Η αστρολογική ατζέντα της εβδομάδας 13 -19 Σεπτεμβρίου. Πιστεύεις στη μοίρα του Έρωτα;

Avatar photo Mari Giova 13/09/2021
Τα παιχνίδια της Αφροδίτης και του Άρη ανατρέπουν σχέσεις
και αλλάζουν το πεπρωμένο του έρωτα στα 12 ζώδια. 

 

Αφροδίτη και Άρης αλλάζουν θέσεις και ανατρέπουν σχέσεις, συμμαχίες και συναισθήματα! Μια δυνατή νέα βδομάδα ξεκινά και η ενέργειά της μπορεί ν’ αλλάξει την ερωτική και την οικονομική ζωή, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου, επηρεάζοντας στο μέγιστο από 15 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου.

Η Αφροδίτη αργά το βράδυ στις 10 Σεπτεμβρίου άφησε τον Ζυγό που ταίριαζε απόλυτα στα αιτήματά της για αγάπη και αρμονία και είναι πια στον γοητευτικό αλλά απόλυτο Σκορπιό. Ένα ζώδιο που τα ακραία συναισθήματά του, τονίζουν το δράμα του έρωτα αλλά δεν ταιριάζουν καθόλου στην φύση της Αφροδίτης.

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό ντύνει τις σκέψεις με αμφιβολία, σε κάνει καχύποπτο και δυναμώνει συναισθήματα πάθους και ζήλειας. Όμως, αν ο άλλος σε απορρίψει, δεν απορρίπτει εσένα, δεν σημαίνει ότι εσύ δεν αξίζεις αλλά διώχνει αυτό που κι εσύ δεν αντέχεις, την παράφορη ζήλεια και τον πόλεμο για εξουσία και πιεστικό έλεγχο, που πληγώνει την αγάπη.

Η  όψη της Αφροδίτης με τον αυστηρό Κρόνο-Χρόνο, δεν είναι μόνο μια όψη -που ωθεί σε χωρισμούς και σε οικονομική ανασφάλεια και δυσκολία- αλλά σε ωθεί να θεραπεύσεις τα πρότυπα τοξικών σχέσεων και αρνητικών σκέψεων που αναπαράγεις.

 

Αυτήν την εβδομάδα η αρμονία και η αγάπη, οι συνεργασίες και οι οικονομικές συμφωνίες, οι καλλιτέχνες θα τραυματιστούν από τον Κρόνο, με επίκεντρο τις μέρες γύρω από την Παρασκευή 17   Σεπτεμβρίου. Θα μάθουμε χωρισμούς και ρήξεις αλλά και δυσάρεστα καλλιτεχνικά νέα ως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Επιπρόσθετα την Τρίτη 14 του μήνα ο Ήλιος κάνει όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα , προκαλώντας αυταπάτες και εξιδανικεύσεις που πληγώνουν.

Το κλειδί για την αρμονία στις σχέσεις είναι η Ενσυναίσθηση, το να προσπαθήσει ο ένας να μπει στην θέση του άλλου και να νιώσει το γιατί του συντρόφου ή του συνεργάτη του έστω και για λίγο. Άλλωστε οι δύο αιώνιοι εραστές του Ζωδιακού, ο Άρης θα μπει την Τετάρτη στην Θέση της Αφροδίτης, στον Ζυγό και η Αφροδίτη είναι ήδη στην θέση του Άρη, -στο σπίτι ή την κυριαρχία του, όπως είναι ο Αστρολογικός όρος- στον Σκορπιό.

Το ανδρικό πρότυπο του Άρη θα αλλάξει ζωδιακή κατοικία με το θηλυκό πρότυπο που εκφράζει η Αφροδίτη. Μια αλλαγή όμως που αντί να φέρει Συνάντηση και σύμπνοια στις σχέσεις, θα φέρει αναστάτωση και αλλαγή ρόλων χωρίς επιτυχία. Η Αφροδίτη θα απαιτεί απόλυτη ένωση με ζήλεια και δράμα ενώ ο Άρης θα γίνει νωθρός και ίσως άπιστος προκαλώντας εκρήξεις θυμού στην αιώνια ερωμένη του.

Η φροντίδα και το ενδιαφέρον για τον σημαντικό ‘άλλο’ της ζωής σου, δεν θα είναι κάτι εύκολο και μάλιστα η σκληρή όψη Αφροδίτης με τον Κρόνο και αργότερα με τον Ουρανό, θα τονίσει αυτά που χωρίζουν και όχι αυτά που ενώνουν τους συντρόφους.

Αν αξίζει μια σχέση, ένας γάμος ή μια συνεργασία για σένα, τότε άσε ελεύθερο και μην καταπιέζεις τον άλλο άνθρωπο. Η αίσθηση της ελευθερίας θα είναι καθοριστικής σημασίας για τις σχέσεις, που θα επιβιώσουν, μαζί με την Ενσυναίσθηση της διαφορετικής αλλά πολλές φορές συμπληρωματικής θέσης.

Η διαφορετική συμπεριφορά μπορεί να μην μας ταιριάζει αλλά μπορεί να μας συμπληρώσει και να ολοκληρώσει το σύνολο! Αξίζει μια προσπάθεια.

Μια δεύτερη ευκαιρία για επανασύνδεση θα δοθεί στις 25 και 29 Σεπτεμβρίου με την αρμονική όψη Ήλιου, Άρη και Κρόνου  αλλά και την ρομαντική όψη Αφροδίτης και Ποσειδώνα, εκεί που ανοίγουν πληγές στις 17 ως τις 23 οι πιεστικές όψεις Κρόνου και Ουρανού με την Αφροδίτη.

 

Το μήνυμα της Αφροδίτης και του Άρη:

Ψάξε και βρες εσύ πρώτος τις πληγές σου και αφού τις αγκαλιάσεις και τις δεχτείς,

κράτα μόνο την εμπειρία και τη Σοφία τους,

να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη, να μην επιλέξεις τον ‘ίδιο’ ρόλο συντρόφου.

Να κόψεις τον κύκλο της λύπης. Να μπεις στον κύκλο της Χαράς!

Ο κύκλος της χαράς περνάει πρώτα από την εμπειρία και την γνώση της λύπης. Ο δρόμος της αγάπης και της χαράς είναι επιλογή και χρειάζεται την σοφία και την εμπειρία του χρόνου.

Αναγνώρισε τα λάθη και συγχώρησε πρώτα τον εαυτό σου και μετά τον πρώτο άνθρωπο που σε πλήγωσε ή σε έκανε να νιώσεις απόρριψη. Αγκάλιασε το τρομαγμένο παιδί μέσα σου και ζήτα του συγνώμη.

 

Όταν οι σκέψεις έρχονται να σε βασανίσουν, εσύ  έχεις την δύναμη μιας  πρότασης!

Διάλεξε και πες καθαρά ‘την δική σου’ θετική πρόταση και δήλωση αγάπης:

Αναγνωρίζω, συγχωρώ και  αλλάζω.

Είμαι κάθε μέρα πιο δυνατός και σίγουρος ότι αξίζω.

Ακολουθώ τη ροή του χρόνου και έχω εμπιστοσύνη στη σοφία του.

Απελευθερώνω και αφήνω στην σοφία του σύμπαντος και του θεού, ό,τι με πλήγωσε.

Συγχωρώ τον εαυτό μου και τους άλλους και απελευθερώνομαι από τη λύπη και τον θυμό.

Σήμερα, τώρα είμαι έτοιμος και ζω μέσα στην καρδιά του κόσμου.

Ζω, κοιτάζω και νιώθω με την καρδιά μου.

Αγαπώ εμένα και αξίζω την αγάπη και την ευτυχία της συντροφικότητας.

Καλωσορίζω τον έρωτα, την αγάπη και την φιλία στην ζωή μου.

Ανοίγω και ανθίζω σαν ένα όμορφο λουλούδι, γιατί αγαπώ και αγαπιέμαι.

Νιώθω, ζω και απολαμβάνω τον έρωτα και την αρμονία της ένωσης.

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου και την καρδιά μου.

Αφοσιώνομαι και περνώ χρόνο με αυτόν/αυτή, που με κάνει να χαμογελώ.

Εμπιστεύομαι  και αφήνομαι στην δύναμη της αγάπης.

Η αγάπη είναι μια πηγή μέσα μου και γύρω μου, στην καρδιά του κόσμου…

μια πηγή που ποτέ δεν στερεύει, με δροσίζει, με ηρεμεί και με ξεδιψά!

 

Ο Άρης πλανήτης που εκπροσωπεί την δράση, τον ανταγωνισμό επαγγελματικό αλλά και ερωτικό, την σεξουαλικότητα και το αρχέγονο ένστικτο για ζωή και επιτυχία από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ως το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα παραμείνει στον Ζυγό,  δίνοντας έμφαση στις σχέσεις, την συντροφικότητα αλλά και τις συνεργασίες.

Ο Άρης πλανήτης της μάχης στο ζώδιο της αρμονίας και της δικαιοσύνης, της συντροφικότητας και της αγάπης έχει δύο διεξόδους , η μία είναι η ένταση, ο χωρισμός και η διαμάχη σε γάμους που ήδη έχουν κλονιστεί και η άλλη διέξοδος είναι η συμμαχία και η σύμπραξη δύο ή περισσότερων ανθρώπων για έναν κοινό σκοπό!

Τι καλύτερο απ’ αυτό, να ενωθούν  δυο άνθρωποι και ν’ αγωνιστούν μαζί για ό,τι πιστεύουν καλύτερο;! Η διπλωματία, η πειθώ και η γοητεία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το μέλλον των προσωπικών και των επαγγελματικών σχέσεων.

Πώς θα μεταμορφώσεις και θ’ αναγεννήσεις μια πολύτιμη σχέση ζωής;

Ακολουθήσε αυτές τις απλές συμβουλές με επιμονή κάθε μέρα, ένα βήμα κάθε μέρα, μια μικρή αλλαγή με τον σύντροφο, τον καλύτερο φίλο, την οικογένειά σου.

 

Το  Δέντρο της Αγάπης

 

ΑΝΤΙΚΡΥΣΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ
 ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ :

 

ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ‘ Γιατί είμαι … ’

ΚΑΙ Σ’ ΑΓΑΠΩ ‘Γιατί είσαι…’

 

Λέμε, γράφουμε ή τραγουδάμε μια Θετική δήλωση για την Αγάπη που μας εκφράζει:

 

 Η ζωή μας είναι ένα δυνατό δέντρο με γερές ρίζες Αγάπης και από αυτές τις ρίζες ανθίζει η ευτυχία!!

 

Απελευθερώνω ό,τι δεν είναι αγάπη και χαρά.

 

Αγαπώ τον εαυτό μου και είμαι ευτυχισμένος.

 

Επιλέγω να ζώ ακολουθώντας την  καρδιά μου.

 

Νιώθω και βρίσκω παντού την αγάπη.

 

Τραγουδάμε και χορεύουμε μαζί, σαν παιδιά που χαίρονται το παιχνίδι, με ρυθμό ένα αγαπημένο τραγούδι ή έναν δικό μας στίχο όπως:

 

Η  ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

 

 

Ποια ζώδια πληγώνονται από τα βέλη του φτερωτού Έρωτα και ποια συναντούν την ρομαντική αγάπη.

 

 

Κριός   Η ισορροπία και η διπλωματία θα χρειαστεί παντού… κι όμως μπορείτε!

Η Αφροδίτη δυναμώνει τον ερωτισμό, και τα παθιασμένα συναισθήματα ως τις 6 Οκτωβρίου, όμως η ανασφάλεια και οι φόβοι σας πληγώνονται με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 17 Σεπτεμβρίου. Μυστικά σας βασανίζουν και σας παθιάζουν και μια κρυφή σχέση κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και να τελειώσει.

Με τον Άρη στον Ζυγό από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου πρέπει να γίνεται πιο τρυφεροί με τον σύντροφό σας και να ακούτε τις ανάγκες του κρατώντας ισορροπίες. Λίγο δύσκολο για σας αλλά η ισορροπία και η διπλωματία θα χρειαστεί παντού και μάλιστα όχι μόνο αυτήν την βδομάδα αλλά ως τις 30 Οκτωβρίου!

Ενώ όσοι έχετε μια σχέση ζωής, αποφασίζετε να περάσετε στο μεγάλο βήμα και περιμένετε να ακούσετε το Ναι από το ταίρι σας, ιδιαίτερα εσείς οι Κριοί του Μαρτίου! Θυμηθείτε η πίεση δεν βοηθάει.

Προσέξτε πάρα πολύ, ποιους εμπιστεύεστε σε οικονομικά ή κληρονομικά θέματα και μην ρισκάρετε σε επενδύσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν έξοδα και εμπλοκές.

 

Ταύρος   Κάντε υπομονή και ο ζωδιακός ουρανός θα γίνει πιο ευνοϊκός!

Η Αφροδίτη από τον οίκο των μακροχρόνιων σχέσεων και συνεργασιών τονίζει και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά μιας σχέσης σας.

Οι Ταύροι από 20/4 ως 5/5 διανύετε μια δύσκολη περίοδο πολλών ξεκαθαρισμάτων και απόδοσης δικαιοσύνης. Προστατεύστε τον γάμο ή μια σχέση ζωής τουλάχιστον ως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία για να βρείτε λύσεις και την διατήρηση της ισορροπίας στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις από 25 ως 29 Σεπτεμβρίου.

Όσοι ανήκετε στο 3ο Δεκαήμερο -δηλ. οι γεννημένοι μετά τις 11 Μαΐου- θα έχετε την ευκαιρία τις ημέρες κοντά στις 17 Σεπτεμβρίου, να ζήσετε ή να αναγεννήσετε μια σχέση ή ένα όνειρο ζωής!

 

 

Δίδυμοι   Έτοιμοι για δράση και ερωτικά βλέμματα!

Η προσωπική σας ζωή αποκτά ιδιαίτερο νόημα και είστε έτοιμοι να δράσετε, για να εξασφαλίσετε ότι θα είστε μαζί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου προσέξτε ένα σημαντικό άτομο και αποφύγετε να πιστέψετε σε μεγάλες υποσχέσεις. Επαγγελματικά ένα λάθος ή μια παρανόηση μπορεί να κοστίσει στους Διδύμους 10-14 Ιουνίου. Οι Δίδυμοι κοντά στις 18-20 Ιουνίου χαμηλώστε τους τόνους. Ένταση είναι θα περάσει.

Η νέα θέση του Άρη από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου ως τις 30 Οκτωβρίου σας ενεργοποιεί, να διεκδικήσετε τα πρόσωπα που αγαπάτε και σας βοηθά να μαγνητίσετε βλέμματα θαυμασμού.

Προσέξτε μόνο τα φλερτ, που μπορεί να προκαλέσουν τον θυμό ή την ζήλεια από μια σταθερή σας σχέση και σίγουρα αποφύγετε πιθανές εμπλοκές στις εργασιακές σας σχέσεις. Έρωτας και εργασία κάνουν ένα εκρηκτικό μείγμα.

Ξεκινά μια περίοδος τώρα και για 45 ημέρες άκρως δημιουργική, ερωτική, με επιστροφές και μπερδέματα αλλά και μεγάλα επαγγελματικά σχέδια, ταξίδια και υπογραφές συμφωνιών.

Σπουδές, επικοινωνία, σεμινάρια και νομικές υποθέσεις ή ένας  κύκλος ανθρώπων ευνοούν με κάθε τρόπο μια σημαντική εξέλιξή σας στο μέλλον, αν φυσικά δώσετε αυτήν την ευκαιρία.

 

Καρκίνος   Με τα φτερά του Έρωτα τα αθάνατα τα αιώνια!

Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο της χαράς, της δημιουργίας, της τέχνης και του έρωτα δοκιμάζει τις αντοχές των σημαντικών σχέσεων της ζωής σας ως τις 23 Σεπτεμβρίου. Αποφύγετε εμπλοκές  με ‘φίλους’ και γνωστούς που δεν έχουν ζυμωθεί με τον χρόνο και την αλήθεια του.

Οικονομικές συνήθειες και σχέσεις δοκιμάζονται και τεστάρουν τις αντοχές και την ‘αξία’ τους! Πολλοί είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε με αγαπημένους σας στο σπίτι ή ακόμα και στην επαγγελματική σας στέγη και ακόμα και αν προκύψουν μικρές εντάσεις όλα θα βρουν την λύση τους και θα πάρουν την θέση που τους αξίζει…

Πολλοί είστε έτοιμοι από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 30 Οκτωβρίου να επενδύσετε, να διεκδικήσετε με πιθανή ένταση ή ν’ ανακαινίσετε έναν επαγγελματικό χώρο, το πατρικό σας ή κομμάτι γης με μεγάλη αξία και δέσιμο για σας και τις ρίζες σας.

Τα συναισθήματα δυναμώνουν αλλά οι σκέψεις και οι φόβοι σας βασανίζουν. Διώξτε μακριά τα σκοτάδια του έρωτα και την αμφιβολία.

Οι Καρκίνοι από 11-16 Ιουλίου μετά τις 24 Σεπτεμβρίου ως τις 6 Οκτωβρίου ζείτε ένα ρομαντικό ειδύλλιο και όλα μοιάζουν ονειρικά!

 

 

Λέων   Μια εβδομάδα που αλλιώς ξεκινά και τελειώνει ακόμα καλύτερα!

 

Ο κυβερνήτης σας Ήλιος πρωταγωνιστεί αυτές τις μέρες σε ένα κρεσέντο όψεων!  Με τον Ποσειδώνα την Τρίτη 14,  να σας αποπροσανατολίζει από τους στόχους σας προσωπικούς και οικονομικούς και να θολώνει την εικόνα που έχετε για το τι αξίζει κυριολεκτικά και μεταφορικά αλλά και μια δόση ψευδαισθήσεων και υποσχέσεων χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα.

Μην βιαστείτε ν’ απογοητευτείτε και σίγουρα όχι να επενδύσετε  αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο με την δυνατή και μεταμορφωτική όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα με επίκεντρο την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

Για ένα μεγάλο διάστημα που ξεκινάει αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη από τον Σκορπιό απαιτεί από σας προσοχή σε όλες τις μακροχρόνιες σχέσεις σας, επαγγελματικές και οικονομικές, οικογενειακές και κληρονομικές.

Οι Λέοντες του Ιουλίου ως τις αρχές Αυγούστου καλείστε να δείξετε ψυχραιμία και σύνεση. Αν πάλι έχετε αποφασίσει από καιρό ότι θέλετε, να απελευθερωθείτε από τοξικές συνεργασίες ή σχέσεις τότε αυτή είναι η ιδανική εποχή, για να το πράξετε!

Ο Άρης από τον Ζυγό σηματοδοτεί με την είσοδό του την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και για 45 ημέρες στον 3ο οίκο της επικοινωνίας, των διαδρομών και των συμφωνιών  μια συνεχή καταιγίδα μηνυμάτων, συζητήσεων και συναντήσεων, συμφωνιών και αγοραπωλησιών!

Κάποιος επίμονος θαυμαστής ή ένα μήνυμα στο κινητό σας μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ένταση ή να σας αναστατώσει, γι’ αυτό προσέξτε λίγο παραπάνω και μην ξεχάσετε να κάνετε σέρβις στο αυτοκίνητο και  έλεγχο σε όλα τα μέσα επικοινωνίας σας.

 

 

Παρθένος    Ήρθε η ώρα της αλήθειας!

 

Χρόνια πολλά αγαπημένα παιδιά του Ερμή και του Χείρωνα! Η καινούρια βδομάδα είναι μια ευκαιρία να δείτε από απόσταση ποιες σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας εκπληρώνουν αληθινά αυτό που σας γεμίζει και σας αναγεννά.

Οι πρώτες μέρες με επίκεντρο την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου σας αποπροσανατολίζουν και θολώνουν την κρίση σας. Γι’ αυτό περιμένετε λίγο ως την Παρασκευή 17 του μήνα, να δείτε πιο καθαρά και σαφή, τι και ποιους συντρόφους, συνεργάτες ή συμμάχους θέλετε στο πλευρό σας. Η επιλογή δεν είναι πάντα εύκολη αλλά είναι η δύναμη να καθορίζετε την ζωή σας με όσους αξίζουν να προχωρήσετε.

Οικονομικά και επικοινωνιακά ξεκινάει από την Τετάρτη 15 και για 45 ημέρες μια περίοδος που θα δώσετε μάχες για την οικονομική σας ασφάλεια και για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες!

 

 

Ζυγός  Οι σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές πρωταγωνιστούν και ξεκαθαρίζουν.

Αγαπημένοι και σημαντικοί άνθρωποι απαιτουν την προσοχή σας και εσείς νιώθετε πίεση και ένταση τουλάχιστον ως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Ευτυχώς οι μέρες μεταξύ 25 και 29 κρύβουν ευχάριστες ειδήσεις και εκπλήξεις που χρειάζεστε όπως και λύσεις ή υποστήριξη.

Σε κάθε περίπτωση να είστε συνετοί στην διαχείριση των προτεραιοτήτων και των οικονομικών σας σχέσεων.

Οι υποχρεώσεις σας πιέζουν και έχετε ανάγκη στιγμές ανεμελιάς και δημιουργίας. Ακολουθήστε την έμπνευση, την διαίσθηση αλλά και την δημιουργικότητά σας.

 

 

Σκορπιός   Είστε οι πρωταγωνιστές  στον έρωτα και το πάθος!

Η  Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σας ανάβοντας φωτιές ως τις 6 Οκτωβρίου.

Η σαγήνη σας μαγεύει και ο ερωτισμός σας απελευθερώνεται. Γοητεύετε και πείθετε πετυχαίνοντας κάθε στόχο ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή όμως, από τις 16 ως τις 23 Σεπτεμβρίου  για να μην χωρίσετε και να μην έρθετε σε ρήξη οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου ως τις 7 Νοεμβρίου. Μετά τις 25 και όσο περνάνε οι μέρες θα ζήσετε στιγμές δημιουργίας και ευτυχίας με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι Σκορπιοί από 11 -17 Νοεμβρίου έχετε απίστευτη δύναμη και ζείτε όμορφες στιγμές  με το ταίρι σας!

 

 

Τοξότης     Με δύναμη και σχέδιο Β΄ πετυχαίνετε τελικά τον στόχο σας.

 

Η βδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να τονίζει όλες τις αποχρώσεις των συναισθημάτων που ήδη νιώθετε βαθιά μέσα σας. Αποφύγετε να κλείσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και ετοιμάστε ένα εναλλακτικό σχέδιο εργασίας σε περίπτωση που το αρχικό δεν πετύχει.

Μυστικές ή παρασκηνιακές συμφωνίες και ραντεβού κινδυνεύουν να ταράξουν τις σχέσεις σας ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε λοιπόν, να εκτεθείτε και μην δώσετε πληροφορίες ή αφορμή για σχόλια. Μια εργασιακή συμφωνία κινδυνεύει να ανατραπεί ή να καθυστερήσει.

Ο Άρης από τον 11ο οίκο σας από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και για 45 ημέρες  μαγνητίζει το ενδιαφέρον ενός ρομαντικού θαυμαστή από τον κύκλο των γνωριμιών σας και σας δραστηριοποιεί μέσα από συλλογική δουλειά και στόχους. Φιλίες και γνωριμίες παίζουν σημαντικό ρόλο για να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία ή επιδίωξη!

 

 

Αιγόκερως     Επαγγελματικοί στόχοι και αγώνες.

 

Ξεκινάει μια περίοδος από αυτήν την εβδομάδα στις 15 Σεπτεμβρίου και για 45 ημέρες που ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης θα χρειαστεί όλη σας την ενέργεια.

Στηριχτείτε στην εμπειρία σας και κάντε οικονομία δυνάμεων αλλά και οικονομικών πόρων. Προστατέψτε τις επαγγελματικές σας φιλίες και συνεργασίες και αποφύγετε να μιλήσετε έξω από τα δόντια 16-23 Σεπτεμβρίου.

Μια ερωτική φιλία θα φέρει αναταράξεις, οπότε καλύτερα να την κρατήσετε ως φιλία και γενικά μην μπερδέψετε τις υποθέσεις σας με φίλους ως τις 23 του μήνα.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου βρίσκετε στήριξη και νομική βοήθεια από ένα σημαντικό άτομο, κυρίως οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Μια κρίση βρίσκει την λύση που σας ταιριάζει από τις 25 ως τις 29 Σεπτεμβρίου και αυτό κρατήστε τις μέρες που θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή!

 

 

Υδροχόος   θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία. Δείξτε σύνεση.

Κάντε υπομονή, μόνο αν θεωρείτε ότι αξίζει τον κόπο, αλλιώς απελευθερωθείτε από οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις που σας κλέβουν την ενέργειά σας.

Το  πιο απαιτητικό διάστημα είναι από 16-23 Σεπτεμβρίου και επηρεάζει πιο έντονα τους Υδροχόους του Ιανουαρίου ως τις 4 Φεβρουαρίου. Μετά τις 25 θα έχετε ευκαιρίες για να ξαναβρείτε τις χαμένες ισορροπίες, να βάλετε πρόγραμμα και να βρείτε λύσεις.

Μια δεύτερη ευκαιρία θα σας δοθεί, κρατήστε την γερά!

 

 

Ιχθύες   Κρατήστε ισορροπίες με σημαντικά πρόσωπα.

Έχετε μια ευκαιρία ακόμα να ξαναβρείτε τις χαμένες συμμαχίες και να χτίσετε γέφυρες στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας.

Πρώτα όμως θα πρέπει να φανείτε συνετοί και σοφοί στην διαχείριση μιας απαιτητικής και πιεστικής κατάστασης από τις 16  ως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις 25 και όσο κυλάνε οι μέρες πιο κοντά στις 29 Σεπτεμβρίου και 2 Οκτωβρίου μπορείτε να δημιουργήσετε την πραγματικότητα που θέλετε και να αναγεννήσετε σχέσεις και συνεργασίες.

Θα έχετε ευκαιρία και για τακτοποίηση οικονομικών σας υποθέσεων. Αρπάξτε την ευκαιρία!

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Comment 01

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΣΑ ΔΙΒΑΣΑ

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *