Ποια ζώδια ακολουθούν την καρδιά τους και ποια πέφτουν στις παγίδες του Ποσειδώνα!

Avatar photo Mari Giova 20/02/2022
20~26 Φεβρουαρίου  Ακολούθησε τη διαίσθηση, τη δημιουργία, την αγάπη. 

 

Το μήνυμα της εβδομάδας

Αυτό που η καρδιά σου ζητάει, δεν γίνεται να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο.

Πίστεψε στα όνειρα που οδηγούν σε πράξεις και κόψε από την ρίζα του το ψέμα. 

 

 

Ο Ποσειδώνας πλανήτης της θάλασσας, της Τέχνης, της έμπνευσης, της πίστης και της δημιουργίας, του ρομαντικού έρωτα αλλά και των απατηλών καταστάσεων – όταν πραγματοποιεί δυσαρμονικές όψεις με άλλους πλανήτες- πρωταγωνιστεί και καθορίζει τις εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα.

Επιλέξτε την έμπνευση για ένα όνειρό σας, ζήστε τα συναισθήματά σας και εκφράστε την δημιουργικότητά σας. Ο άλλος δρόμος είναι να πιστέψετε σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις και να παρασυρθείτε σε διαφορετικό δρόμο απ’ αυτόν που η καρδιά σας χαμογελά.

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Πολλές ειδήσεις, συζητήσεις και υποσχέσεις αποδεικνύονται ψεύτικες και παραπλανητικές. Η τέχνη και οι καλλιτέχνες, οι νέοι άνθρωποι και τα μέσα μεταφοράς στην θάλασσα και τον αέρα πλήττονται.

 

Οι μέρες που θα είναι στο επίκεντρο έντονων προκλήσεων: 

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου  ο Ποσειδώνας σε καρμική όψη με τον Ερμή θολώνει τον νου και μπερδεύει τις σκέψεις και τις υποσχέσεις. Μην πιστέψετε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

 

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου ο Δίας σε μια μοιραία όψη με τον σκοτεινό Πλούτωνα επηρεάζει ουσιαστικά για πολλές μέρες μέχρι τις αρχές Μαρτίου και αναβιώνει το παρασκήνιο και σκοτεινές παρακρατικές ενέργειες αλλά και μυστικά που κλονίζουν. Θα πρέπει να προσέχουν οι Δικαστές και εκπρόσωποι του Νόμου, οι πρεσβείες και οι διπλωμάτες.

 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου  Ο Ουρανός χτυπάει τον Ερμή και φέρνει ανατροπές, απρόβλεπτα γεγονότα στις πηγές πλούτου και τις οικονομικές συμφωνίες.

Ο Ερμής, ουσιαστικά όλη την εβδομάδα, βάλλεται από τον Ποσειδώνα πρώτα και μετα από τον Ουρανό.  Η επικοινωνία, οι συμφωνίες, τα μέσα μεταφοράς, τα media και το διαδίκτυο αντιμετωπίζουν κινδύνους και απάτες- χάκερς-  με λάθη, αυταπάτες και εξαπατήσεις.

Στο παγκόσμιο σκηνικό  προσοχή -όπως ήδη έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα- σε μαθητές και νεαρά άτομα. Στο μάτι του κυκλώνα και οι δημοσιογράφοι. Αεροπορικά και ναυτικά ατυχήματα, πολεμικές ενέργειες για θέματα αερίων και θαλάσσιου πλούτου.  Προσοχή σε βραχυκύκλωμα, αέρια και εκρήξεις.

 

Οι πιο ευνοϊκές μέρες  της εβδομάδας:

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου που ο Ποσειδώνας ντύνει με τα πιο ρομαντικά χρώματα την Αφροδίτη και ευνοεί τον ρομαντικό έρωτα, την αγάπη και τα πιο τρυφερά συναισθήματα. Η Τέχνη, η έμπνευση και η δημιουργικότητα θα είναι στο αποκορύφωμα τους.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου η Σελήνη σε αρμονία με τον Ουρανό ευνοεί εκπλήξεις, δημιουργικές αλλαγές και την επιτυχία σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους.

 

 

 
Κριός   Το κέντρο της δράσης σας είναι η καριέρα σας.  

Θα δώσετε αγώνες στον επαγγελματικό στίβο αλλά και στον κοινωνικό σας κύκλο για να καταξιωθείτε.

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας. Δεν θα είναι εύκολη η επικοινωνία σας με φίλους και με άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

Ταύρος    Προσέξτε τις φιλίες σας και τα οικονομικά σας.

Σας δίνετε μία δεύτερη ευκαιρία για να πετύχετε τα όνειρά σας! Σπουδές,  επιμορφωτικά σεμινάρια, ταξίδια, ένας ρομαντικός έρωτας και κοινά σχέδια με ανθρώπους που κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση είναι κάποιες  από τις ευκαιρίες, που θα σας δώσει το ευνοϊκό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Μία σχέση σας ή μία συνεργασία μπορεί να αποβεί ζημιογόνα για τα οικονομικά και τους στόχους σας.

 

Δίδυμοι    Φανείτε προσεκτικοί σε συμφωνίες και επαγγελματικές συνεργασίες. 

Προστατεύστε την κοινωνική και επαγγελματική σας φήμη. Πρέπει να δείξετε σύνεση σε θέματα συμφωνιών, συμβολαίων και νομικών υποθέσεων.

Προσέξτε να μην ξεγελαστείτε από υποσχέσεις ή κουτσομπολιά στο χώρο της εργασίας και να μην δώσετε αφορμή για σχόλια στον περίγυρό σας. Υπάρχει ένα παρασκήνιο που ακόμα δεν γνωρίζετε. Εμπιστευτείτε ανθρώπους που γνωρίζετε χρόνια για να ανοίξετε την καρδιά σας.

 

Καρκίνος      Σχέσεις και  συνεργασίες παραμένουν στο επίκεντρο. 

Οικογενειακές σχέσεις και επαγγελματικές  συμμαχίες μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε μελλοντικά σχέδια  και μεγάλους στόχους.  Οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις χρειάζονται μεγάλη προσοχή για να αποφύγετε λάθη ή εξαπατήσεις.

Νομικές υποθέσεις, σχέσεις με υπαλλήλους,  δημόσιες υπηρεσίες και γραφειοκρατικές διαδικασίες. Χρειάζονται  έμπειρα και προσεκτικά βήματα.

 

Λέων     Εκφράστε δημιουργικά  τους πιο μύχιους πόθους.

Ο δικός σας κυβερνήτης -ο Ήλιος βυθίζεται στα σκοτάδια της ψυχής σας, των φόβων και των πιο ευαίσθητων και μυστικών συναισθημάτων σας.  Εκφραστείτε και αντιμετωπίστε, όλα όσα κρύβετε.

Μία επαγγελματική συνεργασία σας ή μία μακροχρόνια σχέση, αν δεν προσέξετε κινδυνεύει να σπάσει. Ακολουθήστε το ένστικτο σας, για να βρείτε λύσεις σε οικονομικές και οικογενειακές υποθέσεις.

 

Παρθένος     Κρατήστε ισορροπίες σε επαγγελματικές σχέσεις.

Η καθημερινότητά σας στη δουλειά και η  ισορροπία στις εργασιακές σχέσεις  κρέμονται από μία κλωστή.  Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε,  τηρήστε τους κανονισμούς  και εξασφαλίστε τη νομιμότητα  στις υποχρεώσεις σας με υπαλλήλους.  Συμφωνίες ή νομικές υποθέσεις  είναι πιθανό να ανατραπούν,  αν δεν προσέξετε.  Εκτονώστε το άγχος σας δημιουργικά, για να μην επιβαρύνετε  την υγεία σας.

 

Ζυγός    Ακολουθείστε την έμπνευσή σας.

Μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας στην ανανέωση των οικογενειακών  δεσμών και στη διακόσμηση του σπιτιού ή του εργασιακού σας χώρου. Έτσι θα βρείτε την έμπνευση να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα αλλά και στην εργασία σας.

Αξιοποιήστε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα και τη δημιουργικότητα σας, για να εκφραστείτε ακόμα και εμπλουτίζοντας τις μεθόδους στη δουλειά σας.

 

Σκορπιός    Εκφράστε τα ταλέντα σας και κερδίστε την αναγνώριση.

Η έντονη δημιουργικότητα, η έμπνευση και η φαντασία πυροδοτούν την αναγνώριση των χαρισμάτων σας, όχι μόνο στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τη διαίσθηση  και το μαγνητισμό σας αγγίζουν και πείθουν τους γύρω σας κερδίζοντας νέους θαυμαστές και υποστηρικτές.

Προσέξτε μόνο  τα έξοδα  aλλά και να μην πληγώσετε  ένα  αγαπημένο πρόσωπο.

 

Τοξότης     Σχέσεις και συνεργασίες  χρειάζονται προσοχή.

Η εβδομάδα που ξεκινάει χρειάζεται από σας προσεκτικές κινήσεις  στις επαγγελματικές συμφωνίες,  τις συνεργασίες σας ακόμα και τη σχέση με το σύντροφό σας.

Το παρασκήνιο και προσωπικοί σας φόβοι και ανασφάλειες μπορούν να ανατρέψουν τα κεκτημένα σας. θα πρέπει να φροντίσετε θέματα ψυχολογίας αλλά και υγείας δικών σας ανθρώπων. Δείξτε την αγάπη σας με πράξεις στην οικογένειά σας.

 

 

Αιγόκερως    Με στρατηγική και εμπειρία κατακτάτε τους στόχους σας.

Η εξωστρέφεια και οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα επαγγελματική αναγνώριση αλλά και κοινωνική καταξίωση. Ακολουθήστε πιο καλλιτεχνικά ή δημιουργικά κανάλια για να διοχετεύσετε  τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Μία συζήτηση ή συνάντηση θα σας ξαναδώσει το φτερούγισμα της ελπίδας στην ερωτική σας ζωή και για κάποιους σε μία επαγγελματική συμφωνία.

 

 

Υδροχόος    Οικονομικές και ερωτικές υποθέσεις δεν ευνοούνται.

 

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο τονίζει προβλήματα επικοινωνίας με τον ερωτικό σας σύντροφο, τα παιδιά ακόμα και οικονομικές υποθέσεις. Προσέξτε τη διαχείριση κοινών οικονομικών ή κληρονομικών υποθέσεων και θέματα με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Κρατήστε τα σχέδιά σας κρυφά και ακολουθήστε τη διαίσθηση σας. Μυστικές σχέσεις και επιθυμίες δυναμώνουν.

 

 

Ιχθύες   Ακολουθήστε τα όνειρά σας.

Μία εβδομάδα άκρως δημιουργική, που μπορείτε να αξιοποιήσετε φιλικές σχέσεις, γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα για να προβάλετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα αλλά και τη δημιουργικότητά σας. Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις  για να πετύχετε ένα σημαντικό όνειρο.

Προσέξτε την επαγγελματική σας φήμη τηρώντας τους κανόνες και τα όρια.  Μία λάθος συζήτηση ή μία νομική υπόθεση και συμφωνία ενέχει σοβαρό κίνδυνο για τα σχέδια σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *