27/8~ 25/9  Το αληθινό νόημα της Νέας Σελήνης στα 12 ζώδια! Ποια ζώδια ευνοούνται & ποια θα δώσουν μάχες.

Avatar photo Mari Giova 27/08/2022

Η Νέα Σελήνη δίνει νέο νόημα στην ελευθερία, τον σκοπό και την πληρότητα των 12 ζωδίων! 

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης στην Παρθένο:

Δείξε αφοσίωση στον αληθινό σκοπό της ζωής σου…

ακόμα και αν είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο,

είναι αυτό που δίνει νόημα στην κάθε σου μέρα!

 

 

Λέξεις κλειδιά

Αφοσίωση, προσφορά, φροντίδα, ελευθερία, αυτάρκεια και πληρότητα, υγεία σώματος και Ψυχής, νέες συνήθειες, καινούρια χόμπι, καθημερινότητα, εργασία, καθαριότητα και ξεκαθάρισμα, οργάνωση, σχέδιο, ανασυγκρότηση,  τι λειτουργεί και τι όχι.

 

Στις 27 Αυγούστου ξεκινάει ένας νέος κύκλος 29 ημερών, μια καινούρια αρχή με την Νέα Σελήνη. Το φαινόμενο θα είναι σε ακριβή Σύνοδο στις 11:17 π.μ. ώρα Ελλάδας, στην Παρθένο το ζώδιο της ευφυίας, της προσφοράς και της αγνότητας ή κάθαρσης. 

Η Νέα Σελήνη είναι σε καρμική όψη ίδιας μοίρας- ο ακριβής όρος είναι όψη ιδιομοιρίας- μιας εξαιρετικά δυνατής ενεργειακά όψης σύγκρουσης, μάχης και απελευθέρωσης με τον πλανήτη του πολέμου τον Άρη.

Η συνάντηση- Σύνοδος Ήλιου και Σελήνης σε όψη τετραγώνου με τον Πλανήτη των μεγάλων μαχών Άρη προϊδεάζει για μία δυναμική και έντονη στροφή σε μία προσωπική και παγκόσμια μάχη, μία επανεκκίνηση ζωής.

Για να κατανοήσουμε πλήρως τα νοήματα αυτής της Νέας Σελήνης που θα επηρεάζει μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, πρέπει πρώτα να ξαναβρούμε το νόημα της λέξης Παρθένου ως συμβόλου και ζωδιακού αρχέτυπου στον Χρόνο.

Η Νέα Σελήνη συμβολίζει πάντα μια νέα αρχή και στο ζώδιο της Παρθένου είναι η γέννηση μια γυναίκας Παρθένου. Η παρθενικότητα εδώ όμως, δεν σημαίνει κάτι που δίνεται ή χάνεται αλλά αντίθετα συμβολίζει την δύναμη που είναι ανέγγιχτη από τον άνθρωπο- άντρα και τους νόμους του. Στην πραγματικότητα το αληθινό νόημα του ζωδίου και αυτής της Νέας Σελήνης σημαίνει ελευθερία, αυτάρκεια και πληρότητα!

Ο συμβολισμός της Παρθένου ανήκει και υπάρχει στον καθένα μας, ως έκφραση ολότητας και θεότητας και αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να αφυπνίσει τη δύναμη της δικής μας κυριαρχίας!

Διάβασε εδώ την ισχυρή τεχνική για να ξαναβρείς την εσωτερική δύναμή σου και την πληρότητα!

 

 

Επηρεάζονται πιο δυναμικά και έντονα τα μεταβλητά ζώδια και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή την Σελήνη κοντά στην 4ο μοίρα αυτών των ζωδίων: Δίδυμοι του Μαΐου, Παρθένοι του Αυγούστου, Τοξότες του Νοεμβρίου και Ιχθύες του Φεβρουαρίου.

Επιπλέον επηρεάζονται έντονα λόγω της συμμετοχής του Άρη και φυσικά της Σελήνης, τα ζώδια του Άρη- ο Κριός και ο Σκορπιός αλλά και της Σελήνης ο Καρκίνος.

 

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν ακολουθώντας ένα καινούριο μονοπάτι με το φως της  Νέας Σελήνης είναι οι Ταύροι του Απρίλη και οι Αιγόκεροι του Δεκέμβρη.

 

 

Τα βήματα για μια νέα αρχή στον καινούριο Σεληνιακό κύκλο:

  • Απελευθέρωσε χώρο κυριολεκτικά και μεταφορικά για το καινούριο στην ζωή σου!
  • Ξεκίνα από τα απλά και πρακτικά τακτοποίησε τον χώρο σου.
  • Φρόντισε το σώμα σου και τίμησε το ως τον ναό της ψυχής και των ονείρων σου.
  • Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να φτιάξεις μια λίστα με πράγματα, σχέσεις, πρόσωπα, καταστάσεις και συνήθειες που είναι υγιή και λειτουργούν ουσιαστικά στην ζωή σου και να τα ξεχωρίσεις- ξεκαθαρίσεις από αυτά που πλέον δεν σου προσφέρουν και επιβαρύνουν την ψυχοσωματική σου ολότητα.
  • Οι μικρές και απλές αλλαγές φέρνουν νέες συνήθειες και οδηγούν τελικά στην ολοκλήρωση της ζωής που ονειρεύεσαι.
  • Εργάσου μεθοδικά και με υπομονή κάνοντας μικρά βήματα κάθε μέρα.
  • Ακολουθώντας την αποστολή σου προσφέρεις σε όλο τον κόσμο. 

 

Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων εξελίξεων.

θα υπάρξουν σοβαρά γεγονότα και ειδήσεις με εκρήξεις παράλογης βίας. Η κάθαρση θα αποδοθεί.

Στην Ελλάδα η πολιτική αντιπαράθεση παίρνει φωτιά και θα διαρκέσει για μήνες οδηγώντας σε δίκες και νομικές αντιπαραθέσεις και ελέγχους. Οι αντίπαλες χώρες θα προκαλέσουν σοβαρά επεισόδια στην διάρκεια της επιρροής του Σεληνιακού κύκλου- δηλ. ως το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο χώρος της υγείας και των ΜΜΜ και των media θα δοκιμαστεί.

Οι γυναίκες θα αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους πιο έντονα από ποτέ με αφορμή  σοβαρά γεγονότα ασφάλειας και υγείας. Σημαντικά πρόσωπα της δικαιοσύνης θα κριθούν και θα αποδοθούν ευθύνες όχι μόνο τον Σεπτέμβριο αλλά ως τον Ιανουάριο του 2023.

ΚΡΙΟΣ  Ο σκοπός είναι να ξαναβρείτε την αξία στις απλές μικρές συνήθειες. 

Να φροντίσετε την υγεία και την διάθεσή σας μέσα από νέες ασχολίες, χόμπι, νέους εργασιακούς στόχους . Βρείτε νέους τρόπους απελευθέρωσης από το άγχος και την πίεση και κρατήστε μόνο τις υγιείς επαγγελματικές σχέσεις. Ο τομέας της επικοινωνίας, μια συνάντηση ή συζήτηση με τους γύρω σας θα πυροδοτήσει ένταση και δημιουργικές αλλαγές.

Υπάρχει έντονη ανάγκη να εκφράσετε άμεσα ιδέες, ανάγκες και να αναλάβετε δράση.

 

 ΤΑΥΡΟΣ    Ο σκοπός είναι η έκφραση  συναισθημάτων και δημιουργίας.

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της Νέας Σελήνης όχι μόνο για τις 27 Αυγούστου Αλλά μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 25 Σεπτεμβρίου.   η δημιουργία υπεύθυνη η ψυχαγωγία η χαρά του έρωτα ή των παιδιών,  το φλερτ και τα χόμπι θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας και μπορούν να σας οδηγήσουν σε μία νέα αρχή  θετικών αλλαγών.

Εξαίρεση αποτελούν τρεις μέρες 27, 28, 29 Αυγούστου, που θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα καριέρας και διατήρησης της ισορροπίας με σημαντικές σχέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ    Οι στόχοι σας προκαλούν αλλαγές ισορροπιών.

Σε αυτό τον κύκλο της Νέας Σελήνης θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να αγωνιστείτε για σημαντικούς στόχους και επιθυμίες σας και κάποιες φορές να συγκρουστείτε  με πρόσωπα της οικογένειας ή να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι ακόμα και επαγγελματική στέγη.  Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε όλα όσα σκέφτεστε και να κινηθείτε προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των ονείρων σας.

Πιο έντονα επηρεάζεστε οι Δίδυμοι του Μαΐου  και είστε έτοιμοι  για μάχες  με άτομα του περιβάλλοντος σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Η επικοινωνία παίρνει φωτιά.

Η ψυχολογία σας είναι αρκετά επιβαρυμένη και πλέον είστε έτοιμοι να κάνετε μία νέα αρχή, να εκφράσετε μία νέα ιδέα, να αλλάξετε ή να επιδιορθώσετε τα μέσα επικοινωνίας ή το αυτοκίνητό σας,  να ταξιδέψετε ή να μετακομίσετε και σίγουρα να επικοινωνήσετε πιο ειλικρινά με τον περίγυρό σας.  Η διαρκής κίνηση, οι συζητήσεις, μία βόλτα ή μία εξόρμηση στη φύση θα λειτουργήσει αναζωογονητικά.

 

ΛΕΩΝ  Ο στόχος  είναι η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

Δραστηριοποιείστε έντονα μέσα από συλλογική δουλειά, ομάδες ανθρώπων Με κοινούς στόχους, την πολιτική ή ένα χόμπι, σημαντικές γνωριμίες και Φιλίες για να κατακτήσετε από την αρχή την αυτοεκτίμησή σας, την αναγνώριση των ταλέντων σας και την αξιοποίησή τους αλλά και την οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα.

Διαφυλάξτε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις 27 έως 29 Αυγούστου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο επαγγελματικών και προσωπικών στόχων.

Χρόνια πολλά αγαπημένοι Παρθένοι και σίγουρα αυτά τα γενέθλια με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο θα είναι πολύ σημαντικά. ιδιαίτερα για εσάς πού είστε γεννημένοι 26 έως 28 Αυγούστου.

Όλοι θα ασχοληθείτε με την Επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση, θα δώσετε μάχες  και θα θελήσετε να αλλάξετε τη ζωή σας με βάση τα δικά σας θέλω.

 

ΖΥΓΟΣ  Στόχος είναι να ακούσετε την καρδιά σας  και να οδηγηθείτε σε μία νέα αρχή.

 Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και κρατάτε αυτά που πραγματικά χρειάζεστε βαθιά μέσα σας για να προχωρήσετε σε ένα νέο κύκλο εξέλιξης.  Οι φόβοι και ανασφάλειες πυροδοτούνται αλλά οι αλλαγές είναι αναγκαίες για να προχωρήσετε σε μία Νέα Ζωή.  Ακούστε την εσωτερική φωνή της ψυχής σας,  φροντίστε το σώμα και το πνεύμα σας,  αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας ξεκουραστείτε και ζήστε πιο κοντά σε έναν φυσικό τρόπο ζωής.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης η Αφροδίτη από τις 27 ως τις 29 Αυγούστου σε δύσκολες όψεις με Κρόνο και ουρανό προκαλεί την υπομονή σας και σας ωθεί να βάλετε όρια και να οργανωθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Στόχος της Σελήνης να φωτίσει τα όνειρά σας.

Ο κύκλος της Νέας Σελήνης ξεκινάει από τον τομέα των ονείρων των επιθυμιών των συλλογικών στόχων πού μοιράζεστε μαζί με φίλους σημαντικούς ανθρώπους ή αγαπημένα σας πρόσωπα.  μαζί με τους συντρόφους σας λοιπόν ξεκινάτε ένα νέο δρόμου που σας φέρνει πιο κοντά στις βαθύτερες επιθυμίες σας.  ο αγώνας και οι μάχες θα δοθούν ενάντια στις ανασφάλειες προσωπικές,  συναισθηματικές η οικονομικές. Μην βιαστείτε να τα αλλάξετε όλα, κινηθείτε με ευφυία και περιμένετε την ιδανική στιγμή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ   Αλλαγές σε συνεργασίες και επαγγελματικούς στόχους.

Η Νέα Σελήνη συμβολίζει μία νέα αρχή μια αλλαγή στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης πού όμως θα χρειαστεί να συγκρουστείτε και να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας απέναντι σε συνεργάτες και ανταγωνιστές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Μελλοντικά σχέδια οδηγούν σε καινούργιες εξελίξεις.

Μία νέα αρχή ξεκινάει μέσα από την επικοινωνία,  τις σπουδές, συμφωνίες ή νομικές διεκδικήσεις, μεγάλα ταξίδια Που οδηγούν σε μία μεγάλη δεύτερη ευκαιρία ζωής.  η αφορμή θα είναι η πίεση ή το άγχος σε θέματα εργασίας καθημερινότητας ακόμα και ψυχοσωματικής υγείας που θα σας κάνει να αναζητήσετε διεξόδους συμβουλές και τελικά απελευθέρωση και δημιουργία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Η τόλμη και η δράση οδηγεί  στην  ασφάλεια.

Μία νέα αρχή πραγματοποιείται μέσα από δράση, αγώνες, δημιουργικότητα, επικοινωνία ακόμα και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και καλύτερη οργάνωση  στον οικονομικό  τομέα.

Χρησιμοποιήστε την ευφυΐα σας, επικοινωνήστε και αναλάβετε δράση, για να λύσετε οποιοδήποτε οικονομικό ακόμα και ερωτικό πρόβλημα σας βασανίζει.  Ξεκαθαρίστε τις συνθήκες και τις σχέσεις σας και νιώστε απελευθερωμένοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ  Σχέσεις και συνεργασίες αλλάζουν και ανανεώνονται.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσετε ποιες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις σας βοηθάνε να εξελιχθείτε και σας δίνουν αληθινή χαρά.  κάποιες αποφάσεις είναι αναγκαίες στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας και θα χρειαστεί να διεκδικήσετε αλλά και να συζητήσετε όλα όσα σας απασχολούν.

Η ισορροπία και η ανανέωση με το σύντροφο και τους συνεργάτες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την ευημερία σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *