Η Πανσέληνος του Ελαφιού φωτίζει τον δρόμο της επιτυχίας με τη μαγική τελετουργία της Φωτιάς που απελευθερώνει!

Avatar photo Mari Giova 02/07/2023

Ποια ζώδια συναντούν την ευκαιρία;

Πέντε ζώδια στοχεύουν ψηλά!

 

Το μήνυμα της Πανσελήνου του μυθικού Αιγόκερου

Στη Σοφία του Χρονοκράτορα Κρόνου χτίσε τα όνειρά σου,

κρατώντας το δικό σου φως!

Ο χρόνος δείχνει ποιος σκοπός, ποιο όνειρο και ποια φιλοδοξία

σε παίρνει μακριά από την ανάγκη σου για ζεστασιά.

Κράτησε τον πόθο της καρδιάς σου και

άφησε να φύγει ό,τι εμποδίζει τον αληθινό σου σκοπό.

 

Η Σελήνη μαγεύει από το ζώδιο του Αιγόκερου για 3 νύχτες από τις 2-4 Ιουλίου. Το σύμβολο του Αιγόκερου, του μυθικού πλάσματος με κεφάλι κριαριού ή κατσικιού και ουρά ψαριού, που σκαρφαλώνει στις πιο απόκρημνες κορυφές και βυθίζεται στα βάθη του Ωκεανού, φέρνει μέσα από το Φως της Πανσελήνου τα μυστικά και την αλήθεια, την αποκάλυψη και την αναγέννηση που οδηγεί στην κορυφή τον καθένα ξεχωριστά στο δικό του πεπρωμένο!

 

Η Πανσέληνος του Ελαφιού θα είναι στο αποκορύφωμά της στις 3 Ιουλίου στις 14:39 και πραγματοποιείται στις 11 μοίρες του Αιγόκερου αναδεικνύοντας σκοπούς και φιλοδοξίες που όμως πρέπει να εναρμονιστούν με το συναίσθημα !

Η ολόγιομη Σελήνη δείχνει πιο μεγάλη και λαμπερή με το φως της ακόμα πιο δυνατό για 3 νύχτες. Η επιρροή της φτάνει ως τη Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου και επηρεάζει αποκαλύπτοντας την αλήθεια και το απαύγασμα του Χρόνου.

Παίρνει το όνομά της επειδή συμβαίνει τον μήνα που τα αρσενικά ελάφια αναγεννούν τα κέρατά τους στην αρχή φυτρώνουν με απαλό βελούδινο τρίχωμα και μετά δυναμώνουν και σκληραίνουν.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα ελάφια αναγεννούν το στόλισμα της φύσης και της δύναμης τους στο κεφάλι τους και όσο περνάνε τα χρόνια αυτά γίνονται όλο και μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά. Και το ζώδιο που γίνεται η Πανσέληνος, ο Αιγόκερως, αυτό συμβολίζει την δύναμη του Χρόνου Κρόνου κυβερνήτη του ζωδίου και την επιτυχία που κατακτάται με την επιμονή στον στόχο.

 

Ποια φιλοδοξία και ποιος στόχος ή ποια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική

χρειάζεται οργάνωση, επιμονή και την επιθυμία της Ψυχής- Σελήνης

για να βρούμε την δική μας ατόφια ευτυχία;

Σε αρμονία με τον Δία στον Ταύρο και τον Κρόνο στους Ιχθύς αυτή η Πανσέληνος δείχνει πού βρίσκεται η μεγάλη αλλαγή που απελευθερώνει τα 12 ζώδια!

 

Golden zodiac astrological clock, sunlight and shadow

 Διαβάστε εδώ τα 12 ζώδια αναλυτικά.

 Ευνοούνται οι αλλαγές που στηρίζονται στην εμπειρία και την αλήθεια. Η Πανσέληνος είναι σε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο φέρνοντας σταθεροποίηση, εφόσον υπάρχει ειλικρίνεια στις σχέσεις.

Τα ζώδια της Γης οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι θα κερδίσουν μέσα από μια αλλαγή ή στη συνάντηση με το απρόσμενο!

Από τις 3 Ιουλίου ως τις 17 η δύναμη της Πανσελήνου οδηγεί στο ξεπέρασμα των πιέσεων και των ορίων μέσα από την τόλμη των αλλαγών και την αλήθεια του χρόνου. Εκεί που ο Ήλιος και η θάλασσα, ο ουρανός και τα αστέρια γλυκαίνουν το χαμόγελό μας.

 

Ο Ερμής πλανήτης της επικοινωνίας στο ζώδιο του Καρκίνου σε αντίθεση με την Πανσέληνο δείχνει πόσο αποκαλυπτική μπορεί να γίνει η συζήτηση με τον εαυτό μας ή τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας.

Είναι η Πανσέληνος σε αρμονία με τον Δία και τον Κρόνο δίνει φτερά στα όνειρα μεταμορφώνει και ωριμάζει όλα τα ζώδια, για έναν σκοπό της ζωής τους.

Ο τυχερός Δίας και ο σοφός Κρόνος κρατούν το κλειδί αυτού του κύκλου του παλιού και του νέου.

Μέσα από την φωτιά της ζωής παίρνουν φτερά τα όνειρα των ανθρώπων αναγεννιέται η καρδιά και η δύναμη όλων για να μεταμορφώσει τις Μοίρες και την ζωή των ανθρώπων.

 

Το τελετουργικό της Φωτιάς!

Μια ενεργειακή τεχνική με το στοιχείο της φωτιάς που απελευθερώνει!

 

Άφησε να φύγει ό,τι σε κρατά πίσω και απελευθέρωσε το δικό σου φως!

Όλα τα ζώδια μπορούν να απελευθερωθούν από τα τραύματα και τις σκιές του παρελθόντος με ‘το τελετουργικό της Φωτιάς’ 3 νύχτες της Πανσελήνου 2, 2,  3 και 4 Ιουλίου.

Για την τεχνική αυτή, θα χρειαστείτε:

  • στυλό,
  • χαρτί
  • ένα γυάλινο μπολ γεμάτο με νερό
  • τσιμπιδάκι για να μην καείτε
  • και  φυσικά έναν αναπτήρα ή σπίρτα.

Ξεκινάμε καθαρίζοντας και εξαγνίζοντας ενεργειακά τον χώρο μας καίγοντας λιβάνι ή βότανα και αιθέρια έλαια από φασκόμηλο, δεντρολίβανο ό,τι έχουμε στον κήπο και στο σπίτι μας με σεβασμό πάντα στη φύση.  Όταν κόβουμε ένα λουλούδι, ένα βότανο για να το χρησιμοποιήσουμε παίρνουμε μόνο τόσο όσο χρειαζόμαστε και πάντοτε ευχαριστούμε το δέντρο και την γη που μας το  Χάρισε.

Στη συνέχεια  καθόμαστε χαλαρά κοντά στο πάτωμα σε ένα χαλί, κλείνουμε τα μάτια, αν θέλουμε ακούμε την αγαπημένη μας απαλή μελωδία και απελευθερώνουμε το μυαλό μας από όλες τις έγνοιες της καθημερινότητας.  Συγκεντρωνόμαστε στην αναπνοή μας και στους ήχους της μουσικής η του περιβάλλοντος γύρω μας.

 

Όταν νιώσουμε έτοιμοι, χωρίς να πιέζουμε όμως, τον εαυτό μας, αυθόρμητα  γράφουμε πάνω στο χαρτί τα πρόσωπα η τις εμπειρίες που μας έχουν πληγώσει και θέλουμε να απελευθερώσουμε από μέσα μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.  Τα  γράφουμε αρκετά αραιά και ξεχωριστά το ένα από το άλλο, για να μπορούμε μετά να τα κόψουμε ξεχωριστά και να περάσουμε στην επόμενη διαδικασία.

Αφού κόψουμε τις λέξεις από τις εμπειρίες ή τα πρόσωπα που μας έχουν πληγώσει κρατάμε την καθεμία ξεχωριστά με το τσιμπιδάκι για να μην καούμε, και καίμε τα κομμάτια από χαρτί πάνω από το μπολ με το νερό.  Καθώς καίγεται, νιώθουμε πραγματικά να απελευθερώνουμε και να αφήνουμε να φύγουν από μέσα μας, τα συναισθήματα, τον θυμό, την λύπη που μας έχουν προξενήσει.

 

Τελικά ευχαριστούμε το στοιχείο της φωτιάς σαν ενέργεια της φύσης, για την απελευθέρωση και τη δύναμη.

Δεν υπάρχει τίποτα πια συμβολικά και ενεργειακά, να μας πληγώνει μέσα μας. Νιώθουμε την ελευθερία και είμαστε όλο και πιο ανάλαφροι από το βάρος παλιών τοξικών πληγών.

Στο τέλος καθαρίζουμε τον χώρο μας και πετάμε το νερό, κάνουμε ένα μπάνιο και κάτω απ’ το τρεχούμενο νερό νιώθουμε πραγματικά, να φεύγει η παλιά ενέργεια και να απελευθερώνουμε, από το σώμα το μυαλό και την ψυχή μας, τις τραυματικές εμπειρίες.

Τώρα είμαστε έτοιμοι και ανανεωμένοι να βάλουμε χαρούμενη, δυνατή μουσική και να χορέψουμε κάτω από το φως της Πανσελήνου γιορτάζοντας το καλοκαίρι αλλά και το δικό μας εσωτερικό και Φωτεινό εαυτό.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Στην Ελλάδα η Πανσέληνος με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 3 Ιουλίου επηρεάζει το Κοινοβούλιο αποκαλύπτοντας, ρίχνοντας φως σε όλα τα σημεία και προκαλώντας αλληλουχία γεγονότων αλλά και  φόρτιση και προκλήσεις!

Παγκόσμια αποκαλύψεις για κυβερνήσεις.

 

Πέντε ζώδια και όσοι έχουν τον ωροσκόπο ή την Σελήνη τους σε αυτά θ’ αλλάξουν για πάντα.

 

Ταύρος   Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται αδράξτε την.

Ακολουθήστε την ευκαιρία και αλλάξτε.

Μια μεγάλη και απρόσμενη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας, αρκεί να ανοίξετε την πόρτα και να τολμήσετε μια μεγάλη αλλαγή.

Δείτε πέρα από τα στενά όρια του περίγυρου, κοιτάξτε μακριά, ταξιδέψτε, επικοινωνήστε και αναζητήστε ανθρώπους που σας ανοίγουν νέους ορίζοντες.

 

Παρθένος   Είναι στο χέρι σας να κατακτήσετε τη ζωή που θέλετε!

Χρειάζεται λίγο θάρρος και όλα αρχίζουν ξανά. Ο Ερμής, ο Δίας και ο Ουρανός είναι σύμμαχοι σε μελλοντικά σχέδια, μεγάλα ταξίδια, μια μεγάλη απρόσμενη σχέση ζωής ή ακόμα και μια νέα προοπτική σε άλλη χώρα, σπουδές και όμορφες περιπέτειες.

Πρώτα όμως, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις που ήδη έχετε και να κρατήσετε μόνο αυτές που αξίζουν. Ό,τι δεν προχώρησε ως τώρα ήρθε η ώρα να το αφήσετε να φύγει για να προχωρήσετε εσείς ελεύθεροι στα όνειρά σας!

 

Σκορπιός   Η απόφαση είναι δική σας & υπογράφει το αύριο!

Είστε οι κυβερνήτες της ζωής σας και πλέον είστε έτοιμοι να αφήσετε όσα σας κρατάνε πίσω. Μια φιλοδοξία ένας σκοπός σας αλλάζει και αναγεννάτε ή βάζετε τέλος, για να προχωρήσετε στα όνειρα της ψυχής σας!

Μπορείτε να χαράξετε το δικό σας δρόμο που οδηγεί στη δημιουργία μιας αναγεννημένης ζωής.

 

Αιγόκερως    Κρατήστε το μυθικό κομμάτι του σύμπαντος και του κόσμου σας, την ψυχή και τα όνειρά σας.

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στο δικό σας ζώδιο σας θυμίζει την αξία των συντρόφων και συμμάχων.

Ένας στόχος σας, ένα όνειρο στηρίζετε στην συλλογική δουλειά, σε σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες και σε φίλους. Για να γίνει μια υγιής αρχή μετά τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας χρειάζεται να θυμηθείτε την πηγή της πίστης σας στα όνειρά σας και να καθαρίσετε στόχους, φιλοδοξίες και σχέσεις όχι μόνο προσωπικές αλλά και επαγγελματικές.

Το πιο σημαντικό όμως να κρατήσετε το μυθικό κομμάτι του σύμπαντος και του κόσμου σας , την ψυχή και τα όνειρά σας. Η αυγή έρχεται πάντα μετά το πιο βαθύ σκοτάδι.

 

Ιχθύες  Η έμπνευσή σας μαζί με την ωριμότητα και την λογική θα σας απογειώσουν.

Η εμπειρία μαζί με την δημιουργία αλλάζουν τον κόσμο σας.

Οι στόχοι και ο κύκλος των φίλων και των σημαντικών γνωριμιών με την δημιουργικότητα, την εμπειρία του χρόνου αλλά και τα όνειρά σας. Δείτε την εικόνα πολύπλευρα και ξεκαθαρίστε τα δικά σας λάθη αλλά και τις σχέσεις που θέλετε να αναγεννήσετε ή να τερματίσετε.

Η ευκαιρία χρειάζεται κόπο και ωριμότητα για να αποδώσει καρπούς!

Στις 19 ως και 21 Ιουλίου, ο Ήλιος σε ευνοϊκή όψη με τον δικό σας κυβερνήτη Ποσειδώνα, σας προτρέπει ακολουθήστε την έμπνευσή σας, την αγάπη και τη δημιουργία!

 

©Μάρι Γιόβα  @Mari_Yiova

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *