Η Πανσέληνος του χιονιού καθορίζει τα πιο μεγάλα όνειρα των 12 ζωδίων!

Avatar photo Mari Giova 16/02/2022
Watercolor,Painting,,Illustration,,Round,Logo.,Forest,,Suburban,Landscape,,Silhouettes,Of
Η καθοριστική επιρροή της Πανσελήνου στα 12 ζώδια!

Απελευθέρωσε την δύναμή σου και

λάμψε στην δόξα του ονείρου σου!

 

Μια μαγευτική Πανσέληνος θα φωτίζει τον ουρανό τη νύχτα της 16ης Φεβρουαρίου με επιρροή ως την 1η Μαρτίου. Αν ο καιρός το επιτρέπει, θα μπορέσετε να παρατηρήσετε δίπλα στο ολόγιομο φεγγάρι να λάμπει το πιο γνωστό αστέρι από την αρχαιότητα ο βασιλικός αστέρας Regulus, που θεωρείται ότι φέρνει μεγάλη φήμη, επιτυχία και δόξα για όποιον τυχερό έχει γεννηθεί κάτω από την επιρροή του.

Η Πανσέληνος σε σύνοδο με το αστέρι της δόξας, συμβολίζει μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία για την τριπλότητα της φωτιάς- Κριούς Λέοντες και Τοξότες του 3ου  Δεκαημέρου- και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Η Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο στον άξονα Λέοντα Υδροχόου αποκαλύπτει  τίς αληθινές επιθυμίες και όλα τα συναισθήματα, από τα πιο σκοτεινά της ζήλειας και του εγωισμού στα πιο φωτεινά της αγάπης και του πάθους που ανάβουν φωτιά στην καρδιά της ζωής και του κόσμου.

Η πάλη ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, ανάμεσα στο φως και τις σκιές της ψυχής συγκρούεται με τους Δεσμούς της Σελήνης και σε καρμική όψη με τον Πλούτωνα πιέζει και προκαλεί το πεπρωμένο των 12 ζωδίων για μεταμόρφωση και αλήθεια.

Παράλληλα με την Πανσέληνο σήμερα γίνεται η ακριβής σύνοδος Αφροδίτη και Άρη, των πλανητών του έρωτα και της αγάπης πυροδοτώντας ερωτικές διεκδικήσεις και δυνατά συναισθήματα αλλά και αποκαλύψεις μυστικών!

Σε παγκόσμιο επίπεδο αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων κλονίζουν ισχυρούς πολιτικούς και ηγέτες σε όλους τους τομείς. Ο βασιλικός θεσμός παίρνει νέα μορφή. Ένας σημαντικός ηγέτης αναδεικνύεται και αναγνωρίζεται πρωταγωνιστώντας στις παγκόσμιες εξελίξεις.

 

Η λαμπερή Πανσέληνος του χιονιού συναντά τον βασιλικό Αστέρα της μεγαλοπρέπειας και φωτίζει τα πιο μεγάλα όνειρα των 12 ζωδίων!

 

Κριός     

Η Πανσέληνος φωτίζει τον οίκο του Έρωτα. Ο έρωτας,  η αγάπη,  το φλερτ απογειώνεται και δυναμώνει.  Η δημιουργικότητα, οι καλλιτεχνικές  δραστηριότητες  και τα παιδιά  έρχονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν θετικά.  Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στα συναισθήματα για τον ερωτικό σας σύντροφο  και τις απαιτήσεις των φίλων ή ενός συλλογικού στόχου.

 

 

Ταύρος  

Η Πανσέληνος αναμοχλεύει διλήμματα και αντιθέσεις ανάμεσα στο σπίτι και τις ισορροπίες στην οικογένεια και την καριέρα σας. Ειδικά οι Ταύροι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί στην επικοινωνία με συγγενείς, γείτονες αλλά κυρίως με την οικογένειά σας. Αν δεν προσέξετε θα αποκαλυφθούν μυστικά και συζητήσεις.

Ευτυχώς η  σύνοδος Αφροδίτης και Άρη από σήμερα ως τις 5 Μαρτίου θα σας δώσει μια σημαντική ερωτική ευκαιρία ή μια ώριμη αγάπη και μια δεύτερη ευκαιρία ζωής!

 

 

Δίδυμοι  

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας και φέρνει διλήμματα ευκαιρίες αλλά και φόρτιση ανάμεσα στις δικές σας  αποφάσεις και ιδέες και την κουλτούρα διαφορετικών ανθρώπων. Σπουδές νομικές υποθέσεις  συζητήσεις και συμφωνείς ευνοούνται αφού ξεπεραστούν διλήμματα και Αντιθέσεις.

Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη δυναμώνει μυστικά συναισθήματα ως τις 5 Μαρτίου.

 

Καρκίνος    

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και της ασφάλειας συναισθηματικής και προσωπικής που αναζητάτε. Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλα πρόσωπα πρέπει να τα χειριστείτε δίκαια Και προσεκτικά.

Η Αφροδίτη με τον Άρη στον τομέα του γάμου και των μακροχρόνιων σχέσεων ως τις 5 Μαρτίου, ευνοεί τα συναισθήματα  με τον σύντροφό σας.

 

 

Λέων 

Η Πανσέληνος  στο δικό σας ζώδιο σε σύνοδο με τον βασιλικό αστέρα της δόξας είναι σίγουρα μια ευκαιρία για να βρείτε την επιτυχία! Λειτουργεί ως μεγεθυντικός φακός  και τονίζει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Προσέξτε αν βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και των σημαντικών άλλων της ζωής σας θα βρείτε τον δρόμο της επιτυχίας!

 

 

Παρθένος   

Η Πανσέληνος αναμοχλεύει και αποκαλύπτει κρυφά συναισθήματα,  φόβους και ανασφάλειες και μυστικές ενέργειες. Φροντίστε την ψυχολογία σας αλλά και θέματα υγείας και κρατήστε ισορροπίες στις εργασιακές σχέσεις.

Η σύνοδος Αφροδίτης και Άρη  τροφοδοτεί τον έρωτα και την δημιουργικότητα  ως τις 5 Μαρτίου.

 

Ζυγός 

Ευτυχώς για σας η Πανσέληνος ευνοεί  στόχους και κοινά όνειρα μέσα από τον κύκλο γνωριμιών σας,  τους φίλους  και τον σύντροφό σας.  Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στον ερωτικό σας σύντροφο και τους φίλους.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος  φωτίζει την καριέρα σας αλλά χρειάζεται προσοχή για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου σε συζητήσεις και συμφωνίες. Προστατεύστε την επαγγελματική σας είκόνα και την κοινωνική σας φήμη. Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις οικογενειακές ευθύνες αλλιώς θα υπάρξουν εντάσεις.

 

Τοξότης  

Η Πανσέληνος  σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στην συντροφικότητα. Ζήστε τον έρωτα, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε και σχεδιάστε μακροπρόθεσμους και μεγάλους στόχους. Η επικοινωνία σας με διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς, οι νέες γνώσεις και οι σπουδές σας ανοίγουν νέους ορίζοντες πιο φωτεινούς και αισιόδοξους!

 

 

Αιγόκερως 

Διαχειριστείτε σωστά έξοδα και έσοδα, όπως και οικονομικές υποθέσεις που αφορούν εσάς και τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας.  έκτακτα έξοδα ή μία ένταση μπορεί να σας φορτίσει με την επιρροή της Πανσελήνου.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο ως τις 5 Μαρτίου σας χαρίζουν ακαταμάχητη γοητεία.

 

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος επηρεάζει   τις μακροχρόνιες σχέσεις και  σας πιέζει, για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της σχέσης σας ή να ελευθερωθείτε και να ζήσετε τον ξεχωριστό έρωτα που σας ταιριάζει.

 

Ιχθύες  

Η καθημερινότητα,  η ρουτίνα και οι σχέσεις στην εργασία αλλά και η υγεία σας Τονίζονται  με την σημερινή πανσέληνο.  Αποφύγετε την ένταση με τους συναδέλφους σας,  οργανώστε το χρόνο σας και  υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *