Δίας και Ουρανός Μια μικρή αλλαγή μπορεί να αποδειχθεί μια μεγάλη ευκαιρία για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 18/02/2022
Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Ουρανό
από τις 18/2/2022 έως τις 21/3/2022
φέρνει εκπλήξεις και επέκταση σε αλλαγές,
που ξεπερνούν όρια και περιορισμούς
για όλα τα ζώδια!

 

Στις 18 Φεβρουαρίου  με μέγιστη επιρροή ως τις 21 Μαρτίου πραγματοποιείται μια σπάνια

όψη, το εξάγωνο Δία και Ουρανού, σηματοδοτώντας δημιουργικές και κεραυνοβόλες αλλαγές.

 

Η εύνοια των πλανητών επηρεάζει τα ζώδια της Γης –Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους

και τα ζώδια του νερού – Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς.

Ενώ και το ζώδιο του Δία, οι Τοξότες, και του Ουρανού, οι Υδροχόοι, θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν αλλαγές και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες!

 

Παράλληλα δυναμώνει την θετική σημασία της όψης  Δία και Ουρανού

η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο με τον Δία στους Ιχθύς. 

Σήμερα στις 18:43 ο Ήλιος αφήνει τον επαναστάτη Υδροχόο και

περνάει στους ιδεαλιστές Ιχθύς ξεκινώντας το μήνα των γενεθλίων τους!

Λέξεις-κλειδιά της ”εποχής” των Ιχθύων είναι

Ο ρομαντισμός, η διαίσθηση, τα συναισθήματα, η ευαισθησία,

η τέχνη και η πίστη σε κάτι ανώτερο, ο αόρατος κόσμος της ψυχής.

 

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο η έρευνα του διαστήματος και οι ανακαλύψεις στις επιστήμες θα κάνουν άλματα! Μπορεί να ανακαλυφθούν νέες πηγές ενέργειας ή νέοι τρόποι καινοτόμοι αξιοποίησης της γης και των αγαθών της. Φωτισμένοι θρησκευτικοί και πνευματικοί ηγέτες θα προσεγγίσουν με νέους δρόμους την ανθρωπότητα και θα τονίσουν τις αξίες του ανθρωπισμού, της ειρήνης και του σεβασμού στο περιβάλλον. Τα γεγονότα αυτά θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του 2022.

 

Κριός       Δίας και Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους για να νιώσετε πιο ασφαλείς σε προσωπικό αλλά και οικονομικό επίπεδο. Η αυτοπεποίθηση και οι αξίες σας σάς οδηγούν σε καινούριους δρόμους ευκαιριών.

 

Ταύρος    Αξιοποιήστε την εύνοια της τύχης, ακολουθήστε την έμπνευσή σας και δραστηριοποιηθείτε σε μακρόπνοα μελλοντικά σας σχέδια. Δίας και Ουρανός ανοίγουν νέους εναλλακτικούς δρόμους, για να πετύχετε σε μια συλλογική προσπάθεια, όνειρα και στόχους.

 

Δίδυμοι    Η ισχύς εν τη ενώσει, και αυτό θα το δείτε να εξελίσσεται σε αλλαγές που αφορούν επαγγελματικά σχέδια, συνεργασίες, αλλά και τη σχέση με το σύντροφό σας. Η εσωτερική σας δύναμη και αλλαγές που ξεκινάνε από μέσα σας θα δώσουν ώθηση στην επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση.

 

Καρκίνος    Μια δεύτερη ευκαιρία έρχεται μέσα από ταξίδια, νέες γνώσεις, έναν ενδιαφέροντα κύκλο γνωριμιών και ειδικών. Θα ανοίξετε τους ορίζοντές σας και την οπτική που βλέπετε τον κόσμο για να πετύχετε μεγαλόπνοα σχέδια.

 

Λέων    Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ήλιος, μαζί με το ευνοϊκό εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό, φωτίζει κρυμμένα μυστικά και συναισθήματα, βαθιές επιθυμίες. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, και αξίζει να ακολουθήσετε την εσωτερική σας φωνή.

Μπορείτε να εκφραστείτε δημιουργικά και να πετύχετε τολμώντας αλλαγές οικονομικές και επαγγελματικές.

 

Παρθένος    Μια κεραυνοβόλα ευκαιρία έρχεται μέσα από την επικοινωνία και το άνοιγμα των οριζόντων σας προς καινούρια μονοπάτια. Μία σημαντική επαγγελματική συμφωνία και συνεργασία ή μία σχέση ζωής σας κάνουν να βλέπετε το μέλλον πιο αισιόδοξα!

 

Ζυγός     Η καθημερινότητά σας και οι σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον ευνοούνται από αλλαγές στην τακτική και την προσέγγιση του κύκλου της δουλειάς σας. Κέρδη, στήριξη και συμμαχίες που δεν περιμένατε πνέουν άνεμο ανανέωσης και νέων ευκαιριών.

 

Σκορπιός    Ο έρωτας, η δημιουργικότητα, τα παιδιά, η τέχνη, μια δική σας δουλειά σας δίνουν φτερά και σας κάνουν πάλι να ονειρεύεστε. Προσεγγίστε με διαφορετικό τρόπο, αλλάξτε και ανανεώστε συνεργασίες ή τη σχέση με το σύντροφό σας, και όλα θα γίνουν καλύτερα.

 

Τοξότης   Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Δίας, σε αρμονική όψη με τον πλανήτη Ουρανό, αλλάζει και ανανεώνει την καθημερινότητά σας στο σπίτι και στην εργασία, ακόμα και στις οικογενειακές σχέσεις.

 

Αιγόκερως    Φανείτε δημιουργικοί και ακολουθήστε νέους τρόπους έκφρασης. Επικοινωνήστε, συναντηθείτε με αγαπημένους ανθρώπους, προβάλλετε τις ιδέες και τα ταλέντα σας, και οι ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο σας κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

Υδροχόος      Μια σημαντική αλλαγή βελτιώνει έναν οικονομικό σας στόχο και σας βοηθά να προσεγγίσετε περισσότερους φίλους, για να πετύχετε με συλλογική προσπάθεια κοινά όνειρα και επιθυμίες.

 

Ιχθύες    Ξεκινάει επιτέλους ο μήνας των γενεθλίων σας από το απόγευμα, στις 18:43. Ο Ήλιος και ο Δίας φωτίζουν την προσωπικότητα, τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας. Νέοι τρόποι επικοινωνίας, το Διαδίκτυο, η διαφήμιση και το άνοιγμα στον κύκλο σας θα σας φέρουν ξαφνικές και σημαντικές ευκαιρίες.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *