21 Ιουνίου Θερινό Ηλιοστάσιο~ Όταν ο Ήλιος ξεκινά ένα φωτεινό καλοκαίρι.

Avatar photo Mari Giova 21/06/2022
Zodiac,Signs,Inside,Of,Horoscope,Circle,Astrology,And,Horoscopes,Concept

21 Ιουνίου – 22 Σεπτεμβρίου  Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι για όλα τα ζώδια!

Στην πιο μεγάλη μέρα & στον πιο δυνατό Ήλιο έρχεται το καλοκαίρι!!

 

‘Όταν είναι νύχτα να ονειρεύεσαι.

 Και όταν ξημερώνει ν’ ανοίγεις τα παράθυρα διάπλατα…

Όλα τα πράγματα έχουν δικαίωμα στο φως. ’

Οδ. Ελύτης

 

Μια ημέρα ξεχωριστή, η μεγαλύτερη ημέρα της χρονιάς, όταν ο Ήλιος, ο Ηλιάτορας, δυνατός στο άρμα του ουρανού νικάει την διάρκεια της νύχτας και του φεγγαριού. Στις 21 Ιουνίου γιορτάζεται το Θερινό Ηλιοστάσιο και η αρχή της πιο όμορφης εποχής, του Καλοκαιριού! Ακριβώς στις 12:14 ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου και μια νέα αρχή περιμένει όλα τα ζώδια.

Αυτή η λιόφωτη μέρα, έχει πάντα την δική της φωτεινή δύναμη ανοίγοντας μια πύλη δυναμικής ορμητικής ενέργειας και σηματοδοτώντας τον μήνα του Καρκίνου. Χαρείτε την φύση και τον Ήλιο και προσκαλέστε το Φως του καλοκαιριού, όπου η καρδιά σας ποθεί! Ανοίξτε τα παράθυρα να μπει το φως και το αεράκι να ανανεωθεί η ενέργεια στο σπίτι και την ζωή σας.

 

Το κλειδί της δημιουργίας και της χαράς του καλοκαιριού,  ακολουθήστε τα όνειρα και την καρδιά σας. Στις αλλαγές που ήδη ξεκίνησαν θα σας οδηγήσουν η πίστη, η διαίσθηση και αυτά που αγαπάτε.

Ξεκινήστε στις 21 Ιουνίου και για 30 μέρες με την φροντίδα, την ασφάλεια της οικογένειας και την αγκαλιά του Ήλιου στον Καρκίνο.

Προχωρήστε από τις 22 Ιουλίου με την χαρά, τον έρωτα και την δημιουργία του Ήλιου στον Λέοντα λάμποντας και φωτίζοντας τον δικό σας προορισμό!

Και ολοκληρώστε στις 23 Αυγούστου και ως τις 22 Σεπτεμβρίου προσέχοντας να συντηρήσετε, να προσφέρετε και να αφοσιωθείτε σε αυτά που πέτυχατε και αγαπήσατε αυτήν την όμορφη εποχή!

 

Ο Ήλιος συμβολίζει την καρδιά, την ίδια τη ζωή και την δημιουργία, την αγάπη και τον έρωτα, την γενναιοδωρία και την χαρά της ζωής.

Την ημέρα του θερινού Ηλιοστασίου η Σελήνη- Ψυχή ξεκινά μια νέα μάχη μαζί με τον Άρη πλανήτη της δράσης και του πολέμου, με τον Δία, τον Χείρωνα και την Έριδα στον ορμητικό Κριό! Η ένταση, η διεκδίκηση και η κατάκτηση φτάνει στα όρια της μάχης και του πολέμου!

 

Η θετική δήλωση της νέας ενέργειας

Συγχωρώ και αγαπώ τον εαυτό μου.

Προχωρώ, εξελίσσομαι και ακτινοβολώ με το δικό μου φως και σκοπό.

 

Τεχνική για εσωτερική δύναμη και θετική ενέργεια.

Είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουμε την ζωή, το σπίτι και την καρδιά μας και να αφήσουμε το φως του Ήλιου να μπει.

Ανανεώστε την ενέργεια του χώρου σας αλλά και τη δική σας δύναμη αφήνοντας το Λιόφως να σας ζεστάνει.

Κρατήστε την ενέργειά του με φωτεινά χρώματα στο ντύσιμο, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί ακόμα και στην διακόσμηση του σπιτιού σας.

Προτιμήστε τον πολύτιμο χρυσό του Ήλιου σαν κόσμημα φωτεινής ενέργειας και λευκούς, κίτρινους  και πορτοκαλί πολύτιμους λίθους.

Το κλειδί που ανοίγει ένα παράθυρο στο φως είναι ν’ αγκαλιάσουμε όλοι και να συγχωρήσουμε τα λάθη και τις αδυναμίες μας, ν’ αγαπήσουμε τον δικό μας φωτεινό και μοναδικό εαυτό.  Να αναγνωρίσουμε τους φόβους και τα εμπόδια που εμείς οι ίδιοι βάζουμε στον δρόμο για την αγάπη και την χαρά και να προχωρήσουμε στην ζωή που ονειρευόμαστε και δημιουργούμε.

 

Οι καλύτερες μέρες του Ήλιου και του καλοκαιριού  για δημιουργία, χαρά και έρωτα και ποιες χρειάζονται υπομονή. 

10, 16, 17 και 31 Ιουλίου εκπλήξεις και ευκαιρίες, μηνύματα, ταξίδια και ρομαντικές συναντήσεις.

18 Αυγούστου η λάμψη της αγάπης και της τέχνης!

11 και 19 Σεπτεμβρίου αλλαγές και αναγέννηση.

 

 

Οι μέρες που θα χρειαστεί σύνεση

Στο επίκεντρο της έντασης 22, 23 και 24 Ιουνίου Ο Ήλιος σε καρμικές όψεις με Ουρανό έχει επικίνδυνη και κεραυνοβόλα δράση και προκαλεί εκρήξεις παράλογης βίας και ανατροπές για σημαντικούς άντρες.  Χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε αεροπλάνα και αεροπορικά θέματα και ισχυρούς ηγέτες. Η Ειρήνη πάντα είναι στο χέρι μας.

18-21 Ιουλίου χρειάζεται προσοχή σε ταξίδια και σχέσεις.

10-14 Αυγούστου και 26-28 Αυγούστου η ένταση και οι ανατροπές αιφνιδιάζουν παγκόσμια και σε θρησκευτικά ζητήματα.

15 και 16 Σεπτεμβρίου απατηλές καταστάσεις αποσυντονίζουν, πλήττονται ηγέτες και θρησκευτικά πρόσωπα.

 

 

Το άρθρο που προέβλεπε όλα τα σημαντικά παγκόσμια γεγονότα για την Οικονομική κρίση και τον πόλεμο, την Ελλάδα, τις ΗΠΑ και τα σκληρά αποτελέσματα για τον Γάλλο Πρόεδρο δημοσιευμένο 1η Νοεμβρίου 2021 στο Okmag στον Ελεύθερο Τύπο και ΤύποςTV, το e-korinthos και το marigiova.gr   Το απόσπασμα:

‘‘Ο Νοέμβρης που αλλάζει την ιστορία των 12 ζωδίων

Πλανητικό Υστερόγραφο παγκόσμιων εξελίξεων

… Οι πλανήτες πυροδοτούν παγκόσμια οικονομικά και πολεμικά γεγονότα μεταξύ σημαντικών προσώπων και κρατών, ακραία κλιματικά και γεωφυσικά φαινόμενα, οικονομικές και επαναστατικές ανατροπές και διεκδικήσεις.

Ο Γάλλος πρόεδρος θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και ανατροπές. Η Ελλάδα θα αναγκαστεί να δει ποιοι είναι οι εχθροί και οι σύμμαχοι. Ενώ οι ΗΠΑ δοκιμάζουν την δύναμή τους και ο Αμερικανός Πρόεδρος τις αντοχές του. Στην Βρετανία οικονομικοί κλυδωνισμοί και η υγεία της Βασίλισσας θα προκαλέσουν ανασφάλειες στον λαό.

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης – που γίνεται στις 19 Νοεμβρίου- σηματοδοτεί οικονομικά- τράπεζες και πηγές πλούτου- και πολιτικά γεγονότα που θα φτάσουν ως την Άνοιξη του 2026, όταν ο πλανήτης Ουρανός θα είναι στο ίδιο σημείο της έκλειψης στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου κλείνοντας μια εποχή. ’’

  

Το ταξίδι του Ήλιου στον ζωδιακό ουρανό!

 

Κριός  Τολμηρές διεκδικήσεις αλλά και ανάγκη για φροντίδα.

Ο Ήλιος από τις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα θα φωτίζει κάθε θετικό αλλά και αρνητικό σημείο στις οικογενειακές σχέσεις και στο σπίτι. Δώστε προτεραιότητα σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 22 Ιουλίου δυναμώνει η ανάγκη για δημιουργία, διασκέδαση, αγάπη και έρωτα. Ενώ όταν ο Ήλιος περάσει  στην Παρθένο από τις 23 Αυγούστου και ως τις 22 Σεπτεμβρίου σημασία έχει η εργασία και η φροντίδα των καθημερινών υποχρεώσεων.

Μεταξύ 21 και 23 Ιουνίου και αρχές Αυγούστου απλώς κάντε υπομονή.

Η επικοινωνία, τα ταξίδια και οι γνωριμίες σας ανανεώνουν ως τις 17 Ιουλίου και ο έρωτας 11 Αυγούστου ως 4 Σεπτεμβρίου στοχεύει στην καρδιά!

 

Ταύρος    Πάντα στο τέλος νικάει ο έρωτας!

Ο Ήλιος στις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα ευνοεί ταξίδια, συναντήσεις και συζητήσεις και σας δίνει μια ευκαιρία  μέσα από την εξωστρέφεια και την έκφραση.  Από τις 22 Ιουλίου φωτίζει την οικογένεια και τις ρίζες σας τονίζοντας την ανάγκη σας για δημιουργία και αγάπη.

Ενώ από τις 23 Αυγούστου που ο Ήλιος φωτίζει τον τομέα του Έρωτα η καρδιά σας χτυπάει πιο δυνατά!

 

Δίδυμοι   Είστε το δροσερό αεράκι του καλοκαιριού.

Ο Ήλιος από τις 21 Ιουνίου ως τις 21 Ιουλίου  αναμοχλεύει ανασφάλειες και οικονομικά θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και δικούς σας ανθρώπους. Επικοινωνήστε αλλά αποφύγετε μυστικά και ενέργειες που εμπεριέχουν ρίσκο. Φροντίστε την ψυχολογία και την υγεία σας και ξεκουραστείτε.

Ο Ήλιος από τις 22 Ιουλίου θα φωτίζει κάθε μορφής επικοινωνίας με ταξίδια, συναντήσεις και γνωριμίες. Ενώ από τις 23 Αυγούστου ενεργοποιεί θέματα στο σπίτι και την οικογένεια που χρειάζονται φροντίδα.

 

Καρκίνος   Ο Ήλιος πάντα σας κάνει να λάμπετε.

Χρόνια πολλά ο Ήλιος από τις 21 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο ξεκινά τον μήνα των γενεθλίων σας και μια νέα χρονιά και αρχή ως τα επόμενα γενέθλιά σας.

Η αρχή της περιόδου του καλοκαιριού είναι πιο πιεστική. Ανταποκριθείτε με ψυχραιμία και κρατήστε μυστικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μετά τις 24 Ιουνίου θα βελτιωθούν επαγγελματικά θέματα. Από τις 22 Ιουλίου θέλετε να νιώσετε ασφαλείς και μετά τις 23 Αυγούστου ξεκινάτε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

 

Λέων   Στην αρχή ευαίσθητοι, μετά ερωτικοί και τελικά εύστοχοι!

Μπορείτε να στηριχτείτε στην στήριξη φίλων και σημαντικών γνωριμιών, για να πετύχετε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο σας, μια συμφωνία ή ένα μεγάλο ταξίδι. Ξεπεράστε ευαισθησίες και ανασφάλειες από 22 Ιουλίου η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει αλλά μην υπερβάλλετε. Μετά τις 23 Αυγούστου προσγειώνεστε και θέλετε ασφάλεια.

Προστατευτείτε τις πιο απαιτητικές ημέρες του καλοκαιριού καθώς η ενέργεια θα είναι ανατρεπτική αλλά χαρείτε την εποχή που σας ταιριάζει απόλυτα!

 

Παρθένος   Γνωριμίες και στόχοι σας βοηθούν να εξελιχθείτε.

Ο Ήλιος από τις 21 Ιουνίου φωτίζει σημαντικές γνωριμίες και φιλίες αλλά αποκαλύπτει λάθη και αδυναμίες κοντά στις 23.  Από τις 22 Ιουλίου χρειάζεστε ηρεμία και να φροντίσετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Ενώ στο τέλος του καλοκαιριού γιορτάζετε τα γενέθλια σας τολμώντας αλλαγές και απελευθερώνεστε!

Οικονομικές υποθέσεις χρειάζονται προσεκτική διαχείριση και όχι παρορμητικές ενέργειες για να φέρουν τελικά κέρδη.

 

Ζυγός    Σκέφτεστε την καριέρα αλλά τα όνειρα σας περιμένουν.

Ο Ήλιος για ένα μήνα από τις 21 Ιουνίου θα τονίζει θετικά αλλά και αρνητικά γεγονότα που αφορούν την κοινωνική και επαγγελματική σας φήμη και καταξίωση. Αξιοποιήστε την δυνατή ενέργεια του για να ανανεώσετε την εικόνα σας και να προβάλλετε τα ταλέντα σας.

Μεταξύ 21 έως 24 Ιουνίου μην ακολουθήσετε τις μάχες άλλων.

Η επικοινωνία και η ικανότητα σας να κερδίζετε τους άλλους θα είναι το πιο δυνατό όπλο ως τις 17 Ιουλίου, για να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία, να σχεδιάσετε ένα μελλοντικό σχέδιο ή να πραγματοποιήσετε ένα υπέροχο ταξίδι.

Στις 22 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου οι φίλοι και σημαντικές γνωριμίες πρωταγωνιστούν στη ζωή σας!

 

Σκορπιός    Η φωτιά του Ήλιου σας αναγεννά!

Μια φωτεινή αρχή στις 21 Ιουνίου σας υπόσχεται μακρόπνοα σχέδια επιτυχίας με τον Ήλιο να ρίχνει το φως του στα όνειρά σας για το μέλλον και τους μεγάλους στόχους σας. Ξαναβρίσκετε την πίστη και το νόημα στον δρόμο σας. Φτιάξτε ένα πλάνο προσωπικής εξέλιξης. Η επικοινωνία, τα ταξίδια και οι γνωριμίες ανοίγουν νέους δρόμους.

Φροντίστε τους δικούς σας αλλά και τις επιθυμίες σας.

Προσέξτε περισσότερο στις απαιτητικές ημερομηνίες του καλοκαιριού από την εισαγωγή του άρθρου και ανοίξτε τα φτερά σας τις μέρες που η εύνοια των πλανητών σας χαμογελά.

 

 

Τοξότης    Δημιουργήστε και παραδοθείτε στον έρωτα.

Από τις 21 Ιουνίου ως τις 21 Ιουλίου ο Ήλιος θα φωτίζει τα πιο βαθιά κρυμμένα συναισθήματα, ανασφάλειες με την οικογένεια ή οικονομικά θέματα. Θα νιώσετε απελευθερωμένοι, αν μιλήσετε σε δικούς σας ανθρώπους για όλα όσα κρύβετε μέσα σας.

Από τις 22 Ιουλίου ως τις 22 Αυγούστου ένα ταξίδι, μια γνωριμία από μακριά, ένα σχέδιο ή μια δεύτερη ευκαιρία σας δίνουν φτερά! Στο τέλος του καλοκαιριού αφοσιώνεστε στην καριέρα και πιο πρακτικούς στόχους.

 

Αιγόκερως   Οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας και το δικό σας ταξίδι.

Ξεκινάει μια περίοδος από τις 21 Ιουνίου που οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα πρωταγωνιστούν και θα χρειαστεί ν’ αλλάξουν, για να επιβιώσουν και να εξελιχθούν.

Ο Ήλιος από τις 22 Ιουλίου και για έναν μήνα περνάει σε ένα μυστικό και πολύ προσωπικό σας κομμάτι. Συναισθήματα και ανασφάλειες σας βασανίζουν αλλά και οικονομικές υποθέσεις σας προκαλούν αναταραχή. Το φως και η αισιοδοξία επιστρέφουν πιο δυνατά από τις 23 Αυγούστου και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο που ονειρεύεστε!

Υδροχόος     Δημιουργείτε  τις σχέσεις που θέλετε.

Οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, το παιχνίδι του έρωτα, της δημιουργίας και της ανεμελιάς αλλά και η εργασία και υποχρεώσεις από το παρελθόν θα σας απασχολήσουν.  Χρειάζεστε την ανεμελιά του καλοκαιριού αλλά προσέξτε να μη φερθείτε με επιπολαιότητα γιατί θα υπάρξουν συνέπειες. Μια γνωριμία, ένα μελλοντικό σχέδιο,  μία συμφωνία ή ένα ταξίδι σας ανανεώνουν.

 

Ιχθύες    Αγκαλιάστε ό,τι αγαπάτε!

Ο Ήλιος από τις 21 Ιουνίου και για έναν μήνα τονίζει την δημιουργικότητά σας, την ανάγκη σας για διασκέδαση και ρίχνει φως στις σχέσεις με τον σύντροφο ή τα παιδιά. Στις 22 και 23 Ιουνίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ανατροπές. Αξιοποιήστε την αρχή του καλοκαιριού ως τις 21 Ιουλίου για να ενεργοποιήσετε τα δυνατά σημεία της ζωής σας.

Μετά τις 22 Ιουλίου οι υποχρεώσεις θα είναι πιο σημαντικές και θα επηρεάζουν την καθημερινότητά σας. Η δουλειά ή θέματα υγείας και ευεξίας θα σας απασχολούν και είναι ένα καλό διάστημα να οργανώσετε καλύτερα τις συνήθειες σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

Στο τέλος του καλοκαιριού σημασία θα έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες.

 

©Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *