8 ~14 Νοεμβρίου: Εβδομάδα προκλήσεων και αλλαγών για όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 08/11/2021
Prague astronomical clock
Η πίεση ξεσπά σε δυνατή καταιγίδα αλήθειας.
Νικητές η ουσία και η σοφία της ζωής.

Ερμής και Άρης σε σύγκρουση με τον Κρόνο και τον Ουρανό ανοίγουν παλιά τραύματα με απρόβλεπτο τρόπο σε σχέσεις και συνεργασίες και φτάνουν το μαχαίρι στο τέρμα.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερο για τέσσερις μήνες ως τις 5 Μαρτίου 2022 αναζητά μια πιο σοβαρή και λογική αντιμετώπιση οικονομικών συμφωνιών και προσωπικών σχέσεων. Θα επιβιώσουν οι σχέσεις που στηρίζονται στην εμπειρία και την ωριμότητα του χρόνου, στην λογική και την σύνεση.

 

Το κλειδί που ξαναφέρνει την ελπίδα: Να κοιτάξουμε τους φόβους μας κατάματα και να προχωρήσουμε στην ζωή που εμείς θέλουμε και δημιουργούμαι με το φως της συγχώρεσης και της αποδοχής.

‘‘Τα παιδιά δείχνουν τις ουλές τους σαν μετάλλια. Οι εραστές τις χρησιμοποιούν σαν ένα μυστικό προς αποκάλυψη. Ένα σημάδι είναι αυτό που συμβαίνει, όταν η ζωή γίνεται σάρκα.’’ Leonard Cohen, μτφ Μάρι Γιόβα.

 

Οι μέρες  9, 10, 11 και 13 Νοεμβρίου κρύβουν τον κίνδυνο χωρισμών και εκρήξεων βίας.

Οι πιο ευνοϊκές μέρες της εβδομάδας  για επικοινωνία, ταξίδια, συζητήσεις, συναντήσεις και αρμονία είναι  η Κυριακή 7 και η Δευτέρα 8 Νοεμβρίου. Μέρες που η ελπίδα και η ανάγκη για σχέδια και στήριξη των σχέσεων που έχουν αντέξει στον χρόνο  δυναμώνει!

 

Ξεχωριστή μέρα ανάμεσα σε μέρες μεγάλης έντασης είναι η Παρασκευή 12 Νοεμβρίου ο Ήλιος σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα αναζητά διέξοδο, λύτρωση και όραμα στην δημιουργία και την τέχνη, την φιλανθρωπία και την πίστη, τα όνειρα για ένα πιο όμορφο και ειρηνικό κόσμο αλλά και τα μυστικά ρομαντικά συναισθήματα, τους ρομαντικούς και πλατωνικούς έρωτες, την διαίσθηση και την αλληλεγγύη.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Σε διεθνές επίπεδο η γη, το υπέδαφος και οι λαοί μοιάζουν με μια πυριτιδαποθήκη και αρκεί ένα σπίρτο για να ξεσπάσουν παγκόσμια γεγονότα. Η πίεση και οι περιορισμοί εξοργίζουν τους λαούς και θα προκαλέσουν συγκρούσεις και βία.

 

 

Κριός   Κρατήστε λεπτές ισορροπίες στην καριέρα και τα οικονομικά

Αντιμετωπίστε τα οικονομικά άγχη και μην τα αφήνετε για αργότερα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες στην καριέρα και προσέξτε μυστικές συμφωνίες και τον ρόλο ‘φίλων’ .

Σε θέματα που αφορούν κοινά συμφέροντα και οικονομικές υποθέσεις με άλλους, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και ένταση. Χρησιμοποιήστε πειστικά επιχειρήματα και σκεφτείτε με την λογική πριν ξεσπάσετε.

 

 

Ταύρος   Έφτασε ο κόμπος στο χτένι!

Μια εβδομάδα υψηλών απαιτήσεων και μεγάλων πιέσεων σε επαγγελματικές συνεργασίες και οικονομικές συμφωνίες.

Η Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνίας και των συμβούλων σας βοηθά να λειάνετε τις αιχμηρές γωνίες . Ακούστε τις συμβουλές έμπειρων συμβούλων και ανοίξτε τον ορίζοντά σας με νέες γνώσεις, ταξίδια ακόμα και μια συμφωνία για ένα μελλοντικό σχέδιο.

 

 

 

Δίδυμοι   Φροντίστε τον εαυτό σας

Τρέχετε να προλάβετε όλες τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες με αποτέλεσμα να είστε γεμάτοι αρνητικές σκέψεις, ανασφάλεια και άγχος. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας από προβλήματα άλλων και να βρείτε χρόνο για να ηρεμήσετε.

Μυστικά συναισθήματα, το παρασκήνιο και κοινά οικονομικά θέματα απαιτούν έμπειρες κινήσεις.

 

 

 

Καρκίνος    Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις σας πιέζουν

Καλύτερα μην μπερδέψετε τα οικονομικά σας με άλλους αλλά αν το έχετε ήδη κάνει τότε πρέπει να βρείτε λύσεις με σύνεση.

Η φόρτιση που έχετε επηρεάζει και τις σχέσεις σας με τα παιδιά ή τους αγαπημένους σας.

Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό για να αποφορτιστείτε.

 

 

 

Λέων    Νιώθετε  σαν ακροβάτες σε ένα σκοινί

Βασικοί τομείς της ζωής σας περνάνε κρίση και συγκρούσεις ανάμεσα στις επιθυμίες σας και στην πίεση που ασκούν σημαντικά πρόσωπα.

Συμφωνίες και συμβόλαια είναι έτοιμα να σπάσουν, για να απελευθερωθείτε.  Στο επίκεντρο οικονομικές υποθέσεις, εργασιακές συνθήκες ακόμα και θέματα στέγης επαγγελματικής ή οικογενειακής.

Προσπαθήστε να μην φέρνετε την ένταση στους δικούς σας ανθρώπους.

 

 

 

Παρθένος    Χρησιμοποιήστε την πειθώ και την εμπειρία σας

Μια βδομάδα πιεστική σε θέματα επικοινωνίας και συμφωνιών με άτομα από το περιβάλλον σας και την εργασία. Προσέξτε κυρίως εργασιακά, νομικά θέματα και μην τρέχετε.

Είστε έτοιμοι να μιλήσετε απότομα και να ξεσπάσετε αλλά αν το κάνετε θα χάσετε περισσότερα από όσα κερδίσετε. Θα σας βοηθήσει μια έξυπνη συμβουλή και αλλαγή.

 

 

 

Ζυγός   Μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες ξεκαθαρίζουν

Θέλετε να νιώσετε προσωπική ασφάλεια στις σχέσεις σας και πλέον δεν θέλετε να κάνετε άλλους συμβιβασμούς. Έξοδα και οικονομικές ανασφάλειες πυροδοτούν καβγάδες σε μια συνεργασία σας.

Απαιτήσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα και δικοί σας φόβοι φέρνουν ξεκαθαρίσματα!

Μια αλλαγή που έρχεται θα σας δώσει διέξοδο.

 

 

 

 

Σκορπιός   Σκέψεις και συζητήσεις ανοίγουν παλιές πληγές

Αν θέλετε να κάνετε μια σημαντική συζήτηση επιλέξτε την Δευτέρα και μιλήστε με σοβαρότητα για όσα σας απασχολούν.

Η οικογένεια και μια μακροχρόνια συνεργασία απαιτούν από σας σύνεση, τη στιγμή που εσείς μοιάζετε με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Δείξτε κατανόηση και στους άλλους και αποφύγετε αρνητικές σκέψεις.

Μπόρα είναι θα περάσει.

 

 

 

Τοξότης    Συζητήσεις προκαλούν αντιπαραθέσεις.

Καμιά φορά από μια λέξη ή κάτι απλό μπορεί να ξεσπάσει μια μεγάλη ένταση. Άτομα από το περιβάλλον σας και στην εργασία σας σας προκαλούν προβλήματα. Προστατεύστε την υγεία και τα μυστικά σας.

Αποφύγετε το παρασκήνιο και μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας. Δώρα ή έσοδα σας ξαναδίνουν αισιοδοξία.

 

 

 

Αιγόκερως   Σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες.

Σε μέρες που όλοι γύρω σας είναι φορτισμένοι εσείς μπορείτε να πείσετε και να βρείτε λύσεις. Θα χρειαστεί όμως, να κρατήσετε ισορροπίες με σημαντικά πρόσωπα και φίλους, για να μην συγκρουστείτε μαζί τους.

Νιώθετε πιο ελεύθεροι όταν δημιουργείτε και διασκεδάζετε με αγαπημένους σας. Μικρές στιγμές χαράς και εκτόνωσης.

 

 

 

Υδροχόος     Ριζικές αλλαγές.

Είστε στο κέντρο των αλλαγών σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Κυρίως προσέξτε φήμες και επαγγελματικά ζητήματα που έχουν συσσωρευτεί. Οικονομικές υποθέσεις σας φορτίζουν και το άγχος σας εκτοξεύετε επικίνδυνα.

Προχωρήστε σε σωτήριες αλλαγές μέσα από την εμπειρία σας και συμβουλές ειδικών. Στο τέλος της εβδομάδας οι οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού φορτίζονται.

 

 

 

Ιχθύες      Τα εμπόδια είναι προσωρινά.

Ξαφνικά η ατμόσφαιρα φορτίζεται και άτομα εχθρικά απέναντί σας ακόμα και παλιές υποθέσεις ή προβλήματα ξεσπάνε. Φροντίστε θέματα υγείας και ψυχολογίας δικά σας και άλλων.

Αποφύγετε ταξίδια, συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων γιατί αργότερα θα προκύψουν προβλήματα. Συζητήστε για στόχους και λογικά όνειρά σας με σημαντικά άτομα!

 

Μάρι Γιόβα 

@Mari_Yiova 

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *