάνετε μέχρι τις 22 Μαρτίου. Η τελευταία βδομάδα απαιτεί σύνεση.

Δώστε έμφαση στην καριέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Γοητεία και έμπνευση ανοίγουν νέους δρόμους.

Παιδιά του Φεγγαριού, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να σας δίνουν γοητεία και λάμψη ως τις 20 Μαρτίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να φτάσετε πιο κοντά σε μακρινούς και μεγαλόπνοους στόχους σας.

Νέα κανάλια επικοινωνίας και γνώσης με ανθρώπους που μπορεί να έχουν μια καινούρια ή διαφορετική προσέγγιση, σπουδές και σεμινάρια, μηνύματα με ανθρώπους από το εξωτερικό ή και επιχειρήσεις ή project από άλλες χώρες και κουλτούρες.

Η επικοινωνία με ένα ευρύτερο κοινό ή ομάδα, η δημιουργία ενός ιντερνετικού σχεδίου, νομικές υποθέσεις ή σημαντικοί σύμβουλοι θα παίξουν ευνοϊκό ρόλο.

Η Νέα Σελήνη από τις 13 Μαρτίου ως τις 28 ευνοεί μια νέα αρχή ακόμα ή ένα ταξίδι μακρινό- μπορείτε να το προγραμματίσετε και να το κάνετε αργότερα- ιδιαίτερα για τους Kαρκίνους του 3ου Δεκαημέρου.

Μετά τις 20 Μαρτίου η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα δοκιμάζει τις αντοχές σας.

   

 ΛΕΩΝ   Κατακτάτε στόχους μαζί με τους κατάλληλους συντρόφους.

   Ο Ερμής μαζί με τον Δία στον τομέα των σημαντικών σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών μπορεί να σας δώσει αισιοδοξία και ευκαιρίες, για να κατακτήσετε ένα σημαντικό όνειρό σας με επίκεντρο 5 και 6 Μαρτίου.

Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα είναι δίπλα σας και τα συναισθήματα δυναμώνουν. Μια συνεργασία ή και συμβίωση τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ. Επιτέλους η ένταση και το άγχος που είχε φέρει ο Άρης το προηγούμενο διάστημα φεύγει μετά τις 4 Μαρτίου που θα κάνει την είσοδό του στον τομέα των φίλων και της συλλογικής δουλειάς. Ένας στόχος  που είναι κοινός με άλλους ανθρώπους ενεργοποιεί συμμαχίες, φιλίες ακόμα και συνεργασίες.

Μέχρι τις 20 κρατάτε μέσα σας βαθιά συναισθήματα ή ανησυχείτε για οικονομικά θέματα.

Από τις 21 Μαρτίου ο Ήλιος σας από τον Κριό βγαίνει στο φως και εσείς απελευθερώνεστε, επικοινωνείτε και σχεδιάζετε ταξίδια και όνειρα μακρινά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Σημαντικές ευκαιρίες και σχέσεις ζωής δίνουν νέα ελπίδα.

 Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ως τις 20 Μαρτίου τονίζουν μακροχρόνιες σχέσεις , τον γάμο, μια συμβίωση ή μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία.

Ο Άρης από τις 4 και μετά εντείνει επαγγελματικά θέματα και εσείς για όλο τον μήνα θα έχετε έντονη επαγγελματική δράση αλλά και τρέξιμο και ένταση.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης το πρώτο μισό  του μήνα – πιο έντονα από 3 ως 5 Μαρτίου- φέρνει μια όμορφη ατμόσφαιρα στην καθημερινότητά σας , μια εργασιακή σχέση που σας φτιάχνει την διάθεση, μια έξυπνη ιδέα ή μια νέα συνήθεια που βελτιώνει την ποιότητα της ζωής σας.

Από τις 23 και μετά λίγο πιο προσεχτικά παντού και κυρίως κρατήστε τις ισορροπίες με τους γύρω σας.

 

 ΖΥΓΟΣ    Ενεργοποιείστε και τολμάτε, να δημιουργήσετε τον δρόμο για την ευτυχία!

Ο Δίας, ο Ερμής και από τις 4 Μαρτίου και ο Άρης  ενεργοποιεί συμφωνίες, δημιουργικότητα, τέχνη και έμπνευση, μεγάλους στόχους και σημαντικά σχέδια!

Τι άλλο μπορείτε να ζητήσετε;! Βέβαια όλα αυτά θέλουν, με τον Κρόνο σε αρμονία με τον Άρη, να βάλετε πρόγραμμα και καλή οργάνωση στη δράση σας και φυσικά να κρατήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία και τα αντικειμενικές δυσκολίες- ιδιαίτερα στις 6, 14, 16 και 17 που οι όψεις κρύβουν παγίδες-.

Οικοδομείτε μια νέα πραγματικότητα και θα χρειαστείτε τις αρετές του ζωδίου σας, την αρμονία και την ισορροπία μιας συμβολικής ουράνιας ζυγαριάς!

Στις 28 η Πανσέληνος μεγενθύνει συναισθήματα πολλών αποχρώσεων αλλά σας δίνει και την ευκαιρία να προβληθείτε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Αφεθείτε στην σαγήνη του Έρωτα ή της δημιουργίας…

O Μάρτιος είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει την Άνοιξη στην καρδιά σας. Ο έρωτας, η δημιουργία και η Τέχνη, η ομορφιά, τα παιδιά και η χαρά ξαναγυρίζει στη ζωή σας. Αναζητήστε δημιουργικούς δρόμους μέσα από χόμπι ή την δουλειά σας και ξαναβρείτε το παιδί μέσα σας.

Στο σπίτι και στην οικογένεια ή στον επαγγελματικό σας χώρο, τις μέρες γύρω από την 5η του μήνα μια επίσκεψη ή μια ευχάριστη είδηση, ακόμα και μια αγορά ή ένας καλύτερος εξοπλισμός σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

Προσέξτε λίγο παραπάνω στις 1, 6, 23 και 24 Μαρτίου να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή οικογενειακά θέματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ    Εστιάστε στην επικοινωνία και προσέξτε τις σχέσεις.

Ο Μάρτιος ξεκινάει με την σύνοδο Ερμή Δία στις 5  και δίνει μια νότα αισιοδοξίας και προοπτικής μέσα από μια ιδέα που μπορεί να σκεφτείτε ή μια συνάντηση με έναν σημαντικό άνθρωπο για την προσωπική ή επαγγελματική εξέλιξή σας. Γενικά ο τομέας της επικοινωνίας ευνοείται, όπως και οι νέες τεχνολογίες, το διαδίκτυο, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι συμφωνίες ή τα συμβόλαια. Κάποιοι θα υιοθετήσετε ένα μικρό ζωάκι και άλλοι θα θελήσετε να αγοράσετε αυτοκίνητο ή και οποιοδήποτε μέσο επικοινωνίας.

Το σπίτι και αγαπημένα σας πρόσωπα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία ακόμα και ο εργασιακός σας χώρος. Μια ανακαίνιση ή μια νέα διακόσμηση θα σας φτιάξει την διάθεση.

Το πιο ευνοϊκό διάστημα για ερωτικά παιχνίδια και επαγγελματική δημιουργία ξεκινάει από τις 20 Μαρτίου. Προσέξτε μόνο τα διλήμματα ή τα μυστικά κοντά στις 28 με την Πανσέληνο να αποκαλύπτει πρόσωπα και συναισθήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Το στοίχημα είναι στην επικοινωνία και την εργασία.

Αξιοποιήστε το διάστημα ως τις 22 Μαρτίου, για να κτίσετε πάνω σε γερές βάσεις εργασιακές σχέσεις ή συμφωνίες που θα αποδώσουν οικονομικά σε βάθος χρόνου.

Από τις 4 Μαρτίου η εργασία ή θέματα ψυχοσωματικής υγείας σας αγχώνουν αλλά με την εμπειρία και την σύνεση που σας διακρίνει, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε και να τακτοποιήσετε οικονομικές, εργασιακές ακόμα και οικογενειακές υποθέσεις.

Μετά τις 23 και κοντά στην Πανσέληνο στις 28 Μαρτίου θα είστε πιο φορτισμένοι, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 1ο Δεκαήμερο.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Γοητεύετε και πείθετε με την ευφυία σας σημαντικά πρόσωπα.

Για εσάς παιδιά του επαναστατικού Ουρανού, η Άνοιξη ξεκινάει στις 3 Μαρτίου,  όταν η Αφροδίτη κάνει όψη εξαγώνου με τον δικό σας πλανήτη, χαρίζοντάς σας μια ξεχωριστή γοητεία και ένα ”δώρο”  και ο Άρης αμέσως μετά ενεργοποιεί τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ο έρωτας, τα φλερτ αλλά και η δημιουργία σε κάτι δικό σας θα είναι σε πρώτο πλάνο στην ζωή σας.

Τα οικονομικά σας σας απασχολούν έντονα αλλά θα έχετε ευκαιρίες να τα διορθώσετε, αν φανείτε δημιουργικοί.

Στο τέλος του ο Μάρτιος, σας επιφυλάσσει την μαγική ενέργεια της Πανσελήνου, που ευνοεί μελλοντικά σχέδια, όνειρα και μακρινούς προορισμούς…

 

ΙΧΘΥΕΣ    Προβάλλετε τα ταλέντα σας και ακολουθήστε την έμπνευσή σας .

Χρόνια πολλά ρομαντικά Ψαράκια! Ήλιος και Αφροδίτη ως τις 20 Μαρτίου σας χαρίζουν γοητεία, μαγνητισμό, έμπνευση και την ικανότητα να πείσετε τους άλλους και να πετύχετε τον στόχο σας.

Κρατήστε μυστική μια σημαντική συμφωνία ή ιδέα με επίκεντρο 3~5  Μαρτίου και επενδύστε σε επαγγελματικά σχέδια.

1, 6, 13 και 16  Μαρτίου να είστε λίγο πιο προσεχτικοί!

Μπορεί να κάνετε έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Μια παροδική ένταση είναι πιθανή με άτομα της οικογένειας.

Από τις 20 Μαρτίου εστιαστείτε στα οικονομικά σας και στην σταθεροποίηση σχέσεων.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *