Ζήσε την δική σου ευχή με οδηγό την πρώτη Νέα Σελήνη του Φθινοπώρου στις 6 Οκτώβρη!

Avatar photo Mari Giova 04/10/2021
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 4-10 Οκτώβρη
Ποια ζώδια ευνοεί ο κύκλος της Σελήνης;

Δημιούργησε  και ζήσε την δική σου ευχή  με την δύναμη της Νέας Σελήνης στις 6 Οκτώβρη.

Το μήνυμα της πρώτης Νέας Σελήνης του Φθινοπώρου:

‘ Αγκάλιασε ό,τι αγαπάς και κράτα το γερά όταν φυσάει, ΜΑΖΙ η δύναμή σας είναι πιο μεγάλη.’

Η ζωή είναι ένα δυνατό δέντρο με γερές ρίζες Αγάπης και από αυτές τις ρίζες ανθίζει η ευτυχία!

Όσοι νιώθουν ότι δίνουν μόνο, χωρίς αναγνώριση τότε αυτή είναι η ιδανική στιγμή, για να βάλουν τα όριά τους.

Τα ξερά φύλλα που φεύγουν το φθινόπωρο  αφήνουν την θέση τους στη νέα ενέργεια που θα βλαστήσει πιο δυνατή. Σαν τις σχέσεις που δεν μας δίνουν χαρά και πρέπει να τις αφήσουμε να φύγουν από την ζωή μας, για να δώσουμε χώρο και ενέργεια στο καινούριο και όμορφο που τώρα γεννιέται και μας περιμένει να το φροντίσουμε.

Οι νεκρές σχέσεις σαν τα φύλλα του φθινοπώρου θα φύγουν σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο από το νέο Φεγγάρι 6 Οκτώβρη ως τις 4 Νοεμβρίου.

Οι σχέσεις όμως, που έχουν γερές ρίζες, θα ενώσουν την δύναμή τους στις προκλήσεις και τις αλλαγές και θα βγουν ακόμα πιο δυνατές.

Μια μόλις μέρα μετά, στις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει ως τις 4 Νοεμβρίου ευνοώντας μια νέα οπτική πιο ελεύθερη και αισιόδοξη.

Η Νέα Σελήνη που γεννιέται στον Ουρανό στις 6 Οκτώβρη με την μέγιστη επιρροή ως την Πανσέληνο 20 Οκτώβρη διόλου τυχαία είναι  η τρίτη Σελήνη που κάνει όψη με τον Ουρανό, πλανήτη των ανατροπών και των μεγάλων αλλαγών!  Αυτό που μας ζητάει είναι να ‘ξεδιαλύνουμε’ τις σχέσεις, στην οικογένεια, τον γάμο, την εργασία, τις φιλίες και τον έρωτα. Ν’ αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε την ισορροπία και την αρμονία σε αυτές τις σχέσεις και τις συμμαχίες. Να μην είναι ο ένας μόνο που δίνει αλλά και οι δυο, όλοι να μοιράζονται και να παίρνουν χαρά και ικανοποίηση μέσα από μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

Πολλά ζώδια θα δώσουν αγώνες, για να κερδίσουν αυτά που δικαιωματικά αξίζουν αλλά και για να διεκδικήσουν το δικό τους όνειρο. Θα νικήσουν μόνο, όσοι ενωθούν και πολεμήσουν μαζί για ένα κοινό σκοπό. Σωματεία, σύλλογοι, συμμαχίες και απεργίες, αγώνες για το δίκαιο θα ξεκινήσουν τώρα.

Επαγγελματικές συνεργασίες

Αν ανήκετε σε αυτούς που νιώθετε πως μόνο εσείς προσφέρετε, τότε είναι η ιδανική περίοδος, να διαπραγματευτείτε από την αρχή τους όρους και τα δικαιώματά σας. Μην βιαστείτε για τα αποτελέσματα, το πιο πιθανό να φανούν ως την 1η Νοεμβρίου αλλά για άλλους σύμφωνα με το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο  θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο ως το τέλος του 2021.

 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της αγάπης και της συνεργασίας, της αρμονίας και της ομορφιάς, στον συντροφικό Ζυγό σε σύνοδο με τον Άρη κυβερνήτη  των μαχών και του πολέμου και  σε καρμική όψη με τον ανατρεπτικό και επαναστάτη Ουρανό  σηματοδοτεί αλλαγές. Δυνατές και ορμητικές αλλαγές στις ισορροπίες και τις συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων.

Ο δρόμος της αγάπης είναι επιλογή και χρειάζεται την σοφία του Χείρωνα που κάνει αντίθεση ή καλύτερα συμπληρώνει την ενέργεια της Νέας Σελήνης.

Όταν ο Ήλιος συναντά την Σελήνη στον ουρανό, μια ευχή γεννιέται στην γη!

Αυτή η νέα Σελήνη είναι η πρώτη της αρχής του Φθινοπώρου και ενεργοποιεί τους στόχους και τα γεγονότα μέσα από όλο τον κύκλο των σχέσεων για τρεις μήνες όσο διαρκεί αυτή η εποχή! Σχεδιάστε λοιπόν, τώρα το πλάνο της ζωής σας για τρεις μήνες και δείτε τα αποτελέσματα.

Όλοι έχουμε την δύναμη μιας  πρότασης! Δώσε τον χώρο και τον χρόνο ‘στην δική σου’ θετική πρόταση και δήλωση αγάπης, πες την με δύναμη και πίστη κάθε πρωί και κάθε βράδυ και η ομορφιά των σχέσεων θα ανθίσει στη ζωή σου…

 

Συγχωρώ  και  Αγαπώ!

Συγχωρώ τον εαυτό μου και τους άλλους και απελευθερώνομαι.

Σήμερα, τώρα είμαι έτοιμος και ζω μέσα στην καρδιά του κόσμου.

Καλωσορίζω τον έρωτα και την αγάπη  στην ζωή μου.

Ό,τι ονειρεύομαι ανοίγει και ανθίζει σαν ένα όμορφο λουλούδι,

γιατί αγαπώ και αγαπιέμαι.

Ζω, δημιουργώ και απολαμβάνω την αρμονία της ένωσης.

Όλες οι απαντήσεις υπάρχουν μέσα στην καρδιά μου.

Η αγάπη είναι μια πηγή μέσα μου και γύρω μου, στην καρδιά του κόσμου…

μια πηγή ανεξάντλητη, με δροσίζει, με ηρεμεί και με ξεδιψά!

Εμπιστεύομαι την καρδιά μου και χαίρομαι την αγάπη.

Συγχωρώ και Απελευθερώνω ό,τι δεν είναι αγάπη και χαρά.

Είμαι έτοιμος, αγκαλιάζω την ευτυχία της αγάπης.

 

Οι πιο τυχερές μέρες της εβδομάδας.

Η μέρα με τις περισσότερες ευκαιρίες  για όλα τα ζώδια  είναι η Δευτέρα 4 Οκτωβρίου -για κάποιους και το Σαββατόβραδο 9 Οκτώβρη–  όταν ο Ερμής και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, δίνοντας όλη την θετική ενέργειά τους . Μια όψη που ευνοεί πιο πολύ τα ζώδια του Ερμή Διδύμους  και Παρθένους, τα ζώδια του Δία Τοξότες και Ιχθύες και φυσικά Ζυγούς, Λέοντες και Υδροχόους! Η ίδια όψη θα δώσει σε αυτά τα ζώδια άλλη μία ευκαιρία, όταν Δίας και Ερμής θα ξανασυναντηθούν σε ορθή πορεία πια, την 1η Νοεμβρίου.

Ευνοείται  η επαναδιαπραγμάτευση, η αναθεώρηση και  βελτίωση σε κάθε μορφή επικοινωνίας, συμφωνίες, συμβόλαια, ραντεβού, μηνύματα, μαθήματα, σημαντικές αγορές και πωλήσεις, διαφημίσεις. Κλειδί για την επιτυχία η διπλωματία και η διεκδίκηση με τον κατάλληλο τρόπο.

 

 

Κριός  Αγωνίζεστε για έναν σκοπό και μπορείτε να τον πετύχετε.

Η Νέα Σελήνη από τις  6 Οκτωβρίου σε σύνοδο με τον Άρη σας  προτρέπει να πολεμήσετε για τη διατήρηση της ισορροπίας και των σημαντικών αξιών της ζωής σας. Προσέξτε να μην λειτουργήσετε με εγωισμό και να μην εκφραστείτε παρορμητικά. Η σκέψη και η σύνεση από τις εμπειρίες σας θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ακούστε τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας  και δώστε μαζί τους αγώνες οικονομικούς και επαγγελματικούς αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη  από τις 7 Οκτωβρίου σας δίνει  γοητεία και πειθώ στην επικοινωνία σας. Μία δεύτερη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας..

Οι Κριοί του δευτέρου δεκαημέρου πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να χαμηλώσετε ταχύτητα. Η γυμναστική βοηθάει πάντα!

 

Ταύρος  Δημιουργήστε συμμαχίες και αποφύγετε εργασιακούς διαξιφισμούς.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου με αποκορύφωμα την πανσέληνο στις 20, ανοίγει μια νέα εποχή στις εργασιακές σχέσεις και σας καλεί ν’ αλλάξετε την καθημερινότητά σας.

Συμμαχήστε με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο και συνεργαστείτε για ένα κοινό σκοπό. Αποφύγετε εντάσεις και διαξιφισμούς και μην δώσετε αφορμή για παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο της εργασίας.

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πιο δημιουργικούς δρόμους και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, βάζοντας την άσκηση στις συνήθειες σας.

Η Αφροδίτη δικός σας πλανήτης από τις 7 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο και ανάβει μυστικούς πόθους, ενώ τονίζει τον μαγνητισμό σας. Αν έχετε σχέση, καλύτερα να προσέξετε την ζήλεια του συντρόφου σας.

 

Δίδυμοι  Ζείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα!

Μια εβδομάδα που πρωταγωνιστεί ο έρωτας, η αγάπη, η δημιουργία μέσα από όσα σας ευχαριστούν. Το παιχνίδι του φλερτ, η τέχνη ή μια δική σας επιχείρηση, ακόμα και απλές στιγμές χαράς και διασκέδασης σας αναζωογονούν και εκπληρώνουν τα όνειρά σας!

Η Αφροδίτη από τις 7 Οκτωβρίου στον οίκο των σημαντικών σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών, του γάμου και της συντροφικότητας ευνοεί την αγάπη και τις επιτυχημένες οικονομικές συμμαχίες!

 

 

Καρκίνος  Η οικογένεια και οι επαγγελματικές συνεργασίες σας απασχολούν έντονα.

Αυτή την εβδομάδα καλείστε να διατηρήσετε την αρμονία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου ως τις 20 Οκτωβρίου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος τονίζει θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης.

Διακοσμήστε τον χώρο σας, επιδιορθώστε βλάβες, ανακαινίστε το πατρικό σας και επενδύστε στην ακίνητη περιουσία σας, για να αποκομίσετε οικογενειακή αρμονία και σε πολλές περιπτώσεις και οικονομικά οφέλη.

Κρατήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων, των οικογενειακών σχέσεων και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και ευθυνών.

Οι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου αποφύγετε την ένταση.

 

Λέων   Το κλειδί της ευτυχίας είναι ο σύντροφος και οι σύμμαχοί σας αλλά θα χρειαστεί όλη σας η διπλωματία!

Η επικοινωνία, τα ταξίδια και νέες γνωριμίες ευνοούνται. Επαγγελματικά μην προκαλέσετε, κρατήστε ισορροπίες και προετοιμαστείτε για ανατροπές ακόμα και νομικές αντιδικίες! Πώς; Έχετε στο συρτάρι σας εναλλακτικό σχέδιο!

Η ψυχολογία σας είναι στα όρια και δυσκολεύεστε να ηρεμήσετε ή να κοιμηθείτε. Κλείστε το κινητό, περπατήστε με φίλους και θα βρείτε την ηρεμία σας.

Ο έρωτας και η δημιουργία κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά αλλά μην προκαλέσετε την ζήλεια του συντρόφου σας.

Οι σχέσεις ζωής τον Οκτώβριο ξεκαθαρίζουν  τι θέλουν από σας και εκεί που νιώθατε μπερδεμένοι ή μόνοι, η ζωή σας δίνει τις απαντήσεις που ζητούσατε.

Η γοητεία σας στα ύψη από τις 7 Οκτώβρη ενώ  η τέχνη και η ομορφιά σε όλες της τις μορφές σας δίνουν χαρά, λάμψη και όμορφες στιγμές.

Επιχειρήσεις, σχέδια  και άτομα από το εξωτερικό δίνουν έξτρα λάμψη και χαμόγελα στη ζωή σας.

Προσέξτε περισσότερο οι Λέοντες των πρώτων ημερών του Αυγούστου και επενδύστε στην εύνοια του Σαββατοκύριακου.

 

 

Παρθένος  Αγωνίζεστε για την συναισθηματική και οικονομική σας σταθερότητα.

Η Νέα Σελήνη από τις 6 Οκτωβρίου σας ωθεί ν’ αναθεωρήσετε τις αξίες σας και  να αγωνιστείτε για την ασφάλεια σας οικονομική και συναισθηματική μέσα από μία νέα οπτική πιο ώριμη και κατασταλαγμένη.

Σταδιακά ξεκαθαρίζει αυτό που θέλετε πραγματικά και ουσιαστικά. Αγωνίζεστε για την αυτοεκτίμηση και την αναγνώριση σας από τους άλλους και για δικαιότερες οικονομικές συνθήκες.

Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλα πρόσωπα ή οργανισμούς πιθανόν να σας δημιουργήσουν ένταση και πίεση. Διεκδικήστε με διπλωματικό τρόπο χρήματα που σας οφείλουν.

Από τις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη επισκέπτεται και ομορφαίνει τον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας ή της επαγγελματικής στέγης. Περάστε ζεστές σπιτικές βραδιές με αγαπημένους σας ανθρώπους.

 

 

Ζυγός  Κάτι όμορφο γεννιέται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας.

Η νέα Σελήνη  δείχνει μία αρχή, ένα νέο κύκλο ζωής που ξεκινά  στις 6 Οκτωβρίου και μαζί με τον Άρη σας δίνει γοητεία, έντονο μαγνητισμό αλλά και ένταση και διεκδικήσεις. Συνειδητοποιείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και ποιες σχέσεις σας θέλετε να κρατήσετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι  Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε μια ένταση ή μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσετε. Διεκδικήστε έναν σημαντικό σύντροφο ή συνεργάτη και αφήστε τοξικές σχέσεις. Η διαπραγμάτευση είναι πάντα το ισχυρό σας όπλο.

Αξιοποιήστε τις ικανότητές σας αλλά και την εμπειρία σας. Ο τομέας της επικοινωνίας θα λειτουργήσει εξισορροπητικά και θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Θα χρειαστεί να δώσετε μάχες για να βρείτε τελικά την χρήση τομή και την ισορροπία.

 

Σκορπιός   Διεκδικείστε αυτά που σας αξίζουν.

Ο δικός σας κυβερνήτης ο Πλούτωνας ταυτόχρονα με τη νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου επανέρχεται μετά από μήνες ανάδρομης πορείας σε ορθή φορά, ανοίγοντας μία νέα οπτική πιο ώριμη και μία νέα τακτική στην επικοινωνία σας. Συνειδητοποιείτε τι θέλετε και πώς να το πετύχετε.  Συμμαχήστε με άτομα του περιβάλλοντος σας για έναν κοινό στόχο και  διεκδικείστε αυτά που σας αξίζουν.

Το παρασκήνιο ακόμα υπάρχει και θα πρέπει να κάνετε υπομονή αλλά και να φροντίσετε την ψυχολογία σας.

Αυτήν την εβδομάδα πρέπει να διευθετήσετε όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν το χώρο και την οικογένειά σας.

Για πολλούς η αρμονική όψη Ερμή και Δία την Δευτέρα θα φέρει οικονομικές και νομικές λύσεις και ευκαιρίες στο κομμάτι της ακίνητης περιουσίας ή του σπιτιού σας. Χαρείτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμορφες στιγμές και αντλείστε τη δύναμη που χρειάζεστε, για να κατακτήσετε στόχους.

Οι δικοί σας άνθρωποι είναι η ασφάλεια σας.

 

Τοξότης   Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη φωτίζουν τους στόχους σας.

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της Νέας Σελήνης από τις 6 Οκτωβρίου ως τις αρχές Νοεμβρίου. Οι ευχές και οι στόχοι που θα βάλετε μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας την Δευτέρα μέσα από τον τομέα της επικοινωνίας σας δίνει ευκαιρίες  και όμορφες συναντήσεις και ειδήσεις.

Αξιοποιήστε το χάρισμα της επικοινωνίας και της λάμψης που σας δίνει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από τις 7 Οκτωβρίου.

 

Αιγόκερως   Αγωνίζεστε για την επαγγελματική σας αναγνώριση.

Δουλεύετε πολύ σκληρά και θα έχετε τις ευκαιρίες, να προβάλετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας μέσα από κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Συμμαχήστε με τους κατάλληλους ανθρώπους  και η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία για μία καινούργια επαγγελματική αρχή μέσα από αγώνες.

θα έχετε προτάσεις από συνεργασίες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες μην βιαστείτε να συμφωνήσετε. Δείτε καλά όλους τους όρους και διαπραγματευτείτε.

Διεκδικήστε  χρήματα που σας οφείλουν ή την αμοιβή που αξίζετε.

 

Υδροχόος  Απελευθερώστε σχέσεις που δεν σας εκφράζουν.

Ο κύκλος της Νέας Σελήνης από τις 6 Οκτωβρίου σας βοηθάει να αξιοποιήσετε την γνώση και την εμπειρία σας και να συμβουλευτείτε ειδικούς, για να βρείτε λύσεις.

Βρείτε νέες μεθόδους  επικοινωνίας και προσεγγίστε σχέδια, πρόσωπα, σπουδές και εταιρείες με βάση τους το εξωτερικό. Νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και ταξίδια ευνοούνται. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες της Δευτέρας και του Σαββατόβραδου.

 

Ιχθύες Η Νέα Σελήνη του Φθινοπώρου σας ψιθυρίζει τα κρυμμένα της ψυχής σας. Ακούστε την! 

Επενδύστε στην καριέρα σας και σχεδιάστε το μέλλον! Στις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη επισκέπτεται το κομμάτι της καριέρας και της κοινωνικής προβολής. Είναι η ιδανική περίοδος να προβάλετε τα ταλέντα σας, τις ικανότητές σας και να προσεγγίσετε άτομα ή επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Θα έχετε ευκαιρίες να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και θα ευνοηθείτε σε επαγγελματικούς στόχους.

Διαχειριστείτε σωστά οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους και θέματα της εφορίας. θα δώσετε μάχες και αγώνες. Φροντίστε  να κρατήσετε φίλους και συμμάχους κοντά σας. Σας συμφέρει και σας ευνοεί η αρμονία και οι συνεργασίες.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comments 02

 1. Kety
  09/10/2021

  Θέλω να μιλησουμευ

  Reply
 2. Kaithi
  09/10/2021

  Μια επαφή

  Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *