Η Πανσέληνος, ο ανάδρομος Ερμής και οι 6 ανάδρομοι πλανήτες φέρνουν τα πάνω κάτω στα 12 ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 10/09/2022

10~25 Σεπτεμβρίου Η Πανσέληνος της συγκομιδής στοχεύει με το φως της ακριβώς στην καρδιά των 12 ζωδίων!

Η Πανσέληνος, ο ανάδρομος Ερμής και οι 6 ανάδρομοι πλανήτες μπερδεύουν, αναμοχλεύουν, φέρνουν διλήμματα και ξεχασμένα μυστικά και συναισθήματα στο κέντρο των γεγονότων. Ποια ζώδια θα επιβιώσουν και ποια θα βγουν νικητές;

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου :
‘‘Μόνο με την καρδιά βλέπεις καθαρά, την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν.’’
Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

Η πανσέληνος της συγκομιδής πραγματοποιείται στις 17ο μοίρες των Ιχθύων σε σύνοδο με τον κυβερνήτη των Ιχθύων τον ‘ομιχλώδη και παραμυθένιο’ Ποσειδώνα και σε αρμονική όψη με τον πλανήτη Ουρανό στις 10 Σεπτεμβρίου. Η επιρροή της διαρκεί ως την Νέα Σελήνη στις 25 αλλά σίγουρα θα την νιώσουμε όλοι πιο έντονα ως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα- όχι τυχαία- την ημέρα της πανσελήνου στις 10 Σεπτεμβρίου και στις 6:39 ώρα Ελλάδας, ο Ερμής ‘περνάει σε Στάση’ για να ακολουθήσει φαινομενικά ανάδρομη πορεία ως τις 2 Οκτωβρίου του 2022.

Υπάρχει κάτι σε αυτή την έντονα Ποσειδώνια Πανσέληνο, κάτι που θυμίζει την μαγεία των παραμυθιών αλλά μπορεί να προκαλέσει και μία ρευστότητα, ό,τι δεν μπορούμε να αγγίξουμε ούτε να δούμε με τη λογική με το μυαλό ή με το ρεαλισμό. Είναι το στοιχείο των Ιχθύων και του κυβερνήτη πλανήτη τους Ποσειδώνα που δίνει αυτή την αίσθηση του άπιαστου αλλά και να προκαλεί μία αίσθηση ανασφάλειας κάτι που είναι δύσκολο να προσδιορισθεί η να περιγράφει με λόγια, ιδιαίτερα σε όσους θέλουμε να βάζουμε τη ζωή μας σε κουτάκια και να ξέρουμε πού βρισκόμαστε και τι κάνουμε.

Το κλειδί για αυτή την Πανσέληνο είναι να αφουγκραστούμε πίσω από τον ορατό κόσμο, να κάνουμε μία βουτιά στα βάθη της ψυχής και των συναισθημάτων μας και να ακολουθήσουμε αυτή τη φαινομενική αναδρομή πορεία του Ερμή αλλά και άλλων έξι πλανητών συμπεριλαμβανομένου του Χείρωνα. Να σταματήσουμε για λίγο και ν’ ακούσουμε τη δύναμη της σιωπής και της ηρεμίας του μυαλού και της ψυχής μας. Το να πιέσουμε τα πράγματα να γίνουν εδώ και τώρα με επτά ανάδρομους πλανήτες και με την επιρροή αυτής της ρευστής Πανσελήνου μοιάζει ανέφικτο και εξωπραγματικό. Το γεγονός ότι και οι δύο κυβερνήτες της Πανσελήνου Δίας και Ποσειδώνας είναι και αυτοί σε ανάδρομη πορεία, δείχνει όλα θα ξεκαθαρίσουν, όταν πρώτα ο Δίας από τους Ιχθύς επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 24 Νοεμβρίου και στη συνέχεια ο Ποσειδώνας στις 4 Δεκεμβρίου.

Η Πανσέληνος συμβολίζει πάντα το Μέγιστο Φως την ολοκλήρωση  και την καρποφορία, την συγκομιδή αλλά και την απελευθέρωση και το τέλος όλων όσων σπείραμε από το προηγούμενο διάστημα και φυσικά τους τελευταίους μήνες -από τη Νέα Σελήνη που έγινε στο ίδιο ζώδιο τους Ιχθύς στις 2 Μάρτιου. Θα γίνουν αποκαλύψεις αλλά κάποια μυστικά και το παρασκήνιο θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αποκαλυφθούν με τη σύγκρουση του Άρη και του Ποσειδώνα στις ημέρες κοντά στις 12 Οκτωβρίου και στις 19 Νοεμβρίου.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με το υγρό στοιχείο, την θάλασσα, δηλητηριώδη αέρια η τοξικές ουσίες, φάρμακα ή ναρκωτικά, ιδρύματα, νοσοκομεία και φυλακές, σοβαρά θρησκευτικά ζητήματα και πολεμικές εντάσεις στον θαλάσσιο χώρο αλλά και σεισμοί, θέματα που σχετίζονται με τη ναυτιλία και ατυχήματα στη θάλασσα, γεγονότα στην Ελλάδα αλλά και αποκάλυψη και ισχυρές εντάσεις που αφορούν τον Πρωθυπουργό… όλα αυτά θα έρθουν στο προσκήνιο της ειδησεογραφίας και θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη.

 

Επηρεάζονται πιο δυναμικά και έντονα τα μεταβλητά ζώδια

και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή την Σελήνη κοντά στην 17ο μοίρα αυτών των ζωδίων:

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

 

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι

και με κάποια προσπάθεια οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

 

Προτάσεις κλειδιά για απελευθέρωση της μαγικής Σεληνιακής ενέργειας.

Οι απαντήσεις που αναζητάμε δεν θα προκύψουν από τη σκέψη και τη λογική των πραγμάτων αλλά από τη διαίσθηση και την συναίσθηση όλων όσων φαίνονται μόνο μέσα από την ψυχή του κόσμου.

Η καρδιά δεν χρειάζεται να ξέρει, δεν χρειάζεται απτή απάντηση η μόνη της ανάγκη είναι να νιώθει.

Και το μόνο καθήκον μας είναι να αφήσουμε αυτό το συναίσθημα να αναδυθεί, να μας συγκινήσει, να μας κατευθύνει και να μας καθοδηγήσει κάτω από το φως της Πανσελήνου!

 • Ακολούθησε τη σιωπή και την ηρεμία που φέρνει.
 • Σκέψου και μίλα λιγότερο Νιώσε περισσότερο.
 • Συντονίσου με τον αόρατο κόσμο της ψυχής, των ονείρων, των συναισθημάτων και της θετικότητας που υπάρχει παντού γύρω και μέσα σου.
 • Τίμησε τα συναισθήματά σου και άκουσε τη φωνή της καρδιάς σου για να ξαναβρείς τον χαμένο δρόμο της προσωπικής σου ευτυχίας .

Τα βήματα για την πορεία προς την επιτυχία και την ηρεμία της ψυχής :

Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου τους Ιχθύς και όπως κάθε πανσέληνος συμβολίζει το τέλος και τη συγκομιδή είναι σημαντικό να συγχωρήσουμε πρώτα τον εαυτό μας και τα δικά μας λάθη, τις αδυναμίες μας αλλά και τις καταστάσεις και όσους μας έβλαψαν. Αυτό χρειάζεται να γίνει, για να απελευθερώσουμε από την καρδιά και το μυαλό μας όλα αυτά τα δηλητηριώδη συναισθήματα και να αφήσουμε, να επιτρέψουμε στις πληγές μας να θεραπευτούν.

Υπάρχουν κάποια βήματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε σε αυτήν την πανσέληνο ιδανικά από τις 10 ως τις 17 Σεπτεμβρίου.
Αυτή η τεχνική γίνεται καλύτερα πριν κοιμηθούμε σε ένα ήσυχο μέρος.

Κλείνουμε λοιπόν, κινητά email και οποιαδήποτε άλλη εργασία που μπορεί να μας αποσπά την προσοχή και συγκεντρώνουμε:

ένα μπολ με νερό
θαλασσινό αλάτι – το αλάτι είναι μέσο προστασίας και καθαρισμού σε πολλούς πολιτισμούς
πέταλα λουλουδιών
τρεις ημιπολύτιμες πέτρες ή κρύσταλλα ή οποιοδήποτε αντικείμενο νιώθουμε πως έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα για μας
Ένα απλό τετράδιο και στυλό.

Ξεκινάμε πάντα με λίγο θυμίαμα ή κάποιο αιθέριο έλαιο και καθώς θυμιάζουμε τον χώρο μας
μπορούμε να πούμε αυτά τα λόγια από μέσα μας ή δυνατά, όπως νιώθουμε εμείς καλύτερα.

‘Όλα είναι όπως πρέπει να είναι, γιατί είμαι φως και αγαπώ.
Είμαι Ακριβώς εκεί που πρέπει, γιατί είμαι απελευθερωμένος από το παρελθόν και αγαπώ. Αποδέχομαι το φως και την αγάπη που κατοικεί μέσα μου και παντού γύρω μου. Η  καρδιά μου είναι καθαρή και γεμάτη Φως. είμαι ανοιχτός να λάβω ότι είναι καλό για την ψυχή μου.
Είμαι ευγνώμων.

Έχω τη δύναμη να αντλήσω ό,τι είναι καλό, ό,τι είναι φωτεινό. Αντλώ αυτήν τη Φωτεινή ενέργεια και γεμίζω την καρδιά μου, το σπίτι μου, τον δρόμο, τη γειτονιά και τον κόσμο γύρω μου. Έχω καθαριστεί, το σπίτι μου έχει καθαριστεί και μόνο η χαρά που ακτινοβολεί κατοικεί εδώ.

Στη συνέχεια πάρτε το μπολ με το νερό και ρίξτε λίγο θαλασσινό αλάτι καθώς λέτε:

Παίρνω αυτό το αλάτι και καθαρίζω όλα όσα δεν χρησιμεύουν πια, του επιτρέπω να σπάσει όλα όσα έχουν τελματώσει και τα δεσμά που δεν υποστηρίζουν πια την ανάπτυξη μου. Ζητώ να απελευθερωθώ με Ειρήνη από οτιδήποτε με εμποδίζει να ζήσω στην ανώτερη αλήθεια, ζητώ να με βοηθήσει να απελευθερώσω ό, τι με πλήγωσε στο παρελθόν, ώστε ελεύθερα να προχωρήσω τον δρόμο της Χαράς.

Μετά προσθέτετε τα πέταλα των λουλουδιών στο μπολ με το νερό και λέτε τα εξής:

Αυτά τα λουλούδια κρατούν την ομορφιά και το άρωμα που έχει να μου προσφέρει η ζωή καλωσορίζω και αγκαλιάζω αυτήν την όμορφη ενέργεια. Είθε αυτά τα λουλούδια να ανοίξουν στην ψυχή μου την αγάπη, την ομορφιά, και όλες τις γόνιμες και δημιουργικές δυνάμεις της γης. Είθε αυτά τα λουλούδια να ανθίσουν στην ψυχή και τη ζωή μου τώρα και πάντα.

Μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες από αιθέριο έλαιο και να πείτε
χρησιμοποιώ αυτό το έλαιο για να εξισορροπήσω την ενέργειά μου και να αποκαταστήσω την αρμονία στο σώμα το νου και την ψυχή μου. είθε το απαλό του άρωμα και οι κώδικες της ενέργειάς του να ευθυγραμμίσουν το σώμα μου, ώστε να είναι ισορροπημένο και γεμάτο υγεία. Είθε αυτό το νερό της Πανσελήνου να κάνει το σώμα, το μυαλό και την ψυχή μου να αισθάνονται την ομορφιά την αγάπη και την ευτυχία.

Τώρα μπορείτε με το χέρι σας να ανακατέψετε το νερό και όπως το κάνετε αφήστε Απλώς τη δική σας ενέργεια να περάσει στο νερό και την ενέργειά του νερού να περάσει μέσα σας. Πάρτε το μπολ με το νερό και αφήστε το κάτω από τη Σελήνη ή δίπλα από ένα παράθυρο .

Στο τέλος απλώς διαλογιστείτε ή προσευχηθείτε και τοποθετήστε τους κρυστάλλους ή τα δικά σας αντικείμενα που χρησιμοποιήσατε στο διαλογισμό σας δίπλα σας. θυμηθείτε να κρατήσετε το τετράδιο και το στυλό σας κοντά στο κρεβάτι σας. Όταν ξυπνήσετε το πρωί απλά σημειώστε όνειρα, ιδέες, τι συναισθήματα αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σκεφτεί απλά αφήστε τις σκέψεις σας να εκδηλωθούν ελεύθερα.

Πάρτε το νερό πού αφήσατε στο φως της Σελήνης και λουστείτε με αυτό ή χρησιμοποιήστε το για να πλύνετε τα χέρια και το πρόσωπό σας.
Χαμογελάστε και πείτε Ευχαριστώ για τη θεία προστασία και όλα όσα έχετε.

 

Η επιρροή της Πανσελήνου και του Ανάδρομου Ερμή στα 12 ζώδια.

Κριός Ακούστε την διαίσθησή σας και φροντίστε την ψυχολογία σας.

Πάντα προστατεύετε με τον δικό σας τρόπο την οικογένειά σας, με αυτήν την Πανσέληνο φροντίστε τα θέματα του σπιτιού αλλά και τους δικούς σας.
Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα και στην εργασία θα σας φτιάξουν την διάθεση, τολμήστε τις!
Η αναδρομή πορεία του Ερμή θα επηρεάσει κυρίως τους Κριούς του Μαρτίου και θα ξαναφέρει παλιές σχέσεις ή συνεργασίες στο προσκήνιο.

 

Ταύρος  Ο έρωτας, η δημιουργία, τα όνειρα πραγματοποιούνται μέσα από αλλαγές.

Αυτή η Πανσέληνος φωτίζει τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Χαρείτε με φίλους, δημιουργήστε, ερωτευτείτε. Μόνο μην μπερδέψετε τις ερωτικές με τις φιλικές σας σχέσεις.
Το πιο σημαντικό μήνυμα του φεγγαριού τολμήστε να αλλάξετε, για να χτίσετε κάτι όμορφο!

Ο Ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει την καθημερινότητα την εργασία σας και τις σχέσεις επαγγελματικό σας περιβάλλον.

 

Δίδυμοι  θα αγωνιστείτε, για να αναγνωριστεί η αξία σας.

Προβάλετε τα ταλέντα σας, δημιουργήστε αλλά μην προκαλείτε. Θέλετε να νιώσετε την εκτίμηση και την αναγνώριση στην καριέρα αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο. Όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας, γι’ αυτό προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Οι Δίδυμοι του Ιουνίου, μην προκαλέσετε και προσέξτε να μην ξεσπάσετε. Κάντε λίγο ακόμα υπομονή. Ο Ερμής ανάδρομος σας μπερδεύει αλλά φέρνει και επιστροφές ή μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα! Δημιουργικότητα και θέματα με τα παιδιά επανέρχονται.

 

Καρκίνος   Μπορείτε να φτάσετε ακόμα και τα πιο μακρινά όνειρα, αν τολμήσετε!

Το φως της Πανσελήνου τονίζει τους μακρινούς σας στόχους, τα ταξίδια, το εξωτερικό, την σκέψη και τις αποφάσεις σας.
Μην διστάσετε να ακούσετε τους γύρω σας αλλά και να αλλάξετε τον δικό σας τρόπο σκέψης. Χαμηλώστε τους τόνους και προσέξτε τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή, οι Καρκίνοι του Ιουνίου.
Επικοινωνήστε και ταξιδέψτε έστω και με την καρδιά σας!

 

Λέων  Πολεμάτε για την αξία σας και τα πιο βαθιά σας θέλω!

Θέλετε να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά και προσωπικά, βρείτε την ισορροπία με τις ανάγκες και των άλλων και κάντε οικονομία δυνάμεων και οικονομικών πόρων.
Με το φως της ολόγιομης  Σελήνης θα νιώσετε αμφιβολίες, ανασφάλεια και θα έρθετε σε σύγκρουση ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και των αγαπημένων σας.
Λέοντες του Αυγούστου θα πρέπει να σκεφτείτε με σύνεση ποιες σχέσεις σας βοηθούν και ποιες σας πιέζουν κρατώντας σας πίσω, μπορείτε να κρατήσετε με υπομονή τις σχέσεις που αξίζουν αληθινά στη ζωή σας!

 

Παρθένος  Είστε σε δίλημμα. Αλλάξτε αλλά ακούστε πρώτα τους άλλους!

Ζείτε μια εσωτερική σύγκρουση ή ένα σοβαρό δίλημμα, ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο – 12 ως 22 Σεπτεμβρίου. Η Πανσέληνος εντείνει τις διαφορές με τους άλλους και σας προκαλεί ασάφεια και μπερδέματα.
Αν θέλετε, να κρατήσετε σημαντικές σας σχέσεις, αφήστε για λίγο την δική σας οπτική, τον εγωισμό και την λογική σας και νιώστε τους άλλους . Αφεθείτε και αλλάξτε.
Αφήστε τις σημαντικές ενέργειες για αργότερα που θα έχουν ξεκαθαρίσει οι συνθήκες και οι προθέσεις.

 

Ζυγός  Αλλάξτε την κάθε σας μέρα. Φροντίστε τον εαυτό σας και την εργασία σας.

Το φως της Πανσελήνου τονίζει θέματα πιο πρακτικά και καθημερινά , την εργασία, την διατροφή σας, θέματα υγείας και υποχρεώσεις. Μην αφήσετε άτομα που δεν έχουν σημασία να επηρεάσουν την διάθεσή σας.
Διώξτε το άγχος ή την ένταση και προστατεύστε τις σημαντικές για εσάς σχέσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι Σεπτέμβρη. Ο ανάδρομος Ερμής εσάς επηρεάζει και θα φέρει διλήμματα, επιστροφές και σχέδια από το παρελθόν.
Φερθείτε με διπλωματία. Με  την γοητεία σας μπορείτε να κερδίσετε όλες τις μάχες.

 

Σκορπιός  Δημιουργήστε τον κόσμο σας, όπως τον ονειρεύεστε. Κοιτάξτε με τα μάτια της Αγάπης.

Αφήστε την ζήλεια και τον εγωισμό σας για να χαρείτε ένα από τα πιο ρομαντικά φεγγάρια της χρονιάς. Ο έρωτας, στιγμές χαράς και δημιουργίας, η τέχνη και η έμπνευση πρωταγωνιστούν αλλά προσέξτε να μην προκαλέσετε φίλους και να μην τα μπερδέψετε.
Εκεί που χτυπάει η καρδιά σας δυνατά και ό,τι σας δίνει ολοκλήρωση είναι εδώ και σας περιμένει να το ζήσετε κάτω από το φως της Σελήνης… Ο ανάδρομος ερμής ξυπνάει αναμνήσεις και παλιά μυστικά και συναισθήματα.
Θα ακούσετε την ψυχή σας ή θα παρασυρθείτε σε παιχνίδια εγωισμού; Η απόφαση δική σας και η ευτυχία στα χέρια σας!

 

Τοξότης  Το πιο σημαντικό ταξίδι σας είναι εκεί που ξεκινήσατε. Επιστρέφετε στις ρίζες σας, την οικογένεια και το σπίτι σας.

Στον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής σας στέγης η ενέργεια του φεγγαριού  σας προκαλεί να βρείτε λύσεις. Οι δικοί σας θέλουν να τους δείξετε το ενδιαφέρον σας, αλλιώς ετοιμαστείτε για γκρίνιες. Πιο μεγάλη προσοχή οι Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου.
Προσέξτε τα μυστικά σας και φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αγαπημένους…

Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα και προετοιμάστε αλλαγές.
Θυμηθείτε από τους δικούς σας ανθρώπους και από τις ρίζες σας θα πάρετε ενέργεια για δημιουργικές αλλαγές και στην καριέρα ή στην κοινωνική σας ζωή.

Ο ανάδρομος Ερμής αλλά και ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Δίας σε φαινόμενη ανάδρομη τροχιά ξαναφέρνει ανολοκλήρωτες σχέσεις και συνεργασίες για να επιλυθούν ή να βάλετε οριστικά τελεία και παύλα.

 

Αιγόκερως  Συζητήστε αλλά κυρίως ακούστε! Μια ιδέα, ένα ταξίδι ή μια συνάντηση κρύβουν ευκαιρίες.

Η Πανσέληνος σας προσκαλεί να αφήσετε για λίγο τα πρέπει και την λογική, να αφεθείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
Προσέξτε λίγο πιο πολύ και κρατήστε ισορροπίες οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου και στις αρχές Ιανουαρίου.
Δείτε το σαν μια ευκαιρία για άνοιγμα στο μυαλό αλλά και στην καρδιά σας. Συναντήσεις, μηνύματα, ιδέες και ταξιδάκια θα σας ανανεώσουν.
Ο Κρόνος δικός σας πλανήτης είναι και αυτός σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ξαναγυρνάτε στο παρελθόν για να διορθώσετε και να ολοκληρώσετε αξίες και σχέδια. Ενώ ο ανάδρομος Ερμής από τώρα ως τις 23 Σεπτεμβρίου σας καθυστερεί και σας μπερδεύει σε θέματα στέγης και με τις οικογενειακές ισορροπίες.

 

Υδροχόος  Δώστε σημασία στους αγαπημένους σας, κάτι αλλάζει στο σπίτι και σε θέματα ασφάλειας.

Σας απασχολούν πολύ τα οικονομικά σας αλλά και η αποδοχή και η αναγνώριση της αξίας σας από σημαντικές σας σχέσεις.
Ο δικός σας πλανήτης ο Ουρανός σε αρμονικές όψεις με την Πανσέληνο προκαλεί θετικές αλλαγές στις βασικές συνθήκες της ζωής σας με λίγη προσπάθεια εκ μέρους σας.

Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 23 Σεπτεμβρίου από τον Ζυγό, κινείται κυρίως ευνοϊκά για θέματα σχέσεων και δημιουργικών σχεδιών.
Σταδιακά το κλίμα των ημερών γίνεται πιο ευνοϊκό για εσάς με προσπάθεια και σοφία μπορείτε να τα καταφέρετε. Μην απογοητεύεστε και να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο διάσωσης!

 

Ιχθύες Ακολουθήστε τον κανόνα των συμμαχιών και όχι των αντιθέσεων.

Το φώς του φεγγαριού λάμπει για σας. Χρειάζεται ν’ αλλάξετε και θα ζήσετε τα όνειρά σας.
Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και καλείστε να βάλετε σε εφαρμογή με την γνώση και την εμπειρία σας, τα πιο όμορφα όνειρά σας. Ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης όμως, χρειάζεται ισορροπίες και αγώνες. Κρατήστε τα χρήσιμα και τα ουσιαστικά. Ένα δίλημμα ή μια σχέση σας απασχολεί..
Τα μυστικά σας φωτίζονται και αν δεν θέλετε ν’ αποκαλυφθούν, προσέξτε λίγο περισσότερο.
Προσέξτε όμως, ν’ ακολουθήσετε το φως της Πανσελήνου με πυξίδα την εμπειρία του χρόνου που πέρασε και τα μαθήματα που σας χάρισε.

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει οικονομικά και κληρονομικά θέματα φέρνοντας επιστροφές χρημάτων αλλά και μπερδέματα σε μυστικά και ερωτικά συναισθήματα. Να είστε συνεπείς για να κερδίσετε.
Μην φοβάστε να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, συζητήστε και ταξιδέψτε αυτή η αλλαγή σας μπορεί ν’ αλλάξει και την πραγματικότητά σας…!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

 1. Κωνσταντίνος
  10/10/2022

  Εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ όμορφη περιγραφή!!
  Ευχαριστώ πολύ..

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *