Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Νέα Σελήνη Νοεμβρίου

Avatar photo Mari Giova 07/11/2018
Μάρι Γιόβα 

Αστρολόγος & σύμβουλος Feng Shui


τηλ. 6932081799         

Ευχαριστώ τον πολύ καλό φωτογράφο Taso Nikou
που μου έδωσε την φωτογραφία του


Fb mari gioba 
instagram marigioba Νέα Σελήνη  στον μυστηριώδη Σκορπιό,
το ζώδιο του τέλους και της αναγέννησης.

ΠΡΟΤΑΣΗ της Σελήνης που γεννιέται…
Ξέπλυνε, καθάρισε τις πληγές, 
βρες από την αρχή την αλήθεια 
και αναγέννησε ό,τι αξίζει αληθινά στην ζωή σου
Νέα Σελήνη Νέα ξεκινήματα από τα πιο βαθιά και σκοτεινά κομμάτια της ψυχής σου, εκεί που δεν  βλέπει κανείς, εκεί μέσα σου βαθιά, στα κομμάτια της ψυχής σου που έχασες υπάρχει ακόμα το δειλό, πρωτογέννητο φως της Σελήνης που γεννιέται και οδηγεί από το σκοτάδι στο φως.
Ανοίξτε το παράθυρο της ζωής σας και αφήστε το φως του Ήλιου και της Σελήνης να φωτίσει τα πιο κρυφά, τα πιο σκοτεινά κομμάτια της ψυχής σας, μην κρύβετε τις αληθινές σας επιθυμίες, η ψυχή σας ξέρει, αλλά εσείς ξεχάσατε να την ακούτε, μπερδευτήκατε με άλλες φωνές, άλλων τα πρέπει. αφήστε το φως να σας δείξει όλα όσα κρύβετε βαθιά μέσα σας, όλα όσα έχετε ξεχάσει και έχετε χάσει για να ξαναβρείτε  την χαρά της δικής σας ζωής.

Όταν έχεις μάθει να ζεις στο σκοτάδι των άλλων, των πρέπει, χάνεις τον εαυτό σου και την χαρά.
Η Νέα σελήνη είναι ένα ουράνιο φαινόμενο που δείχνει πώς να αλλάξεις, πώς να κάνεις μια νέα αρχή, πώς να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Νιώσε την δύναμή της, άκου βαθιά μέσα σου τι δίνει νόημα στην καρδιά σου και κάντο πραγματικότητά σου.
Νέα Σελήνη συμβαίνει κάθε 29 ημέρες και πάντα συμβολίζει μια νέα αρχή , όμως δεν γίνεται κάθε φορά στο ίδιο ζώδιο. Τον Νοέμβρη γίνεται στο ζώδιο του τέλους και της αναγέννησης, τον Σκορπιό σε όψη που δίνει υψηλά συναισθήματα, έντονη διαίσθηση και ανάγκη να τρέξει καθαρό νερό, διαυγές για να ξεπλύνει  σκιές, συναισθήματα που πονάνε.
Το νέο φεγγάρι, επιτέλους, έρχεται να φωτίσει τα σκοτάδια και τις πληγές για να τα θεραπεύσει στις 7 Νοεμβρίου  και στην 15 ~16 μοίρα του μυστηριώδη Σκορπιού. Πάντα το φαινόμενο της νέας Σελήνης  σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου! Η επιρροή του είναι πολύ έντονη 3 μέρες πριν και μετά την 7η Νοεμβρίου αλλά  ο νέος σπόρος που φυτεύεται σε κάθε νεά σελήνη, ευδοκιμεί και βλασταίνει μέχρι την επόμενη πανσέληνο στις 23 Νοέμβρη.
Ας είμαστε έτοιμοι, λοιπόν,  να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο για να το δούμε να ολοκληρώνεται μέχρι τις 23 Νοεμβρίου.
Όταν ο Ήλιος αγκαλιάζει την Σελήνη. Τολμήστε μια νέα αρχή, κάνοντας πράξη τα όνειρά σας με πυξίδα την καρδιά σας.
If you can dream it, you can do it!
Όταν ο Ήλιος σμίγει με την Σελήνη, συμβολίζει το πρότυπο του άντρα, του συζύγου, του πατέρα, του συντρόφου που συναντά την γυναίκα, την σύντροφο, την σύζυγο, την μητέρα. Πρώτα απ΄όλα όμως, ο Ήλιος σύμβολο του φωτεινού και ολοκληρωμένου εαυτού μας θέλει να πραγματώσει την ψυχή όλα τα συναισθήματα, την πηγή και τις ρίζες μας, από την γέννηση μας στην ολοκλήρωση μας, στο δικό μας φως, στην μοναδική μας πηγή!
Συμβολίζει τις επιθυμίες, την ολοκληρωμένη προσωπικότητά μας που θέλουν να φωτίσουν τα βαθύτερα συναισθήματά μας, την ψυχή μας.
Τα παλιά χρόνια, όταν ήθελαν να δουν κάτι να μεγαλώνει, να αυξάνεται και να πολλαπλασιάζεται, περίμεναν να το ξεκινήσουν τις δύο εβδομάδες από το νέο φεγγάρι ως την πανσέληνο και μόλις πρωτοαντίκριζαν το νέο φεγγάρι στον ουρανό έκαναν ευχές που ήθελαν να δουν να γίνονται και να δυναμώνουν όπως και το φεγγάρι ξεκινάει μικρό και σε 15 μέρες είναι μια ολόγιομη πανσέληνος.


Τι φέρνει η Νέα Σελήνη  7~23 Νοεμβρίου στα 12 ζώδια
Αν ξέρετε τον ωροσκόπο αλλά και το ζώδιο της Σελήνης σας διαβάστε το ~ και όποιος θέλει να μάθει δωρεάν το ζώδιο της Σελήνης του μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο fb Mari Gioba ή στο τηλ μου 6932081799 


Κριός   Φροντίστε τις πιο βαθιές σας ανάγκες, για να λυτρωθείτε από φόβους και ανασφάλειες. Τολμήστε μια νέα κίνηση για να νιώσετε ασφαλείς και πιο κοντά σε αυτά που αγαπάτε.


Ταύρος   ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Ή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΧΕΣΗ.
Έρχεστε πιο κοντά στα όνειρά σας και στους φίλους, επικοινωνήστε.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ
ΔΙΔΥΜΟΙ  ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΜΕΡΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ.Ακούστε την διαίσθησή σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ  ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ  ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ Ό,ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙΡΟ.
ΛΕΩΝ  ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  Νέα σχέδια και ιδέες σας κεντρίζουν! Ταξίδια, συναντήσεις και  συζητήσεις στο μέγιστο!!!
Φροντίστε τις σχέσεις που έχουν αξία για σας, συζητήστε με ευαισθησία με έναν σημαντικό άνθρωπο για την ζωή σας΄.
ΖΥΓΟΣ   Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα Αναζητάτε νέες σταθερές στην ζωή σας και θα κάνετε μια νέα αρχή στα όνειρά σας, στην καριέρα και στην καθημερινότητά σας για να νιώσετε ασφαλείς.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ  ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ!!
Η Νέα Σελήνη φωτίζει το δικό σας ζώδιο και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα. Λαχταράτε να αλλάξετε και να τολμήσετε μεγάλα σχέδια, να δημιουργήσετε και να ερωτευτείτε.
Ακολουθήστε τους κρυφούς σας πόθους, τις πιο βαθιές σας επιθυμίες, μεταμορφωθείτε περνώντας από τις σκιές στο φως. Δείτε τον κόσμο με τα μάτια της καρδιάς σας και ξαναβρείτε τα χαμένα κομμάτια της ψυχής σας. Αν το θέλετε αληθινά μέσα σας μπορείτε να αναγεννηθείτε!!
ΤΟΞΟΤΗΣ  Οφείλετε να μεταμορφωθείτε και να αλλάξετε πρώτα μέσα σας … Αναζητάτε μια νέα αρχή πιο κοντά στα όνειρα και στην ψυχή σας.
Στην προσωπική σας ζωή θα γίνουν αλλαγές που ακόμα κι αν φέρουν τα πάνω κάτω, τελικά θα σας αποζημιώσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Μια  φιλία ή σημαντική γνωριμία φέρνει θετικές αλλαγές. Στραφείτε σε νέους στόχους και φτάστε κοντά τους μέσα από την επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους.
Δώστε την ενέργειά σας σε αυτό που επιθυμείτε εσείς και όχι οι άλλοι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ   Δώστε την ενέργειά σας σε μια νέα αρχή στην καριέρα ή στην καταξίωσή σας και σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία, για να πετύχετε όσα επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ  Νέες  ευκαιρίες για δημιουργία και χαρά μέσα από ταξίδια ή συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό ακόμα και μέσα από διαφορετικές ιδέες. Αλλάξτε οπτική κοιτάξτε πιο μακριά και γίνετε πιο αισιόδοξοι!

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ.
ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. 
ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΔΙΑΡΡΑΓΟΥΝ. 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *