Ένα σπάνιο αστέρι φωτίζει τη νύχτα του Χειμερινού Ηλιοστασίου: Ποια ευχή του ζωδίου σου θα βγει αληθινή αν το ακολουθήσεις;

Avatar photo Mari Giova 21/12/2020

Ένα σπάνιο αστέρι φωτίζει τη νύχτα του Χειμερινού Ηλιοστασίου!

Ένα σπάνιο αστέρι φωτίζει την πιο μεγάλη  νύχτα του χρόνου, τη νύχτα του Χειμερινού Ηλιοστασίου. Στο πιο βαθύ σκοτάδι λάμπει μια υπόσχεση.

Η νύχτα  της 21ης Δεκεμβρίου θα είναι η πιο μεγάλη και η πιο σκοτεινή, θα είναι  η  μαγική νύχτα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, που το φως του Ήλιου διαγράφει την μικρότερη μέρα και ο νυχτερινός ουρανός θα “φωτιστεί”  από μια σπάνια σύνοδο  των δύο μεγαλύτερων πλανητών, του Δία και του Κρόνου !!

Το φαινόμενο

Με γυμνό μάτι λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα στα Νοτιοδυτικά  πάνω από τον ορίζοντα, ο Δίας και ο Κρόνος θα έρθουν τόσο κοντά που θα μοιάζει με έναν μοναδικό ουράνιο γάμο, οι δυο πλανήτες θα μοιάζουν με έναν διπλό πλανήτη.

Οι λαοί από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας γιόρταζαν την νύχτα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, γιατί πίστευαν πως από την μικρότερη μέρα και την αρχή του Χειμώνα, ο Ήλιος νικάει το σκοτάδι και αρχίζει να μεγαλώνει κάθε μέρα και πιο πολύ. Αυτήν την νύχτα πίστευαν πως οι ευχές πραγματοποιούνται, όπως και εμείς πιστεύουμε πως το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων ο μικρός Χριστός που γεννιέται ακούει όλων την ευχή !

Ταυτόχρονα η Σελήνη στις 20 και 21 είναι στο ζώδιο των Ιχθύων που κάνει τους ανθρώπους να ονειρεύονται και τους βοηθάει να πιστέψουν και μέσα από την ψυχή τους~ Σελήνη, να έρθουν πιο κοντά στα όνειρά τους.

Η σπάνια Σύνοδος ταυτόχρονα με το χειμερινό Ηλιοστάσιο και τα Χριστούγεννα σηματοδοτεί μια Νέα εποχή για την ανθρωπότητα, η ενέργεια της παλιάς τάξης πραγμάτων μάχεται με την νέα ενέργεια που  γεννιέται και μοιάζει με το Αστέρι των Χριστουγέννων που έδειξε ένα νέο δρόμο ζωής και αγάπης.

Αυτή η ξεχωριστή Σύνοδος του Δία και του Κρόνου στην 1ο μοίρα του Υδροχόου είχε ξανασυμβεί με τέτοια ακρίβεια στις 4 Μαρτίου του 1226 και δεν είναι τυχαίο ότι συμβαίνει ξανά με τέτοια εγγύτητα, 0,1 της μοίρας, στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για όλους.

Ταυτόχρονα οι πολύ δύσκολες όψεις του 2020 κορυφώνονται με την σύγκρουση Άρη και Πλούτωνα τις ημέρες κοντά στις 22 και 23 Δεκεμβρίου. Παγκόσμιες αναταραχές ξεσπάνε, η παράλογη βία, οι πολεμικές ενέργειες, τρομοκρατικές επιθέσεις ακόμα και η χώρα μας είναι στο επίκεντρο γεγονότων.

Η παλιά ενέργεια δεν θα φύγει ως δια μαγείας τη νύχτα της 21ης Δεκεμβρίου θα πολεμάει με το καινούριο μέχρι τα τέλη Φλεβάρη του 2021. Μοιάζει με τον πόλεμο των Άστρων, τον παλιό κόσμο που μάχεται το καινούριο και αυτό το διπλό Αστέρι θα είναι το Φως την πιο μεγάλη νύχτα  του χρόνου , σαν μια υπόσχεση ότι κάτι θα φωτίσει ξανά τις καρδιές των ανθρώπων.

Από τις 20 Δεκεμβρίου ως τις 27 βγείτε στον έναστρο Ουρανό λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα και κοιτάξτε ψηλά αυτόν τον μοναδικό διπλό πλανήτη που προοιωνίζει την ελπίδα της Νέας Εποχής. Ευχηθείτε από τα βάθη της καρδιάς σας και εστιάστε τις ενέργειες σας στην πραγματοποίηση της ευχής σας. Δείτε αυτό που θέλετε και τα καλά που έχετε.

Μια εποχή Δικαιοσύνης με νέους νόμους ανατέλλει αλλά κυρίως μια εποχή με τεράστια ιατρικά και επιστημονικά επιτεύγματα. Νέες θεραπείες θα βρεθούν και θα σώσουν πολλούς ανθρώπους κινήματα με κέντρο τον Άνθρωπο θα δυναμώσουν. Η ανθρωπότητα περνάει σ’ έναν πιο όμορφο κόσμο. Η μετάβαση δεν είναι εύκολη ούτε γίνεται ‘εν μία νυκτί’ αλλά πλέον υπάρχει η υπόσχεση των δύο μεγαλύτερων πλανητών που ενώνουν τις δυνάμεις τους, πως μέσα από συνεργασία , όραμα και πίστη, όλα μπορούν να γίνουν αληθινά.

Οι ενέργειές σας τώρα, θα κρίνουν τους καρπούς ενός νέου εικοσαετή κύκλου. Ο σπόρος που το κάθε ζώδιο θα διαλέξει και θα φροντίσει με την δράση του, θα καρποφορήσει από την Άνοιξη του 2021 και τα επόμενα χρόνια.

Το σπάνιο ουράνιο γεγονός  το βράδυ του Χειμερινού Ηλιοστασίου, που ο ήλιος περνάει στην 1η κρίσιμη μοίρα του Αιγόκερου, είναι σαν να ανοίγει μια ενεργειακή πύλη, μέσα από την οποία θα περάσει όλη η μαγική και νέα ενέργεια του Δία και του Κρόνου.

Κριός

 

Η καριέρα και δυνατές γνωριμίες φωτίζουν τα σχέδια σας.

Είναι σημαντικό να σχεδιάσετε τους στόχους σας και να ανοίξετε τον κύκλο των φίλων αλλά και σημαντικών ανθρώπων που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα, στον γάμο ή την κοινωνική καταξίωση και σε ένα νέο κύκλο γνώσης και επικοινωνίας.  Τα μέγιστα οφέλη αυτής της όψης οι περισσότεροι θα τα δείτε από τον Μάρτιο του 2021.

Πλανητικό Υστερόγραφο:   Οι Κριοί του 3ου Δεκαημέρου καλό είναι να ρίξουν τους τόνους και να ενεργήσουν με σύνεση κοντά στις 22 και 23, η ένταση θα κρατήσει το πολύ μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

 

Ταύρος

 

Τολμήστε επαγγελματικές αλλαγές που οδηγούν σε νέες ευκαιρίες.

Ένας κρυφός έρωτας ή θαυμαστής, μια οικονομική πηγή που ίσως δεν περιμένατε έρχεται και μαζί με μια σημαντική επικοινωνία σας δίνει νέα διέξοδο και φως στην άκρη του τούνελ. Ακόμα και αν υπάρξει ανατροπή το επόμενο δίμηνο, θυμηθείτε πως μέχρι την Άνοιξη θα βρείτε νέες ευκαιρίες ή θα βάλετε την υπάρχουσα κατάσταση σε νέες βάσεις. Στηριχτείτε στην επικοινωνία σας με ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις ακόμα κι αν προέρχονται από το εξωτερικό ή έναν μεγάλο οργανισμό επενδύστε σε νέες πρωτοποριακές ιδέες , καινοτομήστε μέσα από νέες τεχνολογίες!

 

Δίδυμοι

 

Εμπιστευτείτε  και δώστε στον εαυτό σας και τους άλλους μια δεύτερη ευκαιρία.

Πολλοί από σας θα ξαναβρείτε την ελπίδα και την θέληση για νέους δρόμους μέσα από την επικοινωνία, την γνώση , σεμινάρια και σπουδές. Άνθρωποι ή επιχειρήσεις από το εξωτερικό, συγγενείς, ειδικοί και σύμβουλοι θα σας δείξουν νέες ευκαιρίες. Το διαδίκτυο, τα ταξίδια, η συγγραφή, καινοτόμες ιδέες θα σας πάνε μπροστά. Η αισιοδοξία θα επιστρέψει όχι μόνο για μήνες αλλά η επιρροή θα κρατήσει και θα καρποφορήσει σε βάθος χρόνου.

Πολλοί δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές. Θα τολμήσετε έναν δεύτερο γάμο ή μια σημαντική συμφωνία.

 

Καρκίνος

Κρυφές επιθυμίες, υποστηριχτές και έσοδα φέρνουν ξανά χαμόγελα.

Θέλετε να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Είναι η περίοδος , να βρείτε ευκαιρίες επένδυσης ή να αλλάξετε εργασιακές συνθήκες και σχέσεις, για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.  Επίσης μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές υποθέσεις με την συμβολή ειδικών.

Η μυστική ερωτική σας ζωή αποκτά νέο νόημα και πολλοί πειραματίζεστε σε νέα μονοπάτια. Αν επιθυμείτε απόγονο ίσως είναι η κατάλληλη περίοδος.

Πλανητικό Υστερόγραφο:  Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου προσέξτε κοντά στις 22 και 23 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Λέων

Μια σημαντική σχέση αλλάζει τα δεδομένα.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι άλλοι άνθρωποι στην ζωή σας τα επόμενα χρόνια είτε θετικά είτε αρνητικά. Ο σύντροφος, ο γάμος, μια συνεργασία , ένα συμβόλαιο ή ένας ειδικός θα παίξει καθοριστικό ρόλο.  Βάζετε νέες βάσεις σε όλες τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας αλλά και στην οπτική σας.

Πλανητικό Υστερόγραφο:  Οι Λέοντες του 1ου Δεκαημέρου τα καλύτερα θα τα δείτε από την Άνοιξη του 2021, μέχρι τότε ενεργήστε με σύνεση.

Παρθένος

Αλλάζουν όλα στην εργασία και την καθημερινότητά σας.

Επιτέλους θα αρχίσετε να ξαναβρίσκετε  την χαμένη ελπίδα και αισιοδοξία σας. Ξαναγυρνάτε στις ρίζες σας στο σπίτι, στην αγκαλιά της οικογένειας ή των ανθρώπων που εσείς θεωρείτε οικογένεια. Και όταν κάποιος ξαναγυρνάει στις ρίζες του το κάνει πάντα για να πάρει δύναμη να χαράξει καινούρια πορεία. Υιοθετείτε νέες πρωτοποριακές μεθόδους  στην εργασία σας, εισάγετε νέες τεχνολογίες, δίνετε μια μοντέρνα νότα πιο σύγχρονη. Οι εργασιακές σχέσεις επίσης αποκτούν μια άλλη σημασία για σας. Κρατάτε μόνο αυτά που θέλετε. Ευνοείστε και σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής διορθώνετε λάθη που κάνετε εις βάρος της υγείας αλλά και της ψυχολογίας σας.

Η επικοινωνία σας δυναμώνει και κερδίζετε με την ευφυΐα σας.

Ζυγός

 

Όλα για την δημιουργία, την τέχνη και τον έρωτα.

Η σπάνια Σύνοδος είναι το δώρο σας και θα σας επηρεάζει για μήνες και χρόνια. Ο έρωτας, η χαρά, η δημιουργία σε όλες τις μορφές της μέσα από την τέχνη, τα παιδιά, μια δική σας επιχείρηση όλα είναι πιθανά. Ξαναβρίσκετε την φλόγα και την αισιοδοξία αλλά θα χρειαστεί να εργαστείτε μεθοδικά και με βάση την εμπειρία σας. Τίποτα δεν θα γίνει τυχαία αλλά με δουλειά και σοφία. Οι πρωτοποριακές μέθοδοι θα σας ανοίξουν καινούριες προοπτικές ! Τολμήστε!

Πλανητικό Υστερόγραφο: Οι ζυγοί του 3ου Δεκαημέρου χαμηλώστε ταχύτητα και προσέξτε μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Σκορπιός

Αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένεια.

Αποκτά για σας ιδιαίτερη αξία ο δικός σας χώρος, το σπίτι ή η επαγγελματική σας στέγη. Θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές, ανακαίνιση, μετακόμιση ή θα αλλάξετε τον εργασιακό σας χώρο. Θέλετε να νιώσετε ασφάλεια οικονομική ή και συναισθηματική. Οι δικοί σας άνθρωποι, η οικογένειά σας το πατρικό σας αποκτούν νέα σημασία και αξία για σας.

Επενδύετε και οικονομικά αλλά και συναισθηματικά μέσα από αλλαγές και νέους τρόπους. Η επικοινωνία, μια συμφωνία, ένα ταξίδι θα σας δείξουν νέους δρόμους και καινούριες ιδέες.

Πλανητικό Υστερόγραφο:  Οι ημερομηνίες κοντά στις 22 και 23 αλλά και το 1ο δίμηνο του 2021 είναι πιο απαιτητικό και πιεστικό ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του 1ου Δεκαημέρου.

 

Τοξότης

Συναντήσεις, ιδέες και συμφωνίες φέρνουν αισιοδοξία.

Ο Δίας δικός σας πλανήτης συναντά τον σοφό αλλά αυστηρό Κρόνο. Ήρθε λοιπόν η εποχή να σηκώσετε τα μανίκια και να στρωθείτε στην δουλειά . Η γνώση, η επικοινωνία , οι συμφωνίες, το διαδίκτυο και οι νέες μέθοδοι και τεχνολογίες αποκτούν νέο νόημα και σας ανοίγουν ευκαιρίες.

Κάθε συνάντηση ή συζήτηση, κάθε ιδέα ή συμφωνία αποκτά ιδιαίτερο νόημα.

Μην προσπεράστε επιπόλαια τίποτα στον δρόμο σας. Αν συγκεντρωθείτε στους στόχους σας κυρίως οικονομικούς αλλά όχι μόνο, πολλοί θέλετε να κερδίσετε την σταθερότητα στην ζωή σας, θα χτίσετε πάνω σε στέρεες βάσεις.

Αιγόκερως

Κρατάτε τα σημαντικά και σταθερά της ζωής σας.

Ολοκληρώνεται ένας δύσκολος κύκλος ζωής , κρατήστε τα μαθήματα και την σοφία που αποκομίσατε από τις δύσκολες εμπειρίες σας και ρίξτε τα βαρίδια και τις τοξικές σχέσεις μακριά. Επιτέλους ηρεμείτε και ανασαίνετε πιο ελεύθερα , αυτό β’έβαια δεν θα συμβεί σε μια νύχτα αλλά κάθε μέρα που έρχεται θα χτίζετε την νέα πραγματικότητα που εσείς θέλετε. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε και να υιοθετήσετε νέες συνήθειες που θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας. Νέες αξίες ή παλιές που όμως ντύνονται με πιο ανάλαφρα ρούχα .

Μην φοβάστε τα δύσκολα είναι πίσω σας.

Πλανητικό Υστερόγραφο: Οι Αιγόκεροι που έχουν γενέθλια από τις 12 Ιανουαρίου ως τις 19 ας είναι πιο προσεχτικοί και ήρεμοι τουλάχιστον μέχρι τις 6 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Ξεκινάει μια νέα εποχή και εσείς πρωταγωνιστείτε.

Στο δικό σας ζώδιο, το ζώδιο της Νέας εποχής υποδέχεστε τους μεγαλύτερους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τον Δία και τον Κρόνο. Αν εργαστείτε με σύνεση και στηριχτείτε στα μαθήματα από τις προηγούμενες εμπειρίες σας θα οδηγηθείτε σε μια νέα πραγματικότητα.

Ξεκαθαρίζετε σχέσεις και δικές σας επιθυμίες και ωριμάζετε σταδιακά.

Κάποιους μήνες των επόμενων ετών θα έχετε ανατροπές στο σπίτι ή στην επαγγελματική σας στέγη και στην οικογένεια όμως τώρα μπορείτε να θέσετε τις βάσεις μιας γόνιμης ζωής με επιτεύγματα σημαντικά αλλά ανάλογα των προσπαθειών σας.

Ιχθύες

Ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και τους στόχους σας .

Οι στόχοι στην καριέρα ή και στον γάμο για πολλούς από σας ξεκαθαρίζουν. Οι φόβοι ή οι ανασφάλειες σας μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιά. Μην τους αφήσετε, ακόμη και αν φοβηθείτε μπροστά σας απλώνετε μια νέα εποχή.

Πρώτα όμως πρέπει να διαλέξετε τι θέλετε να κρατήσετε και μέσα από τα μαθήματα της ζωής σας να σχεδιάσετε με σύνεση μια νέα δημιουργική εποχή.

Οι σκιές ακόμα κι αν κάποιες μέρες δυναμώσουν πρέπει να σας δυναμώσουν και να σας υπενθυμίσουν πως δυνατός είναι αυτός που μαθαίνει από τα λάθη του και βάζει νέους στόχους. Τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσετε στις εξελίξεις αρκεί να τολμήσετε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο.

Πλανητικό Υστερόγραφο

Μια νέα εποχή ανοίγεται για την ανθρωπότητα και η μετάβαση από το παλιό στο καινούριο δεν ήταν ποτέ εύκολη. Γίνεται μια πάλη στο παλιό κατεστημένο και στο νέο που θέλει να έρθει. Όλα είναι στο χέρι μας . Νέοι νόμοι, νέα τάξη, πρωτοποριακές τεχνολογίες, το ίντερνετ θα μεσουρανεί. Μεγάλες ανακαλύψεις στο διάστημα, στην αεροναυπηγική, στις νέες τεχνολογίες και ιατρικά επιτεύγματα και θεραπείες. Η ρομποτική θα εξελιχθεί στο μέγιστο.

Προσοχή στην ένταση που εκλύεται τις ημερομηνίες κοντά στις 22 και 23 Δεκεμβρίου αλλά και τον Ιανουάριο μέχρι τις 22, για σοβαρά ατυχήματα, έξαρση ασθενειών, ακραία γεωφυσικά φαινόμενα όπως ηφαίστεια, τρομοκρατικά και πολεμικά χτυπήματα.

Η παλιά ενέργεια μιας ολόκληρης εποχής αντιστέκεται αλλά μια νέα εποχή ανατέλλει.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *