26/9~24/10 Η πρώτη Νέα Σελήνη του Φθινοπώρου αποκαλύπτει την αγάπη & την ομορφιά στις σχέσεις των 4 πιο τυχερών ζωδίων!

Avatar photo Mari Giova 25/09/2022

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ενώνει την δύναμή της με το Αστέρι της Τύχης, τον Δία και υπόσχεται μια νέα αρχή. Η μαγική τεχνική για την αρμονία και την αγάπη!

Αγάπησε και η λάμψη της καρδιάς σου θα ακτινοβολεί πάντα σε ηλιόφωτες μέρες ευτυχίας!

 

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης

”Δεν μπορείς να κρύψεις την αγάπη.

Η αγάπη θα βρει το δρόμο της,

Στην καρδιά κάποιου που αγαπάς.

Μακριά ή κοντά, πηγαίνει σπίτι

εκεί που ανήκει,

στην καρδιά των ερωτευμένων.”

Τζελαλεντίν  Ρουμί

 

Μια ξεχωριστή Νέα Σελήνη θα γεννηθεί τη νύχτα της 25ης προς  26ης Σεπτεμβρίου στις 00.55 ώρα Ελλάδας, όταν ο Ήλιος θα ενωθεί με την Σελήνη στο ζώδιο της συντροφικότητας και της αρμονίας στις 2° 48΄ μοίρες του Ζυγού σε δυναμική όψη με τον Δία, το αστέρι της Τύχης!

Ο Δίας από τον Κριό την ίδια μέρα θα είναι πιο κοντά στην Γη στο περίγειο, τόσο κοντά όσο είχε έρθει το 1963, πριν 59 χρόνια! Ένα φαινόμενο που θα τον δείχνει ακόμα πιο λαμπερό και μεγάλο στον ουρανό!

Μια νέα αρχή γεννιέται, που θα επηρεάζει για 29 ημέρες όλα τα ζώδια σε έναν ξεχωριστό τομέα ζωής. Σε κάθε Νέα Σελήνη είναι σημαντικό ανάλογα με τις ιδιότητες του ζωδίου που πραγματοποιείται, να δημιουργούμε τις δικές μας ευχές με διάφορες τεχνικές, που φέρνουν κάτι από την μαγεία του Σύμπαντος στον κόσμο μας.

 

Αυτή η λαμπερή Νέα Σελήνη σε πείσμα όλων είναι μια γιορτή αγάπης, ένωσης και αρμονίας για κάθε μορφή σχέσης που υπάρχει στην ζωή μας, ερωτική, φιλική, επαγγελματική ακόμα και πρώτα από όλα στην σχέση με τον εαυτό μας.

Είναι σημαντικό πριν δούμε πιο βαθιά την υγεία και την ισορροπία στις σχέσεις μας, να δούμε πρώτα την σχέση με τον εαυτό μας.

 

Η Νέα Σελήνη σε δυναμική αντίθεση με τον Δία είναι μια φωτεινή διέξοδος, που αν αξιοποιήσουμε θα μπορούμε πιο εύκολα να περάσουμε και να ξαναθυμηθούμε την πρώτη φλόγα και την αρχή. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας ενισχύει τις δημιουργικές δυνάμεις έκφρασης της Σελήνης και υποστηρίζει ανώτερες ιδέες, όνειρα και ευχές, στόχους και οράματα.

 

Ποιες ευχές ταιριάζουν ιδανικά στο ζώδιο αυτής της ξεχωριστής Νέας Σελήνης;

Ευχές συντροφικότητας προς τους άλλους και αγάπης προς τον εαυτό σου, αρμονίας και ισορροπίας, δικαιοσύνης, ευχές και σχέδια για ένωση δυνάμεων και συνεργασιών, αναζήτησης της ισορροπίας, της Τέχνης και της δημιουργίας, ευχές για καθετί όμορφο εσωτερικά και στον κόσμο!

 

Αγαπώ και εμπιστεύομαι ό,τι με κάνει να χαμογελώ.

Απελευθερώνω σχέσεις και ευθύνες που δεν λειτουργούν, αφήνομαι στην ανεμελιά των στιγμών.

Απολαμβάνω την ομορφιά στην φύση και παντού.

Με αγαπώ και με φροντίζω για να είμαι η πιο όμορφη εικόνα και το πιο όμορφο συναίσθημα του εαυτού μου.

Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή για να αγαπώ και να με αγαπούν!

Ενώνω την δύναμή μου για το κοινό καλό.

Η ζωή μου είναι πιο όμορφη όταν την μοιράζομαι!

 

 

Πώς να ενεργοποιήσεις τις ευχές της τυχερής & γεμάτης αγάπης Νέας Σελήνης:

Θα χρειαστείς

3 φύλλα δάφνης (ή οποιαδήποτε φύλλα)

Μαρκαδόρος για γραφή σε οποιαδήποτε επιφάνεια

2 λευκά ή ροζ ή πράσινα Κεριά

 

Αν είσαι στο σπίτι βρες έναν χώρο δικό σου που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Μπορείς να θυμιάσεις  ή ν’ ανάψεις τα 2 κεράκια μαζί με λίγες σταγόνες αιθέριου ελαίου. Άνοιξε τα παράθυρα, για να ανανεωθεί και να φύγει η παλιά ενέργεια και να μπει ο καθαρός αέρας.

Κλείσε τα μάτια και κάθισε ιδανικά κάπου κοντά στην ηρεμία της φύσης ή σε ήρεμο χώρο που δεν θα σε ενοχλήσει κανείς. Ξέχνα για λίγο υποχρεώσεις και κλείσε το τηλέφωνό σου.

Πάρε βαθιές ανάσες και νιώσε τα αρώματα της φύσης. Άκου γύρω σου τους ήχους και συντονίσου με την αναπνοή σου.

Όταν νιώσεις έτοιμος/η οραματίσου με κλειστά μάτια, όλα όσα εύχεσαι σαν να τα ζεις αυτή την στιγμή, νιώσε τον αέρα, τα αρώματα, τον ήλιο και φτιάξε το σκηνικό της δικής σου επιθυμίας με σένα πρωταγωνιστή!

Άκουσε τα μηνύματα που έρχονται και γράψε με τον ειδικό μαρκαδόρο- απλώς έναν μαρκαδόρο που να γράφει πάνω σε επιφάνειες- σε κάθε ένα από τα 3 φύλλα 3 ευχές. η πρώτη να είναι για σένα και ό,τι επιθυμείς αυτό το Φθινόπωρο, η δεύτερη να αφορά μια σχέση σου υγιή και αρμονική και η τρίτη να είναι για το καλό κάποιου άλλου ανθρώπου ή για το κοινό καλό όλων.

Πάρε τα τρία φύλλα σου και κρατώντας τα στο χέρι σου και μη διστάσεις να πεις αυτό που νιώθεις αυτή τη στιγμή. Σαν αυτό:

«Σε ευχαριστώ, μητέρα Γη που μου έδωσες αυτά τα φύλλα για να γράψω τις ευχές μου, να ορίσω τις προθέσεις μου και να ανταποδώσω στον κόσμο».

Μετά με ευγνωμοσύνη πάρε τα τρία φύλλα και βγες έξω κάτω από τη Νέα Σελήνη και προσφέρετε τα πίσω στη φύση. Μπορείς να βάλεις  τα τρία φύλλα στον κήπο σε μια γλάστρα ή κάτω από ένα υγιές δέντρο ή φυτό σκάβοντας λίγο και κρύβοντας τα στο χώμα ή απλά άφησέ τα στην θάλασσα αν είσαι κοντά ή στο φύσημα του φθινοπωρινού αέρα, να στροβιλιστούν και να φτάσουν, όπου ο άνεμος τα πάει.

Αφού αφήσεις τα φύλλα σου πίσω στην Γη που τα δημιούργησε, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να νιώσεις ένα με τη φύση παντού γύρω σου. Και αν το νιώσεις πες μια απλή προσευχή- όπως τη νιώθεις- πριν επιστρέψεις στο σπίτι σου. Σαν παράδειγμα θα μπορούσες να πεις:

‘Σε ευχαριστώ, μητέρα Γη για όλα όσα με γενναιοδωρία μας προσφέρεις κάθε μέρα. Σε ευχαριστώ για τα αστέρια τη νύχτα, τα δέντρα στον άνεμο και την απαλή μουσική του ωκεανού. Σε ευχαριστώ για κάθε αυγή και κάθε ηλιοβασίλεμα και για όλα όσα προσφέρεις σε αφθονία. Νιώθω ευγνωμοσύνη και σε ευχαριστώ.’

Όταν επιστρέψεις μέσα, πέρασε λίγο χρόνο σε ηρεμία. Μπορείς να χαλαρώσεις ή να κάνεις κάτι πιο δυναμικό όπως χορό, ζωγραφική.

Σβήσε τα 2 κεράκια χωρίς να τα φυσήξεις,  για να ολοκληρώσεις το τελετουργικό της Νέας Σελήνης.

Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει να θυμάσαι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος , ακολούθεισαι αυτό που νιώθεις και αυτοσχεδίασε ελεύθερα…

 

Σκεφτείτε τι θέλετε στη ζωή σας και κρατήστε το κοντά στην καρδιά σας, με αρχή αυτή τη Νέα Σελήνη από 25 Σεπτεμβρίου ως 2 Οκτωβρίου, είναι οι ιδανικές μέρες, για να δυναμώσετε με την τεχνική που σας δίνω την αρμονία στις σχέσεις σας. Επιτρέψτε στις δονήσεις της επιθυμίας σας να ενωθούν με την ενέργεια του Σύμπαντος και να είστε έτοιμοι να τις καλωσορίσετε στη ζωή σας. Όσο περισσότερο αφήνεστε και εμπιστεύεστε τόσο πιο ψηλά θα φτάνουν οι δονήσεις των επιθυμιών σας.

Είναι η αλήθεια και η αγάπη του ονείρου σας ,που ενώνεται μαζί με την δύναμη της φύσης, για να σας οδηγήσει στο δικό σας μονοπάτι!

 

Τα ιδανικά χρώματα και κρύσταλλοι που ενώνονται αρμονικά με την ενέργεια της Νέας Σελήνης στον Ζυγό με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη:

Τα χρώματα της Αφροδίτης σε πινελιές στον χώρο μας ή σε κάποιο αξεσουάρ είναι ιδανικά για την ενδυνάμωση της ενέργειάς μας. Όλες οι παστέλ αποχρώσεις ροζ και πράσινες του κυβερνήτη ‘πλανήτη’ του ζωδίου της Νέας Σελήνης.

Τα ιδανικά κοσμήματα  μπορούν να ενεργοποιήσουν την ενέργεια, όποιου τα φοράει στην γέμιση του φεγγαριού από τις 25 Σεπτεμβρίου ως τις 9 Οκτωβρίου.

Ό Χαλκός είναι το πολύτιμο μέταλλο της Αφροδίτης που κυβερνά το ζώδιο της Νέας Σελήνης και οι πολύτιμοι λίθοι που ταιριάζουν στην δόνηση αυτού του Φεγγαριού το Σμαράγδι, ο ροζ χαλαζίας- Quartz, η πράσινη και ροζ- καρπουζί τουρμαλίνη που λειτουργούν θεραπευτικά για τα τραύματα της αγάπης, ενισχύουν την αυτοεκτίμηση και ευνοούν την αληθινή αγάπη.

Το κλειδί και η υπόσχεση της Νέας Σελήνης με αποκορύφωμα την Πανσέληνο στις 9 Οκτωβρίου είναι οι αρμονικές όψεις της Αφροδίτης- του κυβερνήτη πλανήτη με τον Πλούτωνα των μεταμορφωτικών αλλαγών και της αναγέννησης! Μια υπόσχεση που οδηγεί στην απελευθέρωση, την θεραπεία και μια νέα αρχή!

 

Παγκόσμιο πλανητικό Υστερόγραφο

Οι νόμοι, οι δικαστές και οι νομοθέτες αλλά και συνασπισμοί και συνεργασίες θα περάσουν σοβαρή κρίση, όπως έχω γράψει και στο άρθρο του Δία στον Κριό που τώρα ενεργοποιείται! Θέματα νομοθεσίας γάμου αλλά και διεθνείς συμβάσεις θα κλονιστούν και θα αμφισβητηθούν.

 

Κριός    Τα όνειρα γίνονται πιο δυνατά σε αρμονία και συνεργασία με τους συντρόφους σας. 

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό είναι η πιο συντροφική Νέα Σελήνη της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο. Σας θυμίζει πως η ζωή αξίζει όταν την μοιράζεστε μαζί με συντρόφους και συμμάχους. Πραγματοποιείται στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου, της συντροφικότητας, των επαγγελματικών συνεργασιών και δείχνει την ανάγκη να επικοινωνήσετε τα οράματα σας στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.  Προσέξτε αν κάτι δεν είναι υγιές σε μια σχέση ή συνεργασία τότε θα χρειαστεί να αλλάξει ή τελειώσει για μια νέα αρχή.

Μπορείτε τώρα να πετύχετε μία ευνοϊκή συμφωνία με έναν συνεργάτη, να βρείτε έναν σύμμαχο ή να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα μία σχέση ζωής.  το κλειδί της τύχης υπάρχει μέσα από τις σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές.  χτίστε γέφυρες και βγείτε προς τα έξω αναδεικνύοντας τα φωτεινά σημεία που έχετε με τους άλλους.

 

 Καρκίνος  Απελευθερώστε το πρόγραμμά σας κρατώντας τα ουσιαστικά. 

Η πιο λαμπερή Νέα Σελήνη σας προσκαλεί να κάνετε μία νέα αρχή να έρθετε πιο κοντά στις ρίζες σας και την ασφάλεια των δικών σας ανθρώπων, να ανανεώσετε στο σπίτι ή την επαγγελματική στέγη. Σας δίνετε η ενέργεια της Σελήνης, για να εκφράσετε την αλήθεια των συναισθημάτων που τόσο καιρό κρύβετε και να βρείτε τη δύναμη ψυχής από τους δικούς σας ανθρώπους.

Πρώτα όμως θα πρέπει να απελευθερώσετε το επαγγελματικό σας πρόγραμμα από ευθύνες στις οποίες δεν πιστεύετε και να βρείτε ουσιαστικό χρόνο, για να στοχεύσετε στα όνειρά σας επαγγελματικά και προσωπικά.

 

Ζυγός   Ζήστε την κάθε μέρα μέσα από την αγάπη και την ισορροπία. 

χρόνια πολλά αγαπημένοι Ζυγοί. Μαζί με τη Νέα Σελήνη γεννιέται ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα που για εσάς του Σεπτεμβρίου θα διαρκέσει μια ολόκληρη γενεθλιακή χρονιά.  Τώρα μπορείτε να χαμογελάσετε με την καρδιά σας, να γιορτάσετε  το δικό σας φεγγάρι να γιορτάσετε τη ζωή, τη δημιουργία και την ομορφιά, την τέχνη και την ένωση, την αρμονία και την συντροφικότητα, την συνεργασία και την συμμαχία. Τολμήστε και αν κάποια σχέση ή συνεργασία δεν είναι αληθινή τότε ανανεώστε την ή πείτε την αλήθεια και φερθείτε με γενναιότητα προχωρώντας μπροστά.

 

Αιγόκερως  Λάμπετε με την αξία σας, δημιουργείτε την επιτυχία με τα πιο φωτεινά χαρίσματά σας!

Η Νέα Σελήνη ευνοεί την κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή, την έκφραση του πιο γοητευτικού εαυτού σας, την δημιουργία μέσα από τα ταλέντα και τις ικανότητές σας και την τελική καταξίωση.

Ανανεώστε τις συνήθειες σας, ξαναδείτε τις σχέσεις στο περιβάλλον σας το εργασιακό αλλά και αυτό της καθημερινότητας σας, υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες και νιώστε πιο δυνατοί και ανανεωμένοι.   Εκφράστε τι δυνατότητες σας,  ξαναβρείτε το όραμα και την αυτοπεποίθησή σας και θα γευτείτε τη δύναμη της επιτυχίας μαζί με άλλους.

Φροντίστε την ισορροπία ανάμεσα στις φιλοδοξίες σας και τις επιθυμίες και ανάγκες των δικών σας ανθρώπων. Χρειάζεστε την οικογένειά σας  και είναι στο χέρι σας να βρείτε την χρυσή τομή.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *