3 συν ένας πλανήτες συνωμοτούν…

Avatar photo Mari Giova 11/07/2023

3 συν ένας πλανήτες η Σελήνη, ο Δίας, ο Ουρανός και ο Δεσμός του πεπρωμένου συνωμοτούν για να πραγματοποιήσουν έναν ξεχωριστό στόχο για το κάθε ζώδιο!

 Τα συναισθήματα ξυπνάνε σαν ένα ηφαίστειο που ξεσπά!

 

Το μήνυμα της πολυαστρίας στον Ταύρο

Η μεγαλύτερη επανάσταση ξεκινάει από μέσα μας και διαπερνά την ζωή μας.

 

Κεραυνοβόλες αλλαγές, συναισθήματα και εκπλήξεις ξαφνιάζουν και ανατρέπουν το πρόγραμμα όλων!

 

Η Τετάρτη ξεκινά δυναμικά και για πολλά ζώδια απρόβλεπτα, μια και η Σελήνη- που εμπεριέχει όλα όσα νιώθουμε, ενεργοποιεί τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και μαζί με τον Δία αλλά και τον Βόρειο Δεσμό το πεπρωμένο φέρνουν ξαφνιάσματα και εκπλήξεις.

Το απρόβλεπτο,  το κεραυνοβόλο και η απελευθέρωση των συναισθημάτων των επιλογών και των αποφάσεων δυναμώνουν  τις επιθυμίες της ψυχής.

 

 

Κριός   Οικονομικές αλλαγές και δυνατές επιθυμίες.

Ακολουθήστε αλλαγές επαγγελματικές που σας φέρνουν και νέα έσοδα. Ενεργήστε ομαδικά, συλλογικά ακόμα και οικογενειακά, για να πετύχετε τις αλλαγές που θέλετε.

 

Ταύρος    Είστε σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι.

Είστε έτοιμοι;

Γίνεστε πιο εξωστρεφείς και αυτό θα προσελκύσει ανθρώπους γύρω σας  έτοιμους να σας ακούσουν και να πετύχετε μαζί τους μεγάλα και μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Τολμήστε να κάνετε αλλαγές.

 

Δίδυμοι    Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε αλλαγές και έναν κύκλο συναισθημάτων.

Πιστέψτε στις δυνάμεις σας,  ακούστε τις ανάγκες της ψυχής και τις επιθυμίες της καρδιάς σας και εκφράστε τα συναισθήματα σας στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Μυστικά και παρασκήνιο όπως και ψυχοσωματικά θέματα  σας απασχολούν. Οικονομικά θέματα και διεκδικήσεις  μπορούν να καρποφορήσουν.

Προσοχή στην ταχύτητα και στα νεύρα λόγω Άρη Κρόνου από τώρα ως τις 22 Ιουλίου.

 

Καρκίνος    Οι παρέες γράφουν την δική τους ιστορία!

Επιμείνετε στους στόχους σας  με σταθερότητα και ομαδικό πνεύμα.  Κανείς δεν πέτυχε τίποτα μόνος του.  Ενώστε τις δυνάμεις σας για έναν συλλογικό στόχο στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή.

 

Λέων    Η καριέρα σας αλλάζει και η φήμη σας απογειώνεται.

Ετοιμαστείτε για μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές που θ’ αλλάξουν τις εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες. Νέα επαγγελματικά σχέδια έρχονται δυναμικά.

 

Παρθένος     Μια μεγάλη δεύτερη ευκαιρία ανοίγεται μπροστά σας.

Οι πλανήτες ευνοούν τις αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.  Σπουδές, νομικές υποθέσεις, οι σχέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας, ταξίδια, μία σημαντική δεύτερη ευκαιρία, όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Προσοχή σε εντάσεις Άρη Κρόνου από τώρα ως τις 22 Ιουλίου.

Ζυγός   Μυστικές επιθυμίες και συναισθήματα ξεσπάνε σαν καταιγίδα.

Θέλετε να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές και οικονομικές συνθήκες. Δεν σας φτάνουν τα όρια και η ρουτίνα που ήδη ακολουθείτε.

Νιώθετε μέσα σας έντονη την ανάγκη να απελευθερωθείτε και να αλλάξετε την επαγγελματική ακόμα και την ερωτική σας ζωή.

 

Σκορπιός  Το κλειδί του πεπρωμένου βρίσκεται στους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Γνωρίζετε ότι για να πετύχετε μακροπρόθεσμα χρειάζεται να έχετε περισσότερη Ελευθερία και ανεξαρτησία στις επαγγελματικές συνεργασίες Αλλά και τις προσωπικές σας σχέσεις.  μία συζήτηση η συνάντηση ανοίγει νέους δρόμους.

 

Τοξότης    Οι ισορροπίες αλλάζουν στην καθημερινότητα και την εργασία.

Μπορείτε να αποφασίσετε μικρές αλλαγές ή και μεγαλύτερες στη ρουτίνα της καθημερινότητας σας τις εργασιακές συνθήκες και σχέσεις σας.  υιοθετήστε νέες πιο υγιεινές συνήθειες στη διατροφή σας και στη δραστηριότητα σας.

Προσοχή στην ταχύτητα και στα νεύρα από τον Άρη Κρόνο από τώρα ως τις 22 Ιουλίου.

 

Αιγόκερως    Ο έρωτας και η αγάπη αποκτούν νέο νόημα.

Η ερωτική σας ζωή μπορεί σήμερα ν’ αποκτήσει έντονο ενδιαφέρον.  Μία έκπληξη από τον ερωτικό σας σύντροφο η μία απρόβλεπτη νέα γνωριμία μπορεί να καταλήξουν σε έντονα ερωτικά συναισθήματα.

Η δημιουργικότητα, η δράση και η έμπνευσή σας ευνοούν αλλαγές.

 

Υδροχόος    Ακολουθείστε  το ένστικτό σας προχωρήστε στις αλλαγές που ήδη έχουν ξεκινήσει στη ζωή σας.

Ο Ουρανός δικός σας κυβερνήτης πλανήτης πρωταγωνιστεί στις όψεις της ημέρας και για πολύ καιρό.  Δραστηριοποιηθείτε προς μία καινούργια κατεύθυνση η ανανεώστε την υπάρχουσα  συνθήκη στην οικογενειακή σας ζωή και όχι μόνο.

 

Ιχθύες   Συζητήσεις και συναντήσεις φέρνουν ευκαιρίες!

Ευχάριστα μηνύματα συζητήσεις συναντήσεις γενικά η επικοινωνία κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.  Τολμήστε να προτείνετε αλλαγές  και ακολουθήστε και εσείς νέους πιο δημιουργικούς δρόμους.

Προσοχή στις πιέσεις και την ταχύτητα λόγω  Άρη Κρόνου από τώρα ως τις 22 Ιουλίου.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *