Η σπάνια έκλειψη που θα σφραγίσει την ιστορία και τον κόσμο

Avatar photo Mari Giova 19/04/2023

Μια σπάνια υβριδική Έκλειψη Ηλίου γεννιέται ανάμεσα σε δύο κόσμους.

Το τέλος και η αναγέννηση στα 12 ζώδια!

Ανάμεσα σε δύο κόσμους, στα σύνορα δύο ενεργειών στο τέλος του Κριού και στην αρχή του Ταύρου σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη μοίρα-στην αναιρετική 29° μοίρα-  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη και μοναδική ολική έκλειψη Ηλίου του 2023! Η τελευταία αυτή μοίρα της έκλειψης θεωρείται ένα σημείο ανώτερης συνείδησης, όπου μπορούμε να ενσωματώσουμε όλα τα μαθήματα αυτού του ζωδίου και να λειτουργήσουμε από την υψηλότερη έκφρασή του.

Στην ανώτερη έκφρασή του, ο Κριός προσκαλεί στην ζωή όλων την εμπιστοσύνη, το θάρρος, το πάθος και τη σωστή ισορροπία ηγεσίας. Μας δείχνει με έναν ορμητικό και δυναμικό τρόπο πού υπάρχει ο χώρος να δημιουργήσουμε και να καλωσορίσουμε αυτά τα θέματα στη ζωή μας κάτω από την δυνατή ενέργεια αυτής της έκλειψης.

 

Ένα μήνυμα από το Σύμπαν…

Το σύμπαν θέλει σίγουρα κάτι να μας πει… Όταν ένα φαινόμενο επιμένει στο ίδιο ζώδιο και επαναλαμβάνεται τότε αποκτά αυτός ο τομέας -που είναι ξεχωριστός για το καθένα από τα 12 ζώδια- ιδιαίτερο νόημα και σημασία. Η πρώτη Νέα Σελήνη στον Κριό είχε γίνει στις 21 Μαρτίου και είναι εξαιρετικά σπάνιο να ξανασυμβεί δεύτερη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο μέσα σε έναν μήνα ακόμα και την ίδια χρονιά και πολύ περισσότερο, όταν η δεύτερη Νέα Σελήνη είναι και μια υβριδική έκλειψη Ηλίου!

Η καρμική όψη της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο δείχνει μια απώλεια ή θυσία, μια συνήθεια ή μια σχέση που πρέπει να στερηθούμε, για να απελευθερωθεί η νέα αρχή της προσωπικής ιστορίας του καθένα ξεχωριστά ως ατόμου αλλά και συλλογικά ως μέλους μιας κοινωνίας. Ό,τι δεν λειτουργεί δεν θα συνεχίσει να υπάρχει για να ανοίξει ο δρόμος για το νέο σπόρο και την καρποφορία του υγιούς.

Θα χρειαστεί όμως, η ορμή και ο ενθουσιασμός που εκφράζει το ζώδιο του Κριού, η φλόγα του πολεμιστή. Η εσωτερική αναζήτηση του παιδιού που όλοι κάποτε ήμασταν αλλά οι περισσότεροι ξεχάσαμε στον χρόνο. ‘ Όλοι οι μεγάλοι κάποτε υπήρξαν παιδιά αλλά λίγοι το θυμούνται.’

Θα βρούμε το θάρρος να γίνουμε εμείς οι ηγέτες της ζωής μας. Αν κάτι φέρνει αυτή η σπάνια έκλειψη είναι αυτό…

 

Το μήνυμα της Ηλιακής έκλειψης: 

‘Εσύ θα σβήσεις όλα όσα είχες γράψει στο βιβλίο της ζωής σου μέχρι τώρα και στην θέση όλων θα γράψεις την λέξη θάρρος, με αυτήν θα νικήσεις…’ 

Π. Κοέλιο 

 

Μια ιδιαίτερα σπάνια υβριδική έκλειψη – αφού ξεκινάει και τελειώνει σαν δακτυλιοειδής, ενώ στην διάρκειά της εξελίσσεται σε ολική έκλειψη Ηλίου. Η πρώτη Έκλειψη που γίνεται στον Κριό μετά την διετία 2013-2015, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο Εκλείψεων που θα συνεχίσει να εκτυλίσσεται μέχρι τον Μάρτιο του 2025.

Το φαινόμενο της έκλειψης ξεκινά το πρωί της 20ης Απριλίου στις 04:34 και τελειώνει στις 09:59 ώρα Ελλάδας. Η στιγμή της μέγιστης έκλειψης θα συμβεί στις 07:16:45 (ώρα Ελλάδας) στην θαλάσσια περιοχή του Τιμόρ, ενώ η διάρκεια της θα είναι 1 λεπτό και 16 δευτερόλεπτα.

 

Μία μοιραία έκλειψη του Ήλιου και ταυτόχρονη Νέα Σελήνη σε μία όψη σύγκρουσης με τον δυνατό και σκοτεινό Πλούτωνα. 

Πολιτικά, οικονομικά γεγονότα θα πυροδοτήσουν εξελίξεις και η πτώση ενός σημαντικού ηγέτη θα τροχοδρομήσει τα παγκόσμια γεγονότα.

 

Το μονοπάτι της Σκιάς της Έκλειψης 

Από την αρχαιότητα υπάρχουν μελέτες και καταγραφές ότι οι εκλείψεις Ηλίου επηρεάζουν σημαντικούς ηγέτες, ενώ οι εκλείψεις της Σελήνης συνήθως επηρεάζουν την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση των ατόμων και τους λαούς.

Έχει παρατηρηθεί από μελετητές πώς οι ηγέτες που γεννιούνται πριν από μία μεγάλη έκλειψη Ηλίου επηρεάζουν ή κατακτούν τις χώρες και τις περιοχές πού η έκλειψη ρίχνει τη σκιά της -τις χώρες δηλ. που βρίσκονται στο μονοπάτι της σκιάς της έκλειψης. Επιπλέον σε αυτές τις χώρες συμβαίνουν σημαντικά και πολλές φορές δύσκολα γεγονότα, όπως σοβαρά γεωφυσικά φαινόμενα, ή πολιτικές ανατροπές όχι μόνο την περίοδο της έκλειψης αλλά και για πολλούς μήνες μετά.

Οι περιοχές που η έκλειψη της 20ης Απριλίου θα είναι μερικώς ορατή είναι η Νοτιοανατολική Ασία, η Αυστραλία, ο Ειρηνικός και Ινδικός Ωκεανός και η Ανταρκτική.

 

Ενώ στην ολική σκιά της έκλειψης θα τυλιχτούν το βορειοδυτικό Ακρωτήρι στην απομακρυσμένη χερσόνησο της Δυτικής Αυστραλίας, το Exmouth, το νησί Barrow, το ανατολικό Τιμόρ, καθώς και τμήματα της Παπούα στην Ινδονησία.

 

Το φαινόμενο δεν θα είναι ορατό στην Ελλάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μας επηρεάζει σε προσωπικό αλλά και πολιτικό επίπεδο.

Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδας επηρεάζεται από αυτήν την έκλειψη και η περίοδος των εκλογών προοιωνίζει μεγάλες εντάσεις -κάτι που θα αναλύσω σε ξεχωριστό άρθρο.

Η μοιραία έκλειψη του Ήλιου και ταυτόχρονη Νέα Σελήνη σε μία όψη σύγκρουσης με τον δυνατό και σκοτεινό Πλούτωνα προκαλεί πολιτικά, οικονομικά γεγονότα και παγκόσμιες εξελίξεις.

 

Η πτώση ενός σημαντικού ηγέτη θα πυροδοτήσει  τα παγκόσμια γεγονότα. 

Η μερική έκλειψη Ηλίου και ταυτόχρονη Νέα Σελήνη σε καρμική όψη με τον σκοτεινό Πλούτωνα δηλώνει μια νέα αρχή, που περνάει όμως πρώτα, μέσα από μια ριζική μεταμόρφωση και ένα τέλος. Ένα τέλος ή μια ολοκλήρωση μυστικών σχέσεων και συμφωνιών.

Ουσιαστικά το ταξίδι της αναγέννησης περνάει πρώτα από την απώλεια μιας υπάρχουσας κατάστασης ή σχέσης που για κάθε ωροσκόπιο- ζώδιο θα επηρεάσει έναν διαφορετικό τομέα.

Το σημαντικό κλειδί αυτής της έκλειψης είναι η Σύνοδος της με την Εστία- τον αστεροειδή που σχετίζεται με την κλασσική θεά της εστίας και της οικογένειας και είναι Φύλακας της Φλόγας της Ζωής. Ο αστεροειδής περικλείει αυτό το όραμα και συμβολίζει την παράδοση, την αφοσίωση και την υπηρεσία, την εστιασμένη συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητα σε κάτι που είναι τόσο ιερό όπως η προσφορά στην οικογένεια.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η όψη του Δία με την Έριδα-τον αστεροειδή που φέρνει στην επιφάνεια τις διαφορές, για να επέλθει στο τέλος μια πιο αρμονική κατάσταση. Έριδες θα ξεσπάσουν και πολλά θέματα με τον Νόμο και το ευρωκοινοβούλιο, σημαντικά πρόσωπα, νομοθέτες και νομικούς κύκλους.

Η έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη μπορεί να πραγματοποιείται στις 20 Απριλίου αλλά η επιρροή της διαρκεί ως την δεύτερη Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Μαΐου. Ενώ η πιο δυνατή ενέργεια μας επηρεάζει στις 19, 20 και τρεις μέρες μετά το φαινόμενο. βέβαια μια ολική έκλειψη Ηλίου για όσους επηρεάζει ακριβώς μπορεί να διαρκέσει και 1 χρόνο ή και περισσότερο ανάλογα με το κάθε ωροσκόπιο.

Προτάσεις και θετικές δηλώσεις για απελευθέρωση και δημιουργία!

 

  • Συγχωρώ πρώτα τον εαυτό μου και απελευθερώνω την δύναμή μου για μια νέα αρχή. 
  • Συγχωρώ και αφήνω να φύγουν μακριά όσα με πλήγωσαν στο παρελθόν.
  • Αφαιρώ τα περιττά από την ζωή μου και δίνω χώρο και χρόνο σε όσα με κάνουν ευτυχισμένο/η. 
  • Μέσα από την καρδιά μου και την Αγάπη δημιουργώ.

 

Πλανητικό υστερόγραφο παγκόσμιων γεγονότων

Ουσιαστικά είναι αρκετά σπάνιο να έχουμε τον ίδιο χρόνο δύο φορές Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, μια και η Νέα Σελήνη συμβαίνει κάθε 29μιση μέρες, ένα ζώδιο ‘διαρκεί’ τριάντα μέρες και τώρα συμβαίνει να έχουμε δύο φορές Νέα Σελήνη στον Κριό.

Η πρώτη συνέβη στην 1η μοίρα-μέρα του Κριού στις 21 Μαρτίου και η δεύτερη θα συμβεί την τελευταία μέρα του Κριού στις 20 Απριλίου και μάλιστα μια έκλειψη Ηλίου.

Μια καρμική έκλειψη που δείχνει το τέλος και την πτώση ενός ηγέτη, σοβαρά γεγονότα στις ΗΠΑ και παγκόσμια που θα κορυφωθούν ως τα τέλη Μαΐου… Επηρεάζονται έντονα ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ερντογάν, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Εμμανουέλ Μακρόν- σε προηγούμενα άρθρα μου από το 2020 έχω προβλέψει την πορεία του Τραμπ και του Μακρόν . Μένει να δούμε την συνέχεια και το τέλος!

Όταν ενεργοποιείται αυτή η μοίρα της Ηλιακής έκλειψης και η γειτονική της συμβαίνουν δύσκολα πολιτικά γεγονότα, όπως ο πόλεμος που είχε ξεσπάσει μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας στις 3 Σεπτεμβρίου 1939. Το ωροσκόπιο της Ιταλικής Ένωσης επίσης θα επηρεαστεί έντονα και τα γεγονότα είναι δυνατόν να εκραγούν ξαφνικά ως τον Μάιο και ως το 2025 ακόμα και με κάποιο μοιραίο γεγονός.

 

Το τραπεζικό σύστημα, τα δάνεια, οι μυστικές συμφωνίες και τα δυνατά γεωφυσικά φαινόμενα δεν πρέπει να προκαλούν φόβο αλλά δύναμη και τόλμη για την αλήθεια και μια νέα δημιουργία. Η σεισμική δραστηριότητα και τα ηφαίστεια θα είναι σε υπερδιέγερση και θα προκληθούν ισχυροί σεισμοί. Η πρόληψη πάντα σώζει.

Οι μυστικές υπηρεσίες κρατών καθώς και παρακρατικές οργανώσεις, το τραπεζικό σύστημα θα ενεργούν πίσω από κλειστές πόρτες αλλά οι αποκαλύψεις δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν.

 

Μια σπάνια και μοναδική έκλειψη στον Κριό σε σύνοδο με τον Δία δίνει την ώθηση για θεραπεία παλιών τραυμάτων και μπλοκαρισμένης αυτοέκφρασης σε έναν τομέα ζωής που θα είναι ξεχωριστός για το κάθε ζώδιο ή ωροσκόπο.

Ο εγωισμός θα πληγώσει, η γνήσια επιθυμία και έκφραση θα απελευθερώσει.

Μετά από μία σημαντική νέα αρχή και Νέα Σελήνη, ο Ήλιος, το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα, συναντά την Σελήνη και τον Δία  και όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κύκλο της Νέας Σελήνης, για να μπορέσουμε  να ανακαλύψουμε, να εκφράσουμε, να δούμε κατάματα πληγές δικές μας προσωπικές αλλά και τομείς της ζωής μας ξεχωριστούς για τον καθέναν μας και να βρούμε διέξοδο δημιουργική, μέσα από την δράση και την αυτοέκφραση, να απελευθερώσουμε τον πόνο, την οργή, το θυμό και να τα μετατρέψουμε σε κάτι φωτεινό.

Ο Ερμής  στον Ταύρο από την επόμενη μέρα της έκλειψης σε φαινόμενη ανάδρομη τροχιά απελευθερώνει μία ενέργεια αλλαγών και αναθεωρήσεων που αν και αρχικά θα μπερδέψουν με την επιστροφή παλιών θεμάτων στην ζωή μας , τελικά θα οδηγήσουν  στην ξεχασμένη ή χαμένη ασφάλεια, τη συναισθηματική και την οικονομική, που χρειαζόμαστε.

 

 

Ποια δύναμη και ποια ενέργεια φωτίζει στον χάρτη του κάθε ζωδίου το σημάδι, τη λύση & την μεταμόρφωση;

 

Κριός   Η ύπαρξη, η ζωή και τα όνειρά σας είναι ύψιστης προτεραιότητας.

Είστε στο επίκεντρο σημαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων.  Έρχεται σαν δυνατός αέρας μια ισχυρή ενέργεια δύναμης, δράσης για την κατάκτηση στόχων. Προσέξτε όμως,  υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας ανατροπής από φίλους ή έναν κύκλο ατόμων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά  τα δεδομένα.

Μία νέα αρχή ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει για σας όμως, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να ολοκληρώσετε ανοιχτούς λογαριασμούς με τις σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας, είτε αυτές είναι συντροφικές, ο γάμος ή ακόμα και μία επαγγελματική συνεργασία είτε είναι φιλικές ακόμα και μια ευρύτερη ομάδα ατόμων με έναν κοινό σκοπό.

Η έκλειψη επηρεάζει και αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας, φόβους  και ανασφάλειες  που αφορούν το μέλλον   αποφύγετε να πάρετε μεγάλα ρίσκα και πριν εμπιστευτείτε μια ομάδα με κοινό στόχο ή ένα φίλο ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια.

Είστε εσείς  που μετά την πρώτη Νέα Σελήνη στις 21 Μαρτίου πάλι στο δικό σας ζώδιο ο Ήλιος η Σελήνη Δίας Χείρωνας και ή Έριδα  συναντιούνται. Εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο είστε οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο αλλά όσοι έχετε τα γενέθλιά σας μεταξύ 17-20 Απριλίου επηρεάζεστε για έναν ολόκληρο χρόνο. Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε παλιές πληγές και να βρείτε έναν πιο δημιουργικό τρόπο να εκφράζετε τις δικές σας επιθυμίες και τη δική σας προσωπικότητα και βούληση. Προσέξτε να μην παρασυρθείτε από το θυμό που έχετε συσσωρεύσει, εκφραστείτε δημιουργικά.

 

Ταύρος    Ευκαιρία να θυμηθείτε αυτά για τα οποία ξεκινήσατε.

Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε ή να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε από έναν παλιό κύκλο εμπειριών της ζωής σας. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράσετε τα συναισθήματα και τα θέλω σας. Είστε έτοιμοι για αλλαγές αλλά και επανάσταση. Κρατήστε την ουσία! Η υγεία και η ψυχολογία σας πρέπει να είναι προτεραιότητά σας όπως και η φροντίδα των επιθυμιών σας. Η καριέρα σας πιέζει και σας προκαλεί άγχος μέχρι να βάλετε όρια και να επιλέξετε αυτό που αληθινά σας ικανοποιεί.

Βλέπετε καθαρά με τα μάτια της καρδιάς σας και νιώθετε πιο κοντά στα συναισθήματα που κρατάτε μυστικά τόσο καιρό. Μπορείτε τώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αξιοποιήσετε χαρίσματα και ταλέντα που αγνοούσατε. Να θυμηθείτε και να βρείτε πάλι το πεπρωμένο σας.

Η επαφή με την φύση, την Τέχνη, την δημιουργία, τον διαλογισμό και παλιές σχέσεις που υπάρχουν ακόμα μέσα σας είναι στο κέντρο αυτής της νέας ενέργειας για να αποφασίσετε και να διαλέξετε! Κρατήστε όμως, μυστικά τα όνειρα και τις επιθυμίες σας δυναμώστε τα και μετά θα αναδυθούν στο φως.

 

Δίδυμοι   Βλέπετε αλλιώς την πραγματικότητα. 

Η έκλειψη επηρεάζει  ένα σημαντικό όνειρό σας, τις φιλίες και την ομαδική δουλειά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους είναι πιο δύσκολη αλλά είναι και μια ευκαιρία μέσα από έναν νέο κύκλο, ένα ταξίδι ή σεμινάρια και σπουδές να  δείτε μια άλλη πραγματικότητα.

Τώρα είναι πιο έντονη από ποτέ, η ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας,  το σώμα σας,  να υιοθετήσετε πιο υγιεινές συνήθειες και να απομακρυνθείτε από σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον ή από υποχρεώσεις που σας προκαλούν  πίεση και άγχος.

Εκκρεμότητες με το δημόσιο και νομικές υποχρεώσεις είναι πιθανόν τώρα  να βγουν στην επιφάνεια.

Μια μέρα μόλις μετά το φαινόμενο της έκλειψης ο Ερμής, δικός σας κυβερνήτης από τις 21 σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σας αναστατώνει θέματα επικοινωνίας και επαναφέρει παλιές ανολοκλήρωτες υποθέσεις πιθανά θέματα ψυχολογίας και υγείας στο προσκήνιο για να τα ξαναδείτε και να τα επιλύσετε.

 

Καρκίνος   Τα συναισθήματά σας θολώνουν την επαγγελματική σας πορεία.

Η καριέρα σας και η ανάγκη σας για κοινωνική αναγνώριση και προβολή σάς οδηγούν σε μια υπερβολή, ακόμα και σε μια εγωιστική αντιπαράθεση.

Προσέξτε γιατί είστε έτοιμοι να κάνετε ένα λάθος που θα οδηγήσει σε μια μεγάλη ένταση επαγγελματική που επηρεάζει και επηρεάζεται από μια οικονομική ή και προσωπική υπόθεση.  Η λύση μπορεί να δοθεί αν ακούσετε χωρίς εγωισμό τις ιδέες όλων και τολμώντας εκφραστείτε πιο δημιουργικά.

Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο και ειδικά τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Ένας σημαντικός άντρας για την ζωή ή την καριέρα σας χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή.

 

Λέων  Ακούστε την άλλη άποψη & βρείτε την χρυσή τομή.

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος Είναι ο βασικός πρωταγωνιστής επηρεάζει και επηρεάζεται από μία ολική έκλειψη.  τα καλά νέα είναι ότι αυτή η έκλειψη γίνεται σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο αλλά δεν παύει να  βάλλεται  από τον σκοτεινό Πλούτωνα απαιτώντας μία ριζική αλλαγή και Μεταμόρφωση σε συνεργασίες σχέσεις ζωής και πιθανές νομικές υποθέσεις.

Μαζί με μία ομάδα ανθρώπων, φίλους ή μια σημαντική γνωριμία μπορείτε να ταξιδέψετε μακριά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, να ανοίξετε ορίζοντες και να σχεδιάσετε μελλοντικά μεγάλα projects.

Προσέξτε, θα χρειαστεί να υπάρχει ειλικρίνεια, αλήθεια και τόλμη, αλλιώς η συνειδητοποίηση θα εξελιχθεί σε ντόμινο. Επίσης δεν θα πρέπει να παραβλέψετε τη δύναμη αντιπάλου ή παλιών συνεργατών που επιθυμούν Δικαίωση και θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη σύνεση να μην προκαλέσετε την οργή και να μην λειτουργήσετε  επιπόλαια σε κάθε νομικό θέμα.

Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και πιέζουν για  επίλυση.

 

Παρθένος   Προσέξτε έναν αστάθμητο παράγοντα αναταραχής στα οικονομικά.

Η σημαντική έκλειψη Ηλίου επηρεάζει τον τομέα καλά κρυμμένων συναισθημάτων, μυστικών και οικονομικών θεμάτων. θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να αποφύγετε ανατροπές και απρόβλεπτες εξελίξεις στα οικονομικά και επαγγελματικά σχέδια σας. Μυστικές σχέσεις ή συμφωνίες κινδυνεύουν και αλλάζουν.

Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα ειλικρινείς και ν’ αγγίξετε την ουσία παλιών τραυμάτων στις σχέσεις και την ψυχή σας.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αντιμετωπίσετε φόβους και ανασφάλειες σε προσωπικό και οικονομικό επίπεδο.

 

Ζυγός  Η πηγαία ανάγκη για χαρά και δημιουργία παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της.

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο επίκεντρο μιας ριζικής ανανέωσης.

Η σημαντική Έκλειψη Ηλίου  πραγματοποιείται στον τομέα των σχέσεων με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους συμμάχους, ακόμα και ειδικούς συμβούλους.

Όποιο πρόβλημα και αν έχετε, καλείστε να βρείτε τη λύση του μέσα από τη συνεργασία και την τόλμη για μία νέα αρχή μαζί με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Αν μία σχέση δεν λειτουργεί για ένα από τα δύο μέρη, αν δεν μπορεί να εκφράσει τον αυθεντικό εαυτό του τότε αυτή η σχέση θα χρειαστεί να μεταμορφωθεί να τελειώσει οριστικά ακόμα και να  πάρει μία άλλη μορφή.

Η ανάγκη για δημιουργία διασκέδαση μία εσωτερική ανάγκη να εκφράσετε το παιδί μέσα σας η λαχτάρα σας για έρωτα ή ακόμα και για ένα δικό σας παιδί η μία δική σας δημιουργική επιχείρηση θα σας βοηθήσει να αλλάξετε άρδην τις μακροχρόνιες σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές στη ζωή σας.

 

Σκορπιός   Η απλή καθημερινότητα και η φροντίδα του εαυτού σας στο προσκήνιο.

Η καθημερινότητά σας, ο τομέας της υγείας, η ανάγκη σας να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σώμα σας, τις διατροφικές σας συνήθειες, όλα αυτά και κάθε απλή στιγμή της ημέρας και της ρουτίνας σας στη δουλειά ή στο σπίτι έρχονται μπροστά με μια αφορμή, για να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλάζοντας και τολμώντας.

Τα σπορ και η γυμναστική, ένα χόμπι, μια υγιεινή διατροφή θα τονώσουν την ενέργειά σας.

Εργασιακές σχέσεις αλλά και το κλίμα στο σπίτι και την οικογένεια θέματα ακίνητης περιουσίας η επαγγελματικής στέγης χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και προστασία.

Επηρεάζεστε περισσότερο οι  γεννημένοι 23 έως 27 Οκτωβρίου.

 

Τοξότης   Ξαναβρείτε την χαρά της ζωής.  

Όλη η ενέργεια της έκλειψης έχει συγκεντρωθεί στον τομέα της δημιουργικότητας του έρωτα και των προσωπικών σας σχέσεων. Θεραπεύστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας και τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τα παιδιά και ζήστε απλές, χαρούμενες στιγμές.

Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή ο τομέας της επικοινωνίας με άτομα από το περιβάλλον ή συγγενείς και στον τρόπο που μεταφέρονται οι συζητήσεις σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ένα ταξίδι, μία λέξη, ένα λάθος μήνυμα μπορεί να σταθεί αφορμή να ξεσπάσει μία καταιγίδα στις προσωπικές σας σχέσεις.  Αν είστε πιο προσεκτικοί και έτοιμοι να εκφράσετε τον αυθεντικό εαυτό σας χωρίς εγωισμούς, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναγεννήσετε την ερωτική σας ζωή.

Ενώ κάποιοι θα δημιουργήσετε τη δική σας  δουλειά, επιχείρηση ή θα εκφραστείτε μέσω μιας τέχνης.

 

Αιγόκερως   Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας.

Αυτή η μοναδική έκλειψη ηλίου ξυπνάει φόβους και ανασφάλειες που σχετίζονται με την προσωπική σας αξία αλλά και την ανάγκη σας να νιώσετε ασφάλεια οικονομική και σταθερότητα σε μία σημαντική σχέση.

Το σπίτι και η οικογένεια, οι δικοί σας άνθρωποι, οι ρίζες σας, ο τόπος σας, το πατρικό σας σπίτι κρύβουν τη δύναμη, αλλά και τα τραύματα που πρέπει να θεραπεύσετε, για να ξαναβρείτε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Η έκλειψη Ηλίου με επίκεντρο την 20η Απριλίου και ως τις 5 Μαΐου διεγείρει βασικούς τομείς της ζωής σας στο σπίτι αλλά και την καριέρα, ακόμα πιο έντονα για όσους είστε γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά ανάσα και οπλιστείτε με υπομονή…

 

Υδροχόος     Ο τομέας της επικοινωνίας θα είναι η αρχή. 

Μέσα από μια συζήτηση, μια ιδέα, ένα ταξίδι, μια συνάντηση, ακόμα και ένα μήνυμα ή μια αγγελία θα ξαναβρείτε τη φλόγα που δίνει νόημα και δραστηριοποιεί την ενέργειά σας, για να κατακτήσετε όλα όσα θέλετε μέσα από την έκφραση.

Το πιο σημαντικό μήνυμα αυτής της έκλειψης είναι να ξαναβρείτε τη φλόγα και τον ενθουσιασμό της προσωπικής σας έκφρασης με τους γύρω σας.

Προσέξτε μόνο να μην δώσετε αφορμή για σχόλια στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας περίγυρο αψηφώντας τις ευθύνες και υποχρεώσεις σας.

Είναι η κατάλληλη εποχή  για να  προσέχετε τα μέσα επικοινωνίας αλλά και μεταφοράς που χρησιμοποιείται, ένα καλό service στο αυτοκίνητο ή το ποδήλατο σας, η προστασία των αρχείων σας στον υπολογιστή, ο τρόπος που μιλάτε στους άλλους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρειάζονται τον χρόνο και την προσοχή σας.

 

Ιχθύες    Επενδύστε στην αυτοεκτίμηση και την προσωπική σας αξία.

Μία νέα πιο δυναμική αρχή θα χρειαστεί να γίνει, για να αλλάξετε την οικονομική σας ζωή, τα έσοδα, την ασφάλειά σας. Ξεκινήστε από την αναγνώριση και αξιοποίηση των ταλέντων και της αξίας σας.

Γίνετε πιο δυναμικοί, αλλά λιγότερο παρορμητικοί στη διαχείριση και λιγότερο εγωιστές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Η βιασύνη και η ταχύτητα σε θέματα οικονομικών ακόμα και μία βιαστική παρορμητική απόφαση, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ή και να παγώσει εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών  ή νομικών υποθέσεων.

Μην εμπιστεύεστε τα μυστικά σας αλλά και τα χρήματά σας σε ανθρώπους, που δεν γνωρίζετε καλά  και λειτουργούν πίσω από την πλάτη σας.

Η ψυχολογία σας και η ανάγκη να φροντίσετε τον εαυτό σας και να ξεκουραστείτε ακόμα και να εξετάσετε παλιότερα θέματα υγείας που αμελείτε, πρέπει να γίνει τώρα προτεραιότητα σας.

Αγαπήστε εσείς πρώτοι τον εαυτό σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *