Ερωτικές προβλέψεις. Η Αφροδίτη αφήνει τα μαύρα φεγγάρια του Έρωτα και αναζητά το Φως του!

Avatar photo Mari Giova 10/10/2021
Valentines Day heart with bow and arrow.
Ο  πλανήτης του έρωτα από τον Τοξότη ρίχνει τα βέλη του στην καρδιά των ζωδίων!

 

Το μήνυμα της Αφροδίτης από τον Τοξότη:

‘Μόνο με την καρδιά μπορείς να φτάσεις τον Ουρανό!’ Rumi.

Η Αφροδίτη αφήνει τα μαύρα φεγγάρια του Έρωτα και αναζητά το φως και την χαρά της ένωσης. Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 14:21 ως τις 4 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη πλανήτης των σχέσεων και της αγάπης αφήνει τον σκοτεινό Σκορπιό και τα μαύρα φεγγάρια του  και περνάει στο φως της χαράς, της περιπέτειας και της αισιοδοξίας, τον Τοξότη.

Οι σχέσεις που κλονίστηκαν και δοκιμάστηκαν, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πάλι την θετική τους πλευρά, αλλιώς νέες σχέσεις πιο φωτεινές γεμάτες χαρά θα αλλάξουν την ερωτική ζωή όλων των ζωδίων.

Ένα σημαντικό στοιχείο ξεχωρίζει στο ωροσκόπιο της εισόδου της Αφροδίτης στον Τοξότη, ο Ωροσκόπος συναντά τον αστεροειδή Έρωτα και τον κλήρο του πάθους . Αγάπη, Έρως και Πάθος ενώνουν την δύναμη και την ενέργειά τους.

Ο δρόμος της αγάπης~ Αφροδίτη είναι επιλογή και χρειάζεται την σοφία του  πλανήτη Χείρωνα, για να γιατρέψει τις πληγές της και την αισιοδοξία και την ανάσα ελευθερίας του Τοξότη, για να ανάψει δυνατά την φλόγα.

Οι σχέσεις ανανεώνονται μέσα από ταξίδια, επικοινωνία και ελευθερία.

 

Οι πιο ερωτικές μέρες από 7 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου.

Το Σαββατόβραδο 9 και η Κυριακή 10 που η Σελήνη και η Αφροδίτη ενώνουν την δύναμη της ψυχής και του έρωτα, για να δώσουν χαρά και αισιοδοξία στις ερωτικές σχέσεις.

Η Τετάρτη 13 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη σε όψη με τον Κρόνο- Χρόνο. Οι σχέσεις επισημοποιούνται ή σταθεροποιούνται δείχνοντας την αντοχή τους στον χρόνο και την λογική τους πλευρά.

Η Κυριακή 17 Οκτωβρίου με τον Ερμή και την Αφροδίτη να φέρνουν ερωτικά μηνύματα, συζητήσεις που βοηθούν την επίλυση διαφορών, συναντήσεις και ραντεβού σε όψη με τον Χείρωνα βοηθούν να κλείσουν οι πληγές της αγάπης αλλά με προσπάθεια και συμβιβαστική διάθεση.

Η Πέμπτη 28 και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου η Αφροδίτη σε αρμονία με Δία και Πλούτωνα χτίζει γέφυρες αγάπης και δυνατών συναισθημάτων.

Προσοχή υπάρχει η τάση ζήλειας και χωρισμών στις 16, 19-22 και 27  Οκτωβρίου.

Ποια ζώδια ανάβουν ερωτικές φωτιές;

Κριοί , Ταύροι, Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες!

Όλα τα ζώδια έχουν την δύναμη μιας ευχής. Την δύναμη μιας  πρότασης! Πίστεψε στην θετική πρόταση και δήλωση αγάπης του ζωδίου σου, πες την με όλη σου την καρδιά κάθε μέρα και η ομορφιά του έρωτα θ’ ανθίσει στη ζωή σου… Όλα τα ζώδια μπορούν να ζήσουν τον έρωτα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ερωτικές Προβλέψεις  7 Οκτωβρίου ως 4 Νοεμβρίου
και η μαγική ευχή του κάθε ζωδίου.

 

Κριός   Η αγάπη έρχεται ξανά!

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη  από τις 7 Οκτωβρίου ως τις 4 Νοεμβρίου σας δίνει  γοητεία και πειθώ στην επικοινωνία σας. Μία δεύτερη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας ακόμα και ένας δεύτερος γάμος.

Ακούστε τον σημαντικό άλλον άνθρωπο της καρδιάς σας και βρείτε την ισορροπία, ταξιδέψτε μαζί του ή αν είστε ελεύθεροι τολμήστε ένα μακρινό ταξίδι και  επικοινωνήστε με διαφορετικούς ανθρώπους. Ο έρωτας θα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά και ενώνει τις αποστάσεις.

Η μαγική ευχή του Κριού: 

Σήμερα, τώρα είμαι έτοιμος να κατακτήσω την αγάπη μέσα στην καρδιά του κόσμου.

 

 

Ταύρος  Ζείτε τις χίλιες και μία νύχτες ενός μυστικού ερωτικού πάθους.

 

Ένα τραγούδι σας σιγοτραγουδάτε αυτήν την εποχή ‘Μυστικέ μου έρωτα…’

Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης πλανήτης σας από τις 7 Οκτωβρίου αλλάζει ζώδιο και ανάβει μυστικούς πόθους, δυναμώνει τον ερωτισμό και το πάθος σας.

Αν έχετε σχέση, καλύτερα να προσέξετε την ζήλεια του συντρόφου σας ή καλύτερα να ξαναβρείτε μαζί του το πάθος, δοκιμάζοντας την ελευθερία του έρωτα.

Η μαγική ευχή αγάπης του Ταύρου:

Εμπιστεύομαι την  ένωση  μου με το ταίρι μου και απελευθερώνω  τους κρυφούς πόθους της καρδιάς μου.

 

 

Δίδυμοι  Μια σχέση ζωής αποκτά νέο νόημα!

Η Αφροδίτη από τις 7 Οκτωβρίου στον οίκο των μακροχρόνιων σχέσεων, του γάμου και της συντροφικότητας ευνοεί την αγάπη και την αρμονία με τον σύντροφό σας. Δώστε την ελευθερία και την ανεμελιά στην σχέση σας.

Αν είστε ελεύθεροι ο έρωτας και η αγάπη έρχονται από  απλές στιγμές χαράς και διασκέδασης ή ακόμα και μέσα από μια παλιά γνωριμία ή συνεργασία σας. Ένας μέντορας ή σύμβουλός σας  σας γοητεύει!

Η μαγική ευχή των Διδύμων:

Ζω, δημιουργώ και απολαμβάνω την χαρά του έρωτα.

 

 

Καρκίνος   Ο έρωτας έρχεται σε μια απλή καθημερινή στιγμή.

Η Αφροδίτη ξυπνάει το ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας ή της καθημερινότητας σας.

Στο γραφείο, σε μια δημόσια υπηρεσία, σε μια βόλτα με το αγαπημένο σας ζωάκι  ή στο ασανσέρ και είναι πιθανόν να γνωρίσετε τον έρωτα!

‘Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε… ‘  Ναι να είστε έτοιμοι για όλα!

Η μαγική ευχή του Καρκίνου:

Συγχωρώ και Απελευθερώνω ό,τι δεν είναι αγάπη και χαρά.

 

 

Λέων  Ο έρωτας στοχεύει με τα βέλη του την καρδιά σας.

Η γοητεία σας στα ύψη και από τις 7 Οκτώβρη ως τις 4 Νοεμβρίου σαγηνεύετε το αντικείμενο του πόθου σας.  Ο έρωτας μέσα από την τέχνη ή την διασκέδαση κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά!

Οι δεσμευμένοι μην προκαλέσετε την ζήλεια του συντρόφου σας.  Οι καλλιτέχνες ή άτομα από το εξωτερικό ακόμα και ένα ταξίδι φέρνει δυνατά καρδιοχτύπια.

Απολαύστε την έξτρα λάμψη που σας δίνει η Αφροδίτη και χαρείτε!

Η μαγική ευχή του Λέοντα:  

Όλες οι απαντήσεις του έρωτα υπάρχουν μέσα στην καρδιά μου.

 

 

Παρθένος  Η αγάπη σας χτυπάει την πόρτα.

Από τις 7 Οκτωβρίου η αγάπη σας επισκέπτεται στο σπίτι , την οικογένεια ή την επαγγελματική σας στέγη. Αν ο γοητευτικός γείτονας σας χτυπήσει την πόρτα και ζητήσει λίγη ζάχαρη που του τέλειωσε χαμογελάστε του γλυκά και όλα μπορεί να συμβούν.

Ο έρωτας που θα γνωρίσετε τώρα θα σας θυμίζει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειας.

Αν είστε ήδη δεσμευμένοι περάστε ζεστές σπιτικές βραδιές με το ταίρι σας  και φτιάξτε ένα ρομαντικό δείπνο. Η απόφαση για συγκατοίκηση τώρα είναι πολύ πιθανή.

Η μαγική ευχή της Παρθένου για αγάπη:  

Η ζωή είναι ένα δυνατό δέντρο με γερές ρίζες Αγάπης και από αυτές τις ρίζες ανθίζει η ευτυχία!

 

 

Ζυγός  Απελευθερωθείτε και θα συναντήσετε την αγάπη στον δρόμο σας.

Συνειδητοποιείτε αυτά που πραγματικά θέλετε και ξεπερνάτε σταδιακά τους φόβους και τα εμπόδια που εσείς οι ίδιοι βάζετε.

Οι  δεσμευμένοι Ζυγοί του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσετε μια ένταση με το ταίρι σας που πρέπει να ξεπεράσετε. Διεκδικήστε έναν σημαντικό σύντροφο και αφήστε τοξικές σχέσεις, για να έρθει το καινούριο και υγιές.

Ο τομέας της επικοινωνίας θα φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Κάπου εκεί έξω η αγάπη σας περιμένει. Μην ψάχνετε μακριά είναι κοντά σας και γύρω σας.

Η μαγική ευχή του Ζυγού:

Ζω την ομορφιά και την αρμονία της ένωσης μαζί σου.

 

 

Σκορπιός   Έρωτας αξία ανεκτίμητη!

Ο δικός σας πλανήτης ο Πλούτωνας ταυτόχρονα με τη νέα θέση της Αφροδίτης στις 7 Οκτώβρη επανέρχεται σε ορθή φορά μετά από 5 μήνες ανάδρομης πορείας και καθυστερήσεων, ανοίγοντας μία νέα οπτική πιο ώριμη και κατασταλαγμένη.

Πολλοί τσακωθήκατε και αρκετοί χωρίσατε τώρα όμως έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε και να αφήσετε τα μαύρα φεγγάρια του Έρωτα πίσω σας, να νιώσετε πιο αισιόδοξοι και ανέμελοι! Ξεχάστε την ζήλεια , χαρείτε την ελευθερία και την εμπιστοσύνη της αγάπης.

Συνειδητοποιείτε τι αξίζει ουσιαστικά και βαθιά μέσα σας. Εσείς που έχετε ήδη μια μακρόχρονη σχέση περνάτε στο επόμενο βήμα και θα διαθέσετε ένα σημαντικό ποσό, για να ανανεώσετε μέσα από ένα ταξίδι ή ένα πολύτιμο δώρο ακόμα και ένα μονόπετρο την αγάπη και τον έρωτα.

Ο άνθρωπός σας είναι η ασφάλεια σας πάντα!

Η μαγική ευχή του Σκορπιού:

Συγχωρώ και απελευθερώνομαι, εμπιστεύομαι τη δύναμη της αγάπης. 

 

 

Τοξότης   Η Αφροδίτη σας ντύνει με τα φτερά του έρωτα!

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια  από τις 7 Οκτωβρίου ως τις αρχές Νοεμβρίου.

Αξιοποιήστε το χάρισμα της γοητείας και της λάμψης που σας δίνει η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο και αφεθείτε στο ταξίδι του έρωτα κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Σε ένα ταξίδι ερωτεύεστε ή κάποιος από μακριά σας γοητεύει. Μην διστάσετε , οι αποστάσεις μηδενίζονται και το σύμπαν σας φέρνει κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Χαρείτε την ελευθερία και τη ζωή.

Η μαγική ευχή του Τοξότη :

Η αγάπη είναι μια πηγή μέσα μου και γύρω μου, στην καρδιά του κόσμου… μια πηγή ανεξάντλητης χαράς.

 

Αιγόκερως  Ζείτε δυνατά μυστικά συναισθήματα.

Η Αφροδίτη από τον οίκο των μυστικών σας δείχνει έναν μυστικό θαυμαστή ή μια δυνατή ερωτική μυστική σχέση! Η καρδιά σας θέλει να ζήσει ελεύθερα να ταξιδέψει με αυτόν που αγαπάτε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σε αυτήν την ζωδιακή θέση μπορεί να γνωρίσετε το καρδιοχτύπι σε έναν απομονωμένο χώρο. Τα βέλη του φτάνουν και στα πιο απίθανα μέρη.

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι στις 13 Οκτωβρίου προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε ή να τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας. Βάλτε κι εσείς λίγο νερό στο κρασί σας. Γλυκάνετε λίγο. Κάντε την πρόταση που περιμένει!

Προσέξτε τις μέρες κοντά στις 16, μην εμπιστευτείτε το μυστικό σας σε φίλους και γενικά μην μπερδεύετε την ερωτική σας ζωή με τις φιλικές σας σχέσεις. Κάποιοι δεν παίζουν θετικό ρόλο.

Η μαγική ευχή του Αιγόκερου:

Είμαι περήφανος  που νιώθω και ζω την αγάπη στην καρδιά και τη ζωή μου!

 

Υδροχόος  Η αγάπη πραγματοποιεί τα όνειρά σας!

Η φλογερή και ανεξάρτητη Αφροδίτη από τον οίκο των φίλων σας και των γνωριμιών συναντά το δικό σας ελεύθερο πνεύμα και ξαναφέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Στον κύκλο μιας ομάδας με κοινό στόχο ή στο φιλικό σας περιβάλλον συναντάτε αυτόν ή αυτήν που σας μαγνητίζει με την αισιοδοξία του. Η παρέα μαζί του σας οδηγεί σε μια ερωτική περιπέτεια.

Ακολουθήστε την καρδιά σας και ζήστε τις όμορφες στιγμές χωρίς πίεση.

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες  του Σαββατόβραδου.

Η μαγική ευχή του Υδροχόου:

Ό,τι ονειρεύομαι ανοίγει και ανθίζει σαν ένα όμορφο λουλούδι, γιατί αγαπώ και αγαπιέμαι.

 

Ιχθύες  Επενδύστε στην καριέρα σας και σχεδιάστε το μέλλον!

H αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη στην προηγούμενη ζωδιακή θέση της  σας ταίριαζε καλύτερα, τώρα στις 7 Οκτωβρίου και ως τις 4 Νοεμβρίου η Αφροδίτη από τον Τοξότη μπορεί να σας οδηγήσει στην επισημοποίηση μιας σχέσης που ήδη έχετε ή στον νέο έρωτα που γνωρίζετε σε μια γιορτή.

Οι ελεύθεροι Ιχθύες συναντάτε τον έρωτα ή ένα φλερτ στον χώρο της εργασίας, σε μία κοινωνική εκδήλωση ή ακόμα και σε έναν γάμο που θα είστε καλεσμένοι. Φροντίστε τότε να πιάσετε την ανθοδέσμη και να γελάσετε με την ψυχή σας στα παιχνίδια του φτερωτού θεού. Έρως ανίκατε μάχαν!

Η μαγική ευχή των Ιχθύων:

Συγχωρώ  και ελεύθερος Αγαπώ! 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *