Δίας στον Κριό Η δράση & η φλόγα του Έρωτα τώρα ανάβει σε όλο τον ζωδιακό!

Avatar photo Mari Giova 11/05/2022

Μια μεγάλη αλλαγή ξεκινάει σήμερα 11 Μαΐου & ανατρέπει όλα τα δεδομένα ως τις 27 Οκτωβρίου για όλο τον ζωδιακό!

 

Σαν δυνατή καταιγίδα της Άνοιξης…

 

Το μήνυμα του Δία στον Κριό

‘Εσύ θα σβήσεις όλα όσα είχες γράψει στο βιβλίο της ζωής σου μέχρι τώρα

και στην θέση όλων θα γράψεις την λέξη θάρρος, με αυτήν θα νικήσεις…’

Π. Κοέλο

 

Ο Δίας ο πλανήτης της θεάς Τύχης, των μεγάλων ευκαιριών, των δώρων του σύμπαντος και της επέκτασης αλλά και της απελευθέρωσης και των ταξιδιών περνάει για 6 μήνες στον Πρώτο Πολεμιστή του ζωδιακού τον Θαρραλέο Κριό και ανάβει την πρώτη Φλόγα. Το πρώτο πέρασμα του Δία στον Κριό είναι από 11 Μαΐου ως 27 Οκτωβρίου και επιστρέφει από 20 Δεκεμβρίου ως το πρώτο μισό του 2023.

 

Μια μικρή φλόγα ανάβει και ταξιδεύει ως το 2023

αλλάζοντας και ανατρέποντας,

φέρνοντας τόλμη, αυτοπεποίθηση και θάρρος!

 

Προσέξτε υπάρχει μια κόκκινη γραμμή ο Δίας όταν κάνει δυσαρμονικές όψεις γίνεται ιδιαίτερα απρόβλεπτος και επικίνδυνος. Στις 11 Μαΐου μπαίνει με μεγάλη ορμή και προκαλεί τον επαναστάτη Ουρανό σε μια ολική ανατροπή σε μια χειμαρρώδη επανάσταση σε προσωπικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Θέματα με Δικαστές, Νομοθέτες, Πρέσβεις και Ηγέτες στον Στρατό αλλά και αεροπλάνα αεροπορία και μεγάλες ανατροπές και εκρήξεις προετοιμάζονται τόσο καιρό παρασκηνιακά και μυστικά και θα του δούμε να εκτυλίσσονται μπροστά μας στα δελτία ειδήσεων. Μυστικά και σκάνδαλα θα ανατρέψουν πανίσχυρες προσωπικότητες και θρησκευτικά ζητήματα θα πυροδοτήσουν μια εκρηκτική κατάσταση.

Η Μεγάλη Βρετανία επηρεάζεται με τον Δία στον Κριό με ανατροπές στην ηγεσία και τον Θεσμό της Βασιλείας.

Επομένως τους θετικούς οιωνούς του Δία στον Κριό όλα τα ζώδια και όλος ο κόσμος θα τα δει σταδιακά μετά τις 20 Μαΐου και τις ημερομηνίες που αναφέρω.

 

Μέρες τύχης & ερωτικού πάθους

19 – 25 και 31 Μαΐου.

20, 21 , 29 και

η 30 Ιουνίου από τις πιο τυχερές μέρες και για γάμο!

23 και 31 Ιουλίου

18 Αυγούστου

1 και 3 Σεπτεμβρίου

1η Οκτωβρίου

 

Οι μέρες που θα χρειαστεί σύνεση και προσοχή

11-18 και 26- 29  Μαΐου.

21 Ιουλίου και

21 Σεπτεμβρίου πολλές μέρες πριν και μετά αυτές τις ημερομηνίες.

20 -30 Δεκεμβρίου.

Η Μεγάλη Βρετανία επηρεάζεται με τον Δία στον Κριό με ανατροπές στην ηγεσία και τον Θεσμό της Βασιλείας.

Επαληθεύτηκε 2 φορές η πρόβλεψη:

Αναδημοσίευση από το άρθρο του Μαΐου αλλά και από τον Νοέμβριο του 2021 είχα προβλέψει στο Okmag.gr στο marigiova.gr και στον Ελεύθερο Τύπο:

‘Ο Θεσμός της Βασιλείας στην Μ. Βρετανία θα πάρει νέα μορφή από τώρα και ως το τέλος του 2022 καθώς όπως ήδη έχω γράψει οι εκλείψεις επηρεάζουν την υγεία και την θέση της Ελισάβετ.

Κριός     Νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο!

Ο Δίας στον Κριό από τις 11 Μαΐου ως τον Οκτώβρη και μετά τις 20 Δεκεμβρίου φέρνει μια ισχυρή ενέργεια δύναμης, δράσης για την κατάκτηση στόχων. Προσέξτε όμως,  υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας ανατροπής από φίλους ή έναν κύκλο ατόμων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά  τα οικονομικά δεδομένα.

 

Ταύρος   Κρατάτε μόνο την ουσία!

Βλέπετε καθαρά με τα μάτια της καρδιάς σας και νιώθετε πιο κοντά στα συναισθήματα που κρατάτε μυστικά τόσο καιρό. Μπορείτε τώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αξιοποιήσετε χαρίσματα και ταλέντα που αγνοούσατε. Να θυμηθείτε και να βρείτε πάλι το πεπρωμένο σας.

Η επαφή με την φύση, την Τέχνη, την δημιουργία, τον διαλογισμό και παλιές σχέσεις που υπάρχουν ακόμα μέσα σας είναι στο κέντρο αυτής της νέας ενέργειας και θα έχετε πολλούς μήνες να αποφασίσετε και να διαλέξετε! Κρατήστε όμως μυστικά τα όνειρα και τις επιθυμίες σας δυναμώστε τα και μετά θα αναδυθούν στο φως.

 

Δίδυμοι   Προετοιμαστείτε για έναν νέο κύκλο γνωριμιών και στόχων.

Οι  φίλοι, οι κοινοί στόχοι με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας Θα πρωταγωνιστήσουν για πολλούς μήνες στη ζωή σας  άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά. Τώρα υπάρχει ο κίνδυνος ρήξης και ανατροπής αλλά αργότερα θα δείτε νέες ευκαιρίες και ελπίδες!

 

Καρκίνος   Η καριέρα σας αλλάζει και υπόσχεται καλύτερες μέρες.

Ο Δίας στον Κριό από τις 11 Μαΐου προκαλεί εξελίξεις αλλά και ανατροπές τις πρώτες μέρες στην καριέρα σας και σε  μελλοντικούς σας στόχους. Μετά τις 20 Μαΐου σταδιακά και ακόμα καλύτερα μετά τις 5 Ιουλίου θα απολαύσετε τους πρώτους καρπούς του Δία στην επαγγελματική και κοινωνική σας αναγνώριση. Μέχρι τότε υπομονή και ετοιμότητα για αλλαγή σχεδίων.

  

Λέων   Ευνοείστε αλλά μην το παρακάνετε!

Ο Δίας από τις 11 Μαΐου μαζί με  την Αφροδίτη και πολύ καλύτερα μετά τις 20 Μαΐου τροφοδοτούν με αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια, μεγάλα συμβόλαια, ταξίδια στο εξωτερικό και επαγγελματικά project. Δείτε καλύτερα τους όρους και τις λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να υπάρξει ανατροπή η καθυστέρηση από έναν συνεργάτη.

 

Παρθένος   Η εύνοια θα είναι στα οικονομικά σας αλλά μην ρισκάρετε.

Η νέα θέση του Δία από τον Κριό μακροπρόθεσμα ευνοεί οικονομικές υποθέσεις, όμως τώρα και ως τις 20 Μαΐου θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να αποφύγετε ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις στα σχέδια σας. Μυστικές σχέσεις ή συμφωνίες ανατρέπουν τα δεδομένα, στην πορεία δυναμώνουν και σας αλλάζουν.

 

Ζυγός     Οι σχέσεις σας πρωταγωνιστούν.

Ο Δίας από τις 11 Μαΐου τονίζει σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τα θετικά αλλά και τα σκοτεινά σημεία τους.  θα πρέπει να δείξετε ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι στις ανάγκες και των άλλων του συντρόφου ή των συνεργατών σας για να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο αρμονίας.  Προσέξτε γιατί μπορεί να επέλθει οριστική ρήξη με αφορμή μία οικονομική υπόθεση ειδικά τις πρώτες μέρες ως τις 19!

 

Σκορπιός   Ξεκίνησε το ταξίδι των αλλαγών στην καθημερινότητά σας.

Στην καθημερινότητα και σε θέματα ευεξίας και εργασίας αλλάζουν πολλά!  Σταδιακά περνάτε σε ένα νέο μοντέλο ζωής και δράσης, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και πιο διεκδικητικοί με το περιβάλλον σας. Προσέξτε μόνο στις δύσκολες ημερομηνίες.

Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε μακροχρόνια προβλήματα θα βρείτε λύσεις και διέξοδο.  Δύναμη και έμπνευση αντλείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Τοξότης     Όλα έρχονται στην ώρα τους. 

Μία μεγάλη πλανητική αλλαγή ξεκινάει από τις 11 του μήνα και μέχρι τον Οκτώβρη ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Δίας, θα περάσει στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της επιχειρηματικής δράσης, της διασκέδασης, της τέχνης και της κατάκτησης. Μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε υπάρχουν αλλαγές και ανατροπές, που όμως θα ξεπεράσετε αν δείξετε σοφία.

Αιγόκερως   Η οικογένεια και το σπίτι απορροφούν την ενέργεια σας. 

Το σπίτι ο επαγγελματικός χώρος αλλά και η οικογένειά σας θα πρωταγωνιστήσουν, θα ανανεωθούν και θα αναπτυχθούν από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο. Υπάρχει η ανάγκη ανανέωσης των οικογενειακών δεσμών. Προσέξτε μόνο οικονομικά θέματα γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αποφύγετε το ρίσκο και περιμένετε μετά τις 20 Μαΐου, για να δράσετε.  

 

Υδροχόος    Προκαλείτε επανάσταση και όλα αλλάζουν.

Η υπομονή σας έχει τελειώσει η ανάγκη σας για οριστική αλλαγή ακόμα και ανατροπή είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.  ο τομέας της οικογένειας ή της στέγης και της ακίνητης περιουσίας, έχει ήδη ξεκινήσει να δείχνει την ανάγκη μεγάλων αλλαγών.

Αποφασίζετε να αλλάξετε εικόνες και παραστάσεις μέσα από ένα ταξίδι, μια μετακόμιση, μια συμφωνία και κάποιοι θα ανανεώσετε να ανακαινίσετε το χώρο σας.  Σχέσεις με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντος σας κάποιες ημέρες δοκιμάζουν και δοκιμάζονται. Η επικοινωνία και τα ταξίδια ευνοούνται περισσότερο μετά τις 20 Μαΐου.

Ιχθύες     Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας!

Αξιοποιήστε όσο μπορείτε περισσότερο την ενέργεια της δημιουργίας που σας δίνει ο Δίας αλλά να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και να βρείτε λύσεις.  Θα πρέπει να αποφύγετε όσο γίνεται έξοδα και μην πάρετε κάποιο ρίσκο ειδικά ως τις 20 Μαΐου. Αργότερα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και να πετύχετε μέσα από την αυτοπεποίθηση και τα ταλέντα σας να δείξετε την αξία σας!

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *