Ερμής στον Λέοντα Λάμψη στην καθημερινότητα των 12 ζωδίων!

Avatar photo Mari Giova 10/07/2023

Ο Ερμής της επικοινωνίας, των πληροφοριών και των ταξιδιών από τις 11 ως τις 28 Ιουλίου στο ζώδιο του Ήλιου προετοιμάζει ένα νέο φωτεινό ξεκίνημα γεμάτο χαρά, έρωτα και δημιουργία που θα κορυφωθεί  τον Αύγουστο για όλα τα ζώδια!

 

Το μήνυμα του Έρμη

Ακολούθησε το ταξίδι της καρδιάς.

Τότε κανένα εμπόδιο, άνεμος ή τρικυμία

δεν θα είναι ικανά να ανακόψουν την πορεία σου!

 

 

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, αφήνει το ζώδιο του Καρκίνου και περνάει στον Λέοντα δίνοντας μια φλογερή και φωτεινή ενέργεια στη σκέψη, τις συζητήσεις και τα ταξίδια!

Ευνοεί ταξίδια, συζητήσεις και συμφωνίες και φέρνει ευκαιρίες μέσα από συναντήσεις και μηνύματα!

Ο Ερμής στην πιο ευνοϊκή ενέργεια ενεργοποιεί τα ζώδια της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες αλλά και όσους έχουν πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. 

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση της ενέργειας αυτών των ημερών

 Η χαρά, η δημιουργικότητα, η αισιοδοξία!

 

Η πολυαστρία στον Ταύρο Σελήνης(11 και 12 Ιουλίου), Δία, Ουρανού και Βόρειου δεσμού Σελήνης ως τις 17 Ιουλίου – ο δρόμος του πεπρωμένου, ενεργοποιεί σε όλα τα ζώδια την ανάγκη για ασφάλεια και ιδιαίτερα θετικά,

Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς.

 

Ευνοϊκές μέρες για επικοινωνία, ταξίδια, συναντήσεις και συμφωνίες

11~13, 17 και 18  και 26, 27 Ιουλίου. 

 

Κριός  Ερωτικά μηνύματα και ραντεβού.

Η δημιουργικότητα, η διασκέδαση και η ανανέωση των σχέσεων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι στο επίκεντρο των επόμενων ημερών. Ένα κοντινό ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

 

Ταύρος  Νιώθετε χαρά με αγαπημένους.

Ο Ερμής θα επηρεάζει τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Θα υπάρξουν αλλαγές και εκπλήξεις. Πιθανόν μία επίσκεψη ενός δικού σας ανθρώπου στο σπίτι σας να συμβεί απρόσμενα.

 

Δίδυμοι  Η επικοινωνία σας παίρνει φωτιά!

Ο Ερμής από σήμερα ευνοεί θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, συμφωνιών και αγοραπωλησιών γενικά, αλλά και την υποστήριξη που μπορεί να έχετε από άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

Καρκίνος  Αναζητάτε ασφάλεια και σταθερότητα!

Τα οικονομικά σας και η συναισθηματική ασφάλεια με τον Ερμή στον Λέοντα για το επόμενο διάστημα σας απασχολούν πολύ. Πιθανόν να επενδύσετε σε μια σημαντική αγορά ή να καταφέρετε να πετύχετε μια επωφελή πώληση και συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση σκέφτεστε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κάποιοι θέλετε να αγοράσετε καινούργιο κινητό τηλέφωνο, ίσως και αυτοκίνητο.

 

Λέων   Ταξίδια και συμφωνίες θα κυβερνούν τη ζωή σας!

Ο Ερμής περνάει στο δικό σας ζώδιο και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή για το επόμενο διάστημα θα κυβερνάει τη ζωή σας.

Συζητήσεις, συναντήσεις, ιδέες, πολλές πληροφορίες που δεν γνωρίζατε και τώρα επιτέλους έρχονται στο φως και φυσικά μικρά ταξίδια και αποδράσεις στη φύση είναι κάποια μόνο από τα πιθανά σενάρια.

 

Παρθένος  Κρατήστε μυστικά τα σχέδια και τα μηνύματά σας.

Ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης, δεν θα συμβαδίζει πολύ με τις ανάγκες του ζωδίου σας, αλλά σίγουρα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί και να επιμείνετε σε κάποιες αποφάσεις και απόψεις σας.

Καλό είναι ιδέες, συζητήσεις και μυστικά ραντεβού να τα κρατήσετε μυστικά μέχρι να σταθεροποιηθούν.

 

Ζυγός  Φίλοι και νέες γνωριμίες οδηγούν σε λαμπερές βραδιές.

Οι φίλοι και η συλλογική δουλειά, αλλά και νέες γνωριμίες επηρεάζονται και ευνοούνται από τη νέα θέση του Ερμή στον φιλικό για εσάς Λέοντα. Επιτέλους η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και θα ευνοεί την πραγματοποίηση σημαντικών στόχων και ονείρων.

 

Σκορπιός  Η εξωστρέφεια και η φήμη σας στο μέγιστο! 

Από σήμερα, ο Ερμής τονίζει θέματα επικοινωνίας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά επηρεάζει και την κοινωνική σας αναγνώριση και φήμη.

Έχετε πολύ μεγάλη κινητικότητα, επαγγελματικές συζητήσεις και κοινωνικές συναντήσεις, δημόσιες σχέσεις και αποφάσεις για να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή να προβάλετε τα ταλέντα σας.

Παρ’ όλα αυτά προσέξτε γιατί θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε και να φανείτε πιο πρακτικοί, αλλιώς δεν θα πείσετε σημαντικά άτομα για την εξέλιξή σας.

 

Τοξότης   Μακρινά ταξίδια και μεγάλα όνειρα!

Σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι ή θέλετε να ανανεώσετε τις γνώσεις μέσα από ένα σημαντικό σεμινάριο ή ακόμα και έναν νέο κύκλο ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα και γνώσεις από τις δικές σας.

Συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, συμβόλαιο και αγοραπωλησίες ευνοούνται.

 

Αιγόκερως  Μυστικές συναντήσεις!  

Ο Ερμής ευνοεί μυστικές ερωτικές συναντήσεις.

Επίσης θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους, την εφορία ή ένα δάνειο, και πώς μπορείτε να το διαχειριστείτε καλύτερα.

 

Υδροχόος Μια σημαντική σχέση στο προσκήνιο! 

Ο Ερμής δυναμώνει την επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας ή έναν σημαντικό συνεργάτη σας. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε τις εμμονές και να βρείτε τη χρυσή ισορροπία συζητώντας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

 

Ιχθύες  Πιο δημιουργικοί και ερωτικοί σε απλές στιγμές!

Ο Ερμής έρχεται για να ανανεώσει την καθημερινότητά σας. Θα έχετε πολλά περισσότερα να κάνετε στη δουλειά να σκεφτείτε ίσως πιο πρακτικά και περισσότερο οικονομικούς τρόπους στον τομέα της εργασίας σας.

 

 

©Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *