Οι 3 μεγάλοι τυχεροί του ζωδιακού που λάμπουν στην Πανσέληνο του χιονιού!

Avatar photo Mari Giova 16/02/2022
Η λαμπερή Πανσέληνος του χιονιού συναντά τον βασιλικό Αστέρα
της δόξας και φωτίζει τα πιο μεγάλα όνειρα 3 ζωδίων!

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου 

Απελευθέρωσε την δύναμή σου

και λάμψε στην δόξα του ονείρου σου!

 

Μια μαγευτική Πανσέληνος θα φωτίζει τον ουρανό τη νύχτα της 16ης Φεβρουαρίου με επιρροή ως την 1η Μαρτίου. Αν ο καιρός το επιτρέπει, θα μπορέσετε να παρατηρήσετε δίπλα στο ολόγιομο φεγγάρι να λάμπει το πιο γνωστό αστέρι από την αρχαιότητα ο βασιλικός αστέρας Regulus, που θεωρείται ότι φέρνει μεγάλη φήμη, επιτυχία και δόξα για όποιον τυχερό έχει γεννηθεί κάτω από την επιρροή του.

 

Η Πανσέληνος σε σύνοδο με το αστέρι της δόξας, συμβολίζει μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία για την τριπλότητα της φωτιάς- Κριούς Λέοντες και Τοξότες του 3ου  Δεκαημέρου– και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες αυτών των ζωδίων.

 

Η Σελήνη απέναντι από τον Ήλιο στον άξονα Λέοντα Υδροχόου αποκαλύπτει  τίς αληθινές επιθυμίες και όλα τα συναισθήματα, από τα πιο σκοτεινά της ζήλειας και του εγωισμού στα πιο φωτεινά της αγάπης και του πάθους που ανάβουν φωτιά στην καρδιά της ζωής και του κόσμου.

 

Η πάλη ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, ανάμεσα στο φως και τις σκιές της ψυχής συγκρούεται με τους Δεσμούς της Σελήνης και σε καρμική όψη με τον Πλούτωνα πιέζει και προκαλεί το πεπρωμένο των 12 ζωδίων για μεταμόρφωση και αλήθεια. 

 

Παράλληλα με την Πανσέληνο σήμερα γίνεται η ακριβής σύνοδος Αφροδίτη και Άρη, των πλανητών του έρωτα και της αγάπης πυροδοτώντας ερωτικές διεκδικήσεις και δυνατά συναισθήματα αλλά και αποκαλύψεις μυστικών!

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο αποκαλύψεις μυστικών και σκανδάλων κλονίζουν ισχυρούς πολιτικούς και ηγέτες σε όλους τους τομείς. Ο βασιλικός θεσμός παίρνει νέα μορφή. Ένας σημαντικός ηγέτης αναδεικνύεται και αναγνωρίζεται πρωταγωνιστώντας στις παγκόσμιες εξελίξεις.

 

 

Κριός   

Η Πανσέληνος φωτίζει τον οίκο του Έρωτα. Ο έρωτας,  η αγάπη,  το φλερτ απογειώνεται και δυναμώνει.  Η δημιουργικότητα, οι καλλιτεχνικές  δραστηριότητες  και τα παιδιά  έρχονται στο επίκεντρο και σας απασχολούν θετικά.

Κρατήστε ισορροπίες ανάμεσα στα συναισθήματα για τον ερωτικό σας σύντροφο  και τις απαιτήσεις των φίλων ή ενός συλλογικού στόχου.

 

 

 

Λέων 

Η Πανσέληνος  στο δικό σας ζώδιο σε σύνοδο με τον βασιλικό αστέρα της δόξας είναι σίγουρα μια ευκαιρία για να βρείτε την επιτυχία! Λειτουργεί ως μεγεθυντικός φακός  και τονίζει θετικά ή αρνητικά συναισθήματα για τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

Προσέξτε αν βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και των σημαντικών άλλων της ζωής σας θα βρείτε τον δρόμο της επιτυχίας!

 

 

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος  σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στην συντροφικότητα. Ζήστε τον έρωτα, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε και σχεδιάστε μακροπρόθεσμους και μεγάλους στόχους.

Η επικοινωνία σας με διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς, οι νέες γνώσεις και οι σπουδές σας ανοίγουν νέους ορίζοντες πιο φωτεινούς και αισιόδοξους!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *