Τα μεγάλα πλανητικά φαινόμενα της εβδομάδας και οι αλλαγές σε όλα τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 11/04/2022

Η μοναδική Σύνοδος Δία & Ποσειδώνα αλλάζει την ζωή

& τον κόσμο των 12 ζωδίων. Θα ξανασυμβεί το 2188!

 

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δυναμώνει κάθε ευαίσθητη χορδή

του κόσμου, στο ζώδιο που και οι δύο κυβερνούν!

Μια φορά στα 166 χρόνια συμβαίνει αυτό το πλανητικό γεγονός.

 

Η νέα βδομάδα φέρνει μια δυνατή και απόλυτα συναισθηματική και δημιουργική ενέργεια για όλη την ανθρωπότητα αλλά και στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά σε έναν συγκεκριμένο τομέα ζωής και δράσης που θα αναλύσουμε για τα 12 ζώδια.

Γεννιέται μία εμπνευσμένη γενιά μεγάλων καλλιτεχνών, οραματιστών, μεγάλων δασκάλων και πνευματικών ή θρησκευτικών ηγετών και πολιτικών.

Νέα κινήματα στην Τέχνη, την πολιτική και την πνευματική ζωή θα γεννηθούν με έντονη ευαισθησία, έμπνευση και φαντασία.

 

16 Απριλίου στις 21:55  Η κορύφωση της Πανσελήνου στην 26ο μοίρα Ζυγού- Κριού.

 

Η Πανσέληνος στις 16 Απριλίου και 3 μέρες πριν και μετά θα λειτουργήσει αποκαλυπτικά σε μυστικά και σκάνδαλα αλλά και θα δώσει τέλος σε τοξικά συναισθήματα και σχέσεις που είχαν φτάσει σε παρακμή.

Επηρεάζει έντονα με δυναμικές αλλαγές Κριούς Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στις 26ο μοίρες αυτών των ζωδίων.

                     

Το μήνυμα της Σελήνης

Αναζήτησε την ολοκλήρωση μέσα από την Ισορροπία ανάμεσα στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και τα θέλω των σημαντικών άλλων της ζωής σου.

Παγκόσμια θα γίνουν αποκαλύψεις και σκάνδαλα στην πολιτική ζωή και την καλλιτεχνική σκηνή- ισχυρή ανατρεπτική επιρροή για τον Γουίλ Σμιθ και για την εξέλιξη του πολέμου Ρωσίας Ουκρανίας. Θα υπάρξει αποκάλυψη και κίνδυνος ρήξης Συμμαχιών κρατών και κομμάτων.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς στο ζώδιο του Δία και του Ποσειδώνα δυναμώνει την ενέργεια της Αγάπης και της ειρήνης, εμπνέει την Τέχνη για να ξαναφέρει την Αρμονία σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Ο Ήλιος για λίγο ακόμα στον Κριό δίνει τόλμη, θάρρος, πάθος αλλά και εγωισμό και μάχες.

Ο πλανήτης του ερωτισμού αλλά και του πολέμου, ο Άρης στις 15 Απριλίου αφήνει τον Υδροχόο και ακολουθεί την αιώνια αγαπημένη του την Αφροδίτη στους Ιχθύς καταλαγιάζοντας τον εγωισμό και την σύγκρουση. Εύκολα θα μπερδεύεται και θα επηρεάζεται στα θέλω και την δράση του σαν άλλος Δον Κιχώτης- ονειροπόλος και οραματιστής αλλά μπερδεμένος και αποδυναμωμένος.

Ο παιχνιδιάρης Ερμής από τις 11 ως τις 29 Απρίλη θα είναι στον Ταύρο και το πείσμα θα κυριαρχεί στην επικοινωνία αλλά και η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

 

 

Κριός  Τα όνειρα σας εμπνέουν.

Ιδιαίτερη σημασία θα αποκτήσει  το παρελθόν, οι αναμνήσεις αλλά κυρίως όλα όσα θέλετε και ονειρεύεστε βαθιά μέσα σας.  θα προετοιμάσετε έναν νέο κύκλο δράσης.

Η Πανσέληνος απέναντί σας δείχνει πως οι σχέσεις με φίλους, ομάδες με κοινή προοπτική, με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα πρέπει να ακούτε τι έχουν να σας πουν… για να μην επέλθει ρήξη σε θέματα καριέρας. Μετά τις 15  γίνεστε πιο ευάλωτοι.

 

Ταύρος    Οι φίλοι και οι γνωριμίες κρύβουν μυστικά και ευκαιρίες!

Έχετε μία μοναδική ευκαιρία, να συναντήσετε τους ανθρώπους εκείνους τους συντρόφους, τους φίλους που θα σας εμπνεύσουν και μαζί τους θα πραγματοποιήσετε ιδέες, όνειρα και κοινούς στόχους.  Ανοίξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και δημιουργήστε όσα ονειρεύεστε.

Ο Ερμής από τις 11 στο ζώδιό σας ευνοεί θέματα επικοινωνίας και σας δίνει λάμψη αλλά και πειθώ σε συζητήσεις και συμφωνίες.

 

Δίδυμοι  Εμπνέεστε ή παρασύρεστε από έναν επαγγελματικό στόχο. 

Ένας συνεργάτης η ο σύντροφός της ζωής σας θα σας ενεργοποιήσει, για να προχωρήσετε μαζί σε ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό project, ενώ κάποιοι αποφασίζετε ένα σημαντικό κοινωνικό γεγονός, όπως ο γάμος.  Προσέξτε οι Δίδυμοι στα μέσα Ιουνίου, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται …

Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή στις 11 ως τις 29 Απριλίου στον Ταύρο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τη φροντίδα της υγείας και κυρίως της ψυχολογίας σας. Τα πιο σημαντικά καλό είναι να τα ξεκινήσετε μέχρι τις 14 Απριλίου.

 

Καρκίνος    Σας δίνετε μία δεύτερη μεγάλη ευκαιρία.

Είστε από τους ευνοημένους μιας σπάνιας πλανητικής συνάντησης!

Παρουσιάζεται μπροστά σας τώρα μία ευκαιρία σε μία σημαντική σχέση ζωής, ένα μεγάλο ταξίδι ή η μετακόμιση σας σε μία χώρα του εξωτερικού, ένα σημαντικό επαγγελματικό σχέδιο, μία αλλαγή στον τομέα των σπουδών και όλα αυτά που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

Η Πανσέληνος επηρεάζει δυναμικά τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά θα πρέπει να μην εκφραστείτε εγωιστικά και να ισορροπήσετε στον επαγγελματικό τομέα και την οικογένεια σας,  για να μην υπάρξουν εντάσεις και παράπονα.

 

Λέων      Αγωνίζεστε πιο πολύ για τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.

Η ξεχωριστή Σύνοδος Δία και Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας υποθέσεων που αφορούν και άλλα άτομα ή πηγές.  Ακούστε τη διαίσθηση σας σε ένα σημαντικό οικονομικό εγχείρημα, προσέξτε όμως λάθη και υπερβολές.  Μία μυστική ερωτική σχέση απογειώνει και πυροδοτεί απόλυτα ρομαντικά συναισθήματα.

Ως τις 19 Απριλίου σας απασχολούν μελλοντικά σχέδια και στόχοι, θέματα συμφωνιών νομικών υποθέσεων ή ταξιδιών.

 

Παρθένος   Οι σχέσεις στο κέντρο των γεγονότων.

Η ξεχωριστή πλανητική συγκυρία επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων με το σύντροφό σας ή μία σημαντική συνεργασία που αλλάζει και μπορεί να σας κάνει να ονειρεύεστε μία νέα πραγματικότητα.  Οι  γεννημένοι στα μέσα Σεπτεμβρίου να είστε πιο προσεκτικοί στην εξιδανίκευση και σε λάθος επιλογές.

Η Αφροδίτη  γλυκαίνει τις σχέσεις. Ο Ερμής από τις 11 Απρίλη θα σας βοηθάει επικοινωνιακά  σε συμφωνίες, εμπόριο, συζητήσεις και συναντήσεις, ταξίδια και αγοραπωλησίες. Αλλά ο Άρης από τις 15 δυναμώνει την ένταση, τον ανταγωνισμό και τις διαμάχες.

 

Ζυγός     Η Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο αναμοχλεύει συναισθήματα και επιθυμίες αλλά και εντάσεις.

Η σύνοδος Δία και Ποσειδώνα αφορά και αλλάζει την καθημερινότητά σας, τις σχέσεις σας στο εργασιακό περιβάλλον και σας δίνει μία ιδιαίτερη έμπνευση, για να δημιουργήσετε νέα δεδομένα πιο καλλιτεχνικά ή με μεγαλύτερη έμπνευση για πολλούς στον τομέα της δουλειάς.

Με την Πανσέληνο θα αποφασίσετε με ποιους συντρόφους, συνεργάτες, συμμάχους ακόμα και δικούς σας ανθρώπους θα συνεχίσετε την πορεία σας. Προσοχή οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.

 

Σκορπιός     Έρωτας και δημιουργία!

Δίας και Ποσειδώνας σας δίνουν φτερά μέσα από τη δημιουργία μιας νέας ζωής,  την έμπνευση και την τέχνη και έναν παραμυθένιο ρομαντικό έρωτα.

Ο Απρίλης σας δίνει πολλούς λόγους για να χαρείτε και ένας ίσως ο πιο σημαντικός είναι η Αφροδίτη ο Δίας και ο Ποσειδώνας στον οίκο του έρωτα, της τέχνης και της δημιουργίας, της Χαράς της ζωής και των παιδιών.

Στα μέσα Απριλίου  η Πανσέληνος σας προκαλεί να διαχειριστείτε θέματα επικοινωνίας, μυστικών και παρασκηνιακών ενεργειών και σχέσεων με το περιβάλλον σας.

 

Τοξότης   Το σπίτι και η οικογένεια σας απασχολούν.

Ο Δίας δικό σας κυβερνήτης συναντά για μία μοναδική φορά τον Ποσειδώνα και ενεργοποιεί θέματα της οικογένειας, του σπιτιού και του χώρου σας,  της επαγγελματικής στέγης δίνοντας μία ιδιαίτερη ευαισθησία και πολλά συναισθήματα για την οικογένειά σας ακόμα και τροφοδοτώντας την ανανέωση του πατρικού σας σπιτιού. Οι γεννημένοι τα μέσα Δεκέμβρη προσέξτε περισσότερο.

Προσπαθήστε να βελτιώσετε θέματα στέγης αλλά και οικογενειακών σχέσεων ως τις 14 του Απρίλη. Γιατί μετά ο Άρης θα προκαλέσει εντάσεις.

 

 

Αιγόκερως    Η επικοινωνία, ένα ταξίδι, μία σημαντική ιδέα αλλάζει την ζωή σας.

Μη διστάσετε να βγείτε προς τα έξω, να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να εκφραστείτε πιο δημιουργικά μαζί με άλλους ανθρώπους.

Θα αρχίσετε να νιώθετε ασφάλεια.  Σταδιακά θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντος σας και θα μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε κοινά σημεία.  Προσέξτε οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών  κοντά στην Πανσέληνο στις 16, σε θέματα καριέρας αλλά και φήμης.

 

Υδροχόος     Οι μέρες της πίεσης και του άγχους καταλαγιάζουν.

Σας απασχολούν οικονομικές υποθέσεις και ψάχνετε πιο δημιουργικούς τρόπους εσόδων για να νιώσετε ικανοποίηση και ασφάλεια.  Οι καλλιτέχνες αλλά και οι υπόλοιποι επαγγελματίες, αν βάλετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητά στη ζωή σας θα κερδίσετε πολλά.

Οι μέρες της έντασης καταλαγιάζουν από τις 15 Απριλίου. Μαζί με την Πανσέληνο  φωτίζονται μελλοντικά όνειρα και στόχοι σας, ταξίδια και νομικές υποθέσεις αλλά θα πρέπει πάλι να προσέξετε μυστικά και το παρασκήνιο.

 

Ιχθύες  Κάτι καινούριο γεννιέται, προστατεύστε το!

Στο δικό σας ζώδιο  γίνεται η μεγάλη σύνοδος Δία και Ποσειδώνα.

Το όραμα σας για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην επαγγελματική σας πορεία ή ένας σημαντικός κοινωνικός στόχος θα φέρουν την αναγνώριση. Ένας γάμος μπορεί να καρποφορήσει με αφετηρία αυτές τις ημέρες.

Αρχίζετε να βλέπετε το φωτεινό πρόσωπο της Άνοιξης και ακτινοβολείτε γοητεία, δημιουργικότητα, Έμπνευση και ευκαιρίες.

 

© Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *