Ο Οκτώβρης υπόσχεται την αλήθεια, την αναγέννηση και  την τελική αρμονία στα 12 ζώδια.

Avatar photo Mari Giova 01/10/2021
Το μήνυμα του Οκτώβρη: Κάνε χώρο για τα όνειρά σου!
Όλα όσα περίμενες από καιρό, τώρα ξεκαθαρίζουν και εκπληρώνονται!

Μεγάλες πλανητικές αλλαγές ορίζουν τις σχέσεις ζωής.

Όμορφο μήνα σε όλους  και σίγουρα ο Οκτώβρης θα δείξει πιο καθαρά ποιοι σύντροφοι και συνεργάτες είναι σημαντικοί και ευνοούν την εξέλιξη και την ευτυχία μας και ποιοι πρέπει να φύγουν. Ένας μήνας καθοριστικός για τις σχέσεις και την ομορφιά της ζωής!

Τέσσερεις σημαντικοί πλανήτες- Ερμής, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας σταματάνε την φαινομενικά ανάδρομη πορεία τους και επανέρχονται σε ορθή φορά απελευθερώνοντας την δύναμή μας για αναγέννηση, την αλήθεια των σχέσεων και την συνειδητοποίηση ότι η επιτυχία έρχεται μαζί με όσους μας ενώνουν κοινές αξίες και στόχοι.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της αρμονίας και της ομορφιάς, τον συντροφικό Ζυγό και η Πανσέληνος στο ζώδιο των μαχών και του πολέμου, τον Κριό σηματοδοτούν αλλαγές στις ισορροπίες και τις συμμαχίες σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων.

Ο Δίας της τύχης  και ο Ερμής της επικοινωνίας από τις 18 Οκτωβρίου σταδιακά απελευθερώνουν όλη την εύνοια της τύχης και την δύναμη της επικοινωνίας στα 12 ζώδια.

Τέλος η Αφροδίτη από τις 7 Οκτώβρη στον Τοξότη αφήνει το πάθος του έρωτα  και αναζητά την δύναμη της ελευθερίας και της περιπέτειας.

 

 

Κριός  Το στοίχημα του Οκτώβρη είναι οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές!

Η νίκη θα είναι να βρείτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τους στόχους και τις ανάγκες και τα θέλω του συντρόφου σας  και γενικά των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας.

Σχέσεις που μπορεί να είναι και επαγγελματικές μία συνεργασία η μία οικονομική συμμαχία. Κυρίως όμως, πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο σύντροφό σας και τα παιδιά  και την επιθυμία σας για δημιουργία, ένα χόμπι ή μια  δική σας δουλειά και επιχείρηση.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται  στις 6 Οκτωβρίου σε σύνοδο με τον δικό σας πλανήτη τον Άρη συμβολίζει τον αγώνα σας για τη διατήρηση της ισορροπίας και των σημαντικών αξιών της ζωής σας.  Προσέξτε να μην λειτουργήσετε με εγωισμό και να μην εκφραστείτε παρορμητικά.

Με την Πανσέληνο στις 20 Οκτωβρίου αναδεικνύονται οι δικές σας επιθυμίες και για αυτές θα χρειαστεί να δώσετε αγώνες οικονομικούς και επαγγελματικούς αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο.

Ερμής και Δίας σταματάνε επιτέλους τη φαινομενική αναδρομή πορεία τους στις 18 Οκτωβρίου και σταδιακά απελευθερώνουν τη θετική τους ενέργεια στα όνειρά τις επιθυμίες, τους στόχους και τους σκοπούς που αφορούν και άλλους ανθρώπους με κοινούς στόχους.  Μία συλλογική εργασία, μία ομαδική συνεργασία, οι φίλοι, οι γνωριμίες και οι συνοδοιπόροι σας στη δουλειά και τη ζωή σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.  Όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα ξεμπλοκάρουν.

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη επιτέλους σας βοηθάει από τις 7 Οκτωβρίου, δίνοντάς σας μία άλλη γοητεία και πειθώ στην επικοινωνία σας με άτομα, εταιρείες και οργανισμούς που έχουν την έδρα τους στο εξωτερικό.

Μία δεύτερη ευκαιρία στον τομέα των σπουδών ή ακόμα και ένας δεύτερος γάμος ανοίγεται μπροστά σας, τα ταξίδια ευνοούνται το ίδιο και οι νομικές συμβουλές και υποθέσεις.

Για την αρμονία με το περιβάλλον σας, πρέπει να συγκρατήσετε τα νεύρα σας ιδιαίτερα εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου και να δείξετε σύνεση και ιδιαίτερη προσοχή τις ημέρες κοντά στις 16 ως 23.

 

 

Ταύρος  Ακούστε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας. Μυστικοί πόθοι δυναμώνουν!

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη με την Αφροδίτη  να εξουσιάζει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας θα σας δώσει μία σημαντική ευκαιρία Αναγέννησης και μεταμόρφωσης της προσωπικής και οικονομικής σας ζωής!

Μία σημαντική νομική συμφωνία ακόμα και ένας δεύτερος γάμος αποδεικνύονται σωτήρια για τα σχέδιά σας.

Η νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου με αποκορύφωμα την πανσέληνο στις 20, ανοίγει ένα νέο κύκλο στις εργασιακές σχέσεις και σας καλεί ν’ αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να συμμαχήσετε με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μην προκαλέσετε ένταση και μην δώσετε αφορμή για παρασκηνιακές ενέργειες στο χώρο της εργασίας.

Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε πιο δημιουργικούς δρόμους και υιοθετήστε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, βάζοντας την άσκηση στις συνήθειες σας.

Από τις 11 Οκτωβρίου ο Κρόνος σε ορθή πορεία στα επαγγελματικά σας και ο Δίας από τις 18 μαζί με τον Ερμή επιτέλους απελευθερώνουν την πορεία των εξελίξεων και σας δείχνουν πού είναι οι κατάλληλες επαγγελματικές ευκαιρίες και πού πρέπει να αγωνιστείτε και να στοχεύσετε, για να πετύχετε!

Η Αφροδίτη δικός σας πλανήτης από τις 7 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο και τονίζει τα συναισθήματά σας για έναν δυνατό μυστικό έρωτα, πυρπολεί την ερωτική σας ζωή και σας κάνει πιο γοητευτικούς και ερωτικούς στο άλλο φύλο. Επιπλέον κοντά στις 2, 13 και στις 28 σας φέρνει μια σημαντική οικονομική ή συναισθηματική ευκαιρία.

 

 

Δίδυμοι  Όλα τώρα ξεκαθαρίζουν και οι εκπλήξεις σας κάνουν να χαμογελάτε!

Είστε μια κατηγορία από μόνοι σας αγαπημένοι Δίδυμοι και ευτυχώς ο Οκτώβρης  κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς.

Ο Δίας μαζί με τον κυβερνήτη σας Ερμή στις 18 Οκτωβρίου σταματάνε την ανάδρομη πορεία τους και ό,τι σας απασχολούσε και δεν προχωρούσε ως τις 18, τώρα επιτέλους ξεκαθαρίζει, τα εμπόδια απομακρύνονται και οι εξελίξεις ακολουθούν τις επιθυμίες σας.

Αγαπημένα σας πρόσωπα ο σύντροφος ή τα παιδιά, η τέχνη ή μια δική σας επιχείρηση, ακόμα και απλές στιγμές χαράς, διασκέδασης και φλερτ σας αναζωογονούν και εκπληρώνουν τα όνειρά σας!

Η Αφροδίτη από τις 7 Οκτωβρίου στον οίκο των σημαντικών σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών, του γάμου και της συντροφικότητας ευνοεί την αγάπη και τις επιτυχημένες οικονομικές συμμαχίες! Αξιοποιήστε ευκαιρίες στις 4, 9, 11, 13, 15, 19 και 28 Οκτώβρη.

 

 

Καρκίνος  Κρατήστε ισορροπίες στις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

Η πρόκληση του μήνα για εσάς  είναι να μπορέσετε να διατηρήσετε την αρμονία και την ισορροπία στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου ως τις 20 Οκτωβρίου που πραγματοποιείται η Πανσέληνος τονίζει θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης.

Ομορφύνετε το χώρο σας, επιδιορθώστε βλάβες και ζημιές, ανακαινίστε το πατρικό σας και επενδύστε στην ακίνητη περιουσία σας, για να αποκομίσετε οικογενειακή αρμονία και σε πολλές περιπτώσεις και οικονομικά οφέλη.

Από τις 11 Οκτωβρίου ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία δείχνοντας σας πως πρέπει να τακτοποιήσετε τις όποιες κληρονομικές, λογιστικές, οικονομικές εκκρεμότητες.

Επιπλέον ο Δίας σε ορθή πορεία από τις 18 Οκτωβρίου, μετά από πολλούς μήνες καθυστερήσεων, απελευθερώνει τα οφέλη και την ενέργειά του στον τομέα των οικονομικών σας δίνοντας σημαντικές οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.  Μπορείτε τώρα να αυξήσετε το πελατολόγιο όσο και να βρείτε πηγές εσόδων.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 20 Οκτωβρίου επηρεάζει το κομμάτι της καριέρας του κοινωνικού σας κύκλου αλλά και της οικογένειας. θα πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες των αγαπημένων σας ανθρώπων, των οικογενειακών σχέσεων και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων και ευθυνών.

Οι Καρκίνοι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει να χαμηλώσουν την ένταση και να φανούν συνετοί στη διαχείριση των κρίσεων.

Καλύτερες μέρες για σας σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο θα είναι η πρώτη  και τελευταία βδομάδα του Οκτωβρίου- με εξαίρεση την 1η και 30η– με την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο Σκορπιό να σας δίνουν απλόχερα γοητεία και ικανοποίηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

Λέων   Ο έρωτας και η δημιουργία κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!

Οι σχέσεις ζωής τον Οκτώβριο ξεκαθαρίζουν  τι θέλουν από σας και εκεί που νιώθατε μπερδεμένοι ή μόνοι, η ζωή σας δίνει τις απαντήσεις που ζητούσατε.

Οι Λέοντες από 24 Ιουλίου ως 4 Αυγούστου τους προηγούμενους μήνες πιθανόν χωρίσατε ή ήρθαν τα πάνω κάτω με τις συνεργασίες σας , ο Οκτώβρης όμως, ξεκαθαρίζει όλα τα μπερδέματα και φωτίζει μια σημαντική σχέση έρωτα και συντροφικότητας αλλά και βοηθάει σημαντικές συμμαχίες για την επιχειρηματικότητα και την δημιουργικότητά σας!

Η γοητεία, η τέχνη και η ομορφιά, αγαπημένα πρόσωπα σας δίνουν χαρά, λάμψη και όμορφες στιγμές.

Επιχειρήσεις, σχέδια  και άτομα από το εξωτερικό δίνουν έξτρα λάμψη και χαμόγελα στη ζωή σας.

Το κλειδί της ευτυχίας είναι ο σύντροφος και οι σύμμαχοί σας αξιοποιήστε τις μέρες δημιουργίας  4, 7-9, 11, 13, 15 και 18-20 Οκτώβρη.

 

 

Παρθένος  Θέλετε να νιώσετε ασφαλείς.

Ο Οκτώβρης σας δίνει μία σημαντική ευκαιρία ν’ αναθεωρήσετε τις αξίες σας και αυτά που σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια μέσα από μία νέα οπτική πιο ώριμη και κατασταλαγμένη. Ξεκαθαρίζετε αυτό που θέλετε πραγματικά και ουσιαστικά. Αγωνίζεστε για την αυτοεκτίμηση και την αναγνώριση σας από τους άλλους και παλεύετε για να εξασφαλίσετε ευνοϊκότερες οικονομικές συνθήκες.

Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και αγαπημένα σας άτομα πιθανόν κοντά στην πανσέληνο στις 20 Οκτωβρίου να σας δημιουργήσουν ένταση και πίεση. Η καθημερινότητά σας στην εργασία αποκτά καινούργιο νόημα και οι καθυστερήσεις σταματούν σταδιακά. Από τα μέσα Οκτωβρίου θα απελευθερωθούν οι εργασιακές και οικονομικές ευκαιρίες, νέο πελατολόγιο μέσα από το διαδίκτυο ή τις νέες τεχνολογίες ανοίγεται μπροστά σας. Η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου σας δίνει μικρές ικανοποιήσεις ακόμα και οικονομικές ευκαιρίες αλλά και ευχάριστες συναντήσεις και μηνύματα.

Διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλουν μέχρι τις 18 Οκτωβρίου και μετά θα βρείτε τρόπους για νέες ευκαιρίες εσόδων.

Από τις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από το χώρο του σπιτιού της οικογένειας ή της επαγγελματικής στέγης φέρνει γιορτινή διάθεση με αγαπημένους σας ανθρώπους και σας δίνει διαλείμματα χαράς.

Οι οριστικές αποφάσεις ευνοούνται μετά τις 18 Οκτωβρίου που ο Ερμής δικός σας κυβερνήτης επανέρχεται σε ορθή πορεία και σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε αλλά και να βρείτε συμμάχους στους σκοπούς σας!

 

 

Ζυγός  Χρόνια πολλά Ζυγοί! Ένας νέος κύκλος ξεκινά.

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και σημαίνει για σας μία καινούργια γενεθλιακή χρονιά με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, να φωτίζει τις επιθυμίες και τους στόχους σας, τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας.

Η νέα Σελήνη  δείχνει μία αρχή, ένα νέο κύκλο ζωής από τις 6 Οκτωβρίου και μαζί με τον Άρη  σας δίνει γοητεία και σεξ απίλ αλλά και μία έντονη δυνατή ενέργεια να διεκδικήσετε έναν σημαντικό σύντροφο ή συνεργάτη.

Με τον Ερμή έως τις 18 σε αναδρομή πορεία και από τις 18 και μετά να επανέρχεται σε ορθή πορεία συνειδητοποιείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και επιθυμείτε και ποιες σχέσεις σας θέλετε να κρατήσετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Οι σχέσεις αυτόν το μήνα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.

Με τον Ερμή, τον Κρόνο και το Δία στο πλευρό σας και από τα μέσα του μήνα σε ορθή πορεία να απελευθερώνουν όλη τη θετική τους ενέργεια και να σας δίνουν ευκαιρίες και λύσεις σε προβλήματα και διαμάχες πραγματικά μπορείτε να κατακτήσετε κάθε στόχο, όσο δύσκολος κι αν φαίνεται στην αρχή!

Αξιοποιήστε την εύνοια της τύχης αλλά και την εμπειρία σας. Ο τομέας της επικοινωνίας, των μηνυμάτων, των ραντεβού αλλά και του διαδικτύου και της διαφήμισης θα λειτουργήσει εξισορροπητικά και θα φέρει μικρές και ευχάριστες εκπλήξεις!

 

Διεκδικείτε δυναμικά τις δικές σας επιθυμίες και την προβολή σας και πολύ καλά κάνετε αλλά προσέξτε  να μην πληγώσετε τους άλλους.  Αξιοποιήστε τη γοητεία και τη διπλωματία σας κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου 20 και 22 Οκτωβρίου και ακούστε με πολύ μεγάλη προσοχή τι θέλουν να σας πουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας στο γάμο, σε μία συντροφική σχέση ή σε μία επαγγελματική σας συνεργασία. Ειδικά οι Ζυγοί του Οκτώβρη θα νιώσετε την ένταση και την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο και θα χρειαστεί να δώσετε μάχες για να βρείτε τελικά την χρήση τομή και την ισορροπία.

Η πιο πιεστική περίοδος που θα φανεί η ικανότητα σας να λειτουργείτε πυροσβεστικά είναι από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 23 Οκτωβρίου κυρίως για εσάς που είστε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

 

 

Σκορπιός   Μεταμορφώνετε τον κόσμο σας…

Ένας κομβικός μήνας για εσάς ο Οκτώβρης και η πρώτη εβδομάδα. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο θα σας δώσει όλο το μυστήριο και τη γοητεία της!

Ο έρωτας, θέματα ομορφιάς ακόμα και οικονομικά ζητήματα μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά σας.

Παράλληλα ο δικός σας κυβερνήτης ο Πλούτωνας μαζί με τη νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου επανέρχεται μετά από πολλούς μήνες ανάδρομης πορείας σε ορθή φορά, σηματοδοτώντας μία νέα οπτική πιο ώριμη και μία νέα τακτική στην επικοινωνία σας. Με άτομα του περιβάλλοντος σας μάχεστε γι’ αυτό που θέλετε και το διεκδικείτε δυναμικά.

Προσέξτε τις ημερομηνίες από τις 16 έως τις 23 Οκτωβρίου, όπου μαζί με το φαινόμενο της πανσελήνου ο Πλούτωνας πιέζει κάθε μορφή επικοινωνίας αλλά και σχέσεων και συνεργασιών.

Το παρασκήνιο ακόμα υπάρχει και θα πρέπει να κάνετε υπομονή ως το τέλος του μήνα, όπου θα αποκαλυφθούν πολλά…

Ο πλανήτης της τύχης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ή της επαγγελματικής στέγης μέχρι τις 18 Οκτωβρίου σε αναδρομή πορεία σας καλεί να διευθετήσετε όλες τις εκκρεμότητες που αφορούν το χώρο και τους δικούς σας ανθρώπους και μετά τις 18  σε ορθή πορεία σας βοηθάει να φτιάξετε τις ιδανικές συνθήκες, που θα σας φέρουν θετική ενέργεια στο χώρο και την οικογενειακή σας ζωή, χαρείτε τις όμορφες στιγμές!

Για πολλούς ο Δίας θα φέρει οικονομικές και νομικές λύσεις και ευκαιρίες στο κομμάτι της ακίνητης περιουσίας ή του σπιτιού σας. Σε κάθε περίπτωση στολίστε τον χώρο σας και χαρείτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όμορφες στιγμές. θα πάρετε τη δύναμη που χρειάζεστε, για να κατακτήσετε στόχους.

Από τις ρίζες σας παίρνετε την ανάγκη σας για ασφάλεια και μία γερή δόση αυτοεκτίμησης.

 

 

Τοξότης   Η Αφροδίτη σας χαρίζει λάμψη και γοητεία. Όλα τα βλέμματα είναι για σας!

Ο Οκτώβρης σας αποζημιώνει και με το παραπάνω για όλα όσα περιμένατε και όλα όσα λαχταράτε!

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης ο Δίας μετά από πολλούς μήνες ανάδρομης πορείας που καθυστέρησε τα σχέδιά σας ή σας μπέρδεψε από τις  18 Οκτωβρίου επανέρχεται σε ορθή πορεία και απελευθερώνει όλη την εύνοια της τύχης!

Η επικοινωνία, τα ταξίδια, οι γνώσεις, το διαδίκτυο και η διαφήμιση, οι συμφωνίες και τα συμβόλαια, αγορές και πωλήσεις, το αυτοκίνητο  από τις 18 και μετά μπορούν να προχωρήσουν χωρίς προβλήματα, εμπόδια και καθυστερήσεις, όλα ξεκαθαρίζουν και έχουν την εύνοια της τύχης.

Οι Τοξότες που είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Δεκεμβρίου, είστε αυτοί που πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε σε λάθος επιλογές αλλά να αξιοποιήσετε το χάρισμα της επικοινωνίας.

Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες του Οκτώβρη στις  4,  13, 15, 19, 28-30.

 

 

Αιγόκερως  Η καριέρα και η οικονομική σας ζωή στο επίκεντρο των εξελίξεων!

Στόχος σας τον Οκτώβρη είναι να αναγνωριστεί η αξία σας και να καταξιωθείτε επαγγελματικά, κοινωνικά αλλά και να εξασφαλίσετε τις οικονομικές αποδοχές που πιστεύετε ότι αξίζετε.

Δουλεύετε πολύ σκληρά και θα έχετε τις ευκαιρίες, να προβάλετε τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας μέσα από κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις που σας προβάλλουν  και σας δίνουν την ευκαιρία για μία καινούργια επαγγελματική αρχή!

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου θα έχετε προτάσεις από συνεργασίες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις πριν τις 18 Οκτωβρίου.

θα ξεκαθαρίσουν επαγγελματικές συνεργασίες που αξίζουν να επενδύσετε σε αυτές μετά τις 22.

Από 16 έως 22 του μήνα οι ισορροπίες πραγματικά θα  κρέμονται από μία κλωστή και πρέπει να δείξετε όλη τη διπλωματία και την εμπειρία σας.

Τις ίδιες μέρες κοντά στις 20 Οκτώβρη, η Πανσέληνος δυναμιτίζει θέματα της οικογένειας ή του σπιτιού σας ενώ φίλοι και σημαντικές γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.  Γι’ αυτό προσέξτε πως τους αντιμετωπίζετε. Έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν ή να σας εμποδίσουν οικονομικά.

Ως τις 18 Οκτωβρίου μπορείτε να διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν, ενώ μετά τις 18 τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις στην οικονομική σας ασφάλεια απομακρύνονται. Μπορείτε να βρείτε σημαντικές πηγές εσόδων ή δυνατούς υποστηρικτές για την εξέλιξη σας. Μία  σχέση σας ξεκαθαρίζει και σταθεροποιείται!

 

Υδροχόος  Ξαναδείτε τις ευκαιρίες, για να φτιάξετε την ζωή που θέλετε!

Ο Οκτώβρης θα είναι για το ζώδιό σας ο μήνας που θα δείτε πιο καθαρά τις συνθήκες της ζωής σας και τους ανθρώπους που χρειάζεστε ουσιαστικά στο πλευρό σας. Ο Δίας από το δικό σας ζώδιο και ο Κρόνος μετά από πολλούς μήνες πισωγυρισμάτων και μπερδεμένων καταστάσεων σας έδειξαν μεν τι αξίζει αλλά τώρα από τις 11 και 18 Οκτωβρίου σταδιακά, μέρα με τη μέρα θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που προσδοκούσατε αλλά οι συνθήκες καθυστερούσαν ή εμπόδιζαν.

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας μέσα από φίλους, σημαντικά πρόσωπα κύρους ή μια συλλογική εργασία που θα στηρίζει κάθε ευχή και όνειρό σας. Θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε την γνώση και την εμπειρία σας και να ακούσετε αυτούς που γνωρίζουν και οι λύσεις θα έρθουν. Ανοίξτε δίαυλο επικοινωνίας με το εξωτερικό ή σχέδια, πρόσωπα, σπουδές και εταιρείες με βάση τους το εξωτερικό. Νομικές υποθέσεις ευνοούνται.

Φροντίστε μόνο να μην σταθείτε εσείς οι ίδιοι εμπόδιο στην ευτυχία σας και να απελευθερωθείτε από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Ανοίγονται νέοι δρόμοι στις  4, 8, 9, 13, 15,17-19 και 28 Οκτωβρίου!

 

 

Ιχθύες  Επενδύστε και σχεδιάστε το μέλλον!

Ένας μήνας που θα χρειαστεί να επενδύσετε στις γνώσεις και στην εξέλιξή σας για την επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή.

Ο Οκτώβρης στις πρώτες του μέρες αλλά και στις τελευταίες είναι πιο βοηθητικός για εσάς σε ταξίδια, σπουδές, νομικές συμφωνίες, συμβόλαια και αγοραπωλησίες. Το εξωτερικό ιδέες και άτομα πού προέρχονται από άλλες χώρες μπορούν να σας ανοίξουν νέους σημαντικούς δρόμους.

Είναι σημαντικό να φροντίζετε τον εαυτό σας, να ξεκουράζεστε και να ξαναβρείτε την πίστη στον εαυτό σας και σε όσα ονειρεύεστε.

Από τις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο κομμάτι της καριέρας και της κοινωνικής προβολής σας καλεί να προβάλετε τα ταλέντα σας, τις ικανότητές σας και να προσεγγίσετε άτομα ακόμα και αν αυτά βρίσκονται πιο μακριά. Μέσα από νέες μορφές επικοινωνίας θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και φυσικά να έχετε περισσότερες και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Διαχειριστείτε σωστά οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους, κληρονομιές ή θέματα της εφορίας αλλά και χρήματα που μοιράζεστε. θα δώσετε μάχες και αγώνες. Προσπαθήστε από τις 16 έως τις 22 του Οκτώβρη να μην κάνετε εχθρούς και να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά είναι δικό σας. Το προηγούμενο ή το επόμενο διάστημα αλλά σίγουρα όχι αυτές τις ημέρες μην δώσετε αφορμή σε γνωστούς και φίλους να σας σχολιάσουν και φροντίστε να κρατήσετε φίλους και συμμάχους κοντά σας. Σας συμφέρει και σας ευνοεί η αρμονία και οι συνεργασίες.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. 02/10/2021

    Είστε υπέροχοι.
    Και ελπίζω ότι είπατε για τους Δυδιμινα να βγουν γιατί ήταν παρά μα παρά πολύ δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβρης.❤️

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *