Η Αφροδίτη στους Διδύμους προκαλεί το παιχνίδι του έρωτα στα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 24/06/2022

23 Ιουνίου ως 17 Ιουλίου Ποιες μέρες φέρνουν τύχη στον Έρωτα & ποιες προκαλούν ταραχές!

 

Η Αφροδίτη στις 23 Ιουνίου αφήνει την σταθερότητα του Ταύρου και ως τις 17 Ιουλίου θα ταξιδεύει και θα ξεμυαλίζει όλα τα ζώδια, σε ανέμελα παιχνίδια έρωτα από τους αέρινους, πάντα έφηβους και λίγο επιπόλαιους Διδύμους!

Το χιούμορ, οι έξυπνες ατάκες, η ανεμελιά αυτού του ζωδίου, η αιώνια νεανική τρέλα και το φλερτ θα χρωματίζουν όλες τις σχέσεις των ζωδίων ερωτικές, φιλικές ακόμα και οικονομικές! Το εμπόριο, οι εκδρομές, οι ειδήσεις ακόμα και οι πιο κουτσομπολίστικες έρχονται με μια εφηβική θρασύτητα να δώσουν έναν τόνο ελαφρότητας και ξενοιασιάς.

 

Οι μέρες και τα ζώδια που οι σχέσεις τους, τα ταξίδια και το εμπόριο απογειώνονται είναι:

26, 27, 28 και 29 Ιουνίου, όταν η Αφροδίτη είναι σε αρμονία με τον Δία τον πλανήτη της τύχης.

Ευνοημένα τα ζώδια της Αφροδίτης Ταύροι και Ζυγοί του Σεπτεμβρίου

μαζί με το ζώδιο του Δία τον Τοξότη

και φυσικά οι Δίδυμοι του Μαΐου και οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου.      Μια μικρή λάμψη σαν ηλιαχτίδα θα έχουν και οι Κριοί του Μαρτίου και οι Λέοντες του Ιουλίου.

8 ως και 12 Ιουλίου, όταν η Αφροδίτη είναι σε αρμονικές όψεις με Ουρανό, Ήλιο και Κρόνο φέρνοντας εκπλήξεις, απρόσμενες συναντήσεις και σταθεροποίηση,  εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια σε  Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους

Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Αυτές τις ημέρες και το ζώδιο της Αφροδίτης οι Ταύροι κάπου κερδίζουν!

 

Οι μέρες που οι ρήξεις, οι ανατροπές, τα σκάνδαλα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και στην Τέχνη, τον Πολιτισμό και τους καλλιτέχνες χρειάζονται μεγάλη προσοχή είναι:

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου με επίκεντρο 3, 5 και 6 αλλά και στις 13 14 και 15 Ιουλίου.

 

 

Κριός     Σας προσκαλούν στο παιχνίδι του φλερτ!  

Η επικοινωνία με νεαρά άτομα από το περιβάλλον σας, συζητήσεις, μηνύματα και φλερτ συναντήσεις και συμφωνίες, μικρά ταξίδια και γνωριμίες σας ανανεώνουν, σας προκαλούν να ενδώσετε στο παιχνίδι του έρωτα και σας δίνουν ανάσες ξεγνοιασιάς.

 

Ταύρος    Οικονομικές συμφωνίες & μικρά ταξίδια σας ανανεώνουν.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους  από τις 23 Ιουνίου ως τις 17 Ιουλίου σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και τονίζει οικονομικές υποθέσεις και έσοδα από συμφωνίες, εμπόριο και διαφήμιση της δουλειάς σας. Είστε έτοιμοι και έτοιμες να ξοδέψετε για την ομορφιά σας και μικρά ταξίδια που θα σας δώσουν ανάσες χαράς! Τα κοπλιμέντα σας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι   Γοητεύετε, ακτινοβολείτε & χαίρεστε με τους αγαπημένους σας.

Η Αφροδίτη σας βοηθά να λάμψετε, να πείσετε, να γοητεύσετε και τελικά να πετύχετε τον στόχο σας. Αλλαγές στην εμφάνισή σας σάς κάνουν ακόμα πιο γοητευτικούς και το φλερτ σας χαρίζει τα χαμόγελα που αξίζετε!

 

Καρκίνος   Μυστικές συναντήσεις προετοιμάζουν γεγονότα.

Μυστικά ραντεβού ή οικονομικές συμφωνίες που ακόμα δεν ανακοινώνονται, προετοιμάζουν όλα όσα θα συμβούν το καλοκαίρι.

 

Λέων   Νέες γνωριμίες, φίλοι &  όνειρα που λάμπουν!

Η Αφροδίτη από τις 23 Ιουνίου ως τις 17 Ιουλίου ευνοεί ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας, ένα συμβόλαιο, μία συμφωνία για ένα μεγάλο ταξίδι και σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία με την στήριξη σημαντικών φίλων ή του κύκλου γνωριμιών σας. Ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί σε μια παρέα ή ένα ταξίδι με φίλους. Προσέξτε να δράσετε στις τυχερές ημερομηνίες.

 

Παρθένος    Βγείτε έξω & χαρείτε!

Η Αφροδίτη μαζί με τον Ερμή ευνοεί την Επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση, τις δημόσιες σχέσεις, εκδηλώσεις και γιορτές. Οι έξοδοι σε κάθε ευκαιρία ευνοούν και το φλερτ που ανανεώνει.

 

Ζυγός    Έχετε την εύνοια της Αφροδίτης!

Η επικοινωνία και η ικανότητα σας να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό σας όπλο. Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά κρατήστε την δυνατά.

 

Σκορπιός    Ο ερωτισμός στο αποκορύφωμα !

Μυστικοί έρωτες, κρυφά συναισθήματα, ο ερωτισμός αλλά και ανασφάλειες και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να βρουν την αρμονία και διεξόδους στην αρχή ή το τέλος της εβδομάδας.

 

Τοξότης     Οι σύντροφοι της ζωής σας είναι δίπλα σας σύμμαχοι & συνοδοιπόροι.

Θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε πιο κοντά με σημαντικές σχέσεις για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.  Θα χρειαστεί ν’ ακούσετε συνεργάτες, συμβούλους ή τον σύντροφό σας, να επικοινωνήσετε και τελικά να πετύχετε την αρμονία. Καλύτερα να το κάνετε στις ευνοϊκές μέρες της Αφροδίτης.

 

Αιγόκερως    Σε μικρές απλές στιγμές κρύβεται ο έρωτας & η ανεμελιά.

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας στο χώρο της δουλειάς,  στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας αρκεί να βρείτε το χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί.  Ανακαλύπτετε τη δύναμή της επικοινωνίας και της εξωστρέφειας. Οι ελεύθεροι δέχεστε με ικανοποίηση ένα φλερτ από τον χώρο της δουλειάς ή σε μια καθημερινότητα που αλλάζει!

 

Υδροχόος    Ερωτικά διλήμματα & φλερτ ανάβουν φωτιά!

Ο Ερμής και η Αφροδίτη ενεργοποιούν τις προσωπικές σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα,  το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της χαράς.  Χρειάζεστε την ανεμελιά και θα την βρείτε, μέσα από την διασκέδαση, το φλερτ και τον έρωτα. Προσέξτε μόνο τις διπλές σχέσεις και τα ερωτικά μπερδέματα!

 

Ιχθύες    Ξαναβρίσκετε την αγάπη.

Η οικογένεια και οι σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους πρωταγωνιστούν και στις ευνοϊκές ημερομηνίες όλα μπορούν να ξαναβρούν τον λόγο για να διαρκέσει η αγάπη. Προσέξτε μόνο κοντά στις 14 Ιουλίου μήπως εσείς οι ίδιοι πληγώσετε τους άλλους.  θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας μπορούν να βρουν δημιουργική διέξοδο. Η ανανέωση του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει σε ένα όμορφο κλίμα.

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *