Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου Ένας άνεμος που μεταμορφώνει & αλλάζει τον κόσμο…

Avatar photo Mari Giova 03/05/2023

Στον δρόμο του πεπρωμένου & της φωτεινής αποστολής αναγεννιέται ο κόσμος & η ψυχή των 12 ζωδίων.

 

Πάντα το τέλος φέρνει την Αρχή και την αναγέννηση και αυτός ο Μάης υπογράφει τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν την αρχή μιας νέας εποχής.

 

Το μήνυμα του Μάη

Η ανάγκη για ασφάλεια προκαλεί βαθιές μεταμoρφώσεις

& απρόσμενες αλλαγές.

 

Η κορυφαία πλανητική αλλαγή του μήνα ξεκινάει στις 16 Μαΐου, όταν ο Δίας πραγματοποιεί την είσοδό του μετά από 12 χρόνια στον Ταύρο και θα παραμείνει στο σταθερό ζώδιο της Γης ως τις 25 Μαΐου του 2024. Εκεί στο ζώδιο των προσωπικών αξιών, της ανάγκης για σταθερότητα και ασφάλεια αλλά και των παγκόσμιων οικονομικών πόρων θα προκαλέσει αλυσιδωτές εκρήξεις για τα ζώδια που κοντράρει και αλλαγές και ευκαιρίες για τα πιο τυχερά ζώδια.

Σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης θα φωτίσει το πεπρωμένο και την αποστολή όλων αλλά σε ισχυρή σύγκρουση με τον πανίσχυρο Πλούτωνα με επίκεντρο το δεύτερο μισό του Μάη, θα ανατρέψει συστήματα πλούτου και παγκόσμιας οικονομίας, νομοθετικά συστήματα και ευρωπαϊκούς πολιτικούς θεσμούς!

 

Την 1η Μαΐου ο Πλούτωνας σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στον Υδροχόο επιστρέφει στα άδυτα της ψυχής και στα παγκόσμια μυστικά δρομολογώντας μοιραίες εξελίξεις σε οικονομικά, πολιτικά και παρακρατικά κέντρα. Η Ευρωβουλή και οι Νόμοι θα πληγούν ως τις 11 Ιουνίου, ενώ ο πλούτος θα μπει σε πολεμική συνθήκη.

Ο Πλούτωνας δρα υπόγεια αλλά απόλυτα μεταμορφωτικά και θα αλλάξει για πάντα τις ισορροπίες και ό,τι θεωρούσαμε δεδομένο. Οικονομικά και διατραπεζικά  προβλήματα , ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, σοβαρά γεγονότα από τα έγκατα της γης- ορυχεία και πηγές πλούτου.

Στις 7 Μαΐου η Αφροδίτη της αρμονίας και της αγάπης φεύγει από το ζώδιο των Διδύμων και εισέρχεται στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει ως τις 5 Ιουνίου.

Ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο πρώτο μισό του μήνα ολοκληρώνοντας κάθε ημιτελή παρελθούσα σχέση και κατάσταση σε προσωπικό αλλά και οικονομικό επίπεδο.

Ο ανάδρομος Ερμής αρχικά και ως τις 15 Μαΐου φέρνει μπερδέματα και καθυστερήσεις σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ από τις 15 του μήνα σταδιακά σταματά την φαινόμενη ανάδρομη κίνησή του και αφήνει την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και συναισθημάτων να εκτιναχτεί μπροστά,  για να πάρουμε αποφάσεις ζωής! 

 

19 Μαΐου επιτέλους η περίοδος των εκλείψεων τελειώνει και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο δηλώνει πως για 15 μέρες, όλα μπορούν να ξαναρχίσουν!

Στις 20 Μαΐου ο Άρης της δράσης και του πολέμου αφήνει τον Καρκίνο και επισκέπτεται τον βασιλικό Λέοντα όπου θα παραμείνει ως τις 9 Ιουλίου πυρπολώντας την ερωτική- και όχι μόνο- ζωή όλων!

17-23 Μαΐου Μέρες ακραίας έντασης λόγω της σύγκρουσης Άρη Πλούτωνα. Η ατομικότητα χάνει έδαφος ενώ θα κερδίσουν συλλογικές δυνάμεις και κόμματα.

Στις 21 Μαΐου μέρα των εκλογών ο Ήλιος σύμβολο εξουσίας ανοίγει την εποχή- μήνα των Διδύμων προκαλώντας διπλές καταστάσεις και σίγουρα όχι μια ξεκάθαρη αυτοδύναμη απάντηση. 

 

Ο Μάιος σφραγίζεται από μια μεταμορφωτική Πανσέληνο και Έκλειψη Σελήνης με επίκεντρο την 5η μέρα του 5ου μήνα του χρόνου στις 14° μοίρες 1+4= 5) του Σκορπιού!

Μια μοίρα που το σύμβολό της είναι παιδιά που παίζουν γύρω από 5 λοφίσκους άμμου.

Βλέπουμε πως επαναλαμβάνεται ο αριθμός 5 σε μια έκλειψη με ιδιαίτερο μυστικιστικό νόημα, το νόημα της αλλαγής, του παιχνιδιού, της αναζήτησης, του εσωτερικού παιδιού, της ελευθερίας  και της ειλικρίνειας, της τολμηρής αλήθειας, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τα μάτια των παιδιών  – μα πώς αλλιώς αφού γίνεται στο ζώδιο του μυστηριακού Σκορπιού! 

Η επιρροή της έκλειψης Σελήνης ξεκίνησε τον κύκλο της τον Νοέμβριο του 2021 και θα ολοκληρώσει έναν κύκλο παρόμοιων γεγονότων και καταστάσεων μέχρι να τα αντιμετωπίσουμε κατάματα και να μεταμορφωθούμε σε μια δική μας πηγαία εσωτερική αλήθεια στις 28 Οκτωβρίου του 2023.

Το κλειδί είναι να αφήσουμε να φύγει ό,τι μας βαραίνει στην ψυχή και στον δρόμο μας και ελεύθεροι να προχωρήσουμε στο δρόμο της προσωπικής μας ευτυχίας και ολοκλήρωσης. 

 

 Η Πανσέληνος ολική έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο της Μεταμόρφωσης, του πάθους και της αναγέννησης  έντονα και δυνατά επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους την πρώτη εβδομάδα του μήνα των γενεθλίων τους και όσους  έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 14-15 μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

Μία μοιραία Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης  στο Σκορπιό σε δύσκολη όψη  με τον πλανήτη της ελευθερίας και των μεγάλων αλλαγών τον Ουρανό,  ευτυχώς σε αρμονία με τον Άρη κυβερνήτη της έκλειψης διεγείρει και εκφράζει έντονα συναισθήματα αλλά και παράπονα, ενώ πυροδοτεί ανατροπές και ηγετών και μια νέα μορφή εξουσίας.

Η άμεση επιρροή των εκλείψεων έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου και φτάνει ως τις 19  Μαΐου που θα συμβεί η Νέα Σελήνη. Θα υπάρξουν έντονα μετεωρολογικά και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα, αναταραχή στην γη, σοβαρά γεγονότα στην θάλασσα και σε θρησκευτικά αλλά και καλλιτεχνικά θέματα.

Η επιρροή μιας έκλειψης τέτοιου βεληνεκούς φτάνει 6 μήνες ακόμα και χρόνια μετά. Σίγουρα όμως, τα αποτελέσματά της θα τα δούμε ως τον Οκτώβριο του 2023! Τα χρήματα, ο πλούτος- Πλούτωνας κυβερνήτης της έκλειψης και οι δομές του τραπεζικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος θα αλλάξουν άρδην.

Είχα γράψει την ίδια εποχή μόλις έναν χρόνο πριν :

‘Από τώρα και ως τον Νοέμβριο του 2022 η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Ρωσία και τις ΗΠΑ αλλά και την Μ. Βρετανία θα αλλάξει μέσα από ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα που κανείς δεν περιμένει. Σημαντικοί ηγέτες, κυβερνήσεις και οικονομίες κρατών πλήττονται.  Με αφορμή τον γεωφυσικό πλούτο και τις θαλάσσιες πηγές ενέργειας θα δοθούν μάχες. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει σοβαρά ζητήματα οικονομικά και σκάνδαλα που θα πιέσουν πολύ την κυβέρνηση.

Ο Θεσμός της Βασιλείας στην Μ. Βρετανία θα πάρει νέα μορφή από τώρα και ως τον Νοέμβριο’ και  ‘Ο Θεσμός της Βασιλείας  και στην Βρετανία θα περάσει σταδιακά σε νέο κύκλο λόγω και της υγείας της Ελισάβετ.’

 

Οι πιο δημιουργικές και ευνοϊκές μέρες του Μάΐου:

 12, 13, 14, 15 και 26  Μαΐου.

 

Οι πιο έντονες μέρες , που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς:

1- 6, 9-11, 17- 23 και 28 Μαΐου. 

 

 

 

Κριός   Η δύναμή σας μεγαλώνει!

Αξιοποιήστε την θετική ενέργεια του Δία στον Κριό ως τις 16 Μαΐου που προσπαθεί ακόμα και αν κάτι σας δυσκόλεψε να σας στείλει την πιο ιδανική λύση και διέξοδο. Η ευκαιρία είναι κοντά σας και πολλές φορές στο χέρι σας.

Προσέξτε όμως, υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας ανατροπής από φίλους ή έναν κύκλο ατόμων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά έναν σημαντικό στόχο. ‘

Από τις 20 Μαΐου ως τις 9 Ιουλίου ο κυβερνήτης σας Άρης ξαναβρίσκει την δύναμη και το θάρρος και σας ωθεί μπροστά. Η τόλμη και ο ερωτισμός σας στα ύψη.

 

Ταύρος    Είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Η έκλειψη Σελήνης με επίκεντρο τη 5η Μαΐου επηρεάζει ως τη Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου, κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι μεταξύ 1-10 του μήνα. Είναι σημαντικό να ξαναβρείτε την ισορροπία και την Αρμονία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις για να μην χάσετε έναν σύντροφο ή έναν πολύτιμο συνεργάτη. ΑΝ πάλι μια σχέση είναι τοξική τότε δείτε το σαν μια καλή ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας για μία νέα αρχή μακριά!

Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο, σας προτρέπει να σταματήσετε λίγο τη δράση και να ξανασκεφτείτε ανθρώπους και ανολοκλήρωτα σχέδια από το παρελθόν, για να είστε έτοιμοι να δράσετε και να αποφασίσετε μετά τις 15 Μαΐου, που ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του.

 

Δίδυμοι  Βαθιά ανάσα και επανεκκίνηση!

Ο Μάιος κρύβει πολλές εμπειρίες για σας.  Χρόνια πολλά αγαπημένοι Ταύροι! Από την μια η Αφροδίτη θα είναι στο δικό σας ζώδιο ως τις 7 γεμίζοντας σας ομορφιά, γοητεία αλλά και φλερτ από την άλλη η έκλειψη Σελήνης με επίκεντρο στις 5 Μαΐου προκαλεί ένα άγχος στην εργασιακή καθημερινότητα και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.

Φροντίστε τον εαυτό σας και μην πιέζεστε. Είναι ιδανική περίοδος, για να έρθετε πιο κοντά στην θεραπεία της ψυχής σας. Υποχρεώσεις ή δημόσιες υπηρεσίες σας απασχολούν.

Τα μηνύματα δίνουν και παίρνουν αλλά προσέξτε ως τις 15 τα μπερδέματα και τα λάθη που μπορεί να κοστίσουν σε θέματα επικοινωνίας. Ελέγξτε το αυτοκίνητο και τα αρχεία σας τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του μήνα. Οι επιστροφές προσώπων και θεμάτων από τα παλιά μπορεί να σας ταρακουνήσει αλλά είναι μια καλή ευκαιρία, για να λύσετε παλιά προβλήματα.

Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης-ο Ερμής τυπικά από τις 15 Μαΐου σταματά την  φαινομενικά ανάδρομη τροχιά και πλέον τίποτα δεν σας σταματά!

Σημαντικές  αποφάσεις καλύτερα μετά τις 21 Μαΐου, όταν και ο Ήλιος θα λάμπει από το δικό σας ζώδιο εγκαινιάζοντας τον μήνα των γενεθλίων σας.

Φίλοι, κοινοί στόχοι με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας, Θα πρωταγωνιστήσουν για πολλούς μήνες στη ζωή σας κυρίως θετικά αλλά κάποιες φορές με απρόοπτα.

 

Καρκίνος   Οι σχέσεις και η επαγγελματική σας εξέλιξη προκαλούν αναταράξεις. 

Ένα αγαπημένο πρόσωπο σας φέρνει σε δίλημμα και λειτουργεί καταλυτικά για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ένα ταξίδι, μία συμφωνία ή μία σημαντική συζήτηση  μπορεί να δώσει λύσεις και διεξόδους σε πολλά προβλήματα.

Ο ερωτικός σύντροφος δεν πρέπει να μπερδευτεί με τις φιλίες ή τις γνωριμίες από τον κύκλο σας, τουλάχιστον όχι τώρα.

Θα επανέλθουν συζητήσεις και φιλίες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες.

Τα καλά νέα του μήνα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο από τις 7 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου. Θα είστε πιο γοητευτικοί από ποτέ και θα πείθετε ακόμα και τον πιο δύσπιστο συνομιλητή σας αρκεί να τον κοιτάξετε στα μάτια και να χαμογελάσετε ευγενικά.

Σας απασχολεί η καριέρα σας και οι μελλοντικοί σας στόχοι. Οι σημαντικές αποφάσεις καλύτερα να οριστικοποιηθούν μετά τις 15.

 

Λέων   Ένας μήνας πρόκληση!

Η έκλειψη Σελήνης σας φέρνει σε διλήμματα και προβληματισμό για μία αλλαγή που χρειάζεται να κάνετε στον τομέα της καριέρας και θα επηρεάσει τη στέγη, την ακίνητη περιουσία ή την οικογένειά σας.

Ο Δίας ως τις 15 Μαΐου τροφοδοτεί τα μελλοντικά σας σχέδια, μεγάλα συμβόλαια, ταξίδια στο εξωτερικό και επαγγελματικά Project. Προσέξτε όμως γιατί κάπου εκεί η καλή σας τύχη δοκιμάζεται από άτομα που θεωρούσατε συντρόφους και συνεργάτες.

Το παρασκήνιο βράζει και εσείς ‘έχετε άγνοια κινδύνων. θα μάθετε όλα όσα γίνονταν πίσω από την πλάτη σας από τις 20 Μαΐου ως τις 9 Ιουλίου που ο Άρης θα επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο.

Δείτε καλύτερα τους όρους και τις λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να υπάρξει ανατροπή. Πιο υποψιασμένοι πρέπει να είναι οι Λέοντες του Ιουλίου και ως τις 9 Αυγούστου.

Τα καλά νέα ο Ερμής μετά τις 15 Μαΐου επανέρχεται σε ορθή φορά και το επαγγελματικό περιβάλλον ξεκαθαρίζει.

 

Παρθένος  Καλωσορίστε τον πλανήτη της τύχης για έναν χρόνο! 

Είναι αλήθεια ο Δίας μετά τις 16 Μαΐου και για έναν χρόνο θα είναι σε ένα φιλικό ζώδιο και θα σας ευνοεί σε μελλοντικά σχέδια, σεμινάρια, σπουδές ή σεμινάρια, την επικοινωνία με έναν διαφορετικό κύκλο προσώπων που θα σας ανοίξουν νέες πόρτες. Το εξωτερικό, τα ταξίδια, οι άνθρωποι και οι οργανισμοί που προέρχονται από μακριά, όλο αυτόν τον χρόνο θα σας δίνουν ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό! Προσοχή αυτό δεν σημαίνει πως πάντα όλα θα είναι σπαρμένα με ροδοπέταλα. Ειδικά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου υπάρχουν εμπόδια ή θέματα, να προσέξετε σε εργασιακές σχέσεις, υπηρεσίες του δημοσίου ακόμα και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.

Η έκλειψη σας οδηγεί σε αλλαγές αλλά και διλήμματα για μία σημαντική απόφαση που μπορεί να αλλάξει τη μελλοντική σας πορεία. Το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό αλλά μην βιαστείτε να πάρετε οριστική απόφαση.

Καλύτερα να  ξαναδείτε λεπτομέρειες, που με τον Ερμή ανάδρομο μπορούν να σας καθυστερήσουν ή ακόμα και να σας εμποδίσουν από τα σχέδιά σας.  Δεν ευνοούνται οριστικές αποφάσεις, υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών ως τα μέσα Μαΐου. Αντίθετα αν περιμένατε κάποια απόφαση άλλων από καιρό τώρα είναι πιθανόν να έρθουν τα καλά νέα.

 

 Ζυγός     Συγκεντρώνετε τα βλέμματα πάνω σας.

Ο Μάιος στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ένας μήνας που η επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή Φτάνει στο αποκορύφωμα της.  ευνόησε αυτό ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη που από τις 7 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου λάμπει στο πιο ψηλό σημείο το ωροσκόπιο σας και φορτίζει κάθε κοινωνική και οικογενειακή εκδήλωση και γιορτή.  η γοητεία σας τα μαγνητίζει τα βλέμματα και θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε μέσα από γνωριμίες καλύτερες σχέσεις και επαγγελματικές φιλοδοξίες.

παρόλα αυτά η έκλειψη σελήνης διεγείρει τον τομέα των οικονομικών υποθέσεων Αλλά και της προσωπικής ανασφάλειας σας.

Οικονομικές υποθέσεις σας προκαλούν ένταση με αγαπημένα πρόσωπα και διλήμματα. Έκτακτα έξοδα θα σας απασχολήσουν και είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε σε όποιον πάει κόντρα στα συμφέροντά σας.

Δείξτε προσοχή σε θέματα εφορίας ή τραπεζών. Αν περιμένετε παλιές οφειλές είναι πολύ πιθανό τώρα να τις λάβετε.

 

Σκορπιός  Η πρόκληση της αλλαγής και της μεταμόρφωσης είναι εδώ.

Στις 5 Μαΐου η έκλειψη Σελήνης προκαλεί αναταραχή τους σημαντικούς άξονες της ζωής σας! Ο γάμος, η συντροφικότητα και οι συνεργασίες, η οικογένεια το σπίτι ακόμα και η επαγγελματική στέγη θα περάσουν από μια κρίση για να μείνει η ουσία και η αξία όλων όσων πραγματικά χρειάζεστε.

Οι Σκορπιοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μακροχρόνια προβλήματα και να βρείτε λύσεις. Δύναμη σας θα είναι η διαίσθηση, η έμπνευση και η πίστη αλλά και η αγάπη.

Η αρμονία έρχεται μαζί με την Αφροδίτη από τις 7 Μαΐου και ευνοεί δεύτερες ευκαιρίες ταξίδια νέους κύκλους γνωριμιών και διεύρυνση πνευματικών οριζόντων.

Ευτυχώς ο Δίας από τις 16 Μαΐου Θα παραμείνει για έναν χρόνο στον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων και θα σας δώσει περίσσευμα υποστήριξης συντροφικότητας αλλά και ισχυρών συμμαχιών κυρίως μετά τις 25 Μαΐου. Ένας σημαντικός άνθρωπος θα σας δείξει την αξία της συντροφικότητας και της συμμαχίας.

 

Τοξότης     Το τοπίο της ζωής σας και της καθημερινότητας αλλάζει.

Μέχρι τις 16 Μαΐου ο Δίας θα είναι στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της επιχειρηματικής δράσης, της διασκέδασης, της τέχνης και της κατάκτησης.  Σταδιακά όμως η θετική ενέργεια του αλλάζει και η καθημερινότητα στην δουλειά ακόμα και η επικοινωνία με κοντινά σας άτομα σας πιέζει να βρείτε διέξοδο και λύση. Δώστε σημασία σε μηνύματα ακόμα και σε συζητήσεις και άτομα που εμπιστεύεστε,  Προσέξτε τα μέσα επικοινωνίας αλλά και το αυτοκίνητό σας,  αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων και αφήστε  τις σημαντικές κινήσεις μετά τις 24 Μαΐου.  Η καθημερινότητα αλλά και θέματα ψυχολογίας χρειάζεται όλη σας την ενέργεια και την προσοχή, ενώ άλλοι θα προκαλούν ένταση.

Μην ανησυχείτε γιατί σύντομα το καλό κλίμα θα επιστρέψει και η δράση, ένας δυναμικός άντρας ακόμα και ένα μεγάλο ταξίδι θα επαναφέρει την ισορροπία και την αισιοδοξία σας.

Η ανάδρομη φαινομενικά τροχιά του Ερμή επηρεάζει εργασιακές σχέσεις και φέρνει παλιούς συνεργάτες ή ερωτικούς συντρόφους αλλά και καθυστερήσεις ή μπερδέματα στον τομέα των σχέσεων.

Το διάστημα που πρέπει να κάνετε υπομονή είναι μικρό αν σκεφτείτε πως ο Δίας μετά τις 24 Μαΐου και για έναν ολόκληρο χρόνο θα ευνοεί κάθε απλή στιγμή της ζωής σας.

 

Αιγόκερως  Σημαντικές σχέσεις κρίνουν τις εξελίξεις.

Το σπίτι, ο επαγγελματικός χώρος αλλά και η οικογένειά σας θα πρωταγωνιστήσουν ως τα μέσα Μαΐου.  Υπάρχει ανάγκη ανανέωσης του χώρου αλλά και των οικογενειακών δεσμών.

Η ενέργεια της έκλειψης Σελήνης επηρεάζει έντονα την ανάγκη σας για ασφάλεια και οικονομική σταθερότητα και ξεκαθαρίζει την ήρα από το στάρι στους φίλους, τον κύκλο των γνωριμιών σας αλλά και την ομαδική δουλειά.  Η ερωτική σας ζωή θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και κεραυνοβόλες αλλαγές. Πολλοί θα ζήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα αλλά είναι σημαντικό να μην μπερδέψετε τις φιλικές σας σχέσεις, για να μην προκληθούν ζήλειες και εντάσεις.

Η Αφροδίτη θα φέρει αρμονία από τις 7 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου στη σχέση με το σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

Ο πλανήτης της τύχης για έναν χρόνο θα ευνοεί κάθε μορφή δημιουργίας,  την τέχνη τη διασκέδαση τη χαρά της ζωής μέσα από τον έρωτα ή τα παιδιά. Μέχρι τις 24 Μαΐου μου καμία οικονομική επιχειρηματική ακόμα και ερωτική κίνηση δεν μπορεί να ανθίσει.  Κάντε λίγο υπομονή και οι επόμενοι μήνες θα σας αποζημιώσουν.

 

Υδροχόος    Είστε έτοιμοι για μία ριζική αλλαγή. 

Η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον άξονα της καριέρας και της οικογένειας επηρεάζοντας πιθανόν θέματα σπιτιού η επαγγελματικής στέγης.  η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι τεταμένη και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή για το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου.  Οι προκλήσεις αυτές τελικά θα σας οδηγήσουν σε μία φωτεινή διέξοδο και απόφαση που θα αλλάξει τον χώρο της δουλειάς αλλά και της ζωή σας.

Η υπομονή σας έχει τελειώσει, η ανάγκη σας για οριστική αλλαγή είναι ένα ηφαίστειο.  Ο τομέας της καριέρας και της αναγνώρισης επηρεάζεται για τους γεννημένους τον Ιανουάριο αλλά και κοντά στις 4 Φεβρουαρίου.

Κάποιοι κυρίως οι γεννημένοι μετά τις 10 Φεβρουαρίου αποφασίζετε να αλλάξετε σπίτι, τόπο ή χώρα και κάποιοι χρειάζεται να ανανεώσετε το χώρο σας για να αλλάξει και η διάθεσή σας.

Ο Άρης από τις 20 Μαΐου έως τις 9 Ιουλίου τονίζει τα θετικά αλλά και αρνητικά των μακροχρόνιων σχέσεων και συμβάσεων. Πραγματικά θέλετε μία σχέση επαγγελματική η προσωπική θα πρέπει να συγκρατήσετε τον θυμό σας, όταν ο άλλος άνθρωπος  θα είναι έτοιμος για μάχη. Οι πιο έντονες μέρες είναι 4-6, 9-11 και 17-23 Μαΐου.

 

Ιχθύες  Μια νέα προοπτική ανοίγεται!  

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης σας δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στην συντροφικότητα και σας καλεί να ανοίξετε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών με άτομα από το εξωτερικό, ειδικούς ή συμβούλους. Δείξτε όμως, σύνεση σε νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες και μυστικούς εχθρούς με επίκεντρο τις ημέρες κοντά στις 16-24 Μαΐου.

Επηρεάζονται τα ταξίδια, σχέσεις με συγγενείς ή άτομα από το περιβάλλον σας και κυρίως τα μελλοντικά σας σχέδια.  Βρίσκεστε σε δίλημμα. Ακολουθήστε τα όνειρα και την διαίσθηση σας και αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για το τέλος του μήνα ή ακόμα και τον Ιούνιο.

Ευτυχώς ο πλανήτης της αρμονίας της τέχνης και της αγάπης εναρμονίζεται με το ζώδιό σας από τις 7 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου και γλυκαίνει τις σχέσεις σας με σημαντικά πρόσωπα ανοίγοντας νέους ορίζοντες και δίνοντάς σας μία δεύτερη ευκαιρία ζωής.

Ζήστε τον έρωτα, ταξιδέψτε επικοινωνήστε και σχεδιάστε μακροπρόθεσμους και μεγάλους στόχους με σύνεση και πίστη σε μια νέα προοπτική ζωής.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *