Η έκλειψη Ηλίου φέρνει κεραυνοβόλες αλλαγές στον ζωδιακό ουρανό!

Avatar photo Mari Giova 09/06/2021
Solar Eclipse. The moon moving in front of the sun. Illustration
Η δακτυλιοειδής έκλειψη του Ήλιου  και ποια είναι τα ζώδια που θα ζήσουν
κεραυνοβόλες αλλαγές μέχρι τις 24 Ιουνίου!

Το “δαχτυλίδι του Ήλιου” καίει το ψεύτικο και επισφραγίζει έναν νέο κύκλο φωτεινής ενέργειας, αισιοδοξίας και δράσης. Καίει παλιά λάθη και ανοίγει νέους δρόμους στην ζωή των 12 ζωδίων μέσα από αποκαλύψεις, μεταμορφώσεις και απρόβλεπτα γεγονότα.

Το δαχτυλίδι της φωτιάς ή η δαχτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου συμβαίνει όταν η Σελήνη είναι πολύ μακριά από τη Γη στο απόγειό της και δεν  καλύπτει πλήρως τον ηλιακό δίσκο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα «δαχτυλίδι» από φως. Συμβολικά αποκαλύπτει σκοτεινά σημεία που μας κρατούσαν πίσω και  φωτίζει μόνο όσα συντελούν στην φωτεινή νέα αρχή που μας περιμένει.

Το πρωϊνό της 10ης Ιουνίου πραγματοποιείται μια δακτυλιοειδής μερική έκλειψη Ηλίου στις 19ο 47΄ των Διδύμων, που δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα. Η ηλιακή έκλειψη  στην καρδιά της’ ‘καίει’ τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή και έρχεται σε δυσαρμονική όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα αλλά και μακρινή σύνοδο με ένα καρμικό σημείο, τον Βόρειο Δεσμό Σελήνης στην 10ο μοίρα των Διδύμων στον ίδιο δεκανό-δεκαήμερο με το φαινόμενο της έκλειψης. Ανάδρομοι πλανήτες και ‘Ντάρμα’-Βόρειος Δεσμός Σελήνης δείχουν την μάχη του παλιού με το νέο.

Μία είναι η δυσκολία και η πρόκληση, να μην αφήσουμε τις ψευδαισθήσεις ή τις φωνές των Σειρήνων, να μας σταματήσουν από τον δικό μας προορισμό.

Η πιο δυνατή “σύμπτωση” όμως, είναι αυτή που δεν φαίνεται …  η Αντισκιά του σημείου της Έκλειψης στις 19ο 47’ των Διδύμων πέφτει ακριβώς στην μοίρα της Αφροδίτης στην 10ο του Καρκίνου. Επομένως οι σημαντικές σχέσεις  οικογενειακές, προσωπικές αλλά και οικονομικές θα επηρεαστούν αλλά και θα επηρεάσουν τα γενόμενα αυτής της περιόδου.

Η εντυπωσιακή έκλειψη Ηλίου πάντα είναι και μια Νέα Σελήνη και δείχνει μια δυνατή ενέργεια, που είναι ικανή ν’ αλλάξει με απρόβλεπτο τρόπο τα γεγονότα. Η σύνοδος στην καρδιά της έκλειψης με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή οδηγεί στην συνειδητοποίηση του παρελθόντος μέσα από μια συνάντηση, συζήτηση ή ακόμα και ανακάλυψη της αλήθειας που απελευθερώνει και δίνει ένα οριστικό τέλος μιας παλιάς κατάστασης και την έναρξη μιας νέας πορείας ζωής.

 Astro tip: Κατά την διάρκεια των εκλείψεων δεν σταματάμε την ζωή μας, παρατηρούμε τα προβλήματα και αλλάζουμε. Καλό είναι τις σημαντικές αποφάσεις και τα ξεκινήματα να τα αφήσουμε μετά το τέλος των εκλείψεων στις 24 Ιουνίου, που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και διαυγή, όπως ο ουρανός μετά την βροχή.

Τυπικά η περίοδος της επιρροής των εκλείψεων τελειώνει στις 24 Ιουνίου με το φαινόμενο της Πανσελήνου, που συμβολίζει και την ολοκλήρωση ενός κύκλου. Η συνέχεια της επιρροής ακόμα και για μήνες μπορεί να συμβεί σε Διδύμους  8-14 Ιουνίου, Τοξότες 9-15 Δεκεμβρίου, Παρθένους 10-16 Σεπτεμβρίου και Ιχθύες 8-14 Μαρτίου αλλά λόγω της αντισκιάς θα επηρεαστούν και οι Καρκίνοι της 30ης Ιουνίου και 1ης Ιουλίου αλλά και σε κοντραντισκιά οι Αιγόκεροι της 31ης  Δεκεμβρίου και 1ης Ιανουαρίου.

Η επιρροή της έκλειψης δεν είναι πάντα δύσκολη, υπάρχουν περιπτώσεις ωροσκοπίων που οι εκλείψεις λειτουργούν θετικά δίνοντας ώθηση για αλλαγές.

Σίγουρα επηρεάζονται οι μαθητές που δίνουν εξετάσεις και μπορεί λόγω άγχους να κάνουν λάθος στο θέμα ή στην διατύπωση και να πιεστούν έντονα ψυχολογικά. Κάποια θέματα θα είναι παραπλανητικά και θα κρύβουν παγίδες, γι’ αυτό καλό είναι να διαβάζετε το ζητούμενο του θέματος αρκετές φορές και με ηρεμία, όπως και να μην επηρεαστείτε από το τι θα ακούσετε. Γονείς και εκπαιδευτικοί πρέπει να στηρίζουν τα παιδιά τους και να μην τα αγχώνουν με τον στόχο των βαθμών.

Σε  θέματα κοινωνικά και πολιτικά σκάνδαλα αποκαλύπτονται, σοβαρά εγκλήματα εξιχνιάζονται, συμφωνίες με τις γείτονες χώρες αναθεωρούνται και προσβάλλονται, στον θαλάσσιο χώρο συμβαίνουν ατυχήματα, σοβαρές προκλήσεις και προκαλούνται έριδες. Σημαντικοί ηγέτες πολιτικοί και θρησκευτικοί πλήττονται από σκάνδαλα. Νέοι νόμοι προκαλούν το κοινό αίσθημα παγκόσμια. Πολλές ψευδείς ειδήσεις. Η μέγιστη επιρροή της έκλειψης αυτής παραμένει η επικοινωνία και η εκπαίδευση, τα ΜΜΕ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τέλος, όπως είχα προβλέψει και στις ετήσιες προβλέψεις για το 2021 η θεραπεία για τον Covid-19 και σημαντικές θεραπείες για την ανθρωπότητα  θα προχωρήσουν και θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο.

Παγκόσμια ακραία γεωφυσικά φαινόμενα με επίκεντρο 9-15 Ιουνίου.

Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια η δακτυλιοειδής έκλειψη του Ήλιου της 10ης Ιουνίου ως τις 24

ΚΡΙΟΣ   Νέα σχέδια και ιδέες σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον!

Ταξίδια, συναντήσεις, συμφωνίες και  συζητήσεις είναι στο φουλ αλλά χρειάζονται προσοχή στις λεπτομέρειες. Πολλές εκπλήξεις και απρόσμενες συναντήσεις ακόμα και από τα παλιά.

Κάντε ένα σέρβις στο αυτοκίνητό σας και τσεκάρετε όλα όσα χρειάζεστε, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή στην καρδιά της έκλειψης οι καθυστερήσεις ή τα μικρά εμπόδια είναι στο πρόγραμμα. Επίσης αν έχετε μυστικά μην αφήνετε το κινητό σας ή το κομπιούτερ σας  σε αδιάκριτα βλέμματα.

Προστατέψτε ό,τι αξίζει για σας, στις οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ   Οικονομικές αλλαγές και έξοδα.

Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα.

Αναζητάτε νέες σταθερές στην ζωή σας αλλά μην τεντώσετε το σκοινί γιατί θα το μετανιώσετε. Θα είστε πολύ καλύτερα όσο περνάνε οι μέρες.

Όσοι ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο, να προσέξετε τις εντάσεις και να εκτονωθείτε με γυμναστική και σπορ ή στην αγκαλιά αγαπημένων σας προσώπων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ  Γιορτάστε τα γενέθλια σας ακόμα και με την έκλειψη ένας νέος κύκλος έρχεται.

Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονη έκλειψη Ηλίου σας ωθεί στο τέλος μιας παλιάς κατάστασης και σε νέα ξεκινήματα! Έντονη η ανάγκη να αλλάξετε και να τολμήσετε.

Όσοι έχετε γενέθλια κοντά στις 10 Ιουνίου θα κάνετε μια σημαντική αλλαγή στις προτεραιότητές σας που θα σας επηρεάσει μια ολόκληρη γενεθλιακή χρονιά.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά σας μπερδεύει αλλά φέρνει εκπλήξεις και ξαφνικές συναντήσεις από το παρελθόν. Επιλύστε παλιές εκκρεμότητες και προσέξτε τι συζητάτε αν δεν θέλετε να πληγωθείτε. Προσέξτε τις διαδρομές με το αυτοκίνητο και νεαρά άτομα από το περιβάλλον σας που έχουν πιεστεί.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αλλάζετε μέσα σας και αναζητάτε μια νέα αρχή πιο κοντά στα όνειρά σας.

Φροντίστε την ψυχολογία σας αλλά και παλιά θέματα υγείας. Χρειάζεστε ηρεμία και ξεκούραση.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 26 Ιουνίου τονίζει την γοητεία, τα φλερτ αλλά και την πειθώ σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Στις 13 Ιουνίου μια  έκπληξη ή μια θετική αλλαγή σας περιμένει.

Η έκλειψη επηρεάζει σε όψη αντισκιάς του Καρκίνους της 30ης Ιουνίου και 1ης Ιουλίου, εσείς αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις και συμφωνίες για να μην  πληγωθείτε, να περάσουν αυτές οι μέρες και θα γίνουν όλα καλύτερα!

 

ΛΕΩΝ  Μια νέα φιλία ή σημαντική γνωριμία φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές .

Δώστε την ενέργειά σας σε αυτό που επιθυμείτε εσείς και όχι οι άλλοι αλλά κρατήστε την ισορροπία στις φιλίες και την συλλογική δουλειά. Προσέξτε πού εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και πού επενδύετε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Μια έκλειψη του δικού σας κυβερνήτη του Ήλιου ακόμα κι όταν γίνεται σε φιλικό ζώδιο όμως, σας αναστατώνει και σας αλλάζει.

Μια επιθυμία ή μια φιλική σχέση σας αλλάζει και εσείς μεταμορφώνεστε!

Αναζητήστε ισορροπίες για σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες ιδιαίτερα οι Λέοντες των πρώτων ημερών του Αυγούστου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ   Προστατέψτε την καριέρα και την καταξίωσή σας.

Προσέξτε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία. Κλείστε τα αυτιά σας στις Σειρήνες.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 11ο οίκο σε όψη με Ουρανό τονίζει τις γνωριμίες, τις συναντήσεις και τις φιλικές ή ερωτικές  σχέσεις σας.

Η έκλειψη του Ήλιου σε τετράγωνο με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα σας επηρεάζει σε θέματα κοινωνικού κύρους, καριέρας αλλά και σχέσεων με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας.

Ιδιαίτερη προσοχή οι Παρθένοι 10-16 Σεπτεμβρίου.

 

ΖΥΓΟΣ   Νέες  ευκαιρίες  και έμπνευση.

Αλλάξτε οπτική, κοσμοθεωρία και γίνεστε πιο αισιόδοξοι! Σχέδια που μοιάζουν άπιαστα ή μακρινά τονίζονται, αλλάζουν και μεταμορφώνονται. Ένα ταξίδι, σπουδές, συμφωνίες ή νομικές υποθέσεις, project επανέρχονται τώρα για να λυθούν και να σας δείξουν νέους ορίζοντες.

Προσοχή χρειάζεται να δείξετε μόνο στις εργασιακές σας σχέσεις και στο άγχος που επηρεάζει την ψυχοσωματική σας υγεία.

Ταυτόχρονα η  Αφροδίτη στον Καρκίνο από τον 10 οίκο τονίζει θέματα καριέρας, κοινωνικών εκδηλώσεων και γιορτών. Στις 10 και 11 Ιουνίου όμως, λόγω της αντισκιάς που προκαλεί η Ηλιακή έκλειψη στην ‘δική σας’ Αφροδίτη παρατηρήστε με σοφία τι μπορεί να προκύψει στον κοινωνικό σας κύκλο και στην καριέρα.

Οι φίλοι και ΄σημαντικοί άνθρωποι γοητεύονται από σας και σας γοητεύουν. Σίγουρα μπορείτε να ανοίξετε τον κύκλο σας και να χαρείτε όμορφες στιγμές. Μην μπερδέψετε όμως, φίλους με ερωτικές σχέσεις μέχρι τις 24 Ιουνίου γιατί θα προκληθούν εντάσεις!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Φροντίστε τις πιο βαθιές σας ανάγκες για να λυτρωθείτε!

Η Δακτυλιοειδής έκλειψη , στον 8ο οίκο τονίζει θέματα οικονομικών και της ανάγκης σας να ξεκαθαρίσετε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πιέζει.

Μια κίνηση  ματ μπορεί να αλλάξει ό,τι σας δίνει ασφάλεια. Ασφάλεια για σας είναι η δύναμη από τον έρωτα και τα οικονομικά. Προσέξτε λάθος επενδύσεις ή ενέργειες μέχρι τις 23, γιατί θα επηρεάσουν επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 9ο οίκο  τονίζει τον μαγνητισμό, την πειθώ σας και τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Ξαναβρείτε την χαρά της ζωής!

Με τον Άρη στον Λέοντα στον 10 οίκο από τις 11 Ιουνίου προβάλετε την προσωπικότητα και τα ταλέντα σας με μέτρο και κρατώντας τις ισορροπίες στην καριέρα σας.

Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών του Νοέμβρη προσέξτε  μια μακροχρόνια σχέση και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Οι εντάσεις καιροφυλακτούν μέχρι τις 24 Ιουνίου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ   Η Ηλιακή έκλειψη τονίζει την ανάγκη αλλαγών σε μια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση.

Η έκλειψη του Ηλίου πραγματοποιείται στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας και δείχνει γεγονότα και συναισθήματα που προυπήρχαν ως εκκρεμείς ή ανολοκλήρωτες υποθέσεις.

Πιο έντονα επηρεάζει τους  Τοξότες 9-15 Δεκεμβρίου.

Η δυνατή ενέργεια της έκλειψης επηρεάζει το κομμάτι των διαπροσωπικών και μακροχρόνιων σχέσεων. Αν ο σύντροφος ή ένας συνεργάτης σας σάς προβληματίζουν, τότε η έκλειψη θα βοηθήσει την λύση του προβλήματος. Αν η σχέση σώζεται θα αλλάξετε και θα προχωρήσετε μαζί αλλιώς θα σταματήσει να σας ταλαιπωρεί. Μην μπερδέψετε την οικογένειά σας.

Οι δικοί σας άνθρωποι σας χρειάζονται και θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας σας απασχολούν.

Καλύτερα να μην πάρετε μέχρι τις 23 Ιουνίου σημαντικές αποφάσεις, αφήστε το για αργότερα που θα βλέπετε πιο καθαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Ακούστε την λογική και την διαίσθησή σας, όχι τους άλλους.

Η Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου επηρεάζει θέματα εργασιακών σχέσεων και την καθημερινότητά σας. Σας βάζει διλήμματα και σας αγχώνει. Μην επηρεάζεστε από άλλα άτομα και μην δίνετε βάση σε φήμες που μάλλον είναι απατηλές ή κρύβουν παγίδες.

Η Αφροδίτη στον 7ο  οίκο στον Καρκίνο, σας καλεί να βρείτε ισορροπίες με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας. Προσέξτε οι Αιγόκεροι της 31ης Δεκεμβρίου και 1ης Ιανουαρίου μια σπίθα μπορεί να φέρει οριστική ρήξη στις εργασιακές σας σχέσεις.

Ο Άρης στον 8 οίκο μετά τις 11 Ιουνίου δίνει ένταση και πάθος στις επιθυμίες και τους πόθους σας αλλά και στην ανάγκη σας για ασφάλεια προσωπική ή οικονομική.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Το ‘δαχτυλίδι της φωτιάς’ στοχεύει στον έρωτα ή στην δημιουργία.

Για να γεννηθεί κάτι καινούριο, πρέπει κάτι άλλο να τελειώσει.

 Ο έρωτας και τα φλερτ, παλιοί και νέοι εραστές σας μπερδεύουν και σας βάζουν σε δίλημμα. Αυτές τις μέρες δεν μπορείτε ν’ αποφασίσετε τι θέλετε ή πληγώνεστε και μεγενθύνετε συναισθήματα λόγω και δικής σας ανασφάλειας αλλά και ψευδαισθήσεων. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να πιστέψετε πρώτα εσείς στην αλήθεια και την αξία σας.

Η ενέργεια της έκλειψης είναι φιλική με το δικό σας ζώδιο αλλά οι υπόλοιπες πλανητικές όψεις δεν βοηθούν πολύ.

Φέρτε αέρα ανανέωσης και δημιουργήστε με έμπνευση και φαντασία στην επιχείρηση ή την εργασία σας. Χαρείτε και διασκεδάστε.

Ο Άρης στον Λέοντα στον 7ο οικο μετά τις 11 τονίζει τον ανταγωνισμό σε σχέσεις και συνεργασίες.  Οι Υδροχόοι του 2ου Δεκαημέρου και πιο πολύ όσοι είστε στις αρχές Φεβρουαρίου προσέξτε μην έρθετε σε ρήξη με σημαντικούς ανθρώπους για σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ  Κάντε ένα διάλειμμα στα σημαντικά.

Φροντίστε τον εαυτό σας και ό,τι έχει σημασία για σας και αφήστε τις σημαντικές κινήσεις για την επόμενη εβδομάδα, που θα είναι πιο ευνοϊκή! Ή έκλειψη Ηλίου της 10ης Ιουνίου εντείνει προβλήματα σε οικογενειακά θέματα ή στο σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας που μπορεί να προκαλείτε και εσείς, αν είστε γεννημένοι 8-14 Μαρτίου. Φροντίστε τους γονείς σας και το σπίτι σας.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο  στον 5ο οίκο δίνει εύνοια στην δημιουργία, τις επιχειρήσεις, τον έρωτα ή τα παιδιά με ιδανική ημέρα την 21η Ιουνίου.

Ο Άρης στον Λέοντα στον 6 οίκο του ωροσκοπίου σας, μετά τις 11 Ιουνίου  δίνει μια πιεστική διάθεση σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Φροντίστε τον εαυτό σας , την υγεία και την διατροφή σας. Μπορείτε να αποφορτισθείτε με σωματική δραστηριότητα ή γυμναστική.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *