Ζώδια κάθε μέρα! Η αναζήτηση της ισορροπίας και οι σχέσεις στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Avatar photo Mari Giova 12/05/2022

Η Παρασκευή 13 Μαΐου είναι μια μέρα θετική, ένα διάλειμμα σε μια πιεστική περίοδο εκλείψεων και σε έναν καταιγισμό γεγονότων από την δεύτερη και τελευταία έκλειψη της Άνοιξης που θα συμβεί ακριβώς στις 16 αλλά επηρεάζει 15 μέρες πριν και μετά το φαινόμενο. Αν έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε ή να συζητήσετε, τότε η Παρασκευή από το μεσημέρι και μετά είναι μια σχετικά θετική μέρα.

 

Η Σελήνη στον Ζυγό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και την ενέργεια όλων σε θέματα σχέσεων, συμμαχιών και συνεργασιών,  συντροφικότητας, διπλωματίας, ομορφιάς και λεπτών ισορροπιών.

Οι ευκαιρίες θα είναι περισσότερες,  για να εστιάσουμε στην ομορφιά και την αρμονία μέσα μας και γύρω μας.

 

Μια συναισθηματική ένταση κορυφώνεται το πρωί από την αντίθεση Σελήνης και Χείρωνα, περισσότερο για τα παρορμητικά ζώδια του 2ου Δεκαημέρου ή όσους έχουν σημαντικούς πλανήτες σε αυτά  Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους αλλά και τους Παρθένους.

 

Κριός   Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σας και οι συνεργασίες σας στο επίκεντρο.  Ο σύντροφός  και η οικογένειά σας χρειάζονται την προσοχή σας το πρωί.  Μετά το μεσημέρι  μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους.

 

Ταύρος    Σήμερα μετά το μεσημέρι είναι πιο ευνοϊκά, για να επικοινωνήσετε καλύτερα στον επαγγελματικό σας χώρο και να πετύχετε πιο αρμονικές σχέσεις . Θέματα της καθημερινότητας ευνοούνται αλλά και μια φροντίδα ομορφιάς.

 

Δίδυμοι    Η Παρασκευή με τη Σελήνη στον φιλικό για εσάς Ζυγό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο  ή τα παιδιά σας.  Δημιουργήστε, ασχοληθείτε με την τέχνη,  διασκεδάστε και εκφραστείτε.

 

Καρκίνος   Για κάποιο λόγο ανησυχείτε υπερβολικά και δεν απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας στο σπίτι με την οικογένειά σας. Το πρωί υπάρχει μια ένταση και ένα άγχος από τον επαγγελματικό τομέα που σας πιέζει. Μετά το μεσημέρι  αφήστε στην άκρη επαγγελματικές έννοιες και προβλήματα και  μιλήστε με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Λέων      Η επικοινωνία σε κάθε της μορφή πρωταγωνιστεί και σας βοηθά  να εκφράσετε σκέψεις και συναισθήματα σε αγαπημένους ανθρώπους. Θα είστε πολύ απασχολημένοι σε διαδρομές, ταξίδια, συμφωνίες και ραντεβού. Το πρωί  προσέξτε λίγο παραπάνω.

 

Παρθένος    Η μεγαλύτερη σημασία για εσάς θα είναι να νιώσετε ασφαλείς σε σημαντικές σχέσεις σας ή σε οικονομικές συνεργασίες. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και πιθανόν  να παρασυρθείτε  σε έξοδα, για να ανανεώσετε την ψυχολογία σας.

 

Ζυγός    Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο τονίζει τη διπλωματία, την ομορφιά και τη γοητεία που εκπέμπετε.  Οι γύρω σας σάς θαυμάζουν και εσείς θέλετε να νιώσετε  την αγάπη και την αναγνώριση από τον σύντροφό σας. Το πρωί προσέξτε μια ένταση με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη.

 

Σκορπιός   Θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσετε με έναν πολύ δικό σας άνθρωπο για όσα σκέφτεστε και νιώθετε.  Χρειάζεστε ξεκούραση κυρίως ψυχολογική  και θα σας κάνει καλό μία βόλτα στη φύση.  Το πρωί μπορεί να φέρει ψυχολογική ένταση.

 

Τοξότης   Οι φίλοι σας αλλά και μία ομάδα ανθρώπων με κοινά όνειρα και στόχους μαζί σας μπορούν να σας βοηθήσουν, να πετύχετε ένα σημαντικό σχέδιο. Ο κύκλος των γνωριμιών σας μεγαλώνει και περνάτε όμορφες στιγμές με την παρέα σας. Προσοχή σε οικονομικές δοσοληψίες.

 

Αιγόκερως    Μία πρόσκληση  ανοίγει τον κοινωνικό σας κύκλο   και μπορείτε να προβάλετε τα χαρίσματα και τις ικανότητες σας αλλά και να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

 

Υδροχόος    Η Παρασκευή μετά το μεσημέρι είναι ιδανική μέρα για να συζητήσετε και να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.  Ένα ταξίδι ή μία διαδρομή ανανεώνουν τη διάθεσή σας.

 

Ιχθύες    Θα είστε πιο εσωστρεφείς και πιο συναισθηματικοί.  Σας απασχολούν  μυστικά συναισθήματα σκέψεις και ανασφάλειες για μία σχέση σας η για ένα οικονομικό ζήτημα.  Μετά το μεσημέρι θα είναι πιο εύκολο να βρείτε διέξοδο και λύση.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *